Laden Evenementen

VOEL VERBINDING! – SCHOOL VOOR EENZIJN SARDINIË-REIS

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar beproefd smaakvol en heerlijk huiselijk agriturismo. De dag staat in het teken van landen, acclimatiseren en een eerste kennismaking met de groep. En we beginnen uiteraard met heerlijk eten; een mooie reis kan je niet starten zonder een goed en gezond gevulde maag!
 • DAG 2: De start van onze reis staat in het teken van overgave en vertrouwen. Laat je meevoeren in het kalme tempo van het eiland, sta open voor wat de wereld en de mensen om je heen je spontaan bieden. Dat is de staat waarin we je deze week willen laten beleven.
 • DAG 3: Vandaag mogen we best even stilstaan bij alles wat je tegenhoudt. Onderzoek het, kijk het recht in het gezicht, zwelg er zelfs even in. Het is goed om het donker even op te zoeken. Maar uiteraard keren we vandaag steeds meer naar het licht. Wie zit er achter al die bezwaren en beperkingen? En wat zit dáár nog achter?
 • DAG 4: De juiste mindset is er en alle belemmeringen zijn uit de weg. Tijd om vanuit dit gevoel van Eenzijn richting te gaan geven aan jouw leven. Letterlijk zelfs. Welke weg durf je in te slaan? Associeer er lustig op los, kijk waar je intuïtie je brengt en wat je dat leert over jouw missie.
 • DAG 5: Je nieuwe focus vraagt om contemplatie en fijnslijpen. Je bent vandaag voor even teruggeworpen op jezelf. Internaliseer je nieuwe richting, ga er écht in geloven en voel hoe plannen als vanzelf komen bovendrijven.
 • DAG 6: Je ideeën zijn steeds helderder. Tijd om ze naar buiten te brengen. En om steun te vragen waar je dat nodig vindt. Gelukkig hebben we een mooie tribe gecreëerd. We zijn inmiddels meer dan de som der delen en kunnen elkaar naar grote hoogten stuwen.
 • DAG 7: Hoe zorg je nu dat dit heerlijke gevoel en de fantastische plannen van deze week bij je blijven? We willen bestendigen wat we hebben bereikt. Onze gids Sam is expert op het gebied van de Blue Zone Filosofie. En laat dat nu net een prachtig handvat zijn om bij deze staat van Eenzijn te blijven! En als we dat gedaan hebben is het tijd om te genieten, en te vieren wat we deze week hebben meegemaakt.
 • DAG 8: We kijken aan het heerlijke ontbijt nog één keer met elkaar terug op de week. Misschien wil je zelf nog even terug naar dat leuke winkeltje. Dat kan. Tijd genoeg, het vliegveld is niet ver. We stappen in het vliegtuig met dezelfde koffer maar met een rijker gevulde rugzak!
 • -STEL JE VRAAG-

EENZIJN OP SARDINIË

De School voor Eenzijn organiseert een reis voor doordenkers die elkaar nog verder uit hun hoofd willen helpen. We gaan dieper ‘down the rabbit hole’, op avontuur met een groep gelijkgestemden die allemaal enthousiast zijn over de zoektocht naar onze ware natuur.
Hoe gaaf is het om deze vrijheid op te zoeken op het prachtige eiland Sardinië. Sander en René hebben een unieke trip uitgestippeld door onze innerlijke wereld, waarbij we mooie locaties en mystieke plekken bezoeken die ons helpen onszelf te vinden.
De reis staat in het teken van absolute vrijheid, volledig jezelf zijn en overgave. We gaan letterlijk en figuurlijk grenzen over en verleggen ze. We beklimmen bergen op de top van ons kunnen en dalen af in grotten om de confrontatie met onszelf aan te gaan.
Tegelijkertijd vormen we met de groep een Tribe. We zullen ons gezamenlijk overgeven aan spannende belevenissen en rituelen. We komen gezamenlijk in verbinding met wie we zijn. Dit is de ultieme Schoolreis die onze naam eer aandoet, want we gaan op zoek naar de schat der schatten: genaamd Eenzijn.
Wil je vrijblijvend kennis maken en samen met Sander en/of René onderzoeken of deze reis ook voor jou bedoeld is, maak dan een belafspraak via: https://calendly.com/schoolvooreenzijn/belafspraak

HOOGTEPUNTEN

Wij zijn Sander en René, oprichters van de School voor Eenzijn. Vanuit onze eigen ervaring trainen en coachen wij doordenkers die uit hun hoofd willen breken. Door met Awareness te kijken naar jezelf en de wereld om je heen, ontstaat er ruimte om dichter bij je ware zelf te komen. Voor meer informatie over ons en de School voor Eenzijn kun je kijken op www.schoolvooreenzijn.nl. Wil je vrijblijvend kennis maken en samen met ons onderzoeken of deze reis ook voor jou bedoeld is, maak dan een belafspraak via: https://calendly.com/schoolvooreenzijn/belafspraak .

Onze ervaring ligt in het werken met kleine groepen. Hierdoor creëren we een ‘secure base’. Alles is gericht op vriendelijk en waardevol samenzijn; gezond voor lichaam en geest. En je zit niet in een keurslijf deze week. Er is veel groen en ruimte waarover we je tips geven wanneer je even je eigen gang wil gaan. We kennen de omgeving goed en staan je bij in je verkenning ervan. Want we beseffen dat een week Sardinië iets meer moed vraagt dan een week ergens in de Hollandse natuur of stad. Echt wel iets anders…

Je gaat namelijk bewust niet alleen aan het werk in het groen rondom het heerlijke agriturismo. Een sessie kan ook zomaar plaatsvinden op plekken die niet veel mensen weten te vinden, ook niet mensen van Sardinië. Dat is op zich al leuk, maar wij gaan voor meer dan alleen maar leuk. We brengen je naar zeer antieke plekken, die 3500 jaar geleden al iets herkenbaars in zich herbergden: betrouwbare en positieve hulpbronnen in het leven, waar je soms ook ineens onverwachte begeleiding krijgt… Je komt op bijzondere plekken met een bijzonder verhaal!

Wij ervaren op dit soort plekken vaak rust, vrede, vertrouwen, respect en verbinding. Plekken die ook vaak verwondering opleveren; waarom hebben ze eigenlijk niet meer bekendheid? Laten we het zo zeggen: jij komt in ieder geval thuis met bijzondere verhalen, ervaringen en foto’s!

Samen creëren we een reis waar je persoonlijk én als groep trots op gaat zijn. Een bijzonder en uitdagend avontuur in een geweldige omgeving die zeer de moeite waard is! En aan het einde van elke dag
geniet je natuurlijk van weer een geweldige maaltijd. Want we zullen deze week lichaam én geest goed voeden!

‘Ik wist niet dat het ook een gastronomische reis was!’, horen we vaak. Dit komt omdat we de liefde, de puurheid, de trots en het gevoel dat in het eten zit niet in woorden kunnen uitdrukken. Je ziet hier links een simpel herdersrecept, dat in zijn eenvoud heel erg rijk is. Daarnaast is een vegetarisch en veganistisch dieet totaal geen probleem om rekening mee te houden.

De gepresenteerde plekken op deze pagina en de taal die we bezigen, kunnen vaag lijken. Misschien wel een beetje new age. Maar ze gaan wel degelijk over de realiteit van het leven; over kennis en ervaring opdoen, over een toekomstvisie ontwikkelen vanuit je gevoel, over openheid en handelen vanuit liefdevolle intentie. Deelnemers en begeleiders gaan elkaar op een dieper level leren kennen. Zeer waarschijnlijk blijven we met elkaar verbonden, doordat we samen iets
bijzonders hebben meegemaakt.

Hart en ziel zijn belangrijker dan uiterlijk, maar ook jouw fysieke gestel mag je niet vergeten. Je gaat jouw hart voeden door bewust bezig te zijn met je lichaam. Emoties en zorgen zetten zich vast in het lichaam en daar krijg je altijd de rekening van gepresenteerd. Sardinië is een Blue Zone, waar heel oude mensen nog gezond zijn gebleven tot op zeer hoge leeftijd. Ondanks hun ouderdom zijn ze nog helder van geest, voelen ze zich gelukkig en nuttig. Met de Blue Zone regels gaan we ook aan de slag, zodat je ze kunt integreren in je eigen leven. Je zult zien dat je wel degelijk invloed hebt op jezelf, en hoe je deze invloed ten positieve kunt keren. Er zal veel herkenning zijn tijdens deze reis, maar nieuwe inzichten zullen zeker worden opgedaan. Dit kan niet anders dan met het zeer betrokken gezelschap dat mee gaat en open staat om ook van elkaar te leren.

We gaan veel dieper dan de gemiddelde reis! Soms zelfs letterlijk tot onder de oppervlakte van de aardkost. Onder de eerste lagen waar we ons bewust van zijn, blijkt het vaak best mooi te zijn. We gaan op zoek naar nieuwe perspectieven in ons binnenste, vanuit de schoot van moeder aarde. Klinkt dit raadselachtig? Dat is het ook! Wanneer je meegaat, gaan we samen op ontdekkingsreis. We mogen weer even het kind zijn die op zoek gaat naar verborgen schatten. En dat allemaal op een prachtig eiland!

LOGISTIEK

VERTREK
-
In 2022, heb jij een voorkeursdatum? info@keepalivetours.com
PRIJS
-
2175 euro, maar kom je met iemand samen, dan is voor jullie beiden de prijs 75 euro lager. Nee, de vlucht zit er niet in, maar je geeft daar verder niets uit. Op deze compleet verzorgde week ga je op reis in de meest brede zin van het woord. Inbegrepen zijn meerdere workshops en inspiratiesessies, excursies, alle entrees, 7 overnachtingen, alle maaltijden en drank aan de maaltijden, lunchpicknicks of eettentjes en al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een bakkie onderweg kost drie keer niks. En reken maar dat dit ook een gastronomische reis is. Sommige deelnemers regelen crowdfunding, sparen ervoor of zijn het gewoon echt zat en willen er nú uit! Veelal gaan mensen mee als ze de noodzaak voelen, meer dan verlangen alleen. Er is bijvoorbeeld iets gebeurd wat je aan het denken heeft gezet over jouw toekomst. Perfecte timing! Wil je even iemand om erover te sparren? Mail info@keepalivetours.com.
EXTRA KORTING
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in in dit vakantiehuis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!
RISICO BIJ ANNULERING
-
Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
CORONA
-
De reis gaat vanuit Keep Alive Tours qua Corona enkel niet door als Sardinië volgens Italië zélf Zone Rood is. Het gaat nu al richting Zone Wit. Nogmaals: bepalend is welke kleur Italië afgeeft, dus niet wat de Nederlandse overheid de ANWB of kranten stellen, immers veelal voor heel Italië. En we gaan naar een eiland, Sardinië, rechtstreeks, en daar kent Keep Alive Tours de situatie genuanceerd, praktisch, feitelijk, uit diverse ervaring. We houden mondkapjes bij ons, en in winkels op, als het moet. We rijden zo nodig met twee auto’s. We komen maximaal in zeer licht of geheel NIET bevolkt gebied. Ook afgelopen oktober – toch ook in ‘Corona-tijd’ – zijn reizen doorgegaan, iedereen verbaasd, maar wij weten ter plekke en op vliegvelden hoe het eraan toe gaat. Vertrouw daar maar gerust op, wij weten meer dan de grote reisorganisaties in Nederland, met onze Sardinië-specialisatie. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
BOEKEN
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
INFO
-
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •