Loading Events

SPRANKELING & PURPOSE & PICK YOUR TRIBE: MASTER (BLIJVEN!) OVER BURN-OUTS, MET BOUDY PILGRAM

dagoverzicht

  • DAG 1: reis, aankomst en transfer, kennismaking: wat heeft voor jou al gewerkt, na je burn-out?
  • DAG 2: in kaart brengen van je fysieke en mentale landschap.
  • DAG 3: wat heb je nu nog nodig en wat blokkeert je nu nog? Inspiratiewandelingen.
  • DAG 4: Nieuwe inzichten en ingrediënten en alle zintuigen gebruiken: kookworkshop.
  • DAG 5: zonnewende meemaken in de prehistorie, nieuw licht vieren, lampionceremonie.
  • DAG 6: je Purpose: je motivatie om je bed uit te komen: huiswijn maken. Je toekomstvisie.
  • DAG 7: hulptroepen duidelijk hebben. Voornemens voor 2019 al voor de Kerst klaar hebben!
BOEK OF STEL JE VRAAG?
JE EIGEN GROEPJE?

MEER LICHT & SPRANKELING & LEVENSVUUR, DE INSPIRATIE DIE BURN-OUTS GEVEN

Bij een burn-out krijg je veel advies. Dat pas je toe of niet. Wat werkte al en wat heb je nog nodig? Kom mee op een inzichtrijke week samen met Boudy Pilgram van De Burnoutmaster: dagelijks sessies die energie en inzicht en inspiratie geven. Bezoek ook plekken en personen die de sessies typisch Sardisch toelichten, met link naar de wereldberoemde Sardische Blue Zones: zonder voortijdig opbranden gezond de 100 halen.

HOOGTEPUNTEN


De reisperiode is bewust rondom de winterzonnewende: een paar dagen is de zon op zijn ‘dieptepunt’, en dan de wende, de ommekeer: dagen worden lichter. Zo ook jouw leven, lichter, na wat leerzame dieptepunten, niet? Dat is de bedoeling.
Hier slapen en ontbijten en dineren we. Hier doen we sessies, los van de sessies op opmerkelijke diep-Sardische plekken. Landelijke rust, fijne voorzieningen en basis, ruimte genoeg voor een mooi kampvuur ook. Huiselijk genieten en een keuken… Bij de lunch picknicken we puur natuurlijk samen gezellig.

Het is ronduit intens om met tientallen eerbiedige locals samen de winterzonnewende mee te maken bij hét topmonument qua archeo-astronomie: een grandioos monument, al 3500 jaar geleden vanaf het begin al afgestemd op die winterzonnewende. Onder meer! En dat voel je, ter plekke. Uiteindelijk zijn we allemaal sterrenstof, niet? Ja, dus.

Indrukwekkende plekken en momenten: van bijzonder inzicht, op meerdere manieren. Steeds meer mensen herontdekken deze oeroude plekken, ter bezinning, kalme contemplatie.
Als in het donker geconcentreerd zonlicht licht op je valt, dan valt het ook echt binnen, dan voel je je ook echt licht, verlicht, opgelucht.

Waar deze ‘stierenkop’ – of is het iets anders, of juist allebei – voor de kenners symbool voor staat? Fascinerende verhalen, toevallig symbool voor persoonlijke eigenschappen die bijdragen aan of helpen bij een burn-out.

Sessies samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat beter beslagen ten ijs weer terugkomen in Nederland, met frisse inspiratie na alle tips die je wellicht kreeg, hoorde, vond. Welke tip gaf je een kans? Wat lukte, wat niet? Waar kun je dan hulp gebruiken? Hoe zou dat warempel toch zomaar kunnen?
Samen in het zonnetje lunch-picknicken in de natuur. Ook eind december kan dat hier zomaar, ja. Je medereizigers kende je eerst nog niet, maar er is snel een sfeer van vertrouwen en saamhorigheid. ‘Hoe is het mogelijk, binnen 24 uur?’ Veiligheid en waardering!

Door de mensen en de plekken én de periode hebben we alles bij de hand om ook echt diep stil te staan bij ‘hoe krijg je meer of ander licht?’ Wees alvast alert op het onverwachte!

We komen ook op diep aardse plekken die ook inzicht geven in het leven ‘weer boven, de trap weer op’. En zo meer plekken met een bijzondere symboliek, die veel met het thema van de week te maken hebben.

Het is vaak intens genieten van bijzonder licht, nieuw licht, altijd aanwezig licht, we gaan het meer en meer zien.

LOGISTIEK

WANNEER?
-
Vrijdag 14 tot vrijdag 21 december 2018, er is dan enkel een vlucht van Brussel-Charleroi naar Cagliari, en weer terug. Er zijn geen directe vluchten vanaf Nederland. Tenzij die toch nog komen, natuurlijk!
PRIJS?
-
Inclusief veel: alle maaltijden, overnachtingen, ook lunches, wijn aan tafel, transfers samen op het eiland, entrees, excursies, tolken, inspiratiesessies rondom het thema burn-out: mengeling van praten en bewegen en uitwisselen en ervaren en toegelicht zien ook in een Sardisch pakje. Inclusief vlucht tot aan 150 euro is deze week 2000 euro; bij betaling via bedrijf is dat excl. BTW.

-

|Meer info Sardinië en logistiek:

-
info@keepalivetours.com, 0031-6-11 33 45 11. Meer info burn-out-inhoud: Boudy Pilgram, 06-2009 234 2, info@burnoutmaster.nl

More information?

Your wish now is? I’m here to help. Don’t fancy a group? We compose your private version too: own people, own period.
Which of the 2 buttons is for you?
Group question?
Private version question?

Your Sardinia
inspiration, here.