Laden Evenementen

VERHOOG JE GUNFACTOR, VERMEERDER OVERVLOED – MET MIRIAM NOTTEN, LA RED

DAGOVERZICHT

  • ZATERDAG 1: Aankomst Olbia vanuit Amsterdam, en vlotte transfer naar beproefd, lieflijk agriturismo in prachtige natuur. Ook aan het eten, vanavond, aan alles, merk je: we zitten hier heel goed.
  • ZONDAG 2: De zon komt op zoals je die niet vaak hebt gezien, nieuw licht schijnt op ons allemaal deze week. Je voelt meteen al dat je deze week bijzondere inspiratie krijgt om nieuwe energie ook echt toe te laten, binnen kaders. Je gaat je netwerk tekenen en meten en aanpassen, zowel in de agriturismo als op een top-10 Sardische prehistorie-schat vol meetkundige figuren. Meten kan mooi leuk zijn, naast nuttig!
  • MAANDAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we op plekken vol verhalen en verbeeldingskracht. We vormen hierdoor al snel een onderling sterk inspirerend en meedenkend geheel. Je bent meteen al alles behalve alleen, tussen respectvolle mensen die je werkelijk bij staan. En je wel bijblijven, ja, geheel wederzijds.
  • DINSDAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Ook vandaag dient inspiratie zich aan, je gaat merken dat synchroniciteit een rol speelt en… zowat op te roepen is. Bescherming van hogerhand!?
  • WOENSDAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites, waar ze vroeger ook gericht waren op bescherming van hoger hand, dat dus ook ‘gewoon’ het toeval kan zijn. Hoewel, ‘gewoon’?
  • DONDERDAG 6: Hoe blijf je fijnzinnig ‘timmeren’ aan je netwerk, waar luister je beter precies naar? Rondom de kennissessies bezoeken we ook vandaag inspirerende plekken. Het lijkt af en toe wel of magie met ons meereist. Wat je rondom netwerken leert is eigenlijk ook een vorm van manifesteren, en dat is op álle levensgebieden natuurlijk handig!
  • VRIJDAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Zoals je gemerkt hebt, deze week: ook hier dient vanzelf de extra inspiratie zich aan. Dat krijg je met afstemmen!
  • ZATERDAG 8: Een verrassende, zeer nuttig inspirerende week is voorbij en life goes on, ja, maar niet echt meer zoals vóór deze week.
  • -STEL JE VRAAG-

GELUK, VRIENDEN, WERK, ALLEMAAL IN OVERVLOED? DAT KUN JE LEREN, MET LA RED

Editie 2 van een week rondom het thema netwerken. Wil je ook besmet worden door geluk, kom dan leren wat je dan met je netwerk moet doen. Dito als je ‘gewoon’ wilt leven in overvloed. Of als je je nooit meer alleen wilt voelen. Want vallen bijvoorbeeld werk en activiteit weg, ooit, wie weet, het zijn onzekere tijden, dan is de kracht van je netwerk superbelangrijk. En aan die kracht kun je beter ook preventief wat doen, dat begrijp je wel.

Ook een ‘geruststellend sterk netwerk’ voelen, merken, ervaren: je leeft er langer gezond gelukkig door, en dat is de investering altijd waard. Een krachtig liefdevol netwerk hebben is een van de belangrijkste succesregels van de Gezond Gelukkig 100 wordende Sardijnen, die leven in een van de wereldwijd bekende Blue Zones.

Concreet 1): Altijd werk hebben, al dan niet in loondienst. Mijn netwerk is vangnet (voor als ik geen werk hebt), informatiebron (als ik nog niet weet wat ik wil), richtinggever (om op het juiste moment te horen dat er ergens een kans is), springplank (om een warme introductie mee te krijgen), ambassadeur (om te zorgen dat ik gekozen wordt).
Concreet 2: nooit eenzaam zijn, door een netwerk te bouwen met mensen van alle leeftijden en van allerlei pluimage.
Concreet 3: gewoonweg gelukkig zijn en blijven. Ik ga leren hoe geluk in netwerken besmettelijk is en hoe ik geluk op mijn pad kan krijgen.
Concreet 4: ik ga leren inventariseren en analyseren hoe dat netwerk van me/je eruit ziet en hoe het voor me/je werkt. Ook leer ik het maximale uit willekeurige ontmoetingen met anderen te krijgen en om mijn netwerkverlanglijstje te vervullen.

Welkom op deze unieke Sardinië-week met Miriam Notten, waarin we op een sprankelende manier de diepte in gaan, inhoudelijk, waarbij allerlei Inspirerend Sardinië-ervaringen onze ogen en mind net iets verder openen. Dat komt door de groepsenergie in combinatie met de bijzondere energie van het eiland, de plekken waar we komen. Natuurlijk ga je door het bijzondere avontuur ook je medereizigers goed kennen en voortaan als ambassadeurs aan je zijde hebben, zeer waarschijnlijk. Direct een persoonlijk gesprek, inhoudelijk?

HIGHLIGHTS

Voor ondernemers die begrijpen dat het niet gaat om hoeveel contacten, maar om de kwaliteit ervan. En die begrijpen dat je wat je netwerk betreft niet alle ballen in de lucht kunt houden. Waar richt je je het best op? En hoe kan de Blue Zone-regel Choose your Tribe voor jou gaan leven, en werken?


Miriam Notten, veelgevraagd sociaal kapitaal expert, is al 16 jaar de inspirerende kracht achter La Red, toonaangevend wat betreft netwerken met kwaliteit en resultaat en met waarlijk ménselijke connectie.  Om netwerkdenken en een netwerkstrategie daadwerkelijk in te voeren in de bedrijfsvoering leidt La Red managers en professionals op om hun eigen netwerken inzichtelijk te maken en te herontwerpen. Ze vergroot ook de netwerkvaardigheden van die mensen zodat zij in staat zijn om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Haar sfeervolle sessies zijn een mix van professionele kennis, menselijkheid, gezond verstand, humor.


Sardinië – waar de bollen elkaar raken, noem  het maar toeval 🙂 – gaat even centraal in je wereld staan, gaat jou met veel vertrouwen centraal in jouw netwerk laten staan, met kalm alert oog voor de meest waardevolle relaties, 360 graden om je heen. Uiteraard bezoeken we ook het middelpunt van Sardinië; het draait om jou, en dat je het beste van jezelf kunt geven, uiteindelijk ook aan jezelf. Diep? Nou, reken maar dat we samen veel lachen!


Het is zeer vaak mooi weer op Sardinië, kleurig, geurig, de natuur geeft nog steeds het mooiste van zichzelf. Sardinië staat bekend om de grote kracht van de bodem: veerkracht ook.


Je gaat met levenservaren mensen op stap, in een veilige sfeer, open, vriendelijk, niveau, de nodige bagage.

Het agriturismo van onze eerste drie nachten – in centrum-noord Sardinië, in de Vermentino-wijnstreek – staat terecht in de top-tien van agriturismo’s op Sardinië! De dames doen uitstekend werk, met verfijnde lokale ingrediënten. Prachtige zitplekken voor de sessies ook buiten, dicht bij een mooi meer en bijzondere schatten in de omgeving. Rust en inhoud, zeer fijne kamers, uiteraard met mooi eigen sanitair.

Het agriturismo van onze tweede drie nachten ligt tussen de mooie granieten rotsen in, Ook hier komen de producten uit eigen ‘tuin’, of van directe familie in de buurt. En koken dat ze kunnen! Groen is het hier, de mensen zijn inventief, hartelijk, levenservaren. Ze zijn van alle markten thuis, en kunnen zeer op elkaar rekenen. Geen last gehad van Covid, ‘we kunnen het zo nog wel 5 jaar hebben’. Bijzondere excursies vrij dicht in de buurt, hier helemaal op plekken waar je zo snel niet komt. Wie de scepter zwaait? Wederom een dame, de Sardische vrouw weet van wanten. Rust en groen, wederom zeer fijne kamers, mooi eigen sanitair, uitstekende keuken, verzorgde huiselijkheid. De laatste nacht slapen we weer in de eerste streek, alvast meer in de buurt van het vliegveld en strand. Zoals de hele week: een mix van hoogtepunten die inzicht, rust én rustgevend inzicht geven.

Dit is nog maar het allersimpelste traditionele Sardische gerecht, een herdersgerecht. Onderschat het niet, het zit zeer goed in elkaar, en een smaak! Zeer rijke eenvoud. Vertrouw op puur, Sardische natuur eten, streekgerechten, eigen wijn en likeur, beproefde kwaliteit. In huiselijke sfeer, eigen producten, chilometro zero, nul kilometer. Speciale wensen worden altijd gehonoreerd, vegetarisch geen probleem, glutenvrij ook niet. Je kunt meestal ook zo uit de tuin eten, en grote kans dat we dat ook geregeld doen.

Het wil nog wel eens héél donker ‘s nachts zijn, en toch niet. Natuurlijk kun je in je bed blijven liggen, maar je wordt af en toe uitgenodigd om net even iets anders te doen en zien en ervaren. En zo zitten er wel meer elementen in die wat sprankeling oproepen, tikkeltje avontuurlijk, al is het maar in gedachten. Het is zó genieten van die glundermomenten: ‘hier sta ik toch maar mooi!’ Je doet er goed aan om mee te gaan.

Logistiek

VERTREK
-
Aanvliegen op Olbia, we nemen in principe allemaal dezelfde vlucht. We helpen je op tijd boeken: 06-11 33 45 11 of info@keepalivetours.com. Wil je nog een paar dagen blijven, dan helpen we daarbij.
PRIJS:
-
2000 euro voor 8 zeer complete dagen met 7 overnachtingen in twee mooi verscholen authentiek Sardische agriturismo’s, beide nog oorspronkelijk, zoals ze bedoeld waren, geen nep, wel persoonljke authenticiteit. Inclusief is ook alle gezamenlijke vervoer op het eiland, alle maaltijden, inclusief gezond- gezellige lunchpicknicks, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, met live-tolkservice voor écht contact, en veel persoonlijke inspiratie om de Gezond-100-Sardinië-regels ook zelf toe te passen. Dit alles naast de dagelijkse sessies van La Red, waar de excursies op aansluiten. Op deze bijzondere week word je niet alleen geïnspireerd door 2 ervaren inspirators, maar ook door je reisgenoten van niveau. Veelal gelijkgestemden al vanaf het begin. Dus ja, je hebt je eigen kamer, maar je krijgt korting als je een tweepersoonsmaker delen prima vindt. Wonder boven wonder zit je altijd met een fijn persoon op de kamer.

-

|JE VRAAG?

-
Inhoudelijk, programma: Miriam Notten, 0031-15-2127544, miriam@lared.nl
-
Logistiek, Sardinië: Sam Pitzalis, 06-11 33 45 11, info@keepalivetours.com
Hier meer info op La Red.