Laden Evenementen

ONTDEK EN ACTIVEER JE MULTIDIMENSIONALITEIT. MET SANNE VAN COUWELAAR LANGS KRACHTPLEKKEN OP SARDINIË

dagoverzicht

 • DAG 1: Activeer jouw multidimensionale zelf en laat je potentieel ontvouwen, van zielswens naar zielsvervulling. Meer leven vanuit direct contact met de bron, meer in sync en flow. Deze week raken we zaken als zielsvonk, zielsvreugde, zielsvertrouwen, zielsvervulling.

  Vanaf dag 1 is het onderstaande programma bij te stellen, meegaand met wat zich aandient.

  In principe gaan we direct na de landing naar de zee. Daarna naar een plek van nog diepere rust: een imposante plek waar jongens vroeger mannen werden en waarin we zomaar een oudere Sard kunnen zien rondlopen, zichzelf helend. Locals gebruiken deze magisch heilzame plekken nog steeds. We proeven er ook een eerste lekker Sardisch hapje. Wat ben je nu al compleet weg uit Nederland! Nog dieper weg ben je op het zeer fraaie slingerweggetje tussen de kurkeiken richting een heerlijk agriturismo met zwembad en zeer goed eten. Je voelt en proeft de finesse en menselijkheid die de hele week op ons pad komen. Daar spelen we zelf een belangrijk scheppende rol in, samen.

 • DAG 2: Vandaag genieten we van een spectaculaire plek dichtbij. Voor het ontbijt hádden we al prachtig licht binnen laten komen, nu openen we ons voor de bijzondere energie in en om een wereldwijd unieke energieplek. Einde middag kun je mee zwemmen naar de overkant van de meer-uitloper waar we aan zitten: de holtes in de rotsen daar zijn schitterende ‘sjamanenplekken’, die verder niemand bezoekt. Een tweede diner en overnachting in ons hartelijke agriturismo.
 • DAG 3: Op dag 3 verplaatsen we ons richting een dorpje dat in een ooit actieve vulkaan ligt, nu al lang uitgedoofd. Toch voel je er de ondergrondse energie, symbolisch voor wat er nog uit jou zou kunnen en willen komen, van onder. Onderweg een bezoek aan een boom waar de bliksem in is geslagen, van boven. De boom is intussen doorgegroeid, verrijkt en gerijpt door de ervaring, van boven. Onderweg brengen we een bezoek aan een wereldunieke zonnetoren, die al sinds de diepe prehistorie boven en onder samenbrengt, hemel en aarde ook letterlijk verbindt. Weer een mooie plek om een boodschap te ontvangen, wat trouwens ook zomaar in de prachtig lente-achtige natuur kan gebeuren. We komen deze week op zoveel mooie, sprekende plekken!
 • DAG 4: Op dag 4 bezoeken we weer een wereldplek: hier kruisen vijf leylijnen elkaar. Dé plek om ook persoonlijk het begin te zijn van vele lichtlijnen rondom ons, energielijnen, zelfs de wereld rond. Hier verdieping van ‘hoe kun je een lichtbron zijn, in een groot lichtnetwerk?’ Voordat we thuis zijn, laten we onze weerstand ten aanzien van onze lichtrol van ons afspoelen. Dat wordt extra mooi als zonlicht de waterval raakt. In ons lieflijke dorpje eten we in een prachtig restaurant streekgerechten met smaak.
 • DAG 5: Op dag 5 gaan we weer de natuur in, maar dit keer naar zonnetorens als op dag 3 maar dan compleet verscholen in de natuur: plekken waar je zo elfen en andere lieflijke wezens vermoedt; we vragen ze of ze ons iets te zeggen hebben, rondom onze rol als mens, in deze tijd, voor ons persoonlijk en als deel van het grotere geheel. Het eettentje vandaag is eveneens zo heerlijk verscholen, maar ook daar kom je met een extra fijne persoonlijke uitstraling uit.
 • DAG 6: Vandaag bezoeken we Sardische mensen die iets bijzonders maken en daarvan stralen, inclusief proeverij en/of demonstratie van messen tot likeur tot oude muziekinstrumenten. Al deze Sarden zijn vriendelijk en ervaren, zacht en scherp, voorkomend en charmant. Hartverwarmende persoonlijkheden. Ook wij zijn dat en dat is wederzijds te voelen. Connectie. Je wordt de hele week geholpen bij de communicatie: Sam is een ervaren tolk die ook verfijning vat. Schoonheid gaan we zien! Ergens op de dag zitten we ook lekker aan de beroemde Sardische zee, die je zo’n licht-strak gevoel om je heen geeft.
 • DAG 7: Verplaatsing terug naar agriturismo 1, met onderweg een bezoek aan een zonnetoren in de Plejaden-vallei, symbool voor het hart. Want dat hart van ons – die hartsenergie die we deze week hebben verzameld, onderling verbonden – gaat ook eenmaal terug thuis onze uitstraling blijven voeden. We keren terug bij agriturismo 1 in heerlijke rust, met een lichter gemoed, in a good mood, volop goede moed. We hebben deze week heel veel moois samen beleefd, samen gedeeld. Vanavond sluiten we af met een superleuk gezamenlijk spel, de nieuwe vriendschappen vierend!
 • DAG 8: Voor het ontbijt zwemmen in het meer bij zonsopkomst is wel heel erg mooi! Na het ontbijt dwalen de mooie sharings van de afgelopen week, de vele rake simpele gezondheidstips, de onderlinge herkenning door ons hoofd, kalm terugrijdend naar het vliegveld. Of wil je nog een paar dagen extra blijven, om alles te digesteren?
 • -STEL JE VRAAG-

OPEN UP FOR YOUR MULTIDIMENSIONAL BEING

Sanne is een bijzondere vrouw, met een inspirerende boodschap en missie:

“Voor mij zijn we allen veel meer dan een persoon met vijf zintuigen. Op zijn minst zijn we een prachtige ziel met een menselijke ervaring. We hebben mijns inziens allemaal nog zoveel verborgen potentieel precies afgestemd op wat we hier nu op aarde komen doen. Hoe mooi zou het zijn om dat ruimte te geven zodat meer van jouw oorspronkelijke zijn kan ontvouwen. Dit allemaal vanuit de basisgedachte dat je perfect of heel bent zoals je bent en juist als je dat toestaat of ruimte geeft deze ontvouwing zich van nature zal voltrekken.

Ga mee deze week en activeer jouw multidimensionale zelf, ieder op zijn eigen manier, je ware zelf leven geeft plezier! Laat je leven stromen en laat wat bij jou past nog meer bij je komen.”

De basis is ruimte voor jouw ware zelf, jouw multidimensionale potentieel ontvouwt zich dan vanzelf. Dit vanuit vertrouwen en gemak, precies afgestemd op jou en jouw levenspad. Hoe fijn is dat! Jouw unieke kleur/frequentie te leven en ook weer door te kunnen geven.

Jouw unieke impact op het grotere geheel zal groter zijn, gewoon met als basis jezelf in zonneschijn! En het gevoel je bedoelde plek meer in te nemen. Dat is mijns inziens bijzonder vervullend, dankbaar, vreugdevol en fijn!

Mijn intentie is samen met Sam – op Sardinië en haar krachtplekken – op een rustige, heldere, respectvolle en self-empowerende wijze bedding te geven zodat voor eenieder kan ontvouwen wat wil. Mijn uitgangspunt is dat ieder perfect is wie hij is en wat hij inbrengt en dat juist ieders unieke zijn de cirkel rond maakt. Al naar gelang wat op het moment past, zal ik gebruikmaken van bijvoorbeeld delen uit mijn eigen ervaring, stilte, sharings, souldrawings, activaties en meditaties. En als je wilt, kun je meedoen aan met activeren van een plek.

En dat dan in het prachtige binnenland van Sardinië, persoonlijke-ontwikkelings-eiland bij uitstek. Waarom denk je dat er zo verbijsterend veel spirituele plekken zijn achtergelaten, duizenden jaren terug? Dat is voor ons, om wat mee te doen.

Naast ruimte voor het spirituele doel voor eenieder in de reis is er uiteraard tijd voor gezelligheid, koffie, even rusten, lekker eten. Sam is zeer ervaren op het eiland en is goed in het vinden van nieuwe en mooie wegen en plekken in de natuur en erbuiten, van tevoren geselecteerd of spontaan gecreëerd.

Je trekt deze week op met vrolijke wijze gelijkgestemden, en het is elke keer weer zó mooi hoe goed dat bij elkaar blijkt te passen. Wil je even tijd voor jezelf, dan is daar ruimte voor.

Sardinië, oplaadplek. energieplek, genietplek!

Voor logistieke vragen: Samuele, info@keepalivetours.com. Voor spiritueel-inhoudelijke vragen: Sanne, info@sannevancouwelaar.nl.

PLUSPUNTEN


Sanne van Couwelaar – zie bijvoorbeeld haar Souldrawings en Lichtzuilen op haar site – reist en reist bijvoorbeeld om lichtportalen te creëren.

Ik laat stromen, creëer flow. Dit doe ik op persoonlijk vlak waardoor jouw ware & multidimensionale zelf kan ontvouwen. Tevens doe ik dit op locaties, in situaties en op verschillende plekken op aarde (lichtzuilen), waardoor het nieuwe aardegrid vorm kan krijgen.

Over Sardinië: ‘Verrassend dicht bij Nederland is dit een liefdevol bedding gevend licht-eiland, dat heelt en inspireert. Ik neem je hier graag samen met Sam mee op een reis langs liefde, lol, levenslust en licht!’Op Sardinië, een van de Blue Zones op aarde – mensen blijven er heel lang ‘jong’ – word je liefdevol begeleid door trotse Sardijnse Nederlander Sam. Hij ontdekt en toont graag de mooiste plekken op Sardinië, ook die waar zelfs locals geen weet van hebben. Sam zorgt voor avontuur (altijd veilig), sprankeling en… voeding, ook geestelijk.

Sardinië is een eiland met intense geuren en kleuren. We gaan enorm genieten van prachtige natuur en ontmoeten vriendelijke mensen.Onze tweede plek is in een pittoresk dorpje met uitstekende sociale sfeer én geweldig bronwater uit de kraan, zo uit de berg. Het ligt aan de binnenkant van een oude vulkaan, alleen al in die sfeer slapen doet wat met ons.


Je geniet op deze dagen niet alleen van mooie uitzichten, maar ook van de gezelligheid en van de gastronomie, met ingrediënten uit de directe omgeving.Op Sardinië hangt een fijne energie. Oeroude torens uit een ver en diep verleden die ons kunnen inspireren en zeer krachtig qua energie zijn.


Deze foto uit een vorige reis geeft wel een impressie van de sfeer.


We slapen deels in een 14-eeuws sfeervol historisch huis. Zie op Google Maps: Sardinia Retreat Base.


Vanuit onze eigen achtergrond en ervaringen vinden we elkaar in spel en spiritualiteit. Onze intentie is mensen daarin mee te nemen.

Het allermooiste van de hele week is wel dat je meer ruimte ervaart jezelf te zijn, waardoor je als vanzelf feeling krijgt voor de blije onbevangenheid van de ziel: zielswens, zielsvervulling, zielsenergie, zielsblijheid. Als er íets bedoeld is om levend te houden, dan is dat het wel.

LOGISTIEK

START
-
14 mei tot 21 mei 2024. We vliegen heen direct van Amsterdam naar Olbia en terug. Bel voor vluchtopties 06-11 33 45 11. En uiteraard krijg je hulp bij het regelen van dagen eerder en/of later.
PRIJS
-
Inbegrepen in de 2000 euro zijn de overnachtingen, de begeleiding, drie pure lekkere maaltijden per dag. Niet inbegrepen is de vliegreis, elkaar af en toe trakteren op koffie, en de korte voorbereidende reading van Sanne: info@sannevancouwelaar.nl.
-
Wat betreft de vliegreis: ik help je graag persoonlijk op weg, als je wilt, via 06-11 33 45 11 (whatsapp).
KAMERS:
-
De prijs is op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, apart bed, tenzij gezamenlijk anders gewenst. Stel je toch echt een eenpersoonskamer op prijs, wees er dan snel bij, want die zijn in onze charmante accommodaties schaars. Je kunt trouwens altijd in termijnen betalen.
INFO SARDINIË:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Sam post veel – ook over de magie ervan – op Instagram: Keep Alive Tours. En op Facebook: Samuele Pitzalis (groene trui).
SFEER:
-
Niets moet, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram program, er zit ruimte in. Wij zijn leuk gezelschap, gezellig, levenservaren en respectvol.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Lees de rest hieronder.
STO-GARANT:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •