Laden Evenementen

NETWERKEND WERKEN KUN JE LEREN – BLUE ZONE PRINCIPE CHOOSE YOUR TRIBE, MET MIRIAM NOTTEN, LA RED

DAGOVERZICHT

  • DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. Onderweg ook Ongewoon-Sardinië-inspiratie over hoe netwerken aanstekelijk kunnen zijn.
  • DAG 2: Sessies over je netwerk tekenen en meten en aanpassen, in de agriturismo en… met bezoek aan twee illustratieve top-10 Sardische prehistorie-schatten.
  • DAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg, inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.
  • DAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden, die elkaar zorgvuldig aanvullen.
  • DAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten, en tegelijkertijd ook veel!
  • DAG 6: Hoe blijf je qua netwerk alert en attent, met een goed luisterend oor? Rondom de kennissessies bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.
  • DAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Terug richting vliegveld langs de oostkust, met bezoek aan Sardische magische-relatieplek.
  • DAG 8: Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.
JE VRAAG NU IS?
PER SE GEEN GROEPJE?

NETWERKEND WERKEN KUN JE LEREN, MET LA RED

Maak het mee op Sardinië, waar mensen stokoud nog steeds gezond zijn. En een sterk netwerk helpt ze concreet. Hoe sterk is jouw netwerk? Wie helpt jou concreet? Als de kwaliteit van je netwerk je warme interesse heeft, ga dan mee op deze hoog-niveau Sardinië-week. Niet alleen je huidige netwerk, maar ook de mensen waarmee je deze week gaat ervaren, zijn van invloed op je levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Kom je netwerken onder de loep nemen en beoordelen wat ze voor je betekenen. Kom leren hoe je netwerkend werken voortaan kunt doen op een hoger niveau. We gaan de diepte in, inhoudelijk, en.. de Sardinië-excursies illustreren het thema niet alleen, de plekken zullen voor verdieping zorgen. Welkom op een leerzame belevenis!  Deels vanaf een heerlijk top-tien Sardisch agriturismo in het centrum-noorden, en deels vanaf een eveneens hartverwarmend authentiek agriturismo in het ruige en toch lieflijke Sardische hart. Eten: lokale specialiteiten, beproefde traditionele klasse. Direct een persoonlijk gesprek, inhoudelijk?

HIGHLIGHTS

Voor ondernemers die begrijpen dat het niet gaat om hoeveel contacten, maar om de kwaliteit ervan. En die begrijpen dat je wat je netwerk betreft niet alle ballen in de lucht kunt houden. Waar richt je je het best op? En hoe kan de Blue Zone-regel Choose your Tribe voor jou gaan leven, en werken?


Miriam Notten, veelgevraagd sociaal kapitaal expert, is al 15 jaar de inspirerende kracht achter La Red, toonaangevend wat betreft netwerken met kwaliteit en resultaat en met waarlijk ménselijke connectie.  Om netwerkdenken en een netwerkstrategie daadwerkelijk in te voeren in de bedrijfsvoering leidt La Red managers en professionals op om hun eigen netwerken inzichtelijk te maken en te herontwerpen. Ze vergroot ook de netwerkvaardigheden van die mensen zodat zij in staat zijn om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Haar sfeervolle sessies zijn een mix van professionele kennis, menselijkheid, gezond verstand, humor.


Sardinië – waar de bollen elkaar raken, noem  het maar toeval 🙂 – gaat even centraal in je wereld staan, gaat jou met veel vertrouwen centraal in jouw netwerk laten staan, met kalm alert oog voor de meest waardevolle relaties, 360 graden om je heen. Uiteraard bezoeken we ook het middelpunt van Sardinië; het draait om jou, en dat je het beste van jezelf kunt geven, uiteindelijk ook aan jezelf. Diep? Nou, reken maar dat we samen veel lachen!


Eind maart is de lente op Sardinië al volop doorgebroken, en in Nederland veelal nog niet. Ga helemaal mee als de winter soms echt iets te lang duurt. Onderweg terug bezoek je ook zo’n beroemd strand. De laatste keer kwam er een octopus nieuwsgierig naar ons toe.


Met levenservaren mensen op stap zijn die gaan voor wat echt telt en klopt: het hart. In een veilige sfeer, open, vriendelijkheid, niveau, en menselijke bagage.

Het agriturismo van onze eerste drie nachten – in centrum-noord Sardinië, in de Vermentino-wijnstreek – staat terecht in de top-tien van agriturismo’s op Sardinië! De dames doen uitstekend werk, met verfijnde lokale ingrediënten. Prachtige zitplekken voor de sessies ook buiten, dicht bij een mooi meer en bijzondere schatten in de omgeving. Rust en inhoud, zeer fijne kamers, uiteraard met mooi eigen sanitair.

Het agriturismo van onze tweede drie nachten ligt zelfs best dicht bij het befaamde 1-eurodorp Ollolai. De natuur eromheen is ruiger en weelderiger, we zitten hier in het Sardische hart. Ook hier komen de producten uit eigen ‘tuin’, of van directe familie in de buurt. Groen is het hier, stil, de mensen zijn inventief, het kan in de winter nogal sneeuwen, en in de zomer bakken, ze zijn van alle markten thuis, en kunnen zeer op elkaar rekenen. Bijzondere excursies vrij dicht in de buurt, hier helemaal op plekken waar je zo snel niet komt. Wie de scepter zwaait? Wederom een dame, de Sardische vrouw weet van wanten. Rust en groen, wederom zeer fijne kamers, mooi eigen sanitair, uitstekende keuken, verzorgde huiselijkheid. De laatste nacht slapen we op een fijne agriturismo nota bene vlak bij het vliegveld en strand. Zoals de hele week: een aaneenschakeling van hoogtepunten, zonder tijdverlies, in alle rust.

Dit is nog maar het allersimpelste traditionele Sardische gerecht, een herdersgerecht. Onderschat het niet, het zit zeer goed in elkaar, en een smaak! Zeer rijke eenvoud. Vertrouw op puur, Sardische natuur eten, streekgerechten, eigen wijn en likeur, beproefde kwaliteit. In huiselijke sfeer, eigen producten, chilometro zero. Speciale wensen worden altijd gehonoreerd, vegetarisch geen probleem, glutenvrij ook niet. Je kunt meestal ook zo uit de tuin eten, en grote kans dat we dat ook geregeld doen.

Het wil nog wel eens héél donker ’s nachts zijn, en toch niet. Natuurlijk kun je in je bed blijven liggen, maar je wordt af en toe uitgenodigd om net even iets anders te doen en zien en ervaren. En zo zitten er wel meer elementen in die wat sprankeling oproepen, tikkeltje avontuurlijk, al is het maar in gedachten. Het is zó genieten van die glundermomenten in the middle of nowhere… Ook dan weet je dat je er heel erg goed aan hebt gedaan om mee te gaan.

Logistiek

VERTREK
-
van Schiphol op zaterdag 23 maart 2019 naar Olbia, terugreis op zaterdag 30 maart 2019.
PRIJS:
-
voor 7 overnachtingen in twee best verscholen authentiek Sardische agriturismo’s, beide nog oorspronkelijk, zoals ze bedoeld waren, geen nep, wel bijzondere touch; verder alle gezamenlijk vervoer op het eiland, alle maaltijden en lokale wijn en gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies La Red en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau: 2500 euro. Boek nog in 2018 en je vlucht met ons samen zit er zelfs bij. Bel 06-11 33 45 11.
BOEKEN:
-
na aanmelding ontvang je info om het bedrag over te maken naar Stichting Escrow; dan geniet je STO-reisgarantie.
Hou rekening met:
-
je betaalt zelf de vlucht (wel kunnen we voor je boeken) en je reis- en annuleringskosten; compleet verzorgde week, de diverse workshops, reisprogramma, entrees, overnachtingen o.b.v. volpension, en alle lunchpicknicks in de natuur, alle gezamenlijke eilandvervoer. In principe zijn het 2-persoonskamers, natuurlijk met eigen sanitair en wonder boven wonder zit je altijd met een fijn persoon op de kamer.
STEL EEN VRAAG
-
Inhoudelijk, programma: Miriam Notten, 0031-15-2127544, miriam@lared.nl
-
Logistiek, Sardinië: Sam Pitzalis, 06-11 33 45 11, info@keepalivetours.com
Hier meer info op La Red.

Meer informatie ?

Wat is je behoefte? Ik denk snel met je mee.
Zie je een groepsreis en wil je dat echt niet?
Stel zelf een groep samen. Of kom als VIP.
Groepsvraag?
Privé-versie-vraag?

Sardinië-inspiratie ontvangen?
Bonus: 75 euro korting.