Laden Evenementen

BRENG JE ZELFLIEFDE EN INNERLIJKE KRACHT TOT BLOEI OP BLUE ZONE SARDINIË. MET ANJA VOGELZANG EN NICOLETTE VAN OOTMEERSSEN

DAGOVERZICHT

 • ZATERDAG 1: Aankomst en verplaatsing naar kustplaatsje met pittoresk historisch centrum, we proeven wat lekkernijen en zien al het dakterras, voor in de ochtend: de zon gaat hier opkomen UIT de zee. Deze week gaan we dingen mooi ook wat anders bezien, hè.
 • ZONDAG 2: Geweldig ontbijt op dat terras! Duik in de zee?  We gaan op pad en en rijden op de snelweg zomaar een groot hart voorbij, hoe symbolisch, dat gebeurt wel vaker in het leven. Daar gaan we wat vaker mee stoppen, dus slaan we af, en steeds dieper hart en ziel Sardinië in rijden we naar een zeer energierijke watertempel met twee routes erheen: symbolisch voor keuzes die we allemaal herkennen. De dagelijkse lunchpicknick doen we mooi hier, best Blue Zone-proof, zoals je krijgt toegelicht. Elke dag is er toelichting over hoe je de Blue Zone-regels gewoon aan tafel en om je heen kunt herkennen.  We slapen in een puur agriturismo, diertjes overal, pure lucht, levensfilosofische eigenaar die met glinsterende ogen ook met rust laat. Hij ziet dat het goed met ons is, met onze intenties voor de week.
 • MAANDAG 3: Mooie ervaringen nu al, maar is het dan weer van ‘gooi maar op de ervaringenstapel en weer door’? Daartoe bezoeken we een bont beschilderd dorp met input over wat er nu weer in de wereld is gebeurd, best een bijzonder bombardement, motors razen af en toe langs, prachtig toeristisch, hoor, maar hou dan maar eens contact met je hart. We slapen in een dorp van een wereldberoemde Sardijnse sportman die in een agressieve omgeving altijd kalm en lichtvoetig en vriendelijk wist te blijven: en prachtvoorbeeld! Eten doen we zeer smaalvol maar veel te overvloedig, ene mooi voorbeeld van sociale druk: ‘toe nou, eet je bord leeg en het is allemaal ook zo lekker en ik heb er toch ook voor betaald’. Herkenbaar. Natuurlijk genieten we van hun aanpak, het is namelijk op een andere manier een geweldig voorbeeld van een belangrijke Blue Zone-regel in de prakrijk. Elke dag verrassende inspiratie! We slapen in een hotel tegen de berg, prachtig.
 • WOENSDAG 5: Met al die indrukken is het tijd om de stille hoogte eens op te zoeken, centraal op Sardinië. We zien een meer wegkronkelen, takken die wegvloeien, dingen die we loslaten. Aan de muren van dit dorp schilderingen van mensen die voor hun en onze vrijheid zijn opgestaan. Ze stonden ergens voor op. Gaan we ook doen: voor zelfliefde en innerlijke kracht. En dan sommige dingen laten afvloeien. We slapen bij een dame die voorbeeldig is wat betreft de dingen heel klein maar o zo fijn te houden, heel smaakvol, feestelijk: haar ontbijt, dat we genieten!
 • DONDERDAG 6: Goed, waar ga jij voor staan, meer pal staan. Ludiek schitterend idyllisch bezoeken we daarvoor een unieke plek in de wereld: ‘een prehistorische tempel’ zeggen de archeologen, maar van boven zie je gewoon dat het een enorme fallus is, een gedetailleerd weergegeven erectie, van 40 meter, met een bal waar wel 30 man passen. Hier kun je nou mooi jouw levenenergetische boodschap eruit rennen, de wereld in.  Waar ga jij dus meer voor staan, waar sta jij dus meer voor op? Wat ga jij er nou eens meer uitgooien? Hup, en nou gaan met die banaan. We kunnen er gelukkig om lachen, we zijn ook gewoon een vrolijk stel mensen bij elkaar. En dat bewegen is nog een mooi voorbeeld van een Blue Zone-regel ook. We rusten van al dat energieke gedoe uit bij de vrouwelijke watertempel verderop. Ook geen toeval dat die er ligt. Balans mannelijk vrouwelijk, complementair. We slapen weer in ons sportmandorpje, bij een lieve vriendelijke vrouw. Eten in het historische centrum.
 • VRIJDAG 7: We bezoeken de rivier die onder de berg (verantwoordelijkheden) als ons kalme onderstroom van zelfliefde en innerlijke kracht haar weg begint naar zee en vandaaruit naar de hele wereld. Een mooie plek voor een ceremonie, je intenties verspreiden. Je bent niet alleen gekomen om iets te halen, nemen, maar ook om iets te kunnen geven, om je heen. We slapen weer in ons eerste dorpje, met die opkomende zon, na een duik in zee. Eten weer lekkernijtjes, feestelijk!
 • ZATERDAG 8: Richting vliegveld, een plek uit de prehistorie waar mensen ooit kwamen om ‘begeleiding van boven’ rondom hun intenties te vragen. Er komen nog steeds mensen ook voor heling. Nou, je hebt thuis een hoop te vertellen, en te geven. Of misschien komt je gezin of partner vandaag juist aan op Sardinië en begint de vakantie samen?
 • -STEL JE VRAAG-

EDITIE 2: 8 DAGEN OVER ZELFLIEFDE EN INNERLIJKE KRACHT IN BLUE ZONE SARDINIË

Ga mee op een magische hartenreis, waarin jij op een diepe manier op hartsniveau mag helen, vergeven en loslaten. Door de diepe verbinding met jouw hart kun je de fluisteringen van jouw hart horen. De diepere lagen helen die nog geheeld mogen worden en innerlijk groeien waar nog groei mag plaatsvinden, met ruimte en heling. Vergeving en loslaten mag plaatsvinden van jouw vrouwelijke en het mannelijke zelf.

Deze tweede reis met Samuele bezoeken we unieke krachtige plekken in hartje Sardinië, hart en ziel Sardinië, mannelijke krachtplekken en vrouwelijke krachtplekken. Er is niemand in Nederland die er zoveel van weet, ook op dieper niveau, wat betreft hun oorspronkelijke bedoeling.

We bezoeken het gebied dat de bakermat is van het fenomeen Blue Zone, maar we beginnen aan de prachtige kust, waar we ook eindigen. Dus een paar duiken in zee zitten er lekker ook in, voor- en nadat we het krachtige binnenland in duiken.

Welkom op een uniek spiritueel avontuur, langs plekken die zijn afgestemd op het thema, in gezelschap van altijd mooie mensen, die op zo’n week niet ‘toevallig’ bij elkaar komen. Je gunt jezelf deze unieke 8-daagse reis door allereerst het voorlopig-aanmeldformulier in te vullen, onder aan deze sitepagina. Je wordt dan snel gebeld om eventuele vragen door te nemen.

OM NAAR UIT TE KIJKEN

Anja Vogelzang geeft energetische behandelingen individueel en groepsgericht. De basis is altijd gronden, beschermen en zuiveren. Door af te stemmen op de essentie en gebruik te maken van verschillende tools wordt de kern van wat gezien wil worden geraakt. Dit geeft helder inzicht en transformatie. Daarnaast geeft ze voetreflexmassage en meditaties volgens de Schumann methode. Ook kun je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden. Haar missie is iemand weer in verbinding brengen met zijn eigen pure kracht. Anja is tevens werkzaam als wijkverpleegkundige.

Nicolette van Oortmerssen geeft yogalessen in Vinyassa Flow Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra. Daarnaast coacht ze mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en (zelf)liefde. Ze maakt gebruik van diverse technieken, traumaverwerking, innerlijk-kind-werk en systemisch werk. Samen met Anja geeft ze meditaties volgens de Schumann-methode. Ook kan je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden. Haar missie is om mensen te helpen om weer van zichzelf te houden en zich hun ware zelf te herinneren.


We gaan naar een bijzondere streek, waar veel mensen gezond oud worden. Het is de bakermat van het fenomeen Blue Zone, en daar pik je natuurlijk veel over op, deze week. Als je er zo rondrijdt en je krijgt de juiste dingen te zien, dan begrijp je wel wat het vereist en ook… hoe je dat eigenblijk best prima kunt vertalen naar ons leven in Nederland. Je gaat met veel vertrouwen daaromtrent thuiskomen, met een grote kans dat je je omgeving ook meer ‘helpt’. 

Je gaat met maximaal 11 levenservaren mensen op stap, allen levenservaren, liefdevol, in een veilige sfeer, open, vriendelijk, van niveau.


De eetcultuur is bijzonder, verfijnd, recepten vaak al heel oud, aan de cultuur verbonden. Niet zozeer in de toeristische plaatsen, maar die zoeken we ook nauwelijks op. Ook hier kom je in contact met Hart en Ziel.  

We eten en slapen op plekken die staan voor puur, korte lijnen: het geld gaat direct naar de familie.

[SAM_HOOGTEPUNT]
Het wil nog wel eens héél donker ‘s nachts zijn: sterren zoal je die in NL niet meer ziet! We gaan voor schoonheid en daar doen we af en toe best een extra stap voor. Maar als je wilt blijf je in je bed liggen, hoor. Je krijgt natuurlijk ook alle tijd om dingen te verwerken: er is altijd een luisterend oor beschikbaar. In de dagelijkse sharings komen juist ook de belangrijke dingen boven. ‘Wat speelde vandaag bij jou?’  

We bezoeken natuurlijk ook enkele exemplaren van oeroude stenen lichttorens, die samen een ongelofelijk groot netwerk op het eiland vormen met een uitstraling die wereldwijd gaat uitstralen. Daar doe jij ook aan mee, met gebruik ook van de 5-leylijnenplek die we bezoeken, waarvan de locatie voor het eerst is bepaald door Sam. De torens moeten bedoeld zijn om ons te inspireren, en motiveren: ga in je licht, in je kracht staan.


Bovis-waardes en zo van de plekken die we bezoeken zijn hoog. Life energy meters geven zomaar aan dat de plekken zo ongeveer een levend organisme zijn. En dat deze plekken dan bewust ervoor gemaakt zijn, voor meer life energy? Dat zou je niet verwachten van iets uit de prehistorie, hoe dan? Het moet hier gaan om een onbekende beschaving, een die dingen kon die wij niet kunnen, of niet belangrijk vinden. Behalve wij dan, in onze groep: je gaat mee omdat dit je interesse heeft.


Je zag het op het vorige (niet dit!) plaatje toch echt goed, ja: een 40 meter best gedetailleerd weergegeven fallus, die we inderdaad bezoeken. Alleen al in de bal passen 30 man. Uniek in de wereld. In andere landen zou er een hek omheen staan, en hier staat niet eens een bordje heen, je moet het zelf uitzoeken. Hij staat – of beter: ligt – voor…wat wij ervan maken: er zijn van deze plekken geen gebruiksaanwijzingen of bouwtekeningen overgebleven. Een ding is zeker: het maakt indruk. We bezoeken altijd plekken die mensen tot zichzelf brengen, dichter bij hart en ziel, dichter bij elkaar, als mens.

[SAM_HOOGTEPUNT] Je gaat met ons mee, gezellig!

Logistiek

VERTREK
-
Deze week start op 25 juni 2024 en eindigt op 2 juli 2024. Je kunt op die dagen met Easyjet van Amsterdam naar Olbia en weer terug. Neem bij je gratis dagrugzak (10 kg!) een 10 kg koffer (tegen betaling) en je zit goed. Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid eerder komen of langer blijven. Na boeking en betaling helpen we je uiteraard. We nemen in principe allemaal dezelfde vlucht. Let op: je boekt je eigen vlucht want de vlucht zit niet bij de prijs inbegrepen. Info via 06-11 33 45 11 of info@keepalivetours.com, of lees even verder.
PRIJS:
-
2000 euro voor 8 zeer complete dagen met 7 overnachtingen in karakteristieke verblijven, authentiek, sfeervol.
-
Inclusief zijn ook alle gezamenlijke verplaatsingen op het eiland, alle maaltijden, inclusief gezond-gezellige lunchpicknicks, alle excursies naar verscholen en sprekende Sardische plekken en personen, met live-tolkservice voor écht contact. En niet in de laatste plaats: alle groepssessies op plekken die naast prachtig en bijzonder ook relevant zijn.
-
Je wordt op deze bijzondere week geïnspireerd door 3 ervaren inspirators en beslist ook door je reisgenoten, van niveau: veelal gelijkgestemden al vanaf het begin.
-
Je deelt in principe een tweepersoonskamer, uiteraard met apart bed, en in de regel is je kamergenoot heel mooi ‘geen toeval’. (Heb je echt een eenpersoonskamer nodig – op aanvraag – dan betaal je een toeslag. Geef dat verlangen ajb duidelijk aan op het aanmeldformulier.)
JE VRAAG?
-
Over het programma, inhoudelijk, kun je terecht bij Nicolette van Oortmerssen via 06-53 77 84 74 en info@coachjezelfnaargeluk.nl, en bij Anja Vogelzang via 06-27 31 76 51 en info@praktijkpurekracht.nl. Over de logistiek & Sardinië bel je Sam op 06-11 33 45 11 of mail je naar info@keepalivetours.com
STO-GARANTIE
-
Nederlands. Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
-
Engels. This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •