Laden Evenementen

OPEN JE PIJNAPPELKLIER OP KRACHTPLEKKEN SARDINIË – MET SASKIA BOSMAN

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: Na aankomst in Olbia bezoeken we meteen een van de mooiste zogeheten Reuzengraven van het eiland. Het is namelijk ook een komische antenne! Eten in een agriturismo dat heerlijk als thuis voelt, maar dan helemaal wég van huis!

 • DAG 2: Elke dag beginnen we na het ontbijt met een pijnappelklier-gerelateerde meditatie, maar het meer waar we aan zitten is zo mooi bij zonsopkomst: we doen ‘m vandaag voor het ontbijt. Daarna bezoeken we een mysterieus granieten complex, zeer rijk aan kwarts, en ook daar maken we gebruik van in ons ontwikkelingsproces van de pijnappelklier! De eerste beelden van het fijnstoffelijke komen door. In elke groep – waarschijnlijk door onze intenties – is er meteen een vriendchappelijke sfeer van openheid, nieuwsgierigheid, humor en fijngevoeligheid.
  Paar uur rust voor weer een diner klaargemaakt door omaatje in de keuken. Lekker geluierd bij het zwembad?

 • DAG 3: Is het inderdaad de energie, de liefde, de menselijkheid, de sfeer van vriendschap? We maken samen veel moois mee! Vandaag gaan we naar de top van een lokale ‘scherpe’ berg, waar – het zal je verbazen – ooit een kasteel heeft gestaan! Krijg je op zo’n arendsnest echt geen inzicht, dan wel nogal een uitzicht. Hier mediteren is zo mooi, een andere dimensie. Verderop kijkt een roofvogel nieuwsgierig mee.

 • DAG 4: Verplaatsing naar ons tweede verblijf deze week. Onderweg bezoek aan een watertempel, die op de drempel van internationale bekendheid staat. Een spirituele plek van jewelste. Er is iets met het water, de vrouw, de aarde die ons begeleidt, die zich laat voelen. Ook gaan we langs befaamde bronnen, met Lourdes-klasse-water, van een helderheid waar toch wel wat gezond-water-gewende Sarden ver voor omrijden. Elke bron is gelinkt aan een van je chakra’s, een perfecte plek voor zelfinformering, zelfwaardering, samenwerking met het hogere/diepere in ons.

 • DAG 5: Bezoek aan een schitterend overwoekerde verscholen prehistorische toren, in prachtige natuur, afgestemd op een zonnewende en… met een intens diepe stilteplek. Dieper in jezelf, de energie focussen. Boven de stilteplek is in de zomer een bijzondere lichtbundel, gefocust, die wij nu naar boven kunnen visualiseren, de wereld in: metafoor voor ons licht, onze gefocuste intentie. Juist nu zo belangrijk. Ook op de top is het majestueus rondom kijken.

 • DAG 6: Bezoek aan een rotsgravencomplex, feeënhuizen genaamd, in prachtige natuur. Nadat we weer boven zijn, gaan we twee Reuzengraven, ‘hunebedden’, naast elkaar ervaren. We lopen ook dan in feeëriek landschap, vol natuurwezens, intense lieflijkheid. We landen vanzelf op het mooiste plekje. Ook vandaag genieten we trouwens weer van een lunchpicknick op zo’n mooie natuurplek.

 • DAG 7: Vandaag gaan we naar de 5-leylijnenplek. Op een vorige reis hebben we hier een energieportaal mogen openen, met uitstraling wereldwijd. We zijn al onderweg naar het vliegveldgebied, waar we weer in ons eerste agriturismo slapen.

 • DAG 8: Voor de terugvlucht bezoeken we opnieuw een van de plekken van de eerste twee dagen, nu met de fijngevoeligheid die we hebben geopend in onszelf en als groep. We hebben ook dolfijnenergie bij ons gevoeld, walvissen, andere bijzondere mensen op aarde, lieflijke energie die veel vertrouwen geeft voor de Nieuwe Wereld. We zijn ook als groep er voor elkaar, we hebben nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe vriendschap, fellowship.
 • -STEL JE VRAAG-

SUBTIELE ENERGIE VOELEN OP KRACHTPLAATSEN EN PRACHTPLAATSEN

Ons enthousiasme over de verrassende vorige edities doet ons meteen weer nieuwe edities aanbieden! De plekken, de energie van het eiland en het soort mensen dat meegaat: te mooi om te wachten.

Ook dit keer gaan we de subtiele energie ter plekke vooral oproepen, toelaten, voelen. Centraal staat onder meer de pijnappelklier, waar Saskia landelijk lezingen over geeft. Hoe krijg je die makkelijker, beter open?

Het wordt een bijzondere herontdekking en uitdieping ook van onze spirituele vermogens, waarbij we de hulp gaan krijgen van gidsen, aliens, walvissen, dolfijnen, in het Veld. Allemaal dingen waar Saskia in haar lezingen over vertelt, recentelijk ook in haar geweldige optreden in Trueman Show“>Jorn Luka’s Truman Show.

Je gaat weg van het toeristische Sardinië en welbewust naar bijzondere plekken in geheimzinnig antiek Sardinië. Dit eiland staat niet zomaar overvol met magnifieke stenen torens en hunebed-achtige constructies 2.0 en watertempels: hier is een technologisch vergevorderde beschaving van voor ons schrift bezig geweest. Die beschaving had kennelijk een andere soort kennis, wetenschap en technologie dan onze huidige cultuur. Zo had ze kennis van de leylijnen en van astronomie en astrologie, waar ze bij de bouw van de tempels en de inrichting van het landschap gebruik van heeft gemaakt. Ze had kennis van kristallen, energieopwekking, zeevaart, dolfijnen, walvissen, subtiele energie, innerlijk reizen, energetische heling en nog veel meer.

Je maakt het mee op deze bijzondere reis door de krachtige pure natuur van dit wereldunieke eiland. Je gaat ook horen van de steeds luidere stemmen die hier de mythische Verblijfplaats van de Goden vermoedt, daar waar de bewoners bevoorrecht waren om te leven. Het doet ook de moderne mens wel goed, hier te zijn. Je voelt de andere energie meteen al, ook doordat we bij een heel bijzondere plek starten: meteen de goede frequentie!

OM NAAR UIT TE KIJKEN


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn, evolutie en oude culturen, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia is iemand met een brede wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog en is ook bewustzijnstrainer in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. Over wat ze bijv. vertelt bij haar optreden bij Luka’s Trueman Show, kun je haar op deze week natuurlijk ook persoonlijk bevragen. We gaan mooie dingen zien en ervaren en over mooie dingen praten!


Van de tempelbouwers weten de universitaire wetenschappers niet (altijd) hoe lang geleden zij geleefd hebben of tot welke cultuur zij behoorden. Er bestaan vermoedens dat ze er vanaf het einde van de laatste glaciale ijstijd waren, ca. 12.500 jaar geleden, in de oude verhalen van onder andere de Griekse filosofen ook wel bekend als de eindtijd van Atlantis, en misschien wel eerder. Je verneemt op deze reis ook van drie opmerkelijke theorieën rond Sardinië en Atlantis. En het moet gezegd: de sporen en overeenkomsten met Plato’s beschrijving zijn wel heel opmerkelijk. Wie weet!

We bezoeken verscholen, voor maar weinig mensen bekende plekken die op belangrijke zonnemomenten zijn afgestemd.


Op dit magische eiland zullen we ook de Aarde-energie gaan ervaren waar meerdere leylijnen elkaar kruisen. Wat voelen we, waar voelen we? Een meditatie op onze eerste editie bleek bedoeld om een belangrijk portaal op aarde te openen. Je bent op een bijzondere reis mee, waar mooie dingen gebeuren, van synchroniciteit en pure schoonheid.


We zullen veel gaan voelen en op andere manieren waarnemen, informatie ophalend uit (oude) bomen, stenen en gebouwen en…. uit jezelf. Je hebt alle kennis al in je, omdat je bewust of onbewust contact hebt met het Veld waarin alle kennis aanwezig is.


Tegelijk laad je enorm op tijdens deze reis. Er zal veel natuur, meditatie/meditatieve oefeningen en veel rust zijn, evenals ruimte voor jezelf. Aan het eind van de reis zul je opgeladen en verrijkt naar huis gaan, geïnspireerd om jouw innerlijke reis verder voort te zetten.

Het dagprogramma bestaat er ook uit dat we op pad gaan in de minivan (9 persoonsbusje) waarmee we naar mooie plekken rijden, ook verrassende die zich onderweg aandienen, aantrekken, de bedoeling zijn. Grote kans dat juist daar iets ontstaat: magie kan heel mooi meereizen.


Lunchen doen we altijd op locatie: de picknicklunch. We verzorgen een heerlijke proeverij met lokale producten. Vegan of vegetarisch, dat kan allemaal. Avond-eten doen we divers: restaurantje, huiskokkin, samen, van alles, steeds verbonden met het land. Puurheid.

Je verblijft deze week ook in een niet-toeristisch pittoresk dorpje, en daar in een van de mooiste huizen of bij die lieve buurvrouw, haar ook zo vriendelijke huis, verderop in de serene historische steegjes. Heel goede restaurants in de buurt, een keer koken we ook samen, een keer kookt een buurvrouw voor ons, huiselijk. Het is altijd puur, gezond, smaakvol. De grond is hier namelijk oeroud-vulkanisch en dus krachtig, en ook dat proef je wel.

Je maakt uitstapjes naar speciaal geselecteerde plekken waar je soms een stapje extra voor moet doen, heel mooi wandelend in een antiek landschap. Er zijn nergens borden, je waant je soms best in the middle of nowhere. Je komt op plekken met mysterie, mystiek, duidelijk een verbinding met het hogere en diepere. Het zijn ook plekken waar de tijd wel langzamer lijkt te lopen.

We ervaren tussen stiltes door ook zomaar dat perfecte stukje muziek, met tekst die opeens zo mooi toepasselijk blijkt. En we kunnen ook zomaar samen zingen, omdat de sfeer daarnaar is, de energie, de sprankeling. Het is ook reuze gezellig! Tussen serieuze momenten is er ook vrolijkheid en humor!

Het is ook gewoon lekker onderzoeken! Hier proberen we samen het sap van een cactusvijg te winnen, heel gezond, soort aloë vera, maar opgepast voor de naaldjes. Nee, we zijn niet bang aangelegd, allemaal veel levenservaring, veel wijsheid in de groep.

De weg naar bijzondere plekken is altijd een klein veilig avontuur, het gaat gewoon ‘wat’ dieper dan een KRAS-reis :). En hier dan zittend op je matje, nou, dat voel je wel, en nee, niet aan je billen. Het zijn oeroude ceremoniële plekken. Daar dan mediteren!

Ook ga je mee met Sam(uele) Pitzalis, van trotse Sardische oorsprong. Hij doorzoekt Sardinië al een leven lang en heeft daardoor op zijn Google Maps-kaart inmiddels ruim duizend zelf bezochte en geselecteerde plekken staan. Moeiteloos navigeert en creëert hij routes en ervaringen, inspelend ook op ‘wat speelt’, en spelend met mogelijkheden. Als intuïtieve ‘padvinder’, paden vindend, komt hij ook zomaar op plekken die niet altijd voor de hand liggen. En zijn ontdekkingen rijgen zich ook op zo’n week als deze aaneen.

Tuurlijk bezoeken we ook de zee, die nog warm van de zomer is, en het weer is veelal van het type ‘Indian Summer’, echt zo fijn om hier te zijn wanneer er in Nederland al nogal herfststormen kunnen zijn!

Onze eerste reis samen in juni 2023 was een spectaculair succes, een wederzijds zeer mooie ontdekking. We nemen je enthousiast graag mee en hopen dat je ook zo tevreden gaat zijn als de mensen die in juni meegingen.

LOGISTIEK

VERTREK
-
Begin is op 24 september tot 1 oktober 2024. We gaan van Amsterdam naar Olbia en weer terug, met Transavia. Mail voor overleg naar info@keepalivetours.com. De vlucht is niet in de prijs inbegrepen: hoe later je boekt, hoe meer je ´mag´ betalen. De voorgestelde vlucht is die waarop de gezamenlijke transfers aansluiten. Kom je bijvoorbeeld een dag eerder of via een andere vlucht, dan denken we uiteraard met je mee, om te kijken hoe je je dan het eenvoudigst bij de groep voegt. |PRIJS
-
2000 euro voor een compleet verzorgde week, met inbegrepen alle inspiratiesessies en ontdekkingsreisjes op de dag, inclusief alle entrees, alle overnachtingen en gezamenlijke lokale maaltijden en drank tijdens de maaltijden, alle lunchpicknicks of eettentjes en al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard voor eigen rekening. Elkaar af en toe trakteren op een koffietje onderweg kost vergeleken bij Nederland drie keer niks. Je gaat op reis ook mee met Sam, die op het eiland dagelijks spontane ontdekkingen en ontmoetingen doet, dus je kan ook zomaar zij aan zij met volksdansende Sarden staan op een dorpsfeest, als je dat wilt. Stel je vraag over de logistiek: info@keepalivetours.com. Is het geld echt een probleem, laat dat dan weten. Heb je bijvoorbeeld bedrijfsmatig een mogelijk belang bij je deelname, laat dat dan ook weten. We denken graag creatief met je mee.
EXTRA KORTING
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in van dit vakantiehuis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden prachtig binnen bereik. Na onze superweek kun je je familie of vrienden zelf zoveel moois en bijzonders laten laten zien, en bijv. je eigen Sardinië-reis organiseren!
BOEKEN
-
Zijn je vragen beantwoord, vul dan hieronder het voorlopige-aanmeldformulier in.
INFO
-
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •