Laden Evenementen

INWIJDINGEN-REIS OP SARDINIË: SIRIUS, KOSMISCHE PRIESTERESSEN & PLEÏADEN. MET KARIN VINK

ZULKE MOOIE DAGEN!

 • DAG 1: Vanmiddag was onze oorsprong Nederland, landend op Olbia, in noordwest-Sardinië. Maar door de millennia heen is onze oorsprong de kosmos. Naar die kosmische oorsprong verwijzen vele millennia oude stenen bouwwerken op Sardinië op een unieke manier. We doen meteen een hele gave aan voor… een reis naar onze kosmische oorsprong. Daarna naar het agriturismo, waar lieve kordate dames de scepter zwaaien en hun lokale eten heerlijk is.

  DAG 2: Voor het ontbijt, als je wilt, één van de mooiste zonsopkomst-plekken ter wereld, gezellige hondjes begeleiden ons. Vandaag gaan we naar 6000 jaar geleden bewerkte rotsformaties waar we contact met de Akasha-kronieken maken. Het complex is zo rijk dat we er we er wel langer blijven, lunch-picknick ook met pure Sardijnse producten, onderweg naar huis een heerlijke koffie in een dorpje, en een spiraal-labyrint lopen. Paar uur rust, welverdiend. Voor het avondeten een kringgesprek om de eerste indrukken te delen en verwerken. Heerlijk eten weer door dezelfde keuken als gisteren, gelukkig!

  DAG 3: Na het rijke ontbijt vandaag een verplaatsing naar plek 2: een ooit verlaten dorpje, nu heel mooi weer tot leven gekomen, goed lokaal restaurantje erbij, we slapen in voormalige pelgrimshuisjes, ook hier worden we onthaald als vrienden. Pelgrims leven sober, maar netjes, we hebben een kerkje voor ons alleen en heel dicht in de buurt is een duizenden jaren oud watertempeltje, omgeven door de natuurwezens. Onderweg naar deze slaapplek voor de volgende twee nachten deden we vulkanische bronnen aan, verstopt in het land: we doen idyllisch wandelend de 5 elementen aan, en liggen natuurlijk heerlijk in het warme water! En dan ‘s avonds wellicht nog een Sterrenorakel-kaart trekken en een reading ontvangen…

  DAG 4: Na weer een rijk ontbijt op naar de vijf-leylijnen-kruising, op privéland van een boer, maar wij hebben toestemming. De kruising is op een duizenden jaren oude toren, verbonden met duizenden andere torens op Sardinië, die weer verbonden zijn met de kosmos, alleen al door de vertaling van hun naam, uiteraard geen toeval. Een zeer toepasselijke plek om inwijdingen te ontvangen van kosmische Priesteressen. We lunchen bij duizend jaar oude taxusbomen, die door de geschiedenis heen veel geregistreerd hebben en die we ook gaan ‘voelen’ en daarna uitleg over de Pleïadisch Lichtwerk-technieken en een zelfhealing-sessie. Maar we openen ons ook voor intuïtieve beslissingen: wat voelt goed, puur, toepasselijk? Diner op plek 2, waaromheen prachtige platforms zijn om in het donker alle sterren rondom te bewonderen: een mooie plek om een energetiche reis te maken naar de Pleïaden.

  DAG 5: Onderweg naar plek 3 alweer wat dichter bij het vliegveld – we gaan niet onnodig veel kilometers maken, hoe schitterend het eiland ook is – bezoeken we een voormalige kathedraal, nu wat verlaten, Romaans, sober sfeervol. Ze moet gebouwd zijn op een Pleïaden-gerelateerde plek, gezien de oude naam. We zitten dan ook al zeer dicht bij de Pleïaden-vallei, waar de stenen torens de Zeven Zusters in de lucht weerspiegelen op de grond. Een mooie plek voor weer een reis naar onze kosmische oorsprong. In de grootste toren – bewust op de plek van de felste Pleïaden-ster – leer je hoe je zelf een kosmisch portaal maakt, een stargate, en daarna ‘s avonds ontvang je een inwijding van de helderste ster, Sirius…

  DAG 6: We sliepen gisteren net als vandaag in een mooi hotel met zwembad en fraai restaurant, even meer luxe dan de wel heel mooi karakteristieke pelgrimshuisjes. Vandaag opnieuw een bijzondere dag: we bezoeken een toren die in de Pleïaden-opstelling staat voor de ster die gerelateerd is aan het derde oog en de pijnappelklier, en kijk eens aan: je kosmische antenne. Contact wordt steeds makkelijker. Via deze antenne ontvangen we Pleïadische lichtcodes. Wandelingetje door het dorp, naar de waterbron, gezelligheid maar ook privacy, elke dag is er ook rust, verwerking,

  DAG 7: Na het ontbijt gaan we naar onze laatste overnachtingsplek, alvast in de buurt voor het vliegveld morgen, geen stress. Onderweg stoppen we ook bij een Romaans kerkje met geweldig uitzicht, lieflijk verhaal, bijzondere hoeder, veel rust. Alle tijd en ruimte om het geleerde daar of op weer een mooie stopplaats onderweg nog eens op te roepen, aan te stippen, in de vriendschappelijke sfeer die zo mooi is ontstaan op dit bijzondere avontuur. De agriturismo serveert heerlijk traditioneel eten, in een mooie natuurlijke omgeving met vele lieflijke details toegevoegd door de mens. Ook hier zijn we in goede zorgzame handen. Leuke bar trouwens in de buurt! Deze dag is het Nieuwe Maan, dus doen we ‘s avonds een mooi Nieuwe Maan-ritueel.

  DAG 8: Richting het vliegveld stoppen we daar dichtbij bij een heuveltje met daarop een oude kasteelruïne: we zien de vliegtuigen opstijgen, het stadje druk zijn, de vergelijking met thuis komt op. Bewust ook hier gaan we ons weer verbinden met het hogere, zoals we dat voortaan thuis ook makkelijker kunnen doen. Waarschijnlijk maken we vlak voor vertrek een originele groepsfoto waar het plezier van afspat. We hebben het samen op dit wonderbaarlijke eiland – een continent op zich, met zeer, zeer diepe roots – zeer goed gehad.

 • -STEL JE VRAAG-

EEN WEEK DIE INSPIREERT, OPENT, MOTIVEERT, EN WAARIN WE STRALEND ONZE PLEK INNEMEN

Nou, dit wordt geen saaie week! Sowieso gaat het al fijn zijn om de lente wat eerder te voelen, Sardinië is dan al opgebloeid. Ook jij gaat dat bloeiende gevoel krijgen, want aan het einde van de week ga je naar huis verrijkt met:
– Pleïadisch Lichtwerk-technieken,
– Sirius-inwijding,
– Kosmische Priesteressen-inwijdingen,
– het vermogen om de Akasha-kronieken aan te spreken,
– om kosmische portalen te maken,
– Pleïadische lichtcodes,
– om de 5 elementen actief in je leven te houden,
– om reizen naar je kosmische oorsprong te maken,
– om labyrinten en spiralen te gebruiken,
– en met een extra groot lichaamsvertrouwen, dankzij het lichaamswerk dat we dagelijks tussendoor doen.

Je gaat het aan in een select groepje van maximaal 9 mensen in totaal, mensen die niet voor niets op elkaars pad komen. Er ontstaat verbroedering/verzustering, we zijn allemaal levenservaren en zorgzaam ook naar onszelf toe: zelfliefde, zelfregie, eigen kracht.

Het decor is bijzonder mooi, de plekken speciaal geselecteerd, de begeleiding superervaren en -zorgzaam, en trots op dit eiland, dat in de oermythes van Soemeriërs en Grieken en Egyptenaren waarschijnlijk bedoeld is als dat ‘Paradijs in de diepe Zee in het Westen’, daar waar ‘de goden hun verblijf op aarde hadden’ en ‘waar de gelukkigen woonden’. Nee, dit wordt geen saai weekje, maar een mooi begin.

Stel je vraag over de inhoud aan Karin: kirima.info@gmail.com
En je vraag over de logistiek aan Samuele: info@keepalivetours.com

HOEWEL HET NIET IN WOORDEN IS UIT TE LEGGEN...


Je gaat mee met Karin Vink (Kirima Spiritual Healing). Zij ondersteunt alles energetisch en geeft op diverse momenten tijdens de reis readings. Ook als amateur-fotografe reist ze de hele wereld rond, de teller staat nu op 75 landen. Dit Sardinië-avontuur brengt veel elementen in haar samen: beelden, verhalen, spiritualiteit, connectie met boven. ‘Ooit in aanraking komen met reiki en met engelen heeft mijn eigen persoonlijke transformatie in een stroomversnelling gebracht. Dat gun ik iedereen! Vanuit Kirima geef ik nu diverse cursussen en workshops, zoals Engelen, Priesteressen, Sjamanisme, Verheven Meesters, Reiki, meditaties en behandelingen/consulten. Mijn focus voor jou: beter in je vel zitten, meer energie krijgen, en je gaan focussen op dat wat echt belangrijk voor jou is in je leven.
Het dagprogramma bestaat er ook uit dat we op pad gaan in de minivan (9 persoonsbusje) waarmee we naar mooie plekken rijden, ook verrassende die zich onderweg aandienen, aantrekken, de bedoeling zijn. Grote kans dat juist daar iets ontstaat: magie kan heel mooi meereizen.


Lunchen doen we altijd op locatie: de picknicklunch. We verzorgen een heerlijke proeverij met lokale producten. Vegan of vegetarisch, dat kan allemaal. Avond-eten doen we divers: restaurantje, huiskokkin, samen, van alles, steeds verbonden met het land. Puurheid.

Je maakt uitstapjes naar speciaal geselecteerde plekken waar je soms een stapje extra voor moet doen, heel mooi wandelend in een antiek landschap. Er zijn nergens borden, je waant je soms best in the middle of nowhere. Je komt op plekken met mysterie, mystiek, duidelijk een verbinding met het hogere en diepere. Het zijn ook plekken waar de tijd wel langzamer lijkt te lopen.

We ervaren tussen stiltes door ook zomaar dat perfecte stukje muziek, met tekst die opeens zo mooi toepasselijk blijkt. En we kunnen ook zomaar samen zingen, omdat de sfeer daarnaar is, de energie, de sprankeling. Het is ook reuze gezellig! Tussen serieuze momenten is er ook vrolijkheid en humor!

De weg naar bijzondere plekken is altijd een klein veilig avontuur. En hier dan zittend op je matje…


Op dit magische eiland zullen we ook de Aarde-energie gaan ervaren waar meerdere leylijnen elkaar kruisen. Wat voelen we, waar voelen we? Een meditatie op onze eerste editie bleek bedoeld om een belangrijk portaal op aarde te openen. Je bent op een bijzondere reis mee, waar mooie dingen gebeuren, van synchroniciteit en pure schoonheid.

Ook ga je mee met Sam(uele) Pitzalis, van trotse Sardijnse oorsprong. Hij doorzoekt Sardinië al een leven lang en heeft daardoor op zijn Google Maps-kaart inmiddels ruim duizend zelf bezochte en geselecteerde plekken staan. Moeiteloos navigeert en creëert hij routes en ervaringen, inspelend ook op ‘wat speelt’, en spelend met mogelijkheden. Als intuïtieve ‘padvinder’, paden vindend, komt hij ook zomaar op plekken die niet altijd voor de hand liggen. En zijn ontdekkingen rijgen zich ook op zo’n week als deze aaneen. In Nederland geeft hij lezingen over Sardiniës verbluffende verleden en de Pleïaden, hij heeft als officieel tour operator al eerder reizen gefaciliteerd langs Pleïadenverwijzingen, en hij heeft onder meer de Munay-Ki gedaan. Naast zijn rol als logistieke facilitator is hij ook gewoon deelnemer aan de sessies en dus onderdeel van de groep, maar hij voelt ook aan wanneer hij net iets beter op afstand kan blijven.

LOGISTIEK

VERTREK
-
Begin is op 2 april 2024, via de eerste directe vlucht met Easyjet in 2024, en mis ‘m niet, er zijn dan nog maar twee vluchten per week: die van ons. Vertrek is met dezelfde maatschappij op 9 april 2024, maar je bent de eerste niet die toch maar een paar dagen extra blijft; daar krijg je als je meegaat uiteraard tips voor; het is nog laagseizoen, dus het komt helemaal goed.
-
Let wel: de vlucht is niet in de prijs inbegrepen. Mail even voor vlot overleg – we hebben heel veel ervaring – naar info@keepalivetours.com. Er zijn niet veel vluchten, dus sla op tijd toe. Wij helpen! De voorgestelde vlucht is die waarop de gezamenlijke transfers aansluiten.
PRIJS
-
Deelnemers merken dat de betaalde prijs al voor de eerste drie dagen ‘volledig terecht’ was geweest. In de 1771 euro die je in totaal gaat overmaken zit alles: volpension, gezamenlijke transfers, het complete programma in een groep gelijkgerichten met veel oog voor elkaar, alle entrees, alles. Tussendoortjes en eigen aankopen zijn uiteraard voor eigen rekening. Elkaar af en toe trakteren op een koffietje onderweg kost vergeleken bij Nederland drie keer niks. Je gaat op reis ook mee met Sam, die op het eiland dagelijks spontane ontdekkingen en ontmoetingen doet, dus je kan ook zomaar zij aan zij met volksdansende Sarden staan op een dorpsfeest, als je dat wilt. Stel je vraag over de logistiek: info@keepalivetours.com. Is het geld echt een probleem, laat dat dan weten. Heb je bijvoorbeeld bedrijfsmatig een mogelijk belang bij je deelname, laat dat dan ook weten. We denken graag ‘creatief’ met je mee. Is de energie goed, dan gaat het gewoon gebeuren dat je meegaat. Wij helpen!
INFO
-
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
BOEKEN
-
Zijn je vragen beantwoord, vul dan hieronder het voorlopige-aanmeldformulier in. Je krijgt dan mail van STO Garant, zie hieronder.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •