Laden Evenementen

Met Sanne van Couwelaar op Sardinië: activeer jouw multidimensionale zelf

dagoverzicht

 • DAG 1: Vanaf dag 1 ga je bijdragen aan het activeren van je multidimensionale zelf. Je bent een prachtige ziel met een menselijke ervaring en dat mag geleefd worden! Je laat je sluimerend potentieel ontvouwen, van zielswens naar zielsvervulling. Het gaat hier om meer leven vanuit direct contact met de bron, meer in sync en flow. Daarom raken we deze week zaken als zielsvonk, zielsvreugde, zielsvertrouwen, zielsvervulling. Het onderstaande programma is vanaf dag 1 bij te stellen, meegaand met wat zich aandient.
  In principe gaan we direct na de landing naar de zee. Daarna naar een plek van nog diepere rust: een imposante plek waar jongens vroeger mannen werden en waarin we zomaar een oudere Sard kunnen zien rondlopen, zichzelf helend. Locals gebruiken ze als magisch heilzame plekken. We proeven er ook een eerste lekker Sardisch hapje. Wat ben je nu al compleet weg uit Nederland! Nog dieper weg ben je op het zeer fraaie slingerweggetje tussen de kurkeiken richting een heerlijk agriturismo met zwembad en zeer goed eten. Je voelt en proeft de finesse en menselijkheid die de hele week op ons pad komen. Daar spelen we zelf een belangrijk scheppende rol in, samen.
 • DAG 2: Vandaag genieten we van een spectaculaire plek dichtbij. Voor het ontbijt hádden we al prachtig licht binnen laten komen, nu openen we ons voor de bijzondere energie in en om een wereldwijd unieke energieplek. Einde middag kun je mee zwemmen naar de overkant van de meer-uitloper waar we aan zitten: de holtes in de rotsen daar zijn schitterende ‘sjamanenplekken’, die verder niemand bezoekt. Een tweede diner en overnachting in ons hartelijke agriturismo.
 • DAG 3: Op dag 3 verplaatsen we ons richting een dorpje dat in een ooit actieve vulkaan ligt, nu al lang uitgedoofd. Toch voel je er de ondergrondse energie, symbolisch voor wat er nog uit jou zou kunnen en willen komen, van onder. Onderweg een bezoek aan een boom waar de bliksem in is geslagen, van boven. De boom is intussen doorgegroeid, verrijkt en gerijpt door de ervaring, van boven. Onderweg brengen we een bezoek aan een wereldunieke zonnetoren, die al sinds de diepe prehistorie boven en onder samenbrengt, hemel en aarde ook letterlijk verbindt. Weer een mooie plek om een boodschap te ontvangen, wat trouwens ook zomaar in de prachtig herfstkleurige natuur kan gebeuren. We komen deze week op zoveel mooie, sprekende plekken!
 • DAG 4: Op dag 4 bezoeken we weer een wereldplek: hier kruisen vijf leylijnen elkaar. Dé plek om ook persoonlijk het begin te zijn van vele lichtlijnen rondom ons, energielijnen, zelfs de wereld rond. Hier verdieping van ‘hoe kun je een lichtbron zijn, in een groot lichtnetwerk?’ Voordat we thuis zijn, laten we onze weerstand ten aanzien van onze lichtrol van ons afspoelen. Dat wordt extra mooi als zonlicht de waterval raakt. In ons lieflijke dorpje eten we in een prachtig restaurant streekgerechten met smaak.
 • DAG 5: Op dag 5 gaan we weer de natuur in, maar dit keer naar zonnetorens als op dag 3 maar dan compleet verscholen in de natuur: plekken waar je zo elfen en andere lieflijke wezens vermoedt; we vragen ze of ze ons iets te zeggen hebben, rondom onze rol als mens, in deze tijd, voor ons persoonlijk en als deel van het grotere geheel. Het eettentje vandaag is eveneens zo heerlijk verscholen, maar ook daar kom je met een extra fijne persoonlijke uitstraling uit.
 • DAG 6: Vandaag bezoeken we Sardische mensen die iets bijzonders maken en daarvan stralen, inclusief proeverij en/of demonstratie van messen tot likeur tot oude muziekinstrumenten. Al deze Sarden zijn vriendelijk en ervaren, zacht en scherp, voorkomend en charmant. Hartverwarmende persoonlijkheden. Ook wij zijn dat en dat is wederzijds te voelen. Connectie. Je wordt de hele week geholpen bij de communicatie: Sam is een ervaren tolk die ook verfijning vat. Schoonheid gaan we zien! Ergens op de dag zitten we ook lekker aan de beroemde Sardische zee, die je zo’n licht-strak gevoel om je heen geeft.
 • DAG 7: Verplaatsing terug naar agriturismo 1, met onderweg een bezoek aan een zonnetoren in de PleIaden-vallei, symbool voor het hart. Want dat hart van ons – die hartsenergie die we deze week hebben verzameld, onderling verbonden – gaat ook eenmaal terug thuis onze uitstraling blijven voeden. We keren terug bij agriturismo 1 in heerlijke rust, met een lichter gemoed, in a good mood, volop goede moed. We hebben deze week heel veel moois samen beleefd, samen gedeeld. Vanavond sluiten we af met een superleuk gezamenlijk spel, de nieuwe vriendschappen vierend!
 • DAG 8: Voor het ontbijt zwemmen in het meer bij zonsopkomst is wel heel erg mooi! Na het ontbijt dwalen de mooie sharings van de afgelopen week, de vele rake simpele gezondheidstips, de onderlinge herkenning door ons hoofd, kalm terugrijdend naar het vliegveld. Of wil je nog een paar dagen extra blijven, om alles te digesteren?
 • -STEL JE VRAAG-

OPEN UP FOR YOUR MULTIDIMENSIONAL BEING

Sanne: “Voor mij zijn we allen veel meer dan een persoon met vijf zintuigen. Op zijn minst zijn we een prachtige ziel met een menselijke ervaring. We hebben mijns inziens allemaal nog zoveel verborgen potentieel precies afgestemd op wat we hier nu op aarde komen doen. Hoe mooi zou het zijn om dat ruimte te geven zodat meer van jouw oorspronkelijke zijn kan ontvouwen. Dit allemaal vanuit de basisgedachte dat je perfect of heel bent zoals je bent en juist als je dat toestaat of ruimte geeft deze ontvouwing zich van nature zal voltrekken. Ga je mee op deze week, dan activeer je jouw multidimensionale zelf, op je eigen manier. Je laat je leven stromen en laat wat bij jou past nog meer bij je komen.”

De basis is ruimte voor jouw ware zelf. Je zult zien dat je multidimensionale potentieel zich dan vanzelf ontvouwt. Dit vanuit vertrouwen en gemak, precies afgestemd op jou en jouw levenspad. Hoe fijn is dat: jouw unieke kleur/frequentie te leven en ook weer door te kunnen geven! Puurheid, authenticiteit.

Jouw unieke impact op het grotere geheel zal groter zijn, gewoon met als basis jezelf in zonneschijn! En het gevoel je bedoelde plek meer in te nemen. Dat is mijns inziens bijzonder vervullend, dankbaar, vreugdevol en fijn!

Mijn intentie is samen met Sam – op Sardinië en haar krachtplekken – op een rustige, heldere, respectvolle en self-empowerende wijze bedding te geven zodat voor eenieder kan ontvouwen wat wil. Mijn uitgangspunt is dat ieder perfect is wie hij is en wat hij inbrengt en dat juist ieders unieke zijn de cirkel rond maakt. Al naar gelang wat op het moment past zal ik gebruikmaken van bijvoorbeeld delen uit mijn eigen ervaring, stilte, sharings, souldrawings, activaties via handen, meditaties of voor wie wil je mee te nemen in het activeren van een plek.

En dat dan in het prachtige binnenland van Sardinië, persoonlijke-ontwikkelings-eiland bij uitstek. Waarom denk je dat er zo verbijsterend veel spirituele plekken zijn achtergelaten, duizenden jaren terug? Dat is voor ons, om wat mee te doen.

Naast ruimte voor het spirituele doel voor eenieder in de reis is er uiteraard tijd voor gezelligheid, koffie, even rusten, lekker eten. Sam is zeer ervaren op het eiland en is erg goed in het vinden van nieuwe en mooie wegen en plekken in de natuur en erbuiten, van tevoren geselecteerd of spontaan gecreëerd.

Je trekt deze week op met vrolijke wijze gelijkgestemden, en het is elke keer weer zó mooi hoe goed dat bij elkaar blijkt te passen. Je hebt ook tijd voor jezelf, voor zover je die nodig hebt, want we begrijpen dat je juist de dingen die we zien en meemaken wellicht wel even wilt kunnen verwerken.

Kom helemaal als je toch al hoorde van Sardinië als oplaadplek, energieplek. En ook als je niet zo’n groepsmens bent: dat zijn we allemaal niet, maar in deze setting en sfeer kan dat.

Je gaat merken dat het niet zomaar toeval is waar we zijn. Op meerdere lagen dus heerlijk, genieten! Kennelijk mag er wel wat gaan stromen in jezelf dat al in je zit. Het hoeft alleen wakker gemaakt te worden gemaakt, waardoor je het handen en voeten kunt geven in je leven. Vanzelf gaat het tot nu toe niet, en wij helpen het enkel op gang. En jijzelf ook, door mee te gaan.

Wil je even uitwisselen over de inhoud: info@sannevancouwelaar.nl.

Al je logistieke vragen kun je hier stellen: info@keepalivetours.com.

PLUSPUNTEN

[SAM_HOOGTEPUNT]

Zij tekenden halverwege editie 1 voor een privé-vervolg in oktober. Verdieping en reünie tegelijk. De eerste editie was meteen een enorm menselijk mooi feest. Wij, Sanne en Sam, kunnen ons geen mooier werk dan dit voorstellen!


Sanne van Couwelaar – zie bijvoorbeeld haar Souldrawing en Lichtzuilen op haar site – reist en reist bijvoorbeeld om lichtportalen te creëren. Ze nam in 2022 deel aan een Sardinië-reis met Keep Alive Tours en werd op slag verliefd op de unieke energie. De eerste editie van deze reis was afgelopen mei toch zo’n betekenisvol speels spiritueel feest!

Ik creëer openingen en laat stromen. Dit doe ik op persoonlijk vlak waardoor jouw ware & multidimensionale zelf kan ontvouwen: wisselwerking met je Ziel! Tevens doe ik dit op locaties, in situaties en op verschillende plekken op aarde (lichtzuilen).

Over Sardinië: ‘Verrassend dichtbij is dit een enorm verrassende licht-eiland, dat heelt en inspireert. Ik neem je hier graag samen met Sam mee op een reis langs liefde, lol, levenslust en licht!’

Over de samenwerking met Sam: ‘In alle bescheidenheid: Sam en ik zijn allebei enthousiaste bengels met veel levenservaring en intuïtie en… we hebben de nodige keuzes in ons leven gemaakt, met oog voor het hoogste goed van iedereen. Het gaat ons om het in a good mood creëren van goede moed en puurheid voor zoveel mogelijk mensen in het leven. Daar genieten we intens van! Sprankeling is zó belangrijk!’

We bezoeken plekken die dan spreken, informatie bevatten. Ja, we laten ze letterlijk spreken. Wat je krijgt klopt voor jou, je krijgt wat past bij je zieledoel. Ook de informatie uit de mensen om je heen, de groep; die maakt de cirkel rond.Sam komt van Sardinië, en vast ook van Atlantis. ‘Er is iets met de torens op Sardinië en de cirkelstructuren, volgens mij een verwijzing naar die Verloren Stad, het verloren aardse paradijs, dat in elke cultuur wel word beweend. In een Sardinië-ontdek-pakje zijn we denk ik bezig om samen dat verloren paradijs weer te herontdekken en in deze tijd levend te houden: keep alive. Ik ken meer van de allermooiste plekken op Sardinië dan verreweg de meeste Sarden, en ben niet bang om te voelen wat de plekken waarschijnlijk écht bedoelen. Ik ontdek er zoveel doordat het land me kennelijk wil aanmoedigen hierin. Dat kan inmiddels niet anders, er is gewoon een actieve wisselwerking gaande. Jij lift daar op deze week op mee, en ik leg je ook uit hoe je die wisselwerking op gang brengt en houdt. Je bent niet alleen, we zijn niet alleen.’
[SAM_HOOGTEPUNT]Je kunt erop vertrouwen dat je precies krijgt wat past bij jouw zieledoel, wat klopt voor jou. En het mooie daarbij is: de samenstelling van de groep zal de cirkel ronnd maken. Het gaat niet toevallig zijn dat jij meegaat. Noch dat de anderen meegaan.

Het is prachtig herfst, en dat betekent op Sardinië ook echt intense kleuren! We komen veel in de natuur. We hebben ene goed ontwikkeld gevoel voor tekenen die zich aandienen daarin, en het lijkt warempel dat het land ons actief beloont en begeleidt. En dat kan ook eenmaal terug thuis. We lichten op reis toe hoe.Onze tweede plek is in een pittoresk dorpje met uitstekende sociale sfeer én geweldig bronwater uit de kraan, zo uit de berg. Het ligt aan de binnenkant van een oude vulkaan, alleen al in die sfeer slapen doet wat met ons. Puike restaurants, fijn barterras, veel natuurschoon rondom, soms een klim, soms een kloof. Tijdens dit soort wandelingen, inspirerend begeleid of juist in stilte, doe je deze week heerlijk veel lichaamsvertrouwen op.Gezellig gastronomisch, deze dagen! Naast plaatselijke gerechten – met ingrediënten direct uit de omgeving – proberen we ook trotse plaatselijke drankjes.Op Sardinië hebben we vaak het rijk alleen. Er hangt een fijne energie. Als daar zich dieren aandienen, heeft dat veelal een betekenis.Een voorbeeld van een bijzondere plek waar je echt staat te kijken.We slapen deels in een 14-eeuws historisch huis, een fijne basis, zie op Google Maps: Sardinia Retreat Base. Uitstekende reviews, sfeervolle ruimte. Maar het allermooiste van de hele week is wel dat je meer ruimte ervaart jezelf te zijn, waardoor je als vanzelf feeling krijgt voor de blije onbevangenheid van de ziel: zielswens, zielsvervulling, zielsenergie, zielsblijheid. Als er íets bedoeld is om levend te houden, dan is dat het wel.

’LOGISTIEK’

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •