Laden Evenementen

SPIRITUAL HEART WALKS OP INSPIREREND SARDINIË

PROGRAMMA

 • DAG 1: Aankomst op vliegveld Olbia en transfer met minivan naar Santu Lussurgiu. Dat ziet er zeer romantisch uit, dus we doen meteen maar een Love Walk. Thema: waar is allemaal Liefde in te zien terwijl je wandelt? Verrassend: het zit in de leukste dingen, details, associaties, en… het opent meteen de connectie met Liefde. Slapen in romantische dik-murige huisjes, de hele week. Eten vanavond in een pizzeria waar authentieke liefde van afspat, een volgende dag in een karakteristiek restaurantje met enkel lokale gerechten, een dag kookt een buurvrouw voor ons, ja, ook heerlijk etend maak je wat moois mee. Je maakt de echte Sardijnse keuken mee!

  DAG 2: Vandaag meer focus op zelfliefde, dus we doen een Self Love Walk, waar je jezelf een groot gezondheidskado ook op de lange termijn geeft. Want voor de wandeling nemen we alle 9 succeselementen (Blue Zone) van de supergezond blijvende Sardijnse oudjes door. En daarna gaan we ‘ze’ zelfs in een vreemde omgeving ‘herkennen’! Ja, het is overal om ons heen te ‘zien’, te herinneren, ook terug thuis, in je eigen omgeving. Dit kun je eigenlijk ook wel de Blue Zone Walk noemen.

  DAG 3: Vandaag doen we een Water Walk. Het gaat eigenlijk om verbinding met de natuur en de vormen van de natuur soms letterlijk volgen. Je gaat merken dat ‘écht connectie met de natuur maken’ iets heel moois met je lichaam en geest doet. Heel langzaam en bewust gaan we door een beekje, nee, niet erlangs, maar erdoor; ik weet dat het kan en hoe het kan. Dit kun je eigenlijk ok de Body Trust Walk noemen.

  DAG 4: Logisch dat de wandeling van vandaag de Jesus Walk heet. We lopen naar een prachtig geplaatst Jezus-beeld, en vrolijk bedacht zul je zien dat hij ons inspireert over lichaamshouding. Je leert allerlei maximaal gunstige houdingen om energie te ontvangen tijdens het lopen. Want het is niet alleen een kwestie van wilskracht, doorzetten en basta. Dit is eigenlijk ook de No Ego Walk te noemen.

  DAG 5: Vandaag lopen we op de Higher Connection Walk naar een prachtig aards verscholen stenen toren met toch fabelachtig uitzicht op bergen en sterren, op het hogere. Nou zijn de Sardijnse stenen torens ooit gemaakt als verbinding tussen aarde en hemel, en de houding van gisteren blijkt ook te helpen bij die verbinding. Dat wordt nooit meer saai ‘gewoon’ en ‘zomaar’ en ‘in je eentje’ lopen. Voordat we gaan lopen leer je hoe je de prehistorische torens en reuzengraven op Sardinië en elders concreet kunt gebruiken voor ‘higher connection’. Zo’n toren heet een nuraghe, dus we kunnen dit ook wel de Nuraghe Walk noemen.

  DAG 6: Vandaag doen we langs allemaal paadjes en tussen privé-wijngaarden door meer met deze Blue Zone-succesregel: The Shepherd’s Way of Walking. En dat is wat anders dan ‘gewoon achter schapen aan lopen’ 🙂 Je zou dit in meerdere opzichten de Appreciation Walk kunnen noemen. Waardering, waarde-ering!

  DAG 7: Vandaag misschien wel de zwaarste wandeling, op papier, want we gaan een berg op, prachtig uitzicht natuurlijk, maar heel TAO gaat het ook hier om de weg erheen. Op deze Mindful Mountain Walk ben je sowieso ‘mindful of’ dus bewust van de dingen die je de afgelopen dagen hebt opgepikt. Maar we gaan ook heel specifieke mindfulness-inzichten toepassen, want ook dat blijkt je lichaam de vrije loop te geven, en dat is wel zo’n beetje het doel en resultaat van de week. Voor wanneer vandaag het pad omhoog gaat, is het nog best allemaal handig ook, bij elkaar. Wedden dat je lachend bovenkomt!

  DAG 8: Met een berg lichaamsvertrouwen en zelfwaardering en sprankeling in de ogen en meer gezonde levensjaren voor de boeg gaan we toch weer richting vliegveld. Thuis wacht: perfect oefenmateriaal!

 • -STEL JE VRAAG-

SPIRITUAL HEART WALKS: MEER SPIRITUELE CONNECTIE & FLOW

De Spiritual Heart Walks die je in het dagprogramma aangestipt ziet, gaan je lichaam meer de vrije loop geven, doordat ze je zelfwaardering een boost geven. Je gaat een betere connectie ervaren ‘met onder, en boven, en binnen’. Ja, binnen, ook met jezelf. Extra zelfwaardering, lekker in je vel zitten. Dat is nou wat je lichaam zelf ook waardeert.

Het zijn wandelingen van een tot twee uur. Nooit jakkeren, het is ook geheel niet sportief bedoeld, maar juist om het ook ‘anders’ te kunnen doen: meer vanuit spiritualiteit, en je spiritualiteit toegepast. Al op de romantische trappetjes naar de supermarkt kunnen we oefenen, overal ga je oefenmateriaal herkennen, in een bijzondere omgeving en met prachtig uitzicht. Ook oefenen we op weg naar bijzondere plekken, die het doel niet eens zijn, maar een middel.

We doen dat vanuit een pittoresk dorpje in West-Sardinië, in best een Anton Pieck-omgeving, alles is van uitstekende kwaliteit, het dorpje staat zeer goed bekend in heel Sardinië. Je slaapt bijzonder, verzorgd karakteristiek, en je eet lokaal. Op de wandelingen gaan ook eetspullen mee, want we doen vrijwel altijd een lunchpicknick in de natuur. Ook dat is natuurconnectie, aards, grondend.

De mensen die hieraan meedoen zijn veelal levenservaren, ook niet meer de jongste, maar nog wel vrolijk en bewust, mooi wijzer – en grijzer? 🙂 – met de jaren. Ze hebben best veel humor en kunnen nog een beetje ‘ouderwets’ zijn, van de oude stempel: zorgzaamheid is belangrijk. Ze weten ook hoe belangrijk SP-woorden zijn: spiritualiteit, spontaniteit, sprankeling.

Nee, mensen komen hier niet zomaar bij elkaar, ze komen af op de frequentie. Dus op het vliegveld van Olbia beginnen we dan misschien als vreemden: we maken er met ruimte voor onze eigen privacy een mooie week van in bijzonder gezelschap.

RUST

 Ik kom van Sardinië, mijn moedertaal is Nederlands en ik spreek uitstekend Italiaans. Zorgzaamheid is mijn kracht, dus ook zelfzorgzaamheid. Vriendelijkheid! Mixend uit mijn intense werkverleden en rappe marathonverleden – inmiddels wijs geworden – breng ik speels-nuttige inzichten en technieken op wandelsnelheid. Van ki-running en mindful running en trailrunning en runningtherapie tot ki-aikido en sportvasten en sportrusten en stoppen met roken: allemaal positieve psychologie! Waar ik vooral op uit ben is kalme flow, connectie, gezondheid, geluk. Ik hou van schoonheid én effectiviteit, waardeer chique en sober. Een huidig mysterie dat me zeer interesseert: dat speelse toeval dat gewoon geen toeval meer kan zijn!

LOGISTIEK

-
We beginnen gezamenlijk op Cagliari Airport aan op 2 november 2024 en vliegen op 9 november 2024 weer weg. Paddenstoelentijd! Dorpsfeesten!  We slapen in karakteristieke huisjes, sfeervol verzorgd. Alle Sardijnse maaltijden zijn inclusief, ook de lunchpicknick is uitgebreid, beter, je volgt meer het ritme van de Sarden. Na de lunch dus ook rust. Om 17 uur weer bij elkaar voor een wandeling. Om 20 uur aan tafel. |PRIJS In de 2000 euro zit al het eten en drinken aan de gezamenlijke tafel, alle gezamenlijke transfers naar de start, alle overnachtingen en alle entrees. Alleen je vlucht is niet inclusief; persoonlijk overleg ook hierover gaat vlot via 06-11334511 en info@keepalivetours.com.|BOEKEN Stel je vraag nog via info@keepalivetours.com. Vul daarna het voorlopige-aanmeldformulier in, onder aan deze pagina. Je gegevens worden dan ingevoerd in STO Garant, dat je dan verder informeert, ook over de betaling die je aanmelding dan definitief maakt.
STO-GARANT |English: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
Deutsch: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •