Laden Evenementen

OP AANVRAAG IN 2022: ‘BETERE AMBASSADEURS EN MEER GUNFACTOR VOOR JEZELF’- MET MIRIAM NOTTEN, LA RED

DAGOVERZICHT

 • ZATERDAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. Onderweg: bezoek aan plek waar zelfs voorouders nog hielpen in het leven: illustratie van de Gezond-100-elementen Netwerk & Magische hulp samen.
 • ZONDAG 2: Sessies over je netwerk tekenen en meten en aanpassen, zowel in de agriturismo als op een top-10 Sardische prehistorie-schat vol meetkundige figuren.
 • MAANDAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg, inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.
 • DINSDAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden, die elkaar zorgvuldig aanvullen.
 • WOENSDAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten, en tegelijkertijd ook veel!
 • DONDERDAG 6: Hoe blijf je fijnzinnig ‘timmeren’ aan je netwerk, waar luister je beter precies naar? Rondom de kennissessies bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.
 • VRIJDAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Terug richting vliegveld langs de oostkust, met bezoek aan Sardische magische-relatieplek.
 • ZATERDAG 8: Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.
 • STEL JE VRAAG

NETWERKEND WERKEN KUN JE LEREN, MET LA RED

Bijvoorbeeld: er is een Corona-crisis, werk en activiteit valt weg en dan blijkt ook de kracht van je netwerk. Min of meer. Wat kun je daar zelf aan doen, aan de kwaliteit van je netwerk, voor als het er (weer) op aan komt? Het is zelfs een van de succesregels van Gezond 100 wordende Sardijnen, in het Sardinië-deel dat ze een Blue Zone noemen: heb een ‘geruststellend sterk netwerk’. Je gaat in deze week zo’n netwerk voor jezelf professioneel vormgeven langs de workshops van Miriam Notten, gericht op concrete dingen. 1): Altijd werk hebben, al dan niet in loondienst. Mijn netwerk is vangnet (voor als ik geen werk hebt), informatiebron (als ik nog niet weet wat ik wil), richtinggever (om op het juiste moment te horen dat er ergens een kans is), springplank (om een warme introductie mee te krijgen), ambassadeur (om te zorgen dat ik gekozen wordt). Concreet 2: nooit eenzaam zijn, door een netwerk te bouwen met mensen van alle leeftijden en van allerlei pluimage. Concreet 3: gewoonweg gelukkig zijn en blijven. Ik ga leren hoe geluk in netwerken besmettelijk is en hoe ik geluk op mijn pad kan krijgen. Concreet 4: ik ga leren inventariseren en analyseren hoe dat netwerk van me/je eruit ziet en hoe het voor me/je werkt. Ook leer ik het maximale uit willekeurige ontmoetingen met anderen te krijgen en om mijn netwerkverlanglijstje te vervullen. Concreet 5: voor vertrek ga ik al een half uur sparren (Delft of telefonisch) over mijn wensen, verlangens en hulp uit mijn netwerk. Een unieke Sardinië-week met Miriam Notten van La Red, voor wie toch wel iets meer kwaliteit uit zijn/haar netwerk wenst. Je gaat leren hoe je op hoog niveau netwerkend kunt werken. We gaan de diepte in, inhoudelijk, en.. de Sardinië-excursies verdíepen het thema: je ogen en mind gaan er nét iets verder open. Dat komt door de groepsenergie in combinatie met de bijzondere energie van het eiland en helemáál de plekken waar we komen. Natuurlijk ga je door het bijzondere avontuur ook je medereizigers goed kennen en voortaan als ambassadeurs aan je zijde hebben, zeer waarschijnlijk. Deze workation, leerzaam én heerlijk, mixt allemaal dingen die ertoe doen in het leven: levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Dit alles deels vanaf twee locaties: een prachtig top-tien Sardisch agriturismo in het centrum-noorden, en een eveneens hartverwarmend authentiek agriturismo in het ruige en toch lieflijke Sardische hart. Eten: verse lokale specialiteiten, door de generaties heen verfijnd. Direct een persoonlijk gesprek, inhoudelijk?

HIGHLIGHTS

Voor ondernemers die begrijpen dat het niet gaat om hoeveel contacten, maar om de kwaliteit ervan. En die begrijpen dat je wat je netwerk betreft niet alle ballen in de lucht kunt houden. Waar richt je je het best op? En hoe kan de Blue Zone-regel Choose your Tribe voor jou gaan leven, en werken?


Miriam Notten, veelgevraagd sociaal kapitaal expert, is al 16 jaar de inspirerende kracht achter La Red, toonaangevend wat betreft netwerken met kwaliteit en resultaat en met waarlijk ménselijke connectie.  Om netwerkdenken en een netwerkstrategie daadwerkelijk in te voeren in de bedrijfsvoering leidt La Red managers en professionals op om hun eigen netwerken inzichtelijk te maken en te herontwerpen. Ze vergroot ook de netwerkvaardigheden van die mensen zodat zij in staat zijn om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Haar sfeervolle sessies zijn een mix van professionele kennis, menselijkheid, gezond verstand, humor.


Sardinië – waar de bollen elkaar raken, noem  het maar toeval 🙂 – gaat even centraal in je wereld staan, gaat jou met veel vertrouwen centraal in jouw netwerk laten staan, met kalm alert oog voor de meest waardevolle relaties, 360 graden om je heen. Uiteraard bezoeken we ook het middelpunt van Sardinië; het draait om jou, en dat je het beste van jezelf kunt geven, uiteindelijk ook aan jezelf. Diep? Nou, reken maar dat we samen veel lachen!


Het is zeer vaak mooi weer op Sardinië, kleurig, geurig, de natuur geeft nog steeds het mooiste van zichzelf. Sardinië staat bekend om de grote kracht van de bodem: veerkracht ook.


Je gaat met levenservaren mensen op stap, in een veilige sfeer, open, vriendelijk, niveau, de nodige bagage.

Het agriturismo van onze eerste drie nachten – in centrum-noord Sardinië, in de Vermentino-wijnstreek – staat terecht in de top-tien van agriturismo’s op Sardinië! De dames doen uitstekend werk, met verfijnde lokale ingrediënten. Prachtige zitplekken voor de sessies ook buiten, dicht bij een mooi meer en bijzondere schatten in de omgeving. Rust en inhoud, zeer fijne kamers, uiteraard met mooi eigen sanitair.

Het agriturismo van onze tweede drie nachten ligt zelfs best dicht bij het befaamde 1-eurodorp Ollolai. De natuur eromheen is ruiger en weelderiger, we zitten hier in het Sardische hart. Ook hier komen de producten uit eigen ‘tuin’, of van directe familie in de buurt. Groen is het hier, stil, de mensen zijn inventief, het kan in de winter nogal sneeuwen, en in de zomer schroeien. Nu is het fijn. Ze zijn van alle markten thuis, en kunnen zeer op elkaar rekenen. Geen last gehad van Covid, ‘we kunnen het zo nog wel 5 jaar hebben’. Bijzondere excursies vrij dicht in de buurt, hier helemaal op plekken waar je zo snel niet komt. Wie de scepter zwaait? Wederom een dame, de Sardische vrouw weet van wanten. Rust en groen, wederom zeer fijne kamers, mooi eigen sanitair, uitstekende keuken, verzorgde huiselijkheid. De laatste nacht slapen we weer in de eerste streek, alvast meer in de buurt van het vliegveld en strand. Zoals de hele week: een mix van hoogtepunten die inzicht, rust én rustgevend inzicht geven.

Dit is nog maar het allersimpelste traditionele Sardische gerecht, een herdersgerecht. Onderschat het niet, het zit zeer goed in elkaar, en een smaak! Zeer rijke eenvoud. Vertrouw op puur, Sardische natuur eten, streekgerechten, eigen wijn en likeur, beproefde kwaliteit. In huiselijke sfeer, eigen producten, chilometro zero, nul kilometer. Speciale wensen worden altijd gehonoreerd, vegetarisch geen probleem, glutenvrij ook niet. Je kunt meestal ook zo uit de tuin eten, en grote kans dat we dat ook geregeld doen.

Het wil nog wel eens héél donker ‘s nachts zijn, en toch niet. Natuurlijk kun je in je bed blijven liggen, maar je wordt af en toe uitgenodigd om net even iets anders te doen en zien en ervaren. En zo zitten er wel meer elementen in die wat sprankeling oproepen, tikkeltje avontuurlijk, al is het maar in gedachten. Het is zó genieten van die glundermomenten: ‘hier sta ik toch maar mooi!’ Je doet er goed aan om mee te gaan.

Logistiek

VERTREK
-
Op aanvraag. Reken op aanvliegen op Olbia en weer terugvliegen naar Amsterdam.
PRIJS:
-
2500 euro voor 8 zeer complete dagen met 7 overnachtingen in twee mooi verscholen authentiek Sardische agriturismo’s, beide nog oorspronkelijk, zoals ze bedoeld waren, geen nep, wel een bijzondere touch; verder alle gezamenlijk vervoer op het eiland, alle maaltijden en lokale wijn en gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de Gezond-100-Sardinië-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies La Red en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau. Bel 06-11 33 45 11.

Hou rekening met:
-
we helpen je met de vlucht boeken, maar die zit niet bij de prijs inbegrepen, maar valt erg mee, informeer: 06-11 33 45 11. Je zorgt zelf voor een reis- en annuleringskosten; dit is een compleet verzorgde week, de diverse workshops, reisprogramma, entrees, overnachtingen o.b.v. volpension, en alle lunchpicknicks in de natuur, alle gezamenlijke eilandvervoer. In principe zijn het 2-persoonskamers, natuurlijk met eigen sanitair en wonder boven wonder zit je altijd met een fijn persoon op de kamer. Ja, er zijn een paar eenpersoonskamers, maar daar betaal je logischerwijs iets meer voor dan.
STEL EEN VRAAG
-
Inhoudelijk, programma: Miriam Notten, 0031-15-2127544, miriam@lared.nl
-
Logistiek, Sardinië: Sam Pitzalis, 06-11 33 45 11, info@keepalivetours.com
Hier meer info op La Red.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •