WORKATION / RETRAITE SARDINIË

KENNIS OPDOEN OP EEN INDRUKWEKKENDE JOURNEY


Deelnemers aan een workation met Keep Alive Tours hebben levenservaring en werkervaring en kunnen natuurlijk wel ‘zo’ doorgaan tot hun pensioen, maar eerlijk gezegd knaagt er al een tijdje wat. Bedrijven sturen ‘die collega die we niet kwijt willen, ook omdat een burn-out ietsje meer dan zo’n 2000 euro kost’. Weekstructuur: in de ochtend les op mooie Sardinië-locatie, in de middag Bijzonder Sardinië laten spreken, inspireren, ook rondom de cursus. Altijd een workation met gelijkgestemden! Eentje volgen of samen geven? Ik begeleid en sta bij, enthousiast, creatief en met inhoud en ervaring. Dit zijn altijd reizen die inspireren wat betreft werkgeluk en levensgeluk.


Coach Henny Aben, in een jaar tijd 3 workations mee gedaan: ‘Sams voorbereiding is uitstekend, en zijn Sardische locaties geven mijn sessies inderdaad verdieping. Het is goed afstemmen en communiceren met Sam, die creatief is en zeer servicegericht.’

SOMS GEBRUIK IK SARDINIË-SCHATTEN WEL HEEL SPEELS…
Luchtige, veilige sfeer. Mensen met levenservaring, inhoud, sprankeling. Ik ben van nature een eye-opener, omdenker, losweker, opstarter, aanjager, initiator en zet ook hele leuke liedjes op.

‘IK KREEG MIJN ZAAK PERSOONLIJK HELDER’
Nu komen de gedroomde klanten op hém af en heeft hij ook meer tijd voor zijn… dankbare gezin.

‘ONTSPANNEN DIEPGANG’
Het is best hard werken, maar juist door het spoor waarop je jezelf zet: heerlijke ontspanning!

‘KRACHT EN GELUK IN LIEFDEVOLLE SETTING’
Ook mensen die al 30 jaar ondernemer zijn, brengt het veel. Ook die kunnen zó toe zijn aan zoiets.

ZELFDE EFFECT ALS EEN HEEL JAARPROGRAMMA
Niet alleen door de plekken en cursus, maar ook door de Tribe die al heel snel ontstaat: veilig wederzijds zeer inspirerend.

MIJN BASIS: DE 9 BLUE-ZONE-REGELS
Gezond en gelukkig worden en blijven heeft te maken met 9 Blue Zone-elementen. Deelnemers hebben tijdens en na de workation een heel goed gevoel over zichzelf, elkaar, zakelijk en persoonlijk. Het thema van elke workation heeft een band met minimaal 1 van deze 9 succesfactoren.  Ze komen allemaal aan bod.


Overleggen over een event of thema hieronder? Mail dan naar info@keepalivetours.com

Mag ik je tippen qua Retreat?