Laden Evenementen

OP AANVRAAG: PERSOONLIJK SYSTEMISCH LEIDERSCHAP: LEER HET OP ONVERGETELIJK SARDINIË, MET MARTIJN HAAN

WEEKPROGRAMMA

 • Elke dag begint met een module met verdieping, verrijking, inzichten, handvatten. Daarna gaan we elke dag wel op pad naar bijzondere Sardinië-plekken, die de stof illustreren, verdiepen, en ‘zomaar’ wat losmaken. De excursies doen we bewust in plaats van de hele tijd zitten luisteren, lezen, schrijven, denken; het element beweging, verplaatsing, is een metafoor voor het leven na deze 8-daagse: blijf je ervan bewust, ook in veranderende omstandigheden, op reis in het leven. Je gaat je dan ook herinneren waar in jouw systeem de energieën vandaan komen. Je gaat uitkomen op jouw bezieling, mede dankzij verdiepende invulling op onze retraite. Je unieke zijn zullen we tot zijn recht laten komen in samenwerking met jouw bezieling. Dit laatste ook door de combinatie van excursies in de omgeving die aansluiten op de verdieping die ontstaat door toepassing van het vliegwiel. Tussen de onderdelen in is er voldoende vrije tijd. En dat helpt. De volgorde van het programma volgt in principe de structuur van het boek, maar altijd inclusief ruimte voor rust, verwerking, minder of meer diep ingaan op aspecten die spelen. We stemmen dagelijks af, aan het begin, en eind, en tussendoor. De groep is er bewust compact voor gehouden: voor meer persoonlijke ruimte en aandacht. Door het compleet unieke – en toch ruim beproefde – concept wordt dit een onvergetelijke, betekenisvolle week. Inclusief diepe inkijk in Sardinië als inspiratie op het gebied van positieve levensinspiratie.

  Onderwerpen die de revue passeren

  • Elke dag begint met het meten van jouw energie-balans, langs deze vragen: wat is jouw manier om ergens naar uit te kijken, wat kun je doen om dit in balans met jouw werkelijkheid te brengen, wat ervaar je echt als je iets doet? Doe je dit vanuit je bezieling of omdat je zo hebt leren overleven? Hoe kom je af van de ballast in jouw leven?
  • Jouw situatie, waarom doe jij deze training?
  • Jouw persoonlijke missie
  • Jouw talenten, motivatiepatronen en energieboosters
  • Jouw blokkades en hoe je ze leert omarmen
  • Balanceren tussen het persoonlijke en de groep
  • Belemmerende overtuigingen ombuigen in dragende krachten
  • Je talenten uitvergroten en toepassen in een veilige omgeving
  • Vrijheid in verbondenheid
  • Het werkwiel voor verandering toepassen in jouw specifieke situatie met jouw unieke talenten
  • Hoe kom je in flow?
 • -STEL JE VRAAG-

BESLUITEN TOT PERSOONLIJK SYSTEMISCH LEIDERSCHAP, OP VERDIEPENDE SYSTEMISCH-WERK-PLEKKEN OP SARDINIË

Tijdens deze corona-periode van gedwongen stilstand – óf juist van gierende drukte met video-vergaderen! – kom je erachter: je wilt meer halen uit je werkleven, echt doen waarvoor je hier bent, en je talenten maximaal aanspreken daaromheen!

Herkenbaar? Door de afstand tot je werk wil je niet meer terug naar het ‘oude’? Je huidige werk brengt je gewoon niet wat je ervan verwacht had? Niet langer wil je zó oud worden: ‘als een vis die een berg beklimt’?

Komje unieke talenten onderkennen en… pas ze ook echt toe

Kom in een veilige omgeving, weg van de beslommeringen die je blik vertroebelen, 7 dagen de tijd voor jezelf nemen.

Kom helemaal tot jezelf, steeds dieper bewust van jouw persoonlijke missie, talenten, leiderschapsstijl en welke blokkades je hebt om vol te leven.

Leerje persoonlijk systemisch leiderschap onderkennen. Dit betekent dat je alles meeneemt dat jou kan helpen uit al jouw systemen, voorouders, gezin van herkomst, organisatieverleden, etc. Alles wat je niet meer helpt. Dat laten we samen achter.

Dit alles niet zomaar op Sardinië. Natuurlijk, het is verrassend veelzijdig groen en wijs. Zo mooi als ze in heel Italië zeggen! Hier ben je sowieso al prachtig wég van je gebruikelijke omgeving, je comfort zone. Maar dit krijg je er ook nog eens bij: we doen ook kennis en inzicht en inspiratie op door antieke ceremoniële plekken op Sardinië op te zoeken en… te ‘gebruiken’. Dit in alle rust, met een hoge mate van verwondering, verstilling, verdieping. De sfeer is eigenlijk niet te omschrijven, enkel te ervaren: onvergetelijk. De plekken zijn speciaal gekozen om het verhaal van onze week te ondersteunen, afgestemd op jouw talenten. Ze bieden een rijke symboliek die we gebruiken om een ‘werkwiel voor verandering’ op allerlei manieren vorm te geven.

Voor wie? Ben je klaar met je werk? Ben je nieuwsgierig naar meer? Krijg je stress van je huidige situatie? Heb je het gevoel op de grens van je carrière te staan, en maar niet verder te komen? Houdt iets je tegen om echt te kiezen? Wil je meer doen met wat jij werkelijk te bieden hebt? Wil je minder tijd verliezen aan zaken die niet bij je passen? Wil je meer helderheid over wat jij te doen hebt? Ben je op zoekt naar verandering, inzichten en praktische handvatten om dit vorm te geven? Ben je bereid om stil te staan bij wat je voelt, open te staan voor nieuwe inzichten/mogelijkheden en heb je de moed om eerlijke keuzes te maken die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling?

Dan is deze persoonlijk-leiderschap-training voor jou. Je wordt in een week eigenaar van jouw bedoeling en neemt het stuur in handen daarnaartoe. Je geeft jezelf de kans geven te herontdekken wat je nu werkelijk wilt, maakt dit voor jezelf waarheid, brengt je energie op het door jouw gewenste niveau. Je verlaat ‘als vis’ die berg en laat jezelf eindelijk bewegen in het water van flow.

Intakegesprekken

Wij vinden een gelijkwaardige groepssamenstelling en goede sfeer belangrijk om de juiste omstandigheden en omgeving voor alle deelnemers te creëren. Om dit te waarborgen vinden er vooraf online intakegesprekken plaats. Neem contact op voor een kosteloos intakegesprek.


Martijn is loopbaancoach en systemisch werker met meer dan 8 jaar ervaring in dit alles. Mail hem voor meer informatie over het programma inhoudelijk: cmwhaan@gmail.com

Ga je mee, dan ontvang je: exclusief van tevoren het boek “Persoonlijk Systemisch Leiderschap, jouw vliegwiel” van Martijn. In dit boek staan tien systemische sleutels die je helpen om versneld de juiste keuzes te maken in je loopbaan.

Je zult zien: je gaat in een veilige omgeving oefenen in wat jij echt te brengen hebt. Daarbij krijg je de kans om te stretchen, want energie stroomt natuurlijk niet binnen de comfort-zone. Dat zou stilstaand water worden. Energie wil stromen!

Besef dat de focus steeds gericht is op dit doel: herontdekken wat je nu werkelijk wilt en dit voor jezelf waarheid maken. Je gaat zien dat je goed aan de start verschijnt om het ‘vliegwiel voor verandering’ toe te passen. Je brengt je energie op het door jouw gewenste niveau: persoonlijke vrijheid. Iets minder meegaan met wat ‘anderen’ nu eenmaal van je verwachten.

Deze week levert op:

 • Zicht op jouw werkelijke talenten
 • Meer energie
 • Meer kracht
 • Meer flow
 • Meer werken en leven vanuit jouw bedoeling
 • Meer plezier
 • Meer passie
 • Meer verbinding
 • Kans om geld te verdienen met jouw talenten

We verblijven in een dorp met rijke natuur eromheen en veel voorzieningen op loopafstand. En toch rustig. En toch levendig. Net genoeg, niet teveel. Rust, energie, vriendelijkheid, hoog niveau voorzieningen en… eten! De kamers zijn pittoresk in de goede zin: authentieke details, wijs voor de omgeving en temperaturen, voorzien van de nodige moderne gemakken. Geen toeristische doorsnee. Immers, doorsnee zijn de deelnemers aan deze retreat zelf ook niet. Ze hebben moed, levenservaring, humor, energie, en openheid van geest.

Prachtige natuur ligt hier voor het oprapen, maar dat is niet genoeg voor ons: juist daar verscholen bezoeken we bijvoorbeeld een selectie aan ceremoniële plekken. Juist ook omdat ze een relatie hebben met systemisch werk en met het thema van deze week. Bijzondere plekken om er te werken, meer dan enkel bezoeken. Oh ja, de lunchpicknicks zijn ook op dit soort plekken. Je bént hier ergens, in een bijzondere energie waarin mensen zich toch net iets makkelijker openen. Dat gaat in een sfeer van complete onderlinge zorgzaamheid: we gaan ‘goed zijn’ met elkaar. 

Dat was zojuist geen grootspraak, dat het eten hier zeer goed is. De Sardische keuken is befaamd in Italië, de ingrediënten komen met trots uit de directe omgeving, zeer smaakvol en rijk. De grond is zeer oud vulkanisch, dat proef je in de producten: mineralenrijk. Ambachtelijke distilleerderijen, zelfgemaakte wijn, kaas, kleine winkels met tientallen jaren expertise, zeer verzorgde huizen, normaliter een rijk cultureel programma, internationaal, het is geen doorsnee omgeving. En toch is het bij buienlanders nog vrij onbekend, maar zeker niet bij de Sarden zelf, die er altijd meteen lovend over praten! Laat de buren maar naar de toeristische streek rond Olbia en Castelsardo en Alghero gaan. Hier kom je echt ín het echte Sardinië.

LOGISTIEK

-
Bel voor overleg en coaching logistiek-inhoudelijk altijd eerst 06-11 33 45 11, Sam, of mail: info@keepalivetours.com. Wij kennen wegen die anderen niet kennen en zijn binnen de lijnen zeer creatief oplossingsgericht.
PRIJS
-
Hier niet een bedrieglijk lage prijs waarna je van alles extra mag betalen: de prijs is voor een zeer complete week. Inclusief is ook ontbijt en diner en… altijd hoog gewaardeerde lunchpicknicks. Onderweg een spontaan bakkie trakteren we aan elkaar, wat je minder dan 15 euro kost, en morgen trakteert weer iemand anders. Het eten en drinken aan tafel is zeer uitgebreid en lekker puur gezond Sardisch, met huisgemaakte likeur en wijn en koffie/thee. De kamers zijn 2-persoons met losse bedden en uitstekend eigen sanitair; beperkt eenpersoonskamers beschikbaar, voor een toeslag. We rijden in een 9-persoons minivan en een kleine SUV. Dus vanaf het moment dat je de aankomsthal verlaat tot aan het moment dat je de vertrekhal binnengaat is alles verzorgd. In de prijs zit zelfs 100 euro vluchtbudget: dus boek deze reis zolang de vlucht onder de 100 euro kost en die 2000 euro is inderdaad de all-in-prijs.
KAMERS:
-
De prijs is op basis van gedeelde 2-persoonskamer, met mooie fijne aparte bedden en eigen sanitair. Eenpersoonskamer: toeslag van 25 euro per nacht in principe, besef dat eenpersoonskamers schaars zijn; je krijgt in de regel een tweepersoonskamer voor jezelf dan.
INFO:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Ik post veel op Instagram: Keep Alive Tours. Meer foto’s en sfeer zie je ook in dit YouTube-filmpje. Leuk slenteren ook ‘s avonds in zo’n dorpje, hoor!
RISICO BIJ ANNULERING:
-
We gaan gezien de Covid-situatie soepel om met wat in de reisvoorwaarden staat. Dat houdt in het kort dit in:
-
– annuleer je later dan een maand voor vertrek zelf, dan houden we je aanbetaling in. Je kunt die claimen bij je annuleringsverzekering.
-
– annuleer je zelf, dan dien je ook je vluchtkosten (je boekt zelf een ticket) in bij je eigen annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering).
-
– zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden.
-
– annuleren wij als organisatoren de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering.
-
Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
CORONA EN DOORGANG:
-
de reis gaat vanuit Keep Alive Tours qua Corona enkel niet door als Sardinië volgens Italië zélf Zone Rood is. Het is nu al tijden Zone Wit, het laagste alarmniveau in heel Italië. Nogmaals: bepalend is welke kleur Italië afgeeft, dus niet wat de Nederlandse overheid de ANWB of kranten stellen, immers veelal voor heel Italië. En we gaan naar een eiland, Sardinië, rechtstreeks, en daar kent Keep Alive Tours de situatie genuanceerd, praktisch, feitelijk, uit diverse ervaring. We houden mondkapjes bij ons, en in winkels op, als het moet. We rijden zo nodig met twee auto’s. We komen maximaal in zeer licht of geheel NIET bevolkt gebied. Wie afgelopen oktober meeging, toch ook in ‘Corona-tijd’ kijkt er zeer tevreden op terug. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Wees gerust: juist ook in deze Corona-tijden zorgen we goed voor elkaar en ben je goed beschermd: STO Garant. STO Garant stuurt je na het inleveren van je aanmeldformulier een betaalverzoek voor de aanbetaling. Je betadlt de aanbetaling en ook het restantbedrag inderdaad aan STO Garant. Dat beheert het geld op een derdenrekening. Wij als organisatoren zien dat geld pas na terugkeer thuis. Je geld is dus altijd veilig, zelfs als wij als organisatoren failliet zouden gaan.

-

|STO-VERKLARING

-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.


  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •