Laden Evenementen

DIT JAAR ÉCHT EEN ÁNDERE KERST EN OUD & NIEUW!

dagoverzicht

 • DAG 1: reis, aankomst en transfer naar ons vakantiehuis, met meteen onderweg een diep-Sardinië-plek, de staat voor contact met een andere wereld zelfs, vroeger. Symbolisch voor je moed, je gaat erop uit!
 • DAG 2: Bezoek aan kasteelruïne met fabelachtig uitzicht. Veel natuur en cultuur en rust en ruimte en mooie energie en ontdekkingen, deze week.
 • DAG 3: Wandelen door de heuvels om Santu Lussurgiu, natuur, water, kastanjes, ongerept. In de avond chique hotel diner.
 • DAG 4: Bezoek in ongerepte natuur van zogeheten feeënhuizen, prehistorische omgeving, natuur, stenen, rust. En een mooi meer en van alles onderweg. Zelfs de beste ginverzameling van het eiland is er, als we willen.
 • DAG 5: Rustig terug naar het vliegveld, vee Sardinië-ervaringen en menselijke inspiratie rijker! We hebben gepraat, gelachen, verkend, gelopen, geklommen, we zijn doorgedrongen. Er zijn dingen voor het nieuwe jaar bovengekomen. plek in de omgeving. En ik heb voor je gekookt en gezorgd.
 • -STEL JE VRAAG-

EVEN GEEN NEDERLANDSE KERST EN OUD & NIEUW!

Wil je na de sof van afgelopen Kerst & Oud & Nieuw iets heel anders? Ga mee op leuk veilig-avontuurlijk inspirerende dagen diep in de binnenlanden van Sardinië: prachtig hart & ziel, weg van de dagelijkse hectiek, in rust en veiligheid, met persoonlijke begeleiding op stap ook naar plekken die staan voor onbekend fascinerend en inspirerend Sardinië, anders dan Italië zelfs rijk aan bijzondere prehistorische tempels: oplaadplekken uit een diep verleden. Luchtig gebracht en ontdekt, met een kwinkslag maar wel wijs. Twijfel je nog een beetje aan Sardinië: zo zie ik het, zoiets ga je zien!

HOOGTEPUNTEN

winterzonnewende

De reisperiode is dus bewust na Kerst en Oud & Nieuw. Gewoon omdat er hier in Nederland vaak zo’n druk op die dagen ligt. En het gaat toch niet echt zoals je het zou willen. Tijd om het over een andere boeg te gooien. De zon is net ook van zijn ‘dieptepunt’ – wende, verandering – weer omhoog aan het bewegen: hij gaat zich weer langer laten zien. Zie je de beeldspraak met hoe het leven kan zijn: donkere periodes en opeens…. meer licht. We komen vanzelf op verhalen die inspireren, helpen, voeden, motiveren, troosten. Samen maken we er best een mooie en gezellige en núttige Journey van!

We slapen en ontbijten en avondeten in het dorpje waar wij een prachtig herenhuisje hebben, en ook locals noemen het een parel, in een van Sardiniës topdorpjes, Santu Lussurgiu. In principe slaap je in een 2pk. Soms picknicken we als lunch, ook daar is het voedzaam, lokaal, van om de hoek, van een rijke eenvoud en dan opeens zomaar chique tussendoor. We vinden altijd onze weg en genieten van de weg! Pure tao!

 

Reken maar dat je bijvoorbeeld inspiratie opdoet voor een familievakantie later in het jaar, hier! Ga vooral ook mee als je ín Sardinië wilt zijn, meer dan oppervlakkig óp Sardinië, zoals de meeste mensen. Dit gaat even wat dieper, maar het gaat dan ook ergens over, deze week. Dit is ónder een brug, onder de oppervlakte, waar je vaak juist de mooiste dingen ziet, met perspectief, je vat ‘m wel.


Indrukwekkende plekken en momenten: van bijzonder inzicht, op meerdere manieren. Steeds meer mensen herontdekken deze oeroude plekken, ter bezinning, kalme contemplatie. Sessies samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat dingen die het licht bij je wegnemen wat meer links en rechts van je laten liggen. Sowieso door onze gesprekken, maar ook door de wandelingen richting indrukwekkende plekken waar je zelf nooit zou zijn gekomen, op Sardinië is te veel moois om allemaal aan te geven en het is te groot om het allemaal zomaar te zien liggen. Je zult zien dat het aanvoelt als een continent. We gaan dan ook niet enkel naar de makkelijke kust, maar ook diep de prachtige middle of nowhere in. Favoriete Loesje-tekst: ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!


Eropuit samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat geweldig beslagen ten ijs weer terugkomen in Nederland, met frisse inspiratie na alle tips die je wellicht kreeg, hoorde, vond. En zelf verzon.

Samen in het zonnetje lunch-picknicken in de natuur. Ook begin januari kan dat hier zomaar, ja. Er is snel een sfeer van vertrouwen en saamhorigheid. ‘Hoe is het mogelijk, binnen 24 uur?’ Veiligheid en uitwisseling en waardering!

We hebben ook alles bij de hand om ook echt diep stil te staan bij ‘hoe maak je het leven op een leuke en acceptabele manier lichter en positiever?’ Wees alvast alert op het prachtige onverwachte: het toeval is dat wat je tóevalt. Er is een programma, maar dat is niet strak: we voegen elementen toe en spelen in op de energie van de groep. Onze gesprekken kunnen bijvoorbeeld elementen aandragen die het programma beïnvloeden. Verwacht geen militaristische uitvoering, we bewegen met elkaar mee en zien de grote lijnen wel, met onze helicopter view, remember?


We komen ook op diep aardse plekken die ook inzicht geven in het leven ‘weer boven, de trap weer op’. En zo meer plekken met een bijzondere symboliek, die veel met het thema van de week te maken hebben. Het gaat soms diep ja, maar toch ok altijd luchtig en sowieso veilig en respectvol. We zijn mensen!

Het is vaak intens genieten van bijzonder licht, nieuw licht, altijd aanwezig licht, we gaan het meer en meer zien. Je staat er toch even van te kijken, het is ook iets heel anders dan je thuis gewend bent, hè. Maar dat is ook een van de succesfactoren: ver weg van huis, in een andere omgeving, extra veilig wellicht ook door de anonimiteit. We zijn allemaal liefdevolle ervaringsdeskundigen!

En last but not least: ons herenhuisje aan een historisch steegje in super-authentiek Santu Lussurgiu, een van de parels van Sardinië, in een van de groene longen van het eiland, met veel mooie plekken dicht in de buurt, en een goede vriendelijke sfeer zonder dat het ingeslapen is. Ons herenhuisje van drie verdiepingen heeft stijl én gezelligheid en ook de partners waar we mee samenwerken zijn professioneel én liefdevol. Er wordt goed voor je gezorgd. Informeer hier, of leg je vraag neer: info@keepalivetours.com.

LOGISTIEK

WANNEER EN HOE?
-
27 december 2021 tot en met 3 januari 2022. We helpen elkaar met van en naar het vliegveld te komen. Op Sardinië zitten je transfers en alles erin.
PRIJS?
-
Weet dat deze reis inclusief alle maaltijden is, en de overnachtingen, ook alle lunches, zelfs lokale wijn en likeur en koffie aan tafel, transfers samen op het eiland, entrees, excursies, tolken, inspiratie rondom positief leven, blijven, worden. Al met al een zeer rijke, wijze en toch laagdrempelige mix van praten en bewegen en uitwisselen en ervaren en toegelicht zien ook in een Sardische context, zodat je dit bijzondere, inspirerende eiland ook echt goed begrijpt voor als je er nog eens terug wilt komen op vakantie, bijvoorbeeld. De prijs is 2000 euro, de reis is BTW-vrij, en als je voor 1 februari 2021 boekt, krijg je 200 euro korting. Overleggen? Inschrijfformulier?
-
info@keepalivetours.com, 06-11 33 45 11.

Garantie

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •