Laden Evenementen

RUSTBRONNEN & ANDER SARDINIËGELUK, MET INSPIRATIE VOOR THUIS – I.S.M. GAIA COACHING

DAGOVERZICHT

  • DAG 1: Aankomst Olbia, bezoek aan verscholen prehistorische rustplek, de diepte in. Transfer naar middeleeuws dorpje, een van Italiës best bewaarde oude dorpjes, Santu Lussurgiu, officieel een ‘borgo antico d’Italia’. Slapen in onze eigen B&B Il Borgo Antico, sinds vrijdag 13 september 2019 van Keep Alive Tours! Een prachtig gerestaureerd stenen huis uit begin 1800, ook locals noemen het een parel. De eerste 3 aanmelders slapen hier, de anderen in een van twee charme-onderkomens op slenterafstand. Ook daar kunnen we heerlijk dineren, En het is top!!!!!
  • DAG 2: Meditaties en mindful walk bij en richting intiem verscholen watervallen en op weids uitzichtpunt. Elke dag een lunchpicknick op een van de plekken. Steeds voor 17 uur zijn we weer terug thuis, na al de nodige rust onderweg! Rust tot aan het diner, of op kuierafstand op het terras van het barretje, met uitzicht op groen.
  • DAG 3: Bezoek aan 2 duizenden jaren oude topmonumenten op Sardinië, de ene langs de snelweg, maar ja, te mooi om links te liggen. De andere, ver van het gebaande pad, na een wandeling door het antieke platteland, met een géuren!
  • DAG 4: Bezoek aan de stranden waar ze extra fel zijn op het ‘niet stelen van zand’, je zult zien waarom. Grote kans dat het water nog warmer is als in Nederland in de zomer: duik bij ondergaande zon?
  • DAG 5: Bezoek aan van plekken waar ze in de prehistorie al ‘mediteerden’: voor contact met voorouders. Hier krijg je inspiratie rond dieper slapen en beter, sneller herstellen. We kuieren,, slenteren, dwalen, heuvels, paadjes, ingevingen, rustpunten, mijmerplekken, inspiratie in antieke landschappen. Genietend van de rust van the middle of nowhere, maar dan wel degelijk somewhere! Boffen!
  • DAG 6: Een culinaire workshop en proeverij in een restaurant dat culinair Learning Centre is op Sardinië.
  • DAG 7: Verplaatsing terug richting vliegveld, om daar zaterdag al in de buurt te zitten. Bezoek aan prehistorisch mysterie en tot de verbeelding sprekende rotsen in wildwest-omgeving, met inspiratie om rustpunten in te bouwen in je leven, eenmaal terug, thuis, morgen. Oma in de huiselijke keuken, en hier pikken we nogal een zonsopkomst mee!
  • DAG 8: Kuieren door centrum Olbia, relaxte vlucht terug.
STEL JE VRAAG
JE EIGEN GROEPJE?

RUSTBRONNEN EN ANDER SARDINIËGELUK

Sinds vrijdag 13 september heeft Keep Alive Tours een eigen B&B, en dus ook een basis erbij voor de reizen. Om het zogenaamde ‘ongeluk’ rondom 13 een beetje uit te lachen, betaal je voor deze reis 1313 euro, waarbij je wel 13 workshops:/inspiratiesessies krijgt: alles tussen en inclusief meditatie en mindfulness. Je gaat niet alleen onze parel-B&B ervaren, maar vooral ook het ‘diepe kalmte inspirerende’ Sardinië. Dat is inspiratie van soms echt rijke eenvoud, de eenvoud die helpt om er thuis ook wat mee te blijven doen. Je gaat ook genieten van wandelingen langs de mooiste plekken en personen, karakteristiek voor puur Sardinië. Al in de ochtend, zelfs voor het ontbijt kun je meedoen aan een meditatie bij de opkomende zon, ginder aan de einder. We zijn met gelijkgestemden onder elkaar: we blijken noot zomaar bij elkaar te zitten, wonderlijk mooi is dat vaak. We verplaatsen ons per minivan en lopend, in een kleine groep mooie mensen! Je gaat van deze week veel goede moed krijgen, meer dan zomaar een good mood. En láchen dat we doen! Lijkt het je zo leuk: info@keepalivetours.com. Ga je mee, dan investeer je ook concreet in meer persoonlijke verdieping op het gebied van het Blue Zone-element Pauzeer Meer, best een uitdaging in onze drukke samenleving. Nou, doe het maar!

HOOGTEPUNTEN

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ach ja, het uitzicht af en toe… We zoeken het bewust ook op: net iets mooier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het weer zit wel goed, hoor! Reken op een verlengde Indian Summer, op extra energie voordat we weer naar de Hollandse herfststormen gaan. Ben je levenservaren en reiservaren en vriendelijk en een beetje vrolijk, dan mag je mee. Of ken je iemand die zo is of weer wil zijn: info@keepalivetours.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de meditaties her en der, verspreid over de dag: ontspannen en spontaan, in rust en in drukte, kan in het dorpje zijn, rond de picknicklunch, in de drukte zelfs, zelfs even in de auto voor het uitstappen, waar we maar verzinnen, want je moet het overal kunnen!

Links op de foto zie je Marleen Smits, van gaia Coaching, die graag het mooie in mensen naar boven haalt. Ze voelt, ziet, herkent, verbindt, houdt zelfs zweverige dingen best aards en praktisch, ze is zowel helder adviserend als energetisch coachend, met beide benen op de grond en recht vanuit het hart.

 

Logistiek

VERTREK
-
van Amsterdam op zaterdag 19 oktober tot en met zaterdag 26 oktober 2019, naar en van Olbia.
PRIJS voor 8 dagen met 7 overnachtingen in authentiek Sardisch ‘borgo antico’-dorpje. Inclusief is slapen en al het gezamenlijke vervoer op het eiland, persoonlijke begeleiding in contact met Sarden, alle excursies naar bijzondere Sardische plekken en personen, 14 workshops/inspiratiesessies, entrees en onze gezamenlijke lunchpicknicks met Sardische producten: 1313 euro. We gaan met maximaal 7 betalende deelnemers en vervoeren ons in een ruime minivan. De prijs is op basis van gedeelde 2-persoonskamer met los bed, hoor! De prijs is dus exclusief je vluchten, je ontbijt in chique hotel à 13 euro per keer, en al het avondeten en drinken boven je weekbudget van 130 euro (dus 130 euro is inclusief). Voor de lunchpicknicks en tussendoortjes maken we aan het begin van de week een pot, die we bijhouden. Bel gerust vrijblijvend, bij vragen: 06-11 33 45 11. De reis gaat door bij 4 medereizigers. Rust alom! Niets moet, ook niet qua meditaties, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram programma, er zit ruimte in. Wij zijn hartstikke leuk gezelschap, altijd gezellig en met respect voor elkaar. Jij ook? Welkom!