TRAINING/RETREAT SARDINIË

KENNIS GEBRACHT ALS ERVARING BEKLIJFT BETER EN LANGER

Ik regel retreats voor mensen die óók de wereld mooier willen maken, coaches die willen inspireren. Jij? Jij geeft je cursus en ik voeg daar verdiepende plekken en ervaringen à la ‘typisch (Blue Zone) Sardinië’ aan toe. Ik promoot je sowieso enthousiast, want jouw cursus illustreert vast wel 1 of meer van de 9 Blue Zone lang-leven-succeselementen. We sparren over de inhoud en aanvulling, jij blijft leading, ik vul aan eventueel qua inhoud, en sowieso qua bijzondere Sardische vorm.

Je mag ontspannen uitkijken naar een bijzondere week ook voor jou. Ik laat je met plezier ‘shinen’ voor je mensen!


OP JOUW MANIER LATER OOK NOG ‘ZO’ ZIJN?

Waarschijnlijk moet je het dan over een andere boeg gooien. Al is het maar deels. Als je hetzelfde blijft doen, dan krijg je wat je kreeg. Wie meegaat is bereid naar zichzelf te kijken, ook naar zijn coping strategieën. In veilige anonimiteit in the middle of nowhere, met levenservaren gelijkgestemden, vriendelijk eerlijk, met respect toch to-the-point, in de vorm van een journey, een ervaring, samen. Bang van of niet? Wat spreekt je aan en wat houdt je tegen? Info@keepalivetours.com.

Coach Henny Aben (die na een eerste, gemiddeld met een 9 gewaardeerde retreat, afgelopen oktober weer ging en aanstaande april 2019 enthousiast weer): ‘Sams voorbereiding is uitstekend, en zijn Sardische locaties geven mijn sessies inderdaad verdieping. Het is goed afstemmen en communiceren met Sam, die creatief is en zeer servicegericht.’

HIJ KREEG ZIJN ZAAK PERSOONLIJK HELDER
En nu heeft hij meer betere klanten en… meer tijd voor zijn gezin.

ONTSPANNEN DIEPGANG
Het is best hard werken, maar juist door het spoor waarop je jezelf zet: heerlijke ontspanning!

30 JAAR ONDERNEEMSTER EN TOCH…
Kracht en geluk in liefdevolle setting, het doet ook ervaren rotten wat!

ZELFDE EFFECT ALS EEN HEEL JAARPROGRAMMA
NIet alleen door de plekken en cursus, maar ook door de Tribe die al heel snel ontstaat: veilig wederzijds zeer inspirerend.

IK DRAAG BIJ VANUIT DEZE BASIS
Er is voor mij altijd een link tussen jouw training of retreat op Sardinië en ‘levenslanger gezond, gelukkig, vrij, waardig leven, bewust kunnen kiezen – voordat het te laat is – voor serene helderheid, zakelijk en persoonlijk’. Want daar ga ik persoonlijk ook voor en.

De Blue Zone-regels – die de hele vitaliteitspiramide dekken: lichamelijk, mentaal, sociaal -…


…zijn in vele vermommingen toe te passen. Er is altijd wel een vorm/vermomming die bij die ene persoon past, en dan pas ook op de lange duur kans van slagen heeft.

Zit hieronder een event of thema dat je aanspreekt? Mail dan naar info@keepalivetours.com

Mag ik je tippen qua Retreat?

KOMENDE RETREATS & TRAININGEN