Laden Evenementen

SISTERREIS LANGS KRACHTPLEKKEN SARDINIË

DAGOVERZICHT

 • DAG 1 tot en met 8: Ach, programma, structuur… Er zijn bouwstenen en alles komt wel aan bod. Maar soms dient iets zich gewoon aan, is er aandacht voor wat speelt. En is er rust nodig, is het wel genoeg geweest, dan voelen we dat ook aan. Maar in principe bestaat het dagprogramma uit een ochtendmeditatie, ontbijt, op pad in de minivan (9 persoonsbusje) waarmee we naar een aantal mooie plekken rijden. Daar heeft iedereen altijd ruim de gelegenheid zelf rond te lopen, te voelen en te ‘landen’, dit gaat meestal in samenspraak met elkaar (verloopt meestal soepel en als vanzelf).

  Lunchen doen we altijd op locatie: de picknicklunch. We verzorgen een heerlijke proeverij met lokale producten. Vegan of vegetarisch, dat kan allemaal. Avond-eten doen we divers: restaurantje, huiskokkin, samen, van alles, steeds verbonden met het land.

  We verblijven in een bijzonder pittoresk dorpje waar Keep Alive Tours zijn Sardinia Retreat Base heeft. Zeer verzorgd, authentiek, liefdevol, zorgzaam, menselijk positief. De energie ter plekke en eromheen is hoog, ook het eten straalt, de lijnen vanaf het land zijn kort, het land is oer-vulkanisch, krachtig, en geeft veel!

  Soms bezoeken we meerdere krachtplekken, maar ook stoppen we bijvoorbeeld bij een leuk uitkijkpunt, een marktje, een mooi centrum, een prachtig zwembaaitje, een bijzonder winkeltje of bij een ijszaak; heel veel is mogelijk en het is nooit saai!

  We zoeken elke dag een Deep Sardinia-plek op. Nergens in de wereld staan zoveel prehistorische ceremoniële plekken bij elkaar, en toch nog heel verstopt! Het zijn plekken waar een heel bijzondere sfeer hangt, waar bijna nooit iemand komt.

 • -STEL JE VRAAG-

PRACHTVROUWEN BEZOEKEN PRACHTPLEKKEN EN KRACHTPLEKKEN

Vorige deelneemsters hadden hun partner verloren, of zochten weer richting na een zware ziekte, of wilden zich met meer vertrouwen staande houden in een veranderende wereld. Of hoe om te gaan met een persoonlijk dilemma? Allemaal kwesties waarbij op de achtergrond (voorgrond!) het leven natuurlijk doorgaat. De druk daarvan is voelbaar. En dan is het extra wijs – uit pure zelfzorg die pure voorzorg is – om uit je gebruikelijke context te stappen. En waarom?

Wij vrouwen/sisters zijn erin getraind om ons aan te passen aan onze omgeving. We kunnen goed ontvangen, worden opgevoed om er voor anderen te zijn. Hoe doen we dit zonder onszelf kwijt te raken? Hoe luister je meer naar je intuïtie?

In deze mooie week staan we stil bij onze hartsverlangens en gaan we samen diverse tools gebruiken om op een andere manier bij onszelf te komen, en te blijven. Geen week met verplichte sociale gesprekken, maar een week waarin je daadwerkelijk oplaadt, zonder ook hier steeds maar weer te geven en te geven. Je gaat deze week heel veel moois en nuttigs krijgen, ontvangen, opnemen.

We doen oefeningen voor bewustwording van je gevoel, gedachten en verlangens; meditaties, visualisatie en oefeningen om meer intuïtief naar jezelf luisteren en daarnaar te handelen. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar te oefenen met bijvoorbeeld magnetiseren, waardoor je je nog beter bewust wordt van je eigen energie en die van de ander. We trekken kaarten, altijd toevallig de goeie, er is sharing, verwondering, meer en meer saamhorigheid, ook al ga je helemaal nooit mee op groepsreizen. Wat hier scheelt: we zijn altijd met minder dan tien mensen in totaal. Een man helpt en is er af en toe bij, maar vooral: hij voelt ook perfect aan wanneer hij er juist NIET bij moet zijn. En dat zijn altijd de allermooiste sessies: vrouwen onder elkaar.

In een prachtig mooie omgeving, de nog onontdekte natuur van Sardinië, die rijk is met krachtplekken en de mooiste watervallen, baaitjes, bossen en bergen (we bezoeken vooral plekken die je niet op een kaart kan vinden), gaan we samen op pad naar onze liefdevolle vrouwelijke ik. In een veilige, warme bedding, waar je jezelf mag en kan zijn, zullen we ons voornamelijk bewegen in de natuur.

We bezoeken sowieso prachtige, afwisselende natuur. We verblijven in ‘één van de groene longen op Sardinië’, vlak bij zee, in een bosrijk gebied langs een laaggebergte: wandelparadijs. Plus: van hieruit zitten we centraal op het eiland en trekken we er iedere dag op uit om de mooiste krachtplekken te bezoeken. Sardinië zit vól met vaak ook zo mooi verscholen krachtplekken; krachttorens (nuraghes), ontvangstgangen, resonantieruimtes, leylijnkruisingen, vrouwelijke watertempels… Er staat zelden een bordje bij, maar wij weten feilloos de weg en… vaak hebben we het helemaal voor onszelf.

Grote kans dat je geen groepsmens bent, en misschien niet eens gaat voor een vrouwenreis, zo van ‘waarom mogen er geen mannen bij zijn?’ Maar je gaat merken: het is toch anders, zo met mooie wijze vrouwen bij elkaar, allemaal met hun issues, en in het begin kan het wel eens wringen, maar het komt juist dan zo mooi bij elkaar. Er is wat gegroeid, wat moois ontstaan, vrouwenpracht bij elkaar. Om op te vertrouwen en verder bouwen.

HOOGTEPUNTEN

Ik heb het geluk dat ik al jaren op Sardinië kom – via mijn Sardische partner – en zo de meest prachtige, veelal nog onontdekte plekken heb kunnen bezoeken. Ik heb al vele meditatiereizen georganiseerd en de eerste Sisterreis was zo’n warm bad, dat ik met hart en ziel graag een tweede editie aanbied. In Nederland heb ik een achtergrond als orthopedagoog, onderwijsadviseur, intuïtief (beeld)coach, healer en trainer. Daarnaast maak ik keramiek en geef ik workshops en communicatietrainingen. Je vindt me op Instagram vinden op gaia.coaching en marleen.keramiek. Op de hoofdfoto – de waterval – zie je wat voor zalige plekken we opzoeken!

Je verblijft deze week vooral in een pittoresk dorpje, en daar in een van de mooiste huizen – met bijna een 10 op Booking – of in dat van een buurvrouw, steeds in serene historische steegjes. Zeer fijne restaurants in de buurt, naar een schattig huiskamerpizzeriaatje loop je zo heen, we koken ook samen, een keer kookt een buurvrouw voor ons, klein maar staat ook haar mannetje.

Je maakt uitstapjes naar speciaal geselecteerde plekken waar je soms een stapje extra voor moet doen, heel mooi wandelend in een antiek landschap. Er zijn nergens borden, je waant je soms best in the middle of nowhere, maar je moed wordt beloond: je gaat duidelijk sómewhere zijn. Je komt op plekken met mysterie, mystiek, duidelijk een verbinding met het hogere en diepere. Prachtige plekken om er zelf te voelen dat je daar een tussenpersoon in kunt zijn, met meer en meer vertrouwen in de rol van verbinder en doorgever. Niet enkel voor jezelf.

Een van die plekken – ook al zo verborgen en sowieso mooi – heeft altijd van die mooie Out of Africa-zonsondergangen. Maar daar gaat het dus niet eens om: je bent namelijk op een van de unieke plekken in de wereld, en wellicht heeft Sardinië van hieruit stralend zo veel krachtige energie: maar liefst 5 leylijnen kruisen elkaar hier. Je komt er altijd vandaan met een gevoel van helder inzicht, je voelt het al aan je houding, je ogen: er is hier nogal iets, maar jij bent dan ook nogal iemand. Wie weet weet je het al, wie weet ben je het aan het ontdekken, als een vlinder die zich ontpopt, een metamorfose.

Sam over Marleen: ‘Marleen is een doener met oog voor spiritualiteit. Begint ze aan keramiek maken, dan ontdekt ze dat je dat beter zen kunt doen. Rust. De basis voor veel moois en waardevols. Ze zette ooit een spiritueel centrum op en waagde zich met toch een new-age-touch tussen een schildersbedrijf en een duikbedrijf. Ze is een ervaren magnetiseur, medium, verkenner, heeft een mooie stem en open blik, en een liefdevolle aanpak. Het is een plezier én nuttig om met haar op te trekken. Ze weet van hooggevoeligheid en van wijze communicatie, ook met jezelf. Ze vertelt op onze week ook over haar aanpak in het leven: inspirerend! Ik heb met haar al zes eerdere reizen georganiseerd, ze weet intussen ook heel veel van Sardinië!

Nadrukkelijk op de achtergrond, voor de logistiek, is Sam(uele) Pitzalis, er. Van trotse Sardische oorsprong, supergids met een neus voor ‘mooi en betekenisvol’, Heart & Soul Sardinia. Hij maakt de dingen – zelfs een steile helling oplopen – vrolijk eenvoudig simpel en licht. Komt zomaar tevoorschijn op perfecte momenten en draagt zelfs moeiteloos tassen, ‘so we travel light’. 🙂

LOGISTIEK

|VERTREK
Begin is op 17 mei 2023 en eind is op 24 mei 2023. We vliegen van Amsterdam naar Olbia, mail even voor overleg: info@keepalivetours.com. Extra dagen plannen? Regelen we!. Wij, Marleen en Sam, kennen de weg op ons duimpje. Sardinië is voor ons niet zomaar een mooie plek, maar onze passie. Meld je nu eerst via het Voorlopige Aanmeldformulier aan, vrijblijvend. Zodra het concreet wordt, krijg je bericht van STO-Garant, om je aanmelding definitief te maken.
|PRIJS
Inbegrepen in de 1750 euro:
– alle gezamenlijke transfers in een gerieflijke mini-bus
– 7 overnachtingen op karakteristieke, pittoreske locaties
– iedere dag ontbijt, lunch en diner (behalve op de reisdagen, dan afhankelijk van de vliegtijden)
– een afwisselend maar ontspannen dagprogramma met meditaties, sharings, (stilte) wandelingen, bezoeken aan de meest prachtige natuur- en krachtplekken, watertempels en prehistorische reuzengraven, feeënhuisjes en torens, kennismaken met de basisbeginselen van magnetiseren en een fijne energie in een groep vol gelijkgestemde vrouwen. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een onderweg kost drie keer niks. Vraag gerust even raak: info@keepalivetours.com.
|BOEKEN
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
|INFO
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
|STO-VERKLARING
|Nederlands:
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
|Engels:
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •