MET MIJ MEE

I KEEP ALIVE SARDINIA’S INSPIRATION

Wat Sardiniës boodschap is? Ze helpt ons weer verbinding te maken met onze puurheid en met onze stralende oorsprong. Elke reis die ik organiseer is mijn manier om mooie mensen bij elkaar te brengen: lights meet other lights. Zo versterken we het licht in de wereld. Zo simpel.

Ooit was ik een zeer strenge sporter: no pain, no gain. Dat was zeker ook even leuk, maar ik ben gelukkig op tijd gestopt met te hard slijten. (Nee, hard sporten is zeker niet gezond.)
Nu wijd ik me juist aan het wél slim ook op de lange duur bezig zijn, niet alleen op de korte termijn. Ik put inspiratie uit vele disciplines en gezondheidsleren en zie snel verbanden en mogelijkheden. Je hebt wel gehoord van de Blue Zones, met die supergezond gebleven oudjes? Hieronder zie je hun succesformule. Kunnen wij ook, komt ook aan de orde.


Ik vertel er graag over en ben ook altijd gelukkig als jij als medereiziger met jouw ingevingen komt. We komen met goede intenties, liefdevol, belangstellend, avontuurlijk, waarderend, respectvol. En het lijkt wel alsof Sardinië dat zelf actief waardeert: we krijgen veel gelukkig toeval op ons pad. En daarbij ben ik gewoon zorgzaam en zie ik wat mensen nodig hebben. Waar is het nu tijd voor? Met humor hoor, ik kan ook zomaar een raak liedje opzetten. Er ontstaat een bijzondere energie samen, ja. Nooit saai, veelal op een leuke manier leerzaam, met alle respect en toch duidelijk, praktisch.

JE GAAT MEE MET EEN MARCO POLO, AMBASSADEUR EN TOLK IN ÉÉN


Ik, Samuele (Sam) Pitzalis (1965) kom van Sardinië, maar ben in Nederland geboren en getogen. Al mijn hele leven kom ik jaarlijks diverse keren op Sardinië. Heb er ook een zeer mooi huis, dat je kunt huren. Ik ben een ontdekkingsreiziger die niet bang is voor een ommetje. Ook niet mentaal. Ik probeer dingen gewoon uit: kijken of het wat voor jou kan zijn. Ik besef namelijk dat je best moedig bent als je meegaat: het is niet het ge-eikte, gelikte programma, je spreekt de taal niet, we komen op plekken ook waar helemaal niemand komt, en ik heb nog de sleutels van het busje ook! Extra reden voor mij om je te beschermen: het wordt best wat avontuurlijk, maar wel veilig. Zorgzaamheid staat bij mij bovenaan!


Officieel tour operator, gezellige inspirator, in Rotterdam geboren, met warm kloppend Sardisch hart, ik ben niet bang voor paden zonder bordje, mijn richtinggevoel en intuïtie zijn zeer sterk. Het is alsof het eiland me toejuicht, elke keer als ik kom, en juist mij extra verborgen schoonheid toont. Lift daar gerust op mee! Je ziet hier een kaart met punten alleen al uit de prehistorie. Ongelofelijk veel!

Ik vind ook onderweg geweldige plekken, die ons kennelijk worden gegund. Natuurlijk komen er ook feitjes en analyses door, maar het mooiste zijn altijd de spontane ingevingen, gevoelens, eye-openers, hart-openers. Ik sta ook open voor de ingevingen die jij krijgt, wij zijn in wezen allemaal samen herontdekkingsreizigers. Er is zoveel moois en bijzonders, juist ook waar niemand  komt: reken maar dat Sardinië eigenlijk zo beroemd zou moeten zijn als Paaseiland, Stonehenge en Disney Land samen! Maar daar gaat het niet eens om. Het gaat mij om waar het ons toe inspireert.

    STEL JE VRAAG

    PUUR GELUK ZIEN? KLIK OP PIJL
    Dit is na een avontuur-week samen met mij: sprankelend. Ga maar eens mee.