TRAINING/RETREAT SARDINIË

OP JOUW MANIER LATER OOK NOG ‘ZO’ ZIJN?

Beperkingen beperken. Daardoor vrij zijn en blijven. Veel kunnen blijven doen wat gelukkig maakt. Lichamelijk, mentaal, sociaal. De Blue Zones inspireren me, ook omdat Sardinië  de eerste is die je vanaf Nederland tegenkomt. En het zijn mijn roots.

Wat doen ze daar goed, die oudjes, en in welke vorm kun je dat prima in je eigen omgeving imiteren: keep alive? Ik vertel erover op de Avonturen met mij op stap, en ga de diepte in met professionele coaches in co-producties. Over deze laatste lees en zie je meer op deze pagina.

DRAAG ZELF BIJ AAN LEVENSLANGE(RE) VRIJHEID
Doe een training of retreat op Sardinië gericht op levenslanger gezond, gelukkig, vrij, waardig leven. Bewust kun je kiezen voordat het te laat is, of om herhaling te voorkomen. Bewust kun je kiezen voor serene helderheid, zakelijk en persoonlijk. De Blue Zone-regels – die de hele vitaliteitspiramide dekken: lichamelijk, mentaal, sociaal -…


…zijn in vele vermommingen toe te passen. Er is altijd wel een vorm waar jij iets mee kan, ook op de lange duur. Want dááar hebben we het over, hè: keep alive. Supergoed nieuws: je mag je vorm zelfs zelf ontwikkelen!

Doe veel inspiratie op op een van de onderstaande trainingen en retreats Sardinië gericht op gelukkig lang leven, die ik doe samen met wisselende inspirators, expert op hun specifieke gebied. Zij vinden het ook zó leuk om in hun kennis de Blue Zones te herkennen!

ZELF COACH? GEEF JE KENNIS DOOR VERPAKT ALS ERVARING!

Ik regel retreats voor mensen die óók de wereld mooier willen maken, coaches die willen inspireren. Jij? Jij geeft je cursus en ik voeg daar verdiepende plekken en ervaringen à la ‘typisch Sardinië’ aan toe. Ik promoot je sowieso enthousiast, want jouw cursus illustreert vast wel 1 of meer van de 9 Blue Zone lang-leven-succeselementen. We sparren over de inhoud en aanvulling, jij blijft leading, ik vul aan eventueel qua inhoud, en sowieso qua bijzondere Sardische vorm.

Je mag ontspannen uitkijken naar een bijzondere week ook voor jou. Ik laat je met plezier ‘shinen’ voor je mensen!


Coach Henny Aben (die na een eerste, meteen met een 9 gewaardeerde retreat, in oktober weer wil): Sams voorbereiding was uitstekend, en zijn Sardische locaties gaven mijn sessies inderdaad verdieping. Het is goed afstemmen en communiceren met Sam, die creatief is en zeer servicegericht.

HIJ DURFDE EN… KREEG DE ZAAK HEERLIJK HELDER
Voortaan weten wát en waarom. En meer tijd voor thuis, voortaan.

Mag ik je tippen qua Retreat?

KOMENDE RETREATS & TRAININGEN

29 april 2019
29 augustus 2019