Laden Evenementen

OP AANVRAAG IN 2023: LOOPBAANREIS OP PRACHTIG SARDINIË

WEEKPROGRAMMA

 • Door de dagen heen komen deze onderwerpen aan bod:
  – jouw persoonlijke missie;
  – jouw talenten, motivatiepatronen en energieboosters;
  – jouw blokkades en hoe je ze leert omarmen;
  – belemmerende overtuigingen ombuigen in dragende krachten;
  – je talenten uitvergroten en toepassen in een veilige omgeving;
  – hoe kom je in flow?
  Niet alles op dag 1, natuurlijk…

  Na je landing bezoeken we een plek diep in de prehistorie, van rust en verbinding: we maken kennis met elkaar, en al best diep met de energie van dit opmerkelijke eiland. Inderdaad éven wat anders dan Nederland!

  Eten en slapen in een agriturismo dat fijn kookt en een prachtig meer heeft voor in de ochtend, een sublieme zonsopkomst. Nieuw licht, zoals je dagelijks zelf ook nieuwe keuzes kunt maken, anders kunt opkomen. Maar hoe?

  De volgorde van het programma volgt in principe de structuur van het boek, maar altijd inclusief ruimte voor rust, verwerking, minder of meer diep ingaan op aspecten die spelen.

  Dag 2 brengt ons bij een plek waar je ´je loopbaan tot nu toe´ in kunt plaatsen. Een plek van indrukwekkend overzicht, inzicht, licht, en verder slijpen. We verplaatsen ons naar een vulkaandorp. Die vulkaan slaapt. Jij ontwaakt al meer en meer. Onderweg hebben we een oeroude klankrijke plek gebruikt, waar het ook zoeken is naar de juiste frequentie, in harmonie. Het zijn bijzondere plekken om aan het werk te gaan. Grote kans dat de natuur zich ermee bemoeit. De paarden die er los lopen, hebben altijd wel iets te zeggen, ze voelen warempel mee. Kan indrukwekkend zijn, en dat gaat deze week vaker voorkomen.

  Dag 3 tot en met 7 brengen we door in en om het verhalenrijke dorp Santu Lussurgiu, de basis van Sardinia Retreat Base. Er is nog een Paasviering ook, zo’n traditionele met processie en kerkgezang. Bedrijvigheid maar ook volop rust. juist ook in de historische steegjes. Binnen 15 minuten rijden is er een keur aan prehistorisch-ceremoniële plekken. Topplekken voor een systemische opstelling ook! Na de ochtendsessie thuis zoeken we er altijd wel een op, voor een verdere oefening/sessie daar, rondom de lunchpicknick die we daar doen. Op de terugweg naar het dorp doen we ergens een drankje, praten, genieten, kijken. In het dorp zijn allemaal hoogstaande ambachtslieden met transformatieverhaal, wat meteen een band schept, ook door de tolk die je altijd bij je hebt, want ook wij zijn best met transformatie bezig. Al met al ga je vanzelf merken dat de omstandigheden en de dingen die gebeuren ook goed gezelschap zijn, alsof we worden aangemoedigd om dit werk te doen. Dit alles in een mix van hoofd en hart, analyse en feeling, eerlijkheid en zorgzaamheid, veiligheid en moed.

  Afhankelijk van de terugvluchttijd slapen we eventueel weer in het eerste agriturismo. Niet alleen daar hebben we heerlijk puur van het land gegeten en gedronken. Een mix van agriturismo, restaurant en thuiskokkin, allemaal met hun eigen mores, je leert ook veel van de Sardische gastvrijheidscultuur. Het eten kan zomaar gastronomisch zijn, en ook van rijke eenvoud, om niet te veel af te leiden van de plek waar we dan zijn. Er is heel veel divers moois om te waarderen en al op dag 2 zou je zomaar verwonderd kunnen uitroepen: ´Jee, dat we nog maar twee dagen weg zijn! Het voelt al als een week!

 • -STEL JE VRAAG-

LOOPBAANREIS OP INSPIREREND SARDINIË, MET MARTIJN HAAN

Tijdens deze corona-periode van gedwongen stilstand – óf juist van gierende drukte met video-vergaderen! – kom je wellicht hierachter: je wilt meer halen uit je werkleven, echt doen waarvoor je hier bent, en je talenten echt aanspreken daaromheen! Door de afstand tot je werk wil je niet meer terug naar je oude patronen. Je huidige situatie brengt je gewoon niet wat je ervan verwacht had? Niet langer wil je zó oud worden, met het risico van een burn-out, verveling of futloosheid, en/of er niet uitgehaald hebben wat je van je carrière verwacht.

Herkenbaar? Kom dan in actie:

– Kom je unieke talenten onderkennen en… pas ze ook echt toe.
– Kom in een veilige omgeving, weg van de beslommeringen, de tijd voor jezelf nemen.
– Kom helemaal tot jezelf, steeds dieper bewust van jouw persoonlijke missie, talenten, leiderschapsstijl en welke blokkades je hebt. Dit om vol te leven.
– Leer je persoonlijk systemisch leiderschap onderkennen. Dit betekent regie op jouw loopbaan nemen. Concreet: alles wat jou kan helpen uit al jouw systemen, voorouders, gezin van herkomst, organisatieverleden, etc. meenemen. En alles wat je niet meer helpt samen achterlaten op Sardinië.

Dit alles niet zomaar op Sardinië, dat verrassend veelzijdig groen is en zo mooi als ze in heel Italië zeggen! Hier ga je echt wég zijn van je gebruikelijke omgeving, je comfort zone. Maar dit krijg je er ook nog eens bij: we doen ook kennis en inzicht en inspiratie op door antieke ceremoniële plekken op Sardinië op te zoeken en… te ‘gebruiken’. De plekken zijn speciaal gekozen om het verhaal van onze week te ondersteunen, afgestemd op jouw talenten. Ze bieden een rijke symboliek die we gebruiken om de sleutels voor groei op allerlei manieren vorm te geven. Deze unieke plekken lijken wel bedoeld voor verdieping en ons af te vragen wat wij te doen hebben. Perfect voor vragen die je hebt over je loopbaan!

Dit alles in alle rust, met een hoge mate van verwondering, verstilling, verdieping. De sfeer is eigenlijk niet te omschrijven, enkel te ervaren. Je gaat hier mee op een prachtige reis inhoudelijk, procesmatig en met schitterende locaties!

Onderwerpen die de revue passeren?
– Elke dag begint met het meten van jouw energiebalans.
– We inventariseren jouw huidige situatie, waarom doe jij deze training?
– Jouw persoonlijke missie; wat wil je bereiken?
– Jouw talenten, motivatiepatronen en energieboosters.
– Jouw blokkades en hoe je ze leert omarmen.
– Belemmerende overtuigingen ombuigen in dragende krachten.
– Je talenten uitvergroten en toepassen in een veilige omgeving.
– De sleutels voor groei uit het boek toepassen in jouw specifieke situatie met jouw unieke talenten.
– Hoe kom je écht in je flow?

Ja, we gaan je deze week meenemen in een prachtige reis; inhoudelijk, procesmatig en met schitterende locaties. Elke dag begint met verdieping, verrijking, inzichten, handvatten.
Daarna gaan we op pad naar bijzondere Sardinië-plekken, die de stof illustreren, verdiepen, en van alles gaan losmaken in jou. De excursies doen we expres naar prachtige plekken in plaats van de hele tijd te zitten luisteren, lezen, schrijven, denken. De plekken liggen ook niet altijd zomaar langs de weg: ook voor je loopbaan moet je stapjes extra kunnen zetten, juist ook buiten je gebaande paden. Je gaat zien dat het bijzonder is, de antieke rust, de verwondering, openheid, bezinning, verdieping. En ook heel gezellig, hoor! Alles is bedoeld om jou te helpen alles beter te internaliseren, voortaan sneller dingen te herkennen en dan ook wijzer te handelen.

Het element beweging, verplaatsing, is een metafoor voor het leven na deze week: blijf je ervan bewust, ook in veranderende omstandigheden, dat je altijd op reis bent in het leven. We gaan met Sams Keep Alive Tours gezellig creatief betekenisvol op pad. Sam is van soepel wijs bewegen, lichamelijk én geestelijk. Vindt altijd nieuwe mooie paadjes, manieren, insteken, perspectieven. En komt van Sardinië, dat hem bij dit werk wel actief lijkt te helpen; soms reist magie mee. Sam zet ook nét de goede muziek op, op bijzondere momenten, op bijzondere plekken. Inhoud. Timing. Het schitterende huis in Santu Lussurgiu is zijn eigendom. Je gaat in veel opzichten genieten!

Martijn Haan (53 jaar, getrouwd, 2 kinderen) is gespecialiseerd in loopbaancoaching. Zijn stijl is vrij direct, hij kan scherp interviewen, en cliënten vinden hem in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist zijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt. Hij is analytisch geschoold, intuïtief getraind, doortastend en uitstekend in staat het hier en nu vanuit verschillende perspectieven te belichten. Mail hem voor meer informatie over het programma inhoudelijk: cmwhaan@gmail.com

Ga je mee, dan ontvang je: exclusief van tevoren Martijns boek Persoonlijk Systemisch Leiderschap, jouw vliegwiel. In dit boek staan tien systemische sleutels die je helpen om versneld de juiste keuzes te maken in je loopbaan. Die kennis meekrijgen op bijzondere Sardinië-plekken – pure krachtplekken, al diep in de prehistorie hier ceremonieel bedoeld – versnelt het internaliseren.

Belangrijke vraag: hoe kun je daadwerkelijk uniek zijn, zonder al te zeer een buitenbeetje te zijn? Van tevoren ontvang je exclusief 1) Martijns praktijkboek Persoonlijk Systemisch Leiderschap, creëer flow. Hierin staan vragen en theorie om je loopbaan echt richting flow te veranderen. En 2) het werkboek Persoonlijk Systemisch Leiderschap, vergroot je mindset, om 12 weken lang bij te houden hoe je omgaat met tien belangrijke sleutels.

Het balanceren van deze sleutels is het geheim om je werk in een staat van succes te laten komen. De balancerende sleutels is Martijn tegengekomen in zijn unieke manier van coaching. Jij krijgt de unieke kans om de sleutels voor verandering met hem toe te passen met een selecte groep van cursisten gedurende deze training. En dat in een gezellige setting, samen genietend van allerlei lekkers dat Sardinië te bieden heeft.

Je zult zien: je gaat in een veilige omgeving oefenen in wat jij echt te brengen hebt. Daarbij krijg je de kans om te stretchen, want energie stroomt natuurlijk niet binnen de comfort-zone. Dat zou stilstaand water worden. Energie wil stromen! We bezoeken uiteraard ook een puur-natuur-flow-plek, en daar dan bespreken, uitwisselen, ervaren? Best anders dan ergens in een ruimte in Nederland.

Je zult zien: we hebben de rust, ruimte en kans van diepgang om hier samen vanuit jouw innerlijk naar te kijken. De plekken die we gaan bezoeken zijn afgestemd op de reis naar binnen en energie van buiten. Op een bijeenkomst voor vertrek gaan we naast persoonlijk kennismaken ook heel mooie afbeeldingen zien van de omgeving. Geef je hier op bij belangstelling voor deze samenkomst, online waarschijnlijk, datum nog te bepalen.info@keepalivetours.com

Ja, je komt hier aardig verlicht vandaan, weer naar huis :). Besef dat de focus steeds gericht is op dit doel: herontdekken wat je nu werkelijk wilt en dit voor jezelf waarheid maken. Je gaat zien dat je goed aan de start verschijnt om de ‘sleutels voor groei’ toe te passen. Je brengt je energie op het door jouw gewenste niveau: persoonlijke vrijheid. Iets minder meegaan met wat ‘anderen’ nu eenmaal van je verwachten. De foto is in een vierduizend jaar oude toren dichtbij, heel speciaal rondom de zomerzonnewende.

Deze week levert op:
– Meer vaart en focus en samenhang!
– Zicht op jouw werkelijke talenten.
– Meer energie, kracht en flow.
– Meer werken en leven vanuit jouw bedoeling.
– Meer plezier en passie: sprankeling en verbinding.
– Kans om geld te verdienen met jouw talenten.

We verblijven in een dorp met rijke natuur eromheen en veel voorzieningen op loopafstand. En toch rustig. En toch levendig. Net genoeg, niet teveel. Ook in de huizen is het veel rust, energie, vriendelijkheid, inspiratie, menselijkheid: ‘Alsof het huis zelf ook goed gezelschap is!’. Het is hier goed verblijven, praten, vooruitgaan. Geen toeristische doorsnee, want doorsnee zijn de deelnemers aan deze retreat zelf ook niet. Ze hebben moed, levenservaring, humor, energie, en openheid van geest, en willen nog ergens voor gaan.

Prachtige natuur ligt hier voor het oprapen, maar dat is niet genoeg voor ons: in die natuur, vaak na een prachtige wandeling, bezoeken we verscholen plekken, voorheen ceremoniële plekken, achtergelaten door mysterieuze bouwers. Die plekken hebben ‘toevallig’ (niet!) een relatie met systemisch werk en met het thema van deze week. Bijzondere plekken om er te werken! Er zit veel energie in de lucht en grond, het voelt licht aan. De lunchpicknicks zijn ook op dit soort plekken. Je bént hier ergens, in een bijzondere energie waarin mensen zich toch net iets makkelijker openen. Dat gaat in een sfeer van complete onderlinge zorgzaamheid: we gaan ‘goed zijn’ met elkaar.


Dat was zojuist geen grootspraak, dat het eten hier zeer goed is. De keuken in deze omgeving is befaamd, het authentieke ook. De ingrediënten komen met trots uit de directe omgeving, zeer smaakvol en rijk. De grond is zeer oud vulkanisch, dat proef je in de producten: mineralenrijk. Dit is een paar regenbuien na droogte, net nadat het nog zomerzon-geblakerd geel was: meteen weer fris groen. Perfecte ingrediënten alom voor ambachtelijke distilleerderijen, zelfgemaakte wijnen en kazen, van particulieren met stukje land tot kleine winkels met tientallen jaren expertise.

Slapen, werken, eten, genieten doen we in een topdorp in Sardinië, alom geprezen om zijn authenticiteit en niveau. We zitten in twee bijzondere, verzorgde huizen, in het meest pittoreske, antieke deel van dit dorp, Santu Lussurgiu. Eten doen we in goede restaurants en zeer authentiek ‘thuis’ en op bijzondere plekken.

Het dorp kent vele evenementen, is beslist niet het standaard-dorpje waar je zo doorheen rijdt, en toch is het bij buitenlanders nog vrij onbekend, omdat de meeste mensen aan de buitenkant blijven, de stranden. Dat is toch wel wat oppervlakkig, want voor meer hart & ziel moet je toch echt ‘naar binnen’, naar ongelijk terrein, ja. Net als jij.

Het is nog tijdens Pasen ook, met volop couleur locale: processies, gezang. Prachtig om te zien en horen. Gezamenlijk gevoeld meesterschap van de dorpelingen. Zoals ook onze groep hechter en hechter zal worden: ambassadeurs van elkaar, vriendelijk mede-inspirerende lotgenoten.

Heb je het gevoel op de grens van je carrière te staan, en kom je maar niet verder? Houdt iets je tegen om echt te kiezen? Wil je meer doen met wat jij werkelijk te bieden hebt? Wil je minder tijd verliezen aan zaken die niet bij je passen? Wil je meer helderheid over wat jij te doen hebt? Ben je op zoek naar verandering, inzichten en praktische handvatten om dit vorm te geven? Ben je bereid om stil te staan bij wat je voelt, open? Open te staan voor nieuwe inzichten/mogelijkheden en? En heb je de moed om eerlijke keuzes te maken die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling? Deze persoonlijk-leiderschap-training – coaching met loopbaanopstellingen – is dan wat voor jou.

Wij vinden een gelijkwaardige groepssamenstelling en goede sfeer belangrijk om de juiste omstandigheden en omgeving voor alle deelnemers te creëren. Om dit te waarborgen vinden er vooraf online intakegesprekken plaats. Neem contact op voor een kosteloos intakegesprek: cwmhaan@gmail.com

LOGISTIEK

-
Op aanvraag in 2022 of 2023. Bel voor overleg en coaching logistiek-inhoudelijk altijd eerst 06-11 33 45 11, Sam, of mail: info@keepalivetours.com.
PRIJS
-
Hier geen bedrieglijke vanaf-prijs; dit is voor een zeer complete week. Inclusief ontbijt en diner en hoog gewaardeerde lunchpicknicks. Onderweg een spontaan bakkie trakteren we aan elkaar, wat je minder dan 15 euro kost, en morgen trakteert weer iemand anders. Het eten en drinken aan tafel is zeer uitgebreid en lekker puur gezond Sardisch, met huisgemaakte likeur en wijn en koffie/thee. De kamers zijn 2-persoons met losse bedden en uitstekend eigen sanitair; beperkt eenpersoonskamers beschikbaar, voor een toeslag. We rijden in een fraaie 9-persoons mini-van en een kleine terreinwagen. Dus vanaf het moment dat je de aankomsthal verlaat tot aan het moment dat je de vertrekhal binnengaat is alles verzorgd.
KAMERS:
-
De prijs is op basis van gedeelde 2-persoonskamer, met mooie fijne aparte bedden en eigen sanitair. De twee locaties die we aandoen hebben veel charme! Eenpersoonskamer: toeslag van 25 euro per nacht in principe, besef dat eenpersoonskamers schaars zijn; je krijgt in de regel een tweepersoonskamer voor jezelf dan.
INFO:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Ik post veel op Instagram: Keep Alive Tours. En in specifieke groepen op Facebook.

-

|BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:

-
zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Wees gerust: juist ook in deze Corona-tijden zorgen we goed voor elkaar en ben je goed beschermd: STO Garant. STO Garant stuurt je na het inleveren van je aanmeldformulier een betaalverzoek voor de aanbetaling. Je betaalt de aanbetaling en ook het restantbedrag inderdaad aan STO Garant. Dat beheert het geld op een derdenrekening. Wij als organisatoren zien dat geld pas na terugkeer thuis. Je geld is dus altijd veilig, zelfs als wij als organisatoren failliet zouden gaan. No way!

-

|STO-VERKLARING

-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •