Laden Evenementen

WORKATION ‘BETERE AMBASSADEURS & MEER GUNFACTOR’- MET MIRIAM NOTTEN, LA RED

DAGOVERZICHT

  • VRIJDAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. Onderweg ook Ongewoon-Sardinië-inspiratie over hoe netwerken aanstekelijk kunnen zijn.
  • ZATERDAG 2: Sessies over je netwerk tekenen en meten en aanpassen, in de agriturismo en… met bezoek aan twee illustratieve top-10 Sardische prehistorie-schatten.
  • ZONDAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg, inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.
  • MAANDAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden, die elkaar zorgvuldig aanvullen.
  • DINSDAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten, en tegelijkertijd ook veel! Hier kun je na 4 dagen ook terug naar huis, na de verkorte week gevolgd te hebben.
  • DAG 6: Hoe blijf je qua netwerk alert en attent, met een goed luisterend oor? Rondom de kennissessies bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.
  • DAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Terug richting vliegveld langs de oostkust, met bezoek aan Sardische magische-relatieplek.
  • VRIJDAG 8: Nog concretere vertaling van al het geleerde naar praktische situaties, de dagelijkse praktijk.
  • DAG 9: Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.
JE VRAAG NU IS?
PER SE GEEN GROEPJE?

NETWERKEND WERKEN KUN JE LEREN, MET LA RED

‘Maak het nou eens concreet, zo’n Blue Zone-regel als “zorg voor een geruststellend sterk netwerk”!’ Blij met de workation samen met Miriam Notten, die op Sardinië gaat voor concreet 1): altijd werk hebben, al dan niet in loondienst. Mijn netwerk is vangnet (voor als ik geen werk hebt), informatiebron (als ik nog niet weet wat ik wil), richtinggever (om op het juiste moment te horen dat er ergens een kans is), springplank (om een warme introductie mee te krijgen), ambassadeur (om te zorgen dat ik gekozen wordt). Concreet 2: nooit eenzaam zijn, door een netwerk te bouwen met mensen van alle leeftijden en van allerlei pluimage. Concreet 3: gewoonweg gelukkig zijn en blijven. Ik ga leren hoe geluk in netwerken besmettelijk is en hoe ik geluk op mijn pad kan krijgen. Concreet 4: ik ga leren inventariseren en analyseren hoe dat netwerk van me/je eruit ziet en hoe het voor me/je werkt. Ook leer ik het maximale uit willekeurige ontmoetingen met anderen te krijgen en om mijn netwerkverlanglijstje te vervullen. Concreet 5: in april en mei kan ik een half uur sparren (Delft of telefonisch) over mijn wensen, verlangens en hulp uit mijn netwerk. Als hele week of als deel van de week mee te beleven! Laat je door Miriam Notten van La Red inspireren op het eiland waar ook stokoude mensen nog heel gezond zijn. En een sterk netwerk helpt concreet, aantoonbaar. Hoe sterk is jouw netwerk? Wie helpt jou concreet? Kan de kwaliteit van jouw netwerk altijd beter, overweeg dan toch echt deze unieke Sardinië-week. Ook de mensen waarmee je deze week gaat ervaren, zijn van invloed op je levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Je gaat leren hoe je op hoog niveau netwerkend kunt werken. We gaan de diepte in, inhoudelijk, en.. de Sardinië-excursies illustreren het thema niet alleen, de plekken zullen voor verdieping zorgen. Welkom op een heerlijk leerzame workation, deels vanaf een heerlijk top-tien Sardisch agriturismo in het centrum-noorden, en deels vanaf een eveneens hartverwarmend authentiek agriturismo in het ruige en toch lieflijke Sardische hart. Eten: lokale specialiteiten, beproefde traditionele klasse. Direct een persoonlijk gesprek, inhoudelijk?

HIGHLIGHTS

Voor ondernemers die begrijpen dat het niet gaat om hoeveel contacten, maar om de kwaliteit ervan. En die begrijpen dat je wat je netwerk betreft niet alle ballen in de lucht kunt houden. Waar richt je je het best op? En hoe kan de Blue Zone-regel Choose your Tribe voor jou gaan leven, en werken?


Miriam Notten, veelgevraagd sociaal kapitaal expert, is al 15 jaar de inspirerende kracht achter La Red, toonaangevend wat betreft netwerken met kwaliteit en resultaat en met waarlijk ménselijke connectie.  Om netwerkdenken en een netwerkstrategie daadwerkelijk in te voeren in de bedrijfsvoering leidt La Red managers en professionals op om hun eigen netwerken inzichtelijk te maken en te herontwerpen. Ze vergroot ook de netwerkvaardigheden van die mensen zodat zij in staat zijn om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Haar sfeervolle sessies zijn een mix van professionele kennis, menselijkheid, gezond verstand, humor.


Sardinië – waar de bollen elkaar raken, noem  het maar toeval 🙂 – gaat even centraal in je wereld staan, gaat jou met veel vertrouwen centraal in jouw netwerk laten staan, met kalm alert oog voor de meest waardevolle relaties, 360 graden om je heen. Uiteraard bezoeken we ook het middelpunt van Sardinië; het draait om jou, en dat je het beste van jezelf kunt geven, uiteindelijk ook aan jezelf. Diep? Nou, reken maar dat we samen veel lachen!


Half oktober is het op Sardinië nog heerlijk indian summer, waar in Nederland de herfststormen zomaar al aan de deur kunnen staan. Ga helemaal mee als je nog wat extra zomergevoel de winter in mee wilt nemen.  Je kunt nog gewoon in zee zwemmen! De laatste keer kwam er een octopus nieuwsgierig naar ons toe. Een kleintje maar, hoor.


Met levenservaren mensen op stap zijn die gaan voor wat echt telt en klopt: het hart. In een veilige sfeer, open, vriendelijkheid, niveau, en menselijke bagage.

Het agriturismo van onze eerste drie nachten – in centrum-noord Sardinië, in de Vermentino-wijnstreek – staat terecht in de top-tien van agriturismo’s op Sardinië! De dames doen uitstekend werk, met verfijnde lokale ingrediënten. Prachtige zitplekken voor de sessies ook buiten, dicht bij een mooi meer en bijzondere schatten in de omgeving. Rust en inhoud, zeer fijne kamers, uiteraard met mooi eigen sanitair.

Het agriturismo van onze tweede drie nachten ligt zelfs best dicht bij het befaamde 1-eurodorp Ollolai. De natuur eromheen is ruiger en weelderiger, we zitten hier in het Sardische hart. Ook hier komen de producten uit eigen ‘tuin’, of van directe familie in de buurt. Groen is het hier, stil, de mensen zijn inventief, het kan in de winter nogal sneeuwen, en in de zomer bakken, ze zijn van alle markten thuis, en kunnen zeer op elkaar rekenen. Bijzondere excursies vrij dicht in de buurt, hier helemaal op plekken waar je zo snel niet komt. Wie de scepter zwaait? Wederom een dame, de Sardische vrouw weet van wanten. Rust en groen, wederom zeer fijne kamers, mooi eigen sanitair, uitstekende keuken, verzorgde huiselijkheid. De laatste nacht slapen we op een fijne agriturismo nota bene vlak bij het vliegveld en strand. Zoals de hele week: een aaneenschakeling van hoogtepunten, zonder tijdverlies, in alle rust.

Dit is nog maar het allersimpelste traditionele Sardische gerecht, een herdersgerecht. Onderschat het niet, het zit zeer goed in elkaar, en een smaak! Zeer rijke eenvoud. Vertrouw op puur, Sardische natuur eten, streekgerechten, eigen wijn en likeur, beproefde kwaliteit. In huiselijke sfeer, eigen producten, chilometro zero. Speciale wensen worden altijd gehonoreerd, vegetarisch geen probleem, glutenvrij ook niet. Je kunt meestal ook zo uit de tuin eten, en grote kans dat we dat ook geregeld doen.

Het wil nog wel eens héél donker ’s nachts zijn, en toch niet. Natuurlijk kun je in je bed blijven liggen, maar je wordt af en toe uitgenodigd om net even iets anders te doen en zien en ervaren. En zo zitten er wel meer elementen in die wat sprankeling oproepen, tikkeltje avontuurlijk, al is het maar in gedachten. Het is zó genieten van die glundermomenten in the middle of nowhere… Ook dan weet je dat je er heel erg goed aan hebt gedaan om mee te gaan.

Logistiek

VERTREK
-
van Schiphol op zaterdag 18 april 2019 naar Olbia tot en met zaterdag 25 april 2019.
PRIJS:
-
…daalt met 75 euro per deelnemer en is nu 2500 euro voor 8 wel zeer complete dagen met 8 overnachtingen in twee best verscholen authentiek Sardische agriturismo’s, beide nog oorspronkelijk, zoals ze bedoeld waren, geen nep, wel een bijzondere touch; verder alle gezamenlijk vervoer op het eiland, alle maaltijden en lokale wijn en gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies La Red en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau: per volgende weekdeelnemer – dus geen halve week – steeds 75 euro minder dan 2500 euro. Bel 06-11 33 45 11.

Hou rekening met:
-
we helpen je met de vlucht boeken, maar die zit niet bij de prijs inbegrepen, maar valt erg mee, informeer: 06-11 33 45 11. Je zorgt zelf voor een reis- en annuleringskosten; dit is een compleet verzorgde week, de diverse workshops, reisprogramma, entrees, overnachtingen o.b.v. volpension, en alle lunchpicknicks in de natuur, alle gezamenlijke eilandvervoer. In principe zijn het 2-persoonskamers, natuurlijk met eigen sanitair en wonder boven wonder zit je altijd met een fijn persoon op de kamer. Ja, er zijn een paar eenpersoonskamers, maar daar betaal je logischerwijs iets meer voor dan.
STEL EEN VRAAG
-
Inhoudelijk, programma: Miriam Notten, 0031-15-2127544, miriam@lared.nl
-
Logistiek, Sardinië: Sam Pitzalis, 06-11 33 45 11, info@keepalivetours.com
Hier meer info op La Red.

Meer informatie ?

Wat is je behoefte? Ik denk snel met je mee.
Zie je een groepsreis en wil je dat echt niet?
Stel zelf een groep samen. Of kom als VIP.
Groepsvraag?
Privé-versie-vraag?

Sardinië-inspiratie ontvangen?
Bonus: 75 euro korting.