Laden Evenementen

EDITIE 2: PLEJADEN-INWIJDINGSWEG OP SARDINIË

DAGSTRUCTUUR

 • DAG 1 t/m 8: Allereerst: er is inhoud met flexibiliteit: we gaan niet een strak programma punt voor punt aflopen, maar alles komt op meerdere manieren aan bod. Maar hier volgt de zeer waarschijnlijke dagstructuur.

  Aankomst aan een fantastisch meer: glorieus bij zonsopkomst, en nou pikken we nog de 99% volle maan mee ook. We wijzen je natuurlijk waar de Plejaden zijn.

  De dag erna naar een dorp bij Monte Santo, Heilige Berg, en terecht. Er is iets heel bijzonders aan de hand met de Zomerzonnewende. Als die bewuste relaties met zon, hemellichamen, sterren op dit eiland… Om nooit te vergeten.

  We slapen net als nacht 1 in een agriturismo met zeer hoge reviews qua eten en slapen, en… een pittoresk zwembad.

  We doen elke dag een inwijding op een plek die iets met de inwijding te maken heeft. Sowieso bezoeken we verspreid over de week de zeven nuraghes die elk voor een Plejadenster ‘staan’. Elke nuraghe staat namelijk voor een chakra. De chakra’s komen ook specifiek aan bod op plekken die we daaromheen bezoeken, dus naast en om de nuraghes in de specifieke Plejaden-constellatie waar alles deze week om draait.

  De dag begint steeds met ontbijt. Of et iets avontuurlijker: wie wil, gaat daarvoor al mee op een korte wandeling. We doen altijd een sharing n.a.v. de vorige dag, en onze intenties voor deze, aanstaande.

  Daarna een natuurwandeling of eerst een korte rit, omdat er gewoon écht iets bijzonders in de buurt is. We lichten het thema en het belang van de aanstaande inwijding.

  Als we de inwijding niet al meteen hierna hebben gedaan, doen we een lunchpicknick in natuur en/of bij een spirituele plek. Dat kan dus de nuraghe zijn, kan ook iets anders zijn, naar gelang de route en ‘wat speelt’ op de dag en bij deelnemers. Daar hebben we meer en meer samen een neus voor. Het voelt inderdaad alsof alles precies zo de bedoeling is. Dat krijg je als je resoneert, bewust, vriendelijk. Iets wat we na deze week ook meer en meer thuis gaan doen. Want het is nog nuttig ook, naast fijn.

  Op weg naar huis na de inwijding bezoeken we altijd wel nog een mooie plek in de natuur, er is dan veelal wel een link met de inwijding, het thema, de chakra, wat speelt.

  Er is onderweg altijd wel ruimte voor een koffiestop, gewoon gezellig, weer bewoonde wereld. Kan ook in het agriturismo zijn.

  Dat agriturismo is in een dorp, dus wie wil, kan er nog op uit. Maar rust in de ruime moestuin en de boomgaard kan ook. Of op je ruime mooie kamer. Of aan het zwembad.

  Vanaf 19 uur is diner of al hapjes. Tijd ook voor sharing n.a.v. de dag. Er ontstaat vanzelf een favoriete plek. Mooi in de boomgaard? Het ontstaat. De volgende ochtend neem je in de sharing veelal mee wat je gedroomd hebt: het werkt al door. Het dient zich aan.

  De laatste nacht weer in het eerste agriturismo. Thuiskomen na een reis. Alvast oefening van wat je hebt opgepikt bij ‘thuiskomen’.

 • -STEL JE VRAAG-

IN DE PREHISTORISCHE PLEJADEN-VALLEI OP SARDINIË: UNIEK IN DE WERELD

In Nederland kun je de Plejaden-inwijdingsweg – de Qoto Kuna Karpay – ontvangen van Eline van Esch en Heleen Snoek. Eline en Heleen zijn verbonden met de Andes-traditie en geïnspireerd en getraind door verschillende Q’ero-sjamanen, de laatste afstammelingen van de Inca’s uit Peru. In september 2022 zullen zij alle inwijdingen van de Qoto Kuna Karpay geven op Sardinië. Maar waarom dan zo’n Andes-traditie naar Sardinië gebracht? Een aantal prehistorische plekken ligt hier gerangschikt conform het Zevengesternte (andere benaming voor de Plejaden). Alle oude culturen werkten met de constellaties aan ons firmament: denk maar aan de piramides van Gizeh, die gerangschikt liggen conform het sterrenbeeld Orion. De wijsheid die in constellatie-relaties besloten ligt, is juist in deze tijd van transformatie van groot belang: niet alleen in de Andes of Egypte, ver weg, maar juist ook hier en nu in Europa, dichtbij.
Hoe bijzonder is het om juist de energie van de Plejaden te mogen ontvangen in een prehistorische vallei met spectaculaire link naar de Plejaden op Sardinië? Daar waar prehistorische plekken ‘op aarde’ gerangschikt liggen als de Plejaden zelf ‘in de hemel’?
Te veel mooi toeval bracht Sam Pitzalis – van Keep Alive Tours – en Heleen en Eline bij elkaar in deze reis. Zo kan het ook geen toeval zijn dat de grootste toren in die constellatie op dat prachtige stuk Sardinië verbonden is met de meest krachtige ster: Alcyone. Bovendien is die toren zelf een meesterwerk wat betreft archeo-astronomie: bedoeld om de energie van ‘boven’ op te vangen; het is een plek vol symboliek, inclusief een levenswegroute, denk maar aan een labyrint, letterlijk de verbinding tussen hemel en aarde. Ook de andere prehistorische plekken zijn op hun eigen unieke manier verbonden met de andere sterren van de Plejaden. We beleven het vooral door ons te openen voor de zuivere energie, waardoor je dieper bewust wordt van je sterrenafstamming, van wie je werkelijk kunt zijn, van wat jouw missie hier op Aarde is. De initiaties en de reis zelf ondersteunen je om met hoge vibraties te kunnen werken en leven. De Q’oto Kuna Karpay ervaren en ontvangen op deze unieke plek in Europa wordt een bijzondere belevenis. En dat op een Sardinië op zijn fraaist: bloemenrijk.

HOOGTEPUNTEN

Vijf jaar geleden bezocht Eline (derde van links) al Sardinië, via Keep Alive Tours. ‘Ik kwam nota bene net terug van Bali en Indonesië, maar wat een uniek eiland, Sardinië, Sam, zo met jou beleefd! Toen was ik er nog niet aan toe, om zelf zoiets bijzonders aan te bieden, maar nu, samenwerkend met Heleen Snoek, is het tijd. Voor ons persoonlijk en voor ons als mens, juist in deze tijd: verbinden we ons diep met onze sterrenafstamming.’ En de eerste editie van deze bijzondere reis in september 2021 was zo geweldig voor ons allemaal, dat deelnemers al vlot om een tweede editie vroeger. Dat doen we graag.

De Q’ero-sjamanen spreken nog steeds hun eigen bergtaal Q’echua. De Plejaden, ook wel het Zevengesternte genoemd, wordt Qoto Kuna genoemd in het Q’echua. Kuna betekent veel en Qoto is een ander woord voor ‘ster’. Het inca-sjamanisme gaat er – evenals de Maya’s en de Maori uit Nieuw-Zeeland – van uit dat wij mensen afkomstig zijn van de Plejaden. Dat zeggen zij die verhalen over Atlantis ook en zou het toeval zijn dat Sardinië steeds vaker geopperd wordt als Atlantis-locatie? Daarover zijn recentelijk knap coherente boeken uitgegeven, dus rondom de Plejaden-inwijdingsweg op Sardinië bezoeken we zowel de plekken die refereren aan de Plejaden als de plekken die in de Atlantis-dimensie een grote rol spelen.

winterzonnewende

Naast de relatie met de Plejaden zul je in diverse prehistorische sites ook meekrijgen hoe ze astronomisch precies verbonden zijn met zonne- en/of maanmomenten. Met alles wat je oppikt ga je Sardinië vast nog wel een keer bezoeken, waarschijnlijk rondom een equinox of zonnewende.

Eind van de week pik je toch ook zoiets mee: in dit geval is het de zon, onze ster, die een hoofdrol speelt. In een fantastische watertempel dicht in de buurt.


Heleen en Eline geven hun Plejaden-inwijdingsweg in Nederland door, hier in Op Hodenpijl in De Lier, bij Den Haag. Eline heeft naast een bestaan als Eerste Solo Fluitiste bij een groot Nederlands orkest ook een sjamanistische Inca-dimensie, na een opleiding bij Alberto Villoldo: ze is de vrouw achter Spiritflute. En Heleen is terecht uit de IT-sector gestapt, na reizen naar mystieke plekken in Azië en Zuid-Amerika; het resultaat zie je hier, op Shiva’s Secret.

Al deze Plejaden-sterren hebben natuurlijk een betekenis, een boodschap. Dat krijgt je in de inwijdingen allemaal natuurlijk diep mee. Die energie en betekenis ‘raken’ we ook op excursies om de inwijdingen heen: steeds plekken waar je jezelf open kunt stellen voor dit soort positieve informatie.

Avontuur! Je komt ook op plekken die officieel nog een compleet mysterie zijn. Maar wij – met onze kennis ook uit allerlei esoterische hoek – kijken íetsje breder dan de gemiddelde archeoloog dat doet, of mag doen: van ‘Atlantis’ tot ‘Egypte’ tot ‘Annunaki’, er is allemaal wat voor te zeggen. Maar meer dan praten is het hier op deze plekken vooral ook openstellen, voelen. En proeven, natuurlijk: onze lunchpicknicks met Sardisch lekkers houden we op plekken met bijzonder verhaal, uitzicht. Je gaat veel genieten, op meerdere ‘niveaus’.

Ook rondom de inwijdingen kom je op plekken die de specifieke thema’s, energie en boodschap van de inwijdingen meer en meer ‘herkenbaar’ maken in de dingen om ons heen. Onze gids Sam komt al jaren op plekken die anderen net hebben ontdekt, nu Sardinië – zijn diepe trotse roots – opeens hip is. Sam is zó in de diepere energie van zijn roots Sardinië gekomen, dat het hem wel lijkt te belónen: meer en meer opent Sardinië zich voor hem, met zeer grote schoonheid en wijsheid en puurheid. Zijn persoonlijke manier om de Sardische nuraghetorens juist ook energetisch te gebruiken, matcht werkelijk prachtig met wat Eline en Heleen aanbieden.

Aan het eind van de week slapen we bewust op een plek waar de zonsopkomst zo magisch is, elke dag! Daar is geen zonnewende voor nodig. We zitten dan al fijn dicht bij het vliegveld. Rust. De rest van de dagen slapen we in een mooi, vriendelijk, uitstekend verzorgd hotel met pittoresk  zwembad, dicht in de buurt van onze Plejaden-vallei.

Het is richting zomerzonnewende! We komen ook op een plek die nu vlak voor die wende nog rustig is, om alleen van te genieten: met met lichtbundel waar je ook nu in kunt gaan staan: intense upload van sterrenenergie ook van onze eigen ster: de zon.

LOGISTIEK

START & FINISH
-
OP AANVRAAG! We vliegen Amsterdam/Olbia. Bel voor overleg en coaching qua vluchten altijd eerst 06-11 33 45 11.
PRIJS
-
In de 1750 euro zit vrijwel alles. Eline van Esch en Heleen Snoek geven je alle Qoto Kuna Karpay-Plejaden-inwijdingen. (Die alleen al zijn in Nederland 333 euro.) We doen die inwijdingen op toepasselijke prehistorische plekken op Sardinië. Zeer bereisde Peru-deelnemers vorig jaar herkenden de energie van Peru. Nee, we gaan niet zomaar ergens heen, maar zeer gericht. Inclusief is ook het uitgebreide ontbijt en diner en… altijd hoog gewaardeerde lunchpicknicks op bijzondere plekken. Het eten en drinken aan tafel is zeer lekker puur gezond lokaal Sardisch, ook met huisgemaakte likeur en wijn en koffie/thee. De lunchpicknicks zijn op bijzondere plekken, je proeft steeds iets anders Sardisch, net weer een andere lokale kaas, brood, groentes, vruchten, pasta, koekje, drank, ook dingen die we onderweg spontaan kopen omdat ze op ons pad komen. De kamers zijn 1-persoons en je krijgt korting als je wel op de kamer samen met iemand wilt. We rijden in een 9-persoons minivan en een kleine SUV. Dus vanaf het moment dat je de aankomsthal verlaat tot aan het moment dat je de vertrekhal binnengaat is vrijwel alles verzorgd.
SFEER:
-
Niets moet, ook niet qua meditaties, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram programma, er zit ruimte in. Wij zijn leuk gezelschap, gezellig, levenservaren en respectvol.
KORTING NA DE REIS:
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – van mijn huis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!

-

|BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:

-
zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Wees gerust: juist ook in deze Corona-tijden zorgen we goed voor elkaar en ben je goed beschermd: STO Garant. STO Garant stuurt je na het inleveren van je aanmeldformulier een betaalverzoek voor de aanbetaling. Je betaalt de aanbetaling en ook het restantbedrag inderdaad aan STO Garant. Dat beheert het geld op een derdenrekening. Wij als organisatoren zien dat geld pas na terugkeer thuis. Je geld is dus altijd veilig, zelfs als wij als organisatoren failliet zouden gaan.
STO-GARANT:
-
deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.