Laden Evenementen

EDITIE 4 VAN JE ‘VERHAAL’, JE PLAN DE VIDA, JE PURPOSE: WORKATION VOOR HET LEVEN

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar beproefd smaakvol agriturismo. In het leven wil jij vanaf nu meer, nou, we gana ook genieten van het meer hier. Sowieso ga jij jezelf deze week in schoonheid onderdompelen in échtheid. Maar we beginnen met heel erg lekker eten, ook zo’n heerlijke zekerheid deze week!
 • DAG 2: Na het uitgebreide ontbijt doen we in een aparte ruimte van ons fijne agriturismo elke dag een kennis-werk-oefensessie, binnen en buiten. Vandaag: ‘hoe is je leven tot nu toe, successen, bepalende momenten, welk verhaal komt daaruit naar voren?’ Waar stond je voor?
 • DAG 3: Vandaag gaat de kennis-werk-oefensessie over: ‘wat beperkt je, hoe beperk je jezelf?’ In de middag doen we al een eerste oefensprong naar zichtbaarheid. Spannend, vanuit je hart spreken, maar ja, enkel dát overtuigt. Om te beginnen jezelf. Prachtig om te doen in een oeroude ceremoniële lichtplek, vanuit het veilige donker in het licht. Dat ga je voelen.
 • DAG 4: Hoe vakantiefraai het allemaal ook is, je blijft hier werken, aan jezelf en aan een écht goed verhaal richting je omgeving. Vandaag werk je gerichter aan je Plan de Vida, met het vertrouwen van de afgelopen dagen. Net als gisteren komen we op plekken die die focus voeden. Kan een bijzondere ambachtsvrouw zijn, die zelf ook moet smeden en schaven en ook gáát voor een glanzend resultaat waar mensen ook nog eens op zitten te wachten!
 • DAG 5: Veel herkenbaarheid, deze week, altijd ook tussen de leden van de compacte groep, al snel is er het Tribe-gevoel. Vandaag: ‘hoe verzamel je hulp, support, en van welke energie?’ Ja, naast herkenbaar is het deze week allemaal ook ‘anders’; zo bezoeken we een plek waar de mens heel vroeger magische hulp vroeg. Raar? Er gebeurt wel wat op zo’n week: opent ‘zomaar’ meer dan enkel ogen, zintuigen… Opent ook intuïtie, toeval en… deuren.
 • DAG 6: Tussen alle bijzondere momenten en gebeurtenissen in is e ook veel tijd om het zogezegd wortel te laten schieten. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan een olijfboom met wortels tot wel 4000 jaar diep: vandaag ligt de focus op vaste voet hebben en houden, en op je eigen uniekheid houden?
 • DAG 7: Tussen alle rust en bezinning in zit deze week vol met hoogtepunten, en vandaag letterlijk: we lopen naar een van de mooiste bergtoppen van Sardinië. Op een veilige manier ga je boven jezelf uitstijgen. Precies zoals je dat deze week al deed, en zoals je bij terugkeer thuis gaat doen? Met visie, kameraadschap en op meerdere manieren respect en zorgzaamheid.
 • DAG 8: Het heerlijke eten, de plekken, de groepsenergie, de kennis, de positieve intenties, je gaat opeens al die geweldige reviews van de voorgaande edities begrijpen. We zitten niet ver van het vliegveld, dus we hebben nog wel even tijd om wat mooie winkeltjes te bezoeken. Misschien maak je daar – mocht je wat kopen! – nu ook andere keuzes dan ‘voor vertrek’? Het gaat sowieso inspireren, zo’n week, en je komt sowieso met een zeer goed verhaal thuis. Met vleugeltjes / bevlogen, doordat je niet steeds maar weer met beide benen op de grond bleef staan, vasthoudend aan wat je tot nu toe gebouwd had, om je heen, van jezelf. Nee, je gaf het inderdaad een serieuze kans, een frisse wind… mee. Werk daaraan mee en ga mee.
 • -STEL JE VRAAG-

JE PURPOSE EN "JE VERHAAL" HELDER IN LEVEN EN WERK, MET HENNY ABEN, PURPOSEWORX

Je kunt het natuurlijk prima wegstoppen, tot aan voorbij je pensioen, maar dat verlangen om wat bakens te verzetten, je doel helder te hebben, minder energie te verspillen aan randzaken? En dat met meer overtuiging, van binnen. Langs een kompas dat als gegoten zit. Je boodschap ga je overtuigender overbrengen, minimaal naar jezelf. Ga mee op een week die je leven richting geeft. Vorige deelnemers riepen al dit spontaan uit, tijdens een sessie of oefening of betekenisvol bezoek: ‘Ik kan niet verzinnen wie zo’n week nou eigenlijk NIET zou moeten doen!’, en ‘zo’n week staat gelijk aan mijn 1,5 maand lang de Camino naar Santiago de Compostela lopen!’ Maar ja, we komen dan ook op plékken: bijvoorbeeld in deze editie een van de weinige plekken op aarde waar maar liefst vijf leylijnen elkaar kruisen. Er komt een intense rust over je, ook al is het een week lang best werken. Dat is ook de energie van het eiland, in combinatie met de plekken: toch even iets anders dan Ibiza of Bali of dat hutje op de hei. Diep weg van hectiek gaat het over iets heel belangrijks: de rest van je leven, en eerlijk gezegd ook wel over betekenisvol zijn als mens. In balans. Inspirerend. Waarderend. Gewaardeerd. Er zijn sessies in de ochtend rond ons ‘thuis’, onze ‘secure base’. En van daaruit oefenen we meteen ‘op reis’ al met al een hele bijzondere jouney, die dus ook het leven weerspiegelt. Een journey ook die goede energie oproept, bijeenbrengt, verspreidt. Je komt ervan thuis met het diepe gevoel dat er een voor jou positieve tribe is ontstaan: ambassadeurs met gunfactor voor elkaar. Dus of je nu een succesvolle ondernemer bent of een doorstartende: kom als je je moedige stap nu wel te lang hebt uitgesteld. Denk bij twijfel maar, nu, even: waar ben je over een jaar als je nu niet meegaat? We kennen haar allemaal, die twijfel, maar wij hebben het wel gedaan. Dus het kan. Welkom! Vrijblijvend bespreken in een persoonlijk gesprek, inhoudelijk, met Henny, van purposeworx?

HOOGTEPUNTEN

 

Vanuit je Purpose leven en werken, je Plan de Vida, waarbij je Purpose of life en zakelijk succes en persoonlijk geluk hand in hand zullen gaan… Klinkt mooi, ja. Kun je mentaal heel makkelijk afstand van houden. Maar wat als je er wel mee aan de slag gaat en je ziet de hondjes van het agriturismo gezellig meehobbelen, ook zij brengen je tot inzicht. Je ziet de zon steeds zo mooi opkomen, voor jou, opeens besef je je vooruitzicht. De tafel voor je staat vol met lekkere gezonde dingen, de mensen om je heen begrijpen én spiegelen je, de toevallige ontmoetingen deze week blijken helemaal niet toevallig… Het toeval houdt op zo’n week gewoon tóezicht. Je gaat voelen dat het de bedóeling was dat je meeging. Je brengt iets heel moois op gang, in beweging, en daar mogen alle andere deelnemers in meebewegen, elkaar inspirerend. Dat ontstaat.


Op de voorgrond zie je saffraan. Chic. Smaakvol is deze week ook wat betreft eten en drinken. Een vriendelijke oma staat geweldig haar mannetje in de keuken: lokale specialiteiten, ook veel vegetarisch, zelfs veganistisch, zelfs frutarian. Allemaal eigen productie, ook de wijn! Je krijgt wel glimlachend ‘rollend oogje’ als je ‘s avonds een cappuccino bestelt 🙂 Maar dan nog krijg je het wel, hoor, en ze zijn ook niet te beroerd om even te helpen met het kampvuur aan te steken. Er is ‘gewoon’ heel veel liefde! Dat is natuurlijk het voordeel van ‘de mensen echt goed kennen’.

Ook deze man – lekker verwaaid en heerlijk bevlogen nét terug van een wandeling met opdracht – was toe aan een nieuwe start, een doorstart. Een ondernemer met het lef om naar zichzelf te kijken, juist omdát hij betekenisvol wil zijn. Hoe kreeg hij zijn bedrijf nou meer van betekenis, met respect voor het thuisfront? Met gelijkgestemden en…. met zichzelf ging hij ideeën bekijken, belichten, uitwisselen, over hoe je je eigen leiderschap kunt versterken, ook persoonlijk. Nu won zijn bedrijf in 2020 deze grote landelijke Award.


Je kunt dat wat in je hart zit veilig mat houden, wachtend (rechts), of je gaat wat meer stralen (links). Daarvoor gaan we op zoek naar de Why achter je Levensmissie. Als je weet waar je voor staat, waar je naartoe wilt… Als je helder hebt waarom je doet, wat je doet… Dan heb je focus, kun je beslissingen maken en word je niet uit het veld geslagen door gebeurtenissen van het leven. Een doel hebben geeft zin, geeft ook vertrouwen naar anderen en je bent een inspiratie voor anderen. Niet een matte conclusie – ‘nou, dit is het dan’ – maar een stralend voorbeeld.


Kijk, zo moet jij ook staan aan het eind van de week. Dat krijg je inderdaad niet gratis: het is letterlijk geen ‘day at the beach’ deze week, geen luie retraiteweek, geen vlucht uit de werkelijkheid. Je gaat er staan. Je zult er staan.

Moed wordt beloond! Want ja, je gaat kijken naar je levensverhaal tot nu toe, naar je plannen voor de toekomst en naar hoe je jezelf tegenhield tot nu toe. Je wordt bewust van bepaalde cycli en fase waar je in kunt zitten, vastzitten, en uitstappen. Het gaat veel verder dan de beroemde ‘golden circle’ van Simon Sinek over je hoe en wat en waarom. Het is best confronterend en door de vriendelijke veiligheid ook inspirerend, want het is allemaal herkenbaar door ons allemaal: we zijn allemaal levenservaren mensen, open voor inspiratie en uitwisseling. Je gaat uitkomen op jouw unieke eigen verhaal tot nu toe en voor de toekomst: dat overtuigt en geeft focus en trekt de juiste energie aan.


Een bijzondere plek om vanuit je kern te gaan voelen en vanuit je hart te spreken, Sardinië. Het is best spannend, ja, ook nogal onverwacht, die rijkdom van Sardinië, het betekenisvolle ook. Maar het helpt wel mooi bij werken aan pure zichtbaarheid van jezelf; dan wordt wat jij de wereld te bieden hebt vanzelf gehoord. Kom hier oefenen met centraal staan en van daaruit de wereld inspireren, en sowieso eens echt duidelijk informéren. Je komt hier meer van je hoofd ook naar je gevoel, niet alleen op de bijzondere afgelegen plekken die we bezoeken, maar ook daarna. Hoe mentaal je misschien wel bent: het doet wat met je, positief.


Resultaat: je doelen / Purpose helder, je hebt een plan de vida (strategieplan voor de komende 12 mnd). Je hebt ruimte en inzicht om zakelijk en privé stappen te zetten. Je doet (mentale en fysieke) vitaliteit op. Denk ‘meer vrijheid, meer omzet en leuker leven’. Is dat je wat waard, ga dan mee. Zie je wat Saskia trouwens hiernaast toen scheef? Haar boek is pas gepubliceerd en ze zit nu op het moment van tikken in een vliegtuig naar een internationale uitgever. Mooie dingen nemen de vlucht, op en na zo’n week. Ook verrassende mooie dingen!


In oktober is het op Sardinië fantastisch: vele vruchten te plukken. Ja, ook persoonlijk: doen! We zitten niet tussen de hordes mensen, ideaal om fijn ongestoord geïnspireerd te werken. Uiteraard pikken we her en der een terrasje. Biertje. Bakkie. Wijntje. Het leven is meer dan goed: het is een mooi avontuur! En aan het eind ben je nóg beter dan aan het begin. Doordat je anders bent gaan denken, beseffen, zien, doen, laten ontstaan.

Belangrijker dan de buitenkant is de binnenkant. Van daaruit gaat het ontstaan, wil het langer dan morgen of overmorgen bestaan. Hart en ziel zijn op den duur belangrijker dan uiterlijk, niet? Weet je wat het mooie is van wat je gaat doen? Grote kans dat je jezelf extra gezonde jaren in het leven geeft. Je lichaam slaat dat wat wringt namelijk altijd op, en dan opeens: de rekening. Sardinië is een Blue Zone, waar heel oude mensen nog heel goed zijn gebleven tot op zeer hoge leeftijd: helder, gelukkig, nuttig. En uit wereldwijd onderzoek in alle Blue Zones blijkt het hebben van een Plan de Vida – een gevoel van nut in je werk – een van de succesfactoren te zijn. Hier hoor je mijn ‘why’, trouwens.

Het is van tevoren nooit helemaal te voorspellen, maar reken maar: we komen heel veel goede energie tegen op dit eiland, juist ook doordát we zulke mooie intenties hebben. Om dat proces te vergemakkelijken heb je iemand bij je die tolkt en vertolkt en connect en helpt… zien, doorvragen, te weten komen, de boodschap zien, er iets mee doen. Meer dan wanneer je in je eentje reist of met je gezinnetje. De prijs is ernaar, ja: we reizen bewust met weinig mensen: beter voor het contact. Zo wordt het nooit afstandelijk en ook nooit opdringerig. We zijn altijd respectvol hartelijk welkom, juist ook in de interessante kleine ateliers, met echt contact!


Je komt ook op ‘rare’ prehistorische plekken. De meeste mensen zien die niet. Je raast er zo voorbij. Of je vindt het tegenvallen. Maar wij vinden de mooie, betekenisvolle, met verhaal en… bijzondere energie. Eng woord? Nou, het zijn ideale plekken om eens verder te pakken op wat eerder werd besproken. Het verhaal achter zo’n plek opent alvast de verbeelding. Hier kwam een van de deelnemers opeens met haar diepere verhaal, en ook daar is nu een boek uit voortgekomen, een uniek verhaal, dat zeer terecht wordt gehoord.

We gaan wat dieper dan de gemiddelde reis hier en gaan dan ook bewust her en der letterlijk onder de oppervlakte. (Die oppervlakte ziet iedereen toch al, maar dat is het bekende, veilige, hè…) Het blijkt onder die oppervlakte vaak best mooi te zijn, met opeens… wijs sprekend perspectief. Hier kun je natuurlijk van alles op plakken, maar a) moet je dit soort plekken wel weten te vinden en b) gaat het wel om wat jíj erop te plakken zou hebben. We zijn benieuwd! Zie je het voor je? Of nog niet? Ga in beide gevallen mee :).


Dit is lekker na de lunchpicknick op het strand, uit een volgevulde mand. Genieten en werken, genietend werken, werkend genieten. Dat is toch eigenlijk de bedoeling? Je legt op deze week een stabiele basis voor werkgeluk, onder meer.

Je zult zien dat je met gelijkgestemden gaat zijn: veelal mensen die nog steeds contact met elkaar hebben en elkaar blijven volgen en voeden. Omdat ze samen iets bijzonders hebben hebben meegemaakt.

Dit was het resultaat terug op Schiphol na de eerste Purpose-reis. Meteen al een groot succes, met allemaal mensen met gunfactor naar elkaar toe en die grote stappen vooruit hebben gezet. ‘Opeens.’ Ja, zo’n week is ‘ietsje meer’ dan enkel ‘even eruit’. Weet je iemand die dit zou kunnen gebruiken – partner, collega, iemand die het verdient – geef deze gouden tip! Of gun je het jezelf gewoon? Dat deden zij ook. Absoluut geen spijt van.

De plekken, de inleiding, de connectie met het thema van de week… Het brengt zomaar op lumineuze ideeën. Figuurlijk en letterlijk, we laten je onderweg wel zien wat voor moois hieruit is voortgekomen, bijvoorbeeld! Dat gun je iedereen en we hopen dat jij jezelf ook zoiets toestaat, het tenminste een kans geeft, door mee te gaan.

 

 

 

LOGISTIEK

VERTREK
-
van Schiphol op donderdag 30 september 2021 tot en met woensdag 6 oktober 2021, naar en weer terug vanaf Olbia, vanuit Amsterdam.
PRIJS: 2195 euro
-
voor 7 dagen met 6 overnachtingen in authentiek, persoonlijk getest agriturismo, gezamenlijk vervoer op het eiland, gastronomische maaltijden, en dat is niet overdreven. Lokale wijn, gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies Purposeworx en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau: 2195 euro. Sommige deelnemers regelen crowdfunding, sommige mensen krijgen transitievergoeding, en zo zijn er nog meer geldbronnen waardoor het niet van je vakantiebudget hoeft. Mail info@keepalivetours.com. Veelal gaan mensen mee als ze noodzaak voelen, meer dan verlangen: er is iets gebeurd en dat zet ze aan het denken over hun toekomst. Perfecte timing! Kom je met iemand samen, dan is voor jullie beiden de prijs 75 euro lager.
HOU REKENING MET
-
De vlucht zit er niet in, maar je geeft daar verder niets uit, op deze compleet verzorgde week, met verspreid over de dag meerdere workshops en/of inspiratiesessies, inspirerende excursies, alle entrees, 6 overnachtingen, alle maaltijden en drank aan de maaltijden, lunchpicknicks of eettentjes, al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een bakkie onderweg kost drie keer niks. En reken maar dat dit ook een gastronomische reis is.
KORTING
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in mijn huis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!
RISICO BIJ ANNULERING
-
Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
CORONA
-
De reis gaat vanuit Keep Alive Tours qua Corona enkel niet door als Sardinië volgens Italië en dus niet volgens Nederland Zone Rood is. Nederland heeft niet zo’n verstand van Sardinië, namelijk. Dat al tijden zone wit of groen is of een andere positieve kleur. Dit botst wel eens met wat de ANWB o.i.d. zegt, maar daar zitten redacteurs, die samenvatten, hun interpretatie van de algehele Italiaanse situatie geven, en nogmaals: dit is Sardinië, status aparte. En wij weten daar het reilen en zeilen, in de praktijk. We houden mondkapjes bij ons, we rijden verdeeld over twee auto’s, komen sowieso in zeer licht bevolkt gebied. Wie onlangs meeging zelfs in Corona-tijd, weet dat het allemaal te doen was ook toen, met het koppie erbij. Vragen: 06-11 33 45 11.
STO-GARANT
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
BOEKEN
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
INFO
-
Logistiek-Sardinië? Bel eerst 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com. Info over Henny’s programma: henny@purposeworx.nl, 06-542 038 09.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •