Laden Evenementen

SARDINIË-VROUWENREIS IN DE HERFSTVAKANTIE: SISTERREIS LANGS KRACHTPLEKKEN

DAGOVERZICHT

 • DAG 1 tot en met 8: Het dagprogramma bestaat uit een ochtendmeditatie, ontbijt, op pad in de minivan (9 persoonsbusje) waarmee we naar een aantal mooie plekken rijden. Daar heeft iedereen altijd ruim de gelegenheid zelf rond te lopen, te voelen en te ‘landen’, dit gaat meestal in samenspraak met elkaar (verloopt meestal soepel en als vanzelf).

  Lunchen doen we altijd op locatie: de picknicklunch. We verzorgen een heerlijke proeverij met lokale producten. Vegan of vegetarisch, dat kan allemaal. Avond-eten doen we divers: restaurantje, huiskokkin, samen, van alles, steeds verbonden met het land.

  We verblijven in een bijzonder pittoresk dorpje waar Keep Alive Tours zijn Sardinia Retreat Base heeft. Zeer verzorgd, authentiek, liefdevol, zorgzaam, menselijk positief. De energie ter plekke en eromheen is hoog, ook het eten straalt, de lijnen vanaf het land zijn kort, het land is oer-vulkanisch, krachtig, en geeft veel!

  Soms bezoeken we meerdere krachtplekken, maar ook stoppen we bijvoorbeeld bij een leuk uitkijkpunt, een marktje, een mooi centrum, een prachtig zwembaaitje, een bijzonder winkeltje of bij een ijszaak; heel veel is mogelijk en het is nooit saai!

  We zoeken elke dag een Deep Sardinia-plek op. Nergens in de wereld staan zoveel prehistorische ceremoniële plekken bij elkaar, en toch nog heel verstopt! Het zijn plekken waar een heel bijzondere sfeer hangt, waar bijna nooit iemand komt.

 • -STEL JE VRAAG-

PRACHTPLEKKEN EN KRACHTPLEKKEN VOOR PRACHTVROUWEN

Wil je in je vrouwenkracht komen, of blijven? Tijdens deze Sardinië-reis staan we stil bij onze intuïtie, onze vrijheid, onvoorwaardelijke liefde, kwetsbaarheid en onbevangenheid. En waarom?

Wij vrouwen/sisters zijn erin getraind om ons aan te passen aan onze omgeving. We kunnen goed ontvangen, worden opgevoed om er voor anderen te zijn. Hoe doen we dit zonder onszelf kwijt te raken? Hoe luister je meer naar je intuïtie? In deze mooie week staan we stil bij onze hartsverlangens en gaan we samen diverse tools gebruiken om op een andere manier bij onszelf te komen, en te blijven. Geen week met verplichte sociale gesprekken, maar een week waarin je daadwerkelijk oplaadt, zonder te geven en te geven.

Denk hierbij aan meditatie; bewustwording van je gevoel, gedachten en verlangens; oefeningen om meer intuïtief naar jezelf luisteren en daarnaar te handelen. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar te oefenen met magnetiseren, waardoor je je nog beter bewust wordt van je eigen energie en die van de ander.

In een prachtig mooie omgeving, de nog onontdekte natuur van Sardinië, die rijk is met krachtplekken en de mooiste watervallen, baaitjes, bossen en bergen (we bezoeken vooral plekken die je niet op een kaart kan vinden), gaan we samen op pad naar onze liefdevolle vrouwelijke ik. In een veilige, warme bedding, waar je jezelf mag en kan zijn, zullen we ons voornamelijk bewegen in de natuur.

We bezoeken sowieso prachtige, afwisselende natuur. We verblijven in ‘één van de groene longen op Sardinië’, vlak bij zee, in een bosrijk gebied langs een laaggebergte: wandelparadijs. Plus: van hieruit zitten we centraal op het eiland en trekken we er iedere dag op uit om de mooiste krachtplekken te bezoeken. Sardinië zit vól met vaak ook zo mooi verscholen krachtplekken; nuraghes, reuzegraven, leylijnkruisingen, watertempels… Er staat zelden een bordje bij, dus we hebben het vaak voor onszelf.

HOOGTEPUNTEN

Ik heb de mazzel dat ik al jaren op Sardinië kom en de meest prachtige, veelal nog onontdekte plekken heb kunnen bezoeken. Ik heb al vele meditatiereizen georganiseerd, maar nu ben ik klaar voor een sisterreis. In Nederland heb ik een achtergrond als orthopedagoog, onderwijsadviseur, intuïtief (beeld) coach, healer en trainer. Daarnaast maak ik keramiek en geef ik workshops. Je kunt me op Instagram vinden op gaia.coaching en marleen.keramiek. Zie je op de hoofdfoto – de waterval – wat voor geweldige plekken we gaan opzoeken?

Je verblijft deze week vooral in een pittoresk dorpje, en daar in een van de mooiste huizen – met bijna een 10 op Tripadvisor – of in dat van een buurvrouw, steeds in serene historische steegjes. Zeer fijne restaurants in de buurt, naar een schattig huiskamerpizzeriaatje loop je zo heen, we koken ook samen, een keer kookt een buurvrouw voor ons, klein maar staat ook haar mannetje.

Je maakt uitstapjes naar speciaal geselecteerde plekken waar je soms een stapje extra voor moet doen, heel mooi wandelend in een antiek landschap. Er zijn nergens borden, je waant je soms best in the middle of nowhere, maar je moed wordt beloond: je gaat duidelijk sómewhere zijn. Je komt op plekken met mysterie, mystiek, duidelijk een verbinding met het hogere en diepere. Prachtige plekken om er zelf te voelen dat je daar een tussenpersoon in kunt zijn, met meer en meer vertrouwen in de rol van verbinder en doorgever. Niet enkel voor jezelf.

Een van die plekken – ook al zo verborgen en sowieso mooi – heeft altijd van die mooie Out of Africa-zonsondergangen. Maar daar gaat het dus niet eens om: je bent namelijk op een van de unieke plekken in de wereld, en wellicht heeft Sardinië van hieruit stralend zo veel krachtige energie: maar liefst 5 leylijnen kruisen elkaar hier. Je komt er altijd vandaan met een gevoel van helder inzicht, je voelt het al aan je houding, je ogen: er is hier nogal iets, maar jij bent dan ook nogal iemand. Wie weet weet je het al, wie weet ben je het aan het ontdekken, als een vlinder die zich ontpopt, een metamorfose.

Sam over Marleen: ‘Marleen is een doener met oog voor spiritualiteit. Begint ze aan keramiek maken, dan ontdekt ze dat je dat beter zen kunt doen. Rust. De basis voor veel moois en waardevols. Ze zette ooit een spiritueel centrum op en waagde zich met toch een new-age-touch tussen een schildersbedrijf en een duikbedrijf. Ze is een ervaren magnetiseur, medium, verkenner, heeft een mooie stem en open blik, en een liefdevolle aanpak. Het is een plezier én nuttig om met haar op te trekken. Ze weet van hooggevoeligheid en van wijze communicatie, ook met jezelf. Ze vertelt op onze week ook over haar aanpak in het leven: inspirerend! Ik heb met haar al zes eerdere reizen georganiseerd, ze weet intussen ook heel veel van Sardinië!

Nadrukkelijk op de achtergrond, voor de logistiek, is Sam(uele) Pitzalis, er. Van trotse Sardische oorsprong, supergids met een neus voor ‘mooi en betekenisvol’, Heart & Soul Sardinia.

LOGISTIEK

|VERTREK
Begin is op 22 oktober 2022 en eind is op 29 oktober 2022. We vliegen van Amsterdam naar Olbia, mail even voor overleg: info@keepalivetours.com. Sam en Marleen kennen de weg op hun duimpje, ook wat eventueel weer benodigde testen en regeltjes betreft. Meld je nu eerst via het Voorlopige Aanmeldformulier aan, vrijblijvend. Zodra het concreet wordt, krijg je bericht van STO-Garant, om je aanmelding definitief te maken.
|PRIJS
Inbegrepen in de 1575 euro:
– transfer naar de locaties in een mini-bus
– 7 overnachtingen
– iedere dag ontbijt, lunch en diner (behalve op de reisdagen, dan afhankelijk van de vliegtijden)
– een afwisselend maar ontspannen dagprogramma met meditaties, sharings, (stilte) wandelingen, bezoeken aan de meest prachtige natuur- en krachtplekken, watertempels en prehistorische reuzengraven, feeënhuisjes en torens, kennismaken met de basisbeginselen van magnetiseren en een fijne energie in een groep vol gelijkgestemde vrouwen. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een onderweg kost drie keer niks. Vraag maar raak: info@keepalivetours.com.
|EXTRA KORTING
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in van dit vakantiehuis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!
|RISICO BIJ ANNULERING
Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Stel al je vragen, we hebben hier veel ervaring mee, in de praktijk: 06-11 33 45 11.

|BOEKEN
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
|INFO
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
|STO-VERKLARING
|Nederlands:
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
|Engels:
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •