PRIVÉ-VIP-TOUR

VITALITY BOOST!
Jouw VIP-tour kan vele kanten uitgaan. (Heb je al een idee van een thema, voor jou: info@keepalivetours.com.)

Mijn eerste idee is een tour die begint met bepalen hoe jij nu scoort op de 9 succesfactoren uit de Blue Zones. Wat gaat je lichaam niet zo of juist heel fijn vinden? Enig idee?


Je kunt gericht iets positiefs doen, dus gaan we Sardinië inspiratie verzamelen, op jou toegespitst. De 9 succesfactoren hebben 3 lichamelijke, 3 geestelijke en
3 sociale aspecten, dus je complete vitaliteitspyramide komt aan bod. Meer dan een privé-tour is dit een enorme vitaliteitsboost!

PROCESVOORBEELD

We stappen in de auto, comfortabel. In de voorbespreking bleek dat je houdt van x. Ik heb dat uitgezocht, op Sardinië. Wie op het eiland kan je inspireren, wellicht de Sardische variant tonen? Je houdt ook van y, dus onderweg komen we ook langs iets wat daarmee te maken heeft. Toevallig zei je gisteren ook z, en dat heb ik onthouden. Hé, trouwens, er is later in de week in de buurt ook dit en dat.

Toevallig! Toevallig? Dat kunnen we inpassen, want geloof het of niet, het voegt toe wat we nu zien, en dat komt juist ook door het toeval. Dat is dat wat je toevalt, als je het tenminste laat weten wat je zoekt, waar je voor open staat. Als je mij laat weten waar je voor open staat.

Verder is het gewoon geregeld. Want we gaan van tevoren aan tafel zitten met de kaart en praten en zetten cirkeltjes op de kaart, schakelen personen aaneen, plekken, producten. Wat research en afspreken en mee, op gericht avontuur, met de nodige vrijheid en flexibiliteit. Sprankeling, soms een beetje gekte, altijd veilig, meestal leuk, bijzonder, beetje anders maar wel wijs te duiden: er zit inspiratie in. Inspirerend avontuur. Oh ja, we slapen en eten van A tot Z, van chique tot basic, van puur tot nep, afhankelijk van het budget. We consider options en zullen we kiezen wat de beste herinneringen geeft?

Aan mij heb je een welbespraakte, makkelijk communicerende, attente, zorgzame, goedlachse en wijs luisterende, breed ontwikkelde expert guide, met hart en liefde voor de mensen, plekken, producten. Op Sardinië aan het werk noemen ze me vaak ‘solare’, zonnelijk, en zien ze ook mijn creativiteit. En die herkennen ze bij zichzelf ook.

Ik connect snel met ‘nieuwe’ mensen, hoe ze ook vermomd zijn :), ik tolk direct tussen jullie. Met mij ga je mee wat dieper Sardinië in, meer into the Sards. Ze zullen je verbazen, inspireren, goed behandelen. Zichzelf geven. En zichzelf blijven.

In combinatie met dat wat Sardinië nou zo specifiek te bieden heeft, daaraan gelinkt, zijn de VIP-tours geheel geïnspireerd op jou. Laat me even weten wat jij nu zoal op prijs telt?

EXCLUSIEF MAATWERK
Van nature leg ik razendsnel verbanden. Al bij je eerste paar woorden begin ik te associëren, goed luisterend. Dus al ben je 75+ en slecht ter been en je wilt nog iets bijzonders meemaken, bel 06-11334511 voor een eerste ronde, vrijblijvend? Ik laat je unieke plekken en mensen zien, ervaren, van dichtbij:

Leuk én nuttig, een ouder-kind-reis, bijvoorbeeld na een scheiding of examenjaar, als beloning, echt quality-time samen:

Stranden, chique, achterbuurten, pieken, dalen (oké, valleien 🙂 ), ondergronds, niet per se altijd allemaal officieel… Het leven! Laten we praten over wat jou (nog) drijft, prikkelt. Wie weet, en minimaal hebben we een goed gesprek, dat start met een mailtje naar info@keepalivetours.com, of bel meteen: 06-11 33 45 11. Zorgzame expert guide.

Mag ik je tippen qua VIP-tour?