Laden Evenementen

MAGISCHE WEEK OVER ‘JE OMGEVING MEER EN MEER INZICHT LATEN GEVEN, MET GERRY UBELS

dagoverzicht

 • DAG 1: Aankomen, ook op een inzichtenplek al diep in de prehistorie. Transfer naar het agriturismo, rust, natuur, lekker eten. Onderlinge uitwisseling over intenties. Ah, zwembad, en om naar uit te kijken in de ochtend: majestueuze zonsopkomst tussen de bergen, over het meer. Dit is de volgende dagen de invulling van het programma ‘Alles gaat over jou: krijg meer inzicht door datgene wat in je omgeving gebeurt’:

 • DAG 2: Dagelijks zie je hier en hierna het programma. i principe! Want het is juist de kunst om in te spelen op wat ‘speelt’. Maar in principe komen vandaag – in een tot de verbeelding sprekende omgeving – deze thema’s aan bod:

  • Omgaan met lastige situaties, neem ze onder de loep en leef gemakkelijker!
  • Uitgangspunt bij situaties
  • Hoe komt het dat je deze uitdagingen krijgt in je leven?
  • Welke personen horen in jou leven bij de lastige situaties?
  • Anders denken, anders kijken, anders voelen, anders doen
  • Neem je kracht terug (visualisatieoefening)
  • Emoties over de lastige situaties, wat doe je ermee?

 • DAG 3: Vandaag stellen we ons open voor inspiratie over ons levensplan, goed voorwerk alvast voor later in de week, wanneer je patronen gaat deleten:

  • Welk script volgen we, welke patronen bouwen we op in ons leven?
  • Breng je Ballonnen (drivers) en Bakstenen (stoppers) in kaart.
  • Wie zijn jouw Innerlijke Saboteurs?
  • Loslaten van de vader en de moeder: visualisatie
  • Heling innerlijk kind: visualisatie

 • DAG 4: Inspiratie komt uit de omgeving ook rondom ‘schaamte/schuld’ vandaag:
  • 3 oorzaken schaamte.
  • Teruggeven van schaamte/schuld visualisatieoefening
  • Poweranimal /krachtdier visualisatie
  • Eventueel opstelling met Vergeving

 • DAG 5: In weer een andere Sardinië-levenskracht-omgeving gaat het vandaag over hoe je je energie in balans houdt:
  • Wat is energie?
  • Aura, lage/hoge frequenties
  • Hoe geef jij kracht weg?
  • Hoe verlies je kracht?
  • Begrenzen
  • Energetische koorden doorknippen hoe doe je dat? Negatieve energie loslaten.
  • Spiegelkamer visualisatieoefening

 • DAG 6: Vandaag inspiratie over dit thema: in balans brengen van het mannelijk en vrouwelijk in ons:

  • Hoe werken het mannelijk en vrouwelijk samen in onze chakra’s?
  • Visualisatieoefening het in balans brengen van mannelijk en vrouwelijk in ons

 • DAG 7: Vandaag een omgeving met inspiratie rondom deze thema´s±:

  • Manifestatie/de-manifestatie
  • Onkruid wieden en de toekomst laten groeien….
  • Verwijderen van blokkades
  • Visualisatie met je toekomsten
  • Reis naar de Bron

 • DAG 8: Ceremoniële afronding, voor en tijdens transfer naar het vliegveld.
 • -STEL JE VRAAG-

STEM DIEPER AF OP DATGENE WAT JE OMGEVING JE LAAT ZIEN

Je komt op deze Sardinië-reis op plaatsen die speciaal voor deze beleving zijn geselecteerd: ze gaan je dichter bij jezelf brengen.

Niet alleen spiegelt de omgeving je innerlijk, ze laat je ook meer mogelijkheden zien over hoe je in het leven kunt staan. Hiermee werkend wordt er zoveel meer mogelijk! Je pakt de regie over je leven.

Het belangrijkste van deze reis is dat je meer van het leven gaat genieten en gaat spelen met wat je omgeving je biedt. Dit alles in een sfeer van bewust zijn, innerlijke rust, natuur, lekker en goed eten, ontspanning en humor.

Deze reis beleven we samen en samen ont-dekken we mooie dingen over onszelf: gedeelde menselijkheid, wijsheid en compassie! Er zullen thema’s overeenkomen, verschillen of aanvullend zijn aan elkaar. Deze thema’s komen niet zomaar toevallig samen…

Word je nieuwsgierig en zie je jezelf in Sardinië? Weet dat je al deze ervaringen – op meerdere lagen – mee zult nemen naar huis en blijvend zult toepassen.

Komen er al vragen in je op? Logisch. Stel ze gewoon even, al is het er maar eentje. We zitten klaar, ook om kennis met je te maken, want hier komen enkel bijzondere mensen op af.

Je vraag over logistiek: info@keepalivetours.com

Je vraag over inhoud: gerryubels@gmail.com/mail@asaya.nl

HEERLIJKE PLUSPUNTENJe stapt ook midden in het bijzondere binnenland van Sardinië, persoonlijke-ontwikkelings-eiland bij uitstek. Waarom denk je dat er zo verbijsterend veel spirituele plekken zijn, bewust door de mensen achtergelaten, duizenden jaren terug, of ‘gewoon’ ontstaan in de natuur, die veelal nog echt ongerept is? We stappen in een unieke schatkamer, voor ons, om wat mee te doen.

Naast ruimte voor het spirituele doel voor eenieder in de reis is er uiteraard tijd voor gezelligheid, koffie, even rusten, lekker eten. Sam is zeer ervaren op het eiland en is erg goed in het vinden van nieuwe en mooie wegen en plekken in de natuur en erbuiten, van tevoren geselecteerd of spontaan gecreëerd. En het zit ‘m vaak vooral in de spontaan gecreëerde plekken en dan… in het zien van de bedoeling. Dat is nou juist die magie die zo mooi kan meereizen, op deze week en natuurlijk ook in het leven!

Kom helemaal als je toch al hoorde van Sardinië als oplaadplek, energieplek. En ook als je niet zo’n groepsmens bent: dat zijn we allemaal niet, maar in deze setting en sfeer kan dat. Je zult merken dat de plekken ook geruststellen, kalmeren. Dat heeft ook te maken met het materiaal van de stenen en het effect op de mens. Het is allemaal geen toeval maar juist wonderlijk wijs zo bedoeld!

Gerry Ubels is een geïnspireerd coach, healer, trainer en adviseur. Stimuleert mensen tot nadenken over de situatie waarin ze als mens functioneren. ‘Zogenaamde problemen hebben een belangrijke boodschap voor ons. Het zijn spiegels die ons de weg kunnen wijzen naar waar ons authentieke zelf ons wil hebben. Naar onszelf dus.’
Met hart en ziel doet ze haar werk vanuit haar praktijk Asaya, Sanskriet voor ‘heling’. En dat is waar het in de kern om draait. ‘Ik neem je graag mee naar juist Sardinië, omdat dat bij uitstek een diep helende werking heeft.’Op Sardinië, een van de Blue Zones op aarde – mensen blijven er heel lang ‘jong’ – word je liefdevol begeleid door trotse Sardijnse Nederlander Sam, die de succesfactoren van de 5 Blue Zones op aarde gepassioneerd overbrengt, doordat hij ze speels-actief leeft. Hij ontdekt en toont graag de mooiste plekken op Sardinië, ook die waar zelfs locals geen weet van hebben. Sam is een boek aan het schrijven over Resonantie, hoe je die actief opzoekt, ook eenmaal thuis in Nederland. ‘Sardinië heeft een oeroude boodschap voor ons heden en toekomst, to keep alive, om levend te houden, om levend te blijven.’


De mensen die we tegenkomen zijn altijd vriendelijk, respectvol belangstellend, ze zijn ook zo mooi met hun eigen dingen bezig: het land, eten, hun cultuur, samen gelukkig zijn.Onze tweede plek is in een pittoresk dorpje met uitstekende sociale sfeer én geweldig bronwater uit de kraan, zo uit de berg. Het ligt aan de binnenkant van een oude vulkaan, alleen al in die sfeer slapen doet wat met ons. Puike restaurants, fijn barterras, veel natuurschoon rondom, soms een klim, soms een kloof. Tijdens dit soort wandelingen, inspirerend begeleid of juist in stilte, doe je deze week heerlijk veel lichaamsvertrouwen op.

 Op Sardinië hebben we vaak het rijk alleen. Er hangt een fijne energie. Als daar zich dieren aandienen, heeft dat veelal een betekenis.Een voorbeeld van een bijzondere plek waar je echt staat te kijken.We slapen deels in een 14-eeuws historisch huis, een fijne basis, zie op Google Maps: Sardinia Retreat Base. Uitstekende reviews, sfeervolle ruimte. Maar het allermooiste van de hele week is wel dat je meer ruimte ervaart jezelf te zijn, waardoor je als vanzelf feeling krijgt voor de blije onbevangenheid van de ziel: zielswens, zielsvervulling, zielsenergie, zielsblijheid. Als er íets bedoeld is om levend te houden, dan is dat het wel.

LOGISTIEK

START
-
We vliegen heen direct van Amsterdam naar Olbia en terug, met Easyjet. Bel voor vluchtcoaching 06-11 33 45 11. En uiteraard krijg je hulp bij het regelen van dagen eerder en/of later.
PRIJS
-
1750, inclusief vrijwel alles, behalve de vlucht. Boek je de vlucht eerder, dan hou je die kosten lager. Via 06-11 33 45 11 (whatsapp) kan ik je op de hoogte houden. De totale prijs is inclusief gezamenlijk vervoer op Sardinië, lunches, avondeten. Vegetarisch en zelfs veganistisch geen probleem. Je zult zien dat de maaltijden zeer goed zijn, en het water uit de kraan hier is bronwater! Ook alle entreegelden zijn inclusief, evenals de altijd hoog gewaardeerde lunchpicknicks. Onderweg een spontaan bakkie trakteren we gezellig om toerbeurten aan elkaar, en dat kost vergeleken bij Nederland een schijntje. Je krijgt voor deze 1750 euro een geweldige, originele, onvergetelijke week, met 7 overnachtingen en al het eten en avonturen, en minimaal een begin van een sixpack van het plezier dat we ook gaan hebben! Sprankeling, levenslust! Een geweldige lichamelijke en geestelijke opfrisser in een nieuwe inspirerende omgeving, heel anders dan Nederland. Veel gehoorde quote na afloop: ‘Dit was inderdaad niet in woorden uit te leggen.’
KAMERS:
-
De prijs is op basis van eenpersoonskamer. Je krijgt korting als je wel een tweepersoonskamer (die trouwens altijd eigen sanitair heeft) wilt delen. Je kunt ook in termijnen betalen.
INFO SARDINIË:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Sam post veel op Instagram: Keep Alive Tours.
SFEER:
-
Niets moet, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram program, er zit ruimte in. Wij zijn leuk gezelschap, gezellig, levenservaren en respectvol.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Lees de rest hieronder.
STO-GARANT:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.