Laden Evenementen

LEEF MEER IN VREDE MET JE INNERLIJK KIND, IN LIJN MET HART & ZIEL. MET ROBERT DERKSEN

dagoverzicht

 • DAG 1:
  Landen op Olbia en… eerst een echt Italiaanse koffie of cappuccino. Dan over een schitterende weg niet alleen symbolisch het pure hart in, puurheid, onderweg naar een unieke prehistorische waarheidswater-plek. Kun je meteen in het begin alles al opbiechten :). Eten en slapen in een rustig gelegen agriturismo: je bent direct heel ver weg van huis. En dat helpt om je te openen voor wat komt, moet komen, naar buiten mag komen. 

 • DAG 2:
  De waarheidwater-plek dus en het labyrint, dat we ook inzichtelijk leren gebruiken. Een opstelling bij de waterplek, en onder de overhangende granietrotsen zitten doet natuurlijk wat: allemaal kristallen! Je ziet hier ook al meteen hoe geweldig mooi wandelen het in deze na-lente is: bloemenpracht! Hier kunnen we wel tot na zonsondergang blijven. Maar het geweldige boerderij-eten wacht op ons! 

 • DAG 3:
  Transfer naar eigenlijk onze centrale plek voor de eerstvolgende paar dagen. Onderweg doen we het beroemde heidense-carnavalsmaskerdorp Mamoiada aan: welk masker heeft degene die vandaag in de opstelling centraal staat wat al te lang op gehad nu? Eten en slapen in de agriturismo.

 • DAG 4:
  Traditioneel de dag dat we het – na drie mooie dagen – wat rustiger aan mogen doen. Rust, lezen, wel een trancereis, fijne gesprekken sowieso, veel vertrouwen onderling, een wandelingetje, voet aan de grond, landen. 

 • DAG 5:
  We gaan naar de vreemd genoeg nog niet wereldberoemde stenen fallus, een 40 meter lang bouwwerk, een sterke plek voor symbolisch werk. In het verlengde ligt nog een vrouwelijke watertempel ook: hereniging, balans? Mannelijk/vrouwelijk, prestatie/afstemming, ratio/gevoel. Wat zal er aan de orde komen? Tussendoor een lunchpicknick weer, heerlijk genieten. 

 • DAG 6:
  Vandaag bewust een dag waarop het programma niet vaststaat: we sluiten aan op wat de afgelopen dagen is gebeurd. Dit zijn vaak de meest bijzondere dagen: we geven ons over aan de hoogste flow, stemmen daar gedurende de week steeds kalmer bewuster op af. Dat is pas sturing van binnen naar buiten in plaats van andersom.

 • DAG 7:
  We bezoeken een stel Reuzengraven – hunebedden, maar dan 10.0! – die tot de mooiste van het eiland behoren, met uitzicht op een niet voor niets Stierehoornspas genaamde bergpas: een link met de sterrenoorsprong waar veel van deze plekken ons lijken te herinneren. Onze oorsprong, als mens? De aanwijzingen liggen er. Weer een supermooie plek voor een opstelling of geleide meditatie of trancereis: naar die sterren en weer terug?

 • DAG 8:
  Vanochtend rustig naar het vliegveld, klaar voor onze vlucht naar waar we nou een wéék geleden vandaan ‘zijn gekomen: de Benelux…. Even in de zee alle mooie herinneringen in ons lichaamswater meegeven aan de zee en zo aan de wereld rondom. We zijn deze week heel mooi bezig geweest, voor onszelf en voor de wereld rondom ons. En dat gaat door na onze stralend happy landing op Schiphol. Of je blijft natuurlijk nog een paar dagen op Sardinië.  
 • -STEL JE VRAAG-

EDITIE 4: SESSIES INNERLIJK KIND & ANDERE HEALING EN ACTIVATIES, OP INSPIREREND SARDINIË

Kom deze week vooral als je kalmer en dieper vanuit je hart en ziel wilt leven, want we gaan op deze vierde Sardinië-editie met Robert Derksen bewust diep ‘hart en ziel Sardinië’ in. Bewust en spontaan bezoeken we plekken die wel bewust lijken mee te werken, tot leven lijken te komen, voor ons, door ons. Dat is al een mooie energie die je meeneemt naar huis. 

De groep is niet per ongeluk bij elkaar gekomen: we zijn allemaal levenservaren en hartelijke mensen, die er voor elkaar kunnen zijn. Dus we voelen ook aan wanneer het tijd is om met rust te laten, rust te laten zijn. Want er valt naast veel te genieten ook best wat te digesteren. 

De krachtplaatsen, ‘sharing’ en overige groepsactivteiten dragen eraan bij om je intuïtie, synchronisaties en de innerlijke rust die altijd al in jou zijn, veel tastbaarder te maken. Je gaat allengs ook veel en veel meer vertrouwen op je gevoel: afstemming, rust, luisteren en dan pas handelen. Of je nu handelt of niet: je komt sowieso dichter bij je essentie. Relax echt, gerust, want we bezoeken alles vanuit ontspanning; dus als jij op een dag een andere flow hebt, dan is dat prima. Op allerlei manieren ga je je deze week ook bekwamen in Divine Living: connectie, overgave, sturing, genieten. 

Dagelijks zijn er ontspannen groepssessies met begeleide meditaties, healing en activaties. Tijdens zo’n sessie zouden we ook zomaar een astrale reis kunnen maken naar de Pleiaden, en dat niet zomaar toevallig op Sardinië, zoals je zult merken. Denk verder aan opstellingen, innerlijk kind werk en begeleide meditaties. De ene keer om iets te activeren of te helen en een andere keer om te integreren en op te laden. Dat wordt afgestemd op de groep en de plek waar we zijn. Er is een basisprogramma en vanuit daaruit volgen we hoogste flow. 

Je leert ook hoe die prehistorische plekken waarschijnlijk juist daarvoor gebouwd kunnen zijn: een bijzondere herontdekking waar eigenlijk tot nu toe niemand op is gekomen. We zetten onszelf op deze reis op een bijzonder spoor in meerdere opzichten. 

We lachen serieus veel, en komen van belevenis in belevenis, op plekken waar de symboliek voor het oprapen ligt. Dat oprapen mag je natuurlijk  zelf doen, we zijn heel respectvol, vreugdevol, spiritueel playful. We krijgen vaak mee dat je zo’n groepje spontane lieve mensen niet vaak meemaakt in je eigen omgeving. We zijn duidelijk gelijkgericht, iets moois bindt ons al vanaf het moment dat je overweegt je aan te melden. 

Heb je een vraag over de sessies? Robert spreekt je graag voor vertrek: info@robertderksen.nl. Bij Samuele kun je terecht met elke vraag over de logistiek: info@keepalivetours.com

HOOGTEPUNTEN

Als vanouds slapen en eten we vooral in agriturismi: het eten komt zo uit de moestuin of van familie, korte lijnen, de natuurconnectie is vanzelfsprekend, de sfeer vriendelijk niet-commercieel. Allemaal zaken die de sfeer in de groep al heel erg snel respectvol aimabel laten zijn: ‘Hoe is het mogelijk dat we elkaar nog maar zo kort kennen!’ Je maakt op zo’n reis mooie nieuwe vrienden.


De officiële archeologen schuwen elke associatie met iets mannelijks – hoe dan ook: in de bal passen wel 30 man! – en wellicht is dat een onderdrukt stuk in hunzelf, haha. Een Innerlijk Kind-sessie hier kan daar zomaar over gaan, maar we laten het altijd uit de energie van de groep komen. We bezoeken deze week geen saaie plekken, nee!Dankzij de compacte groep houden we echt aandacht voor elkaar. En dat mag ook wel, met wat er zomaar uit een opstelling of andere sessie kan komen. We vangen elkaar echt altijd heel mooi op. De veiligheid zit ‘m ook in de zeer door de wol geverfde reisbegeleiding: Robert en Samuele zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ook het eten is goed, de plekken zijn bijzonder…. Op de korte maar altijd mooie  natuurwandelingen naar bijzondere plekken komen we soms hindernisjes tegen, die we altijd gezamenlijk zorgzaam ‘nemen’.  We reiken elkaar deze week in meerdere opzichten de hand, vanuit een zorgzaam stralend hart.


Ook op deze vierde editie bezoeken we natuurlijk zo’n stenen lichttoren, zonnetoren, die mooi is te verbinden met onze afkomst, oorsprong, verleden, basis. Ze kan ons ook aanzetten tot de beste versie van onszelf, namelijk een rondom stralende versie. Ook dit zijn geen toevallige plekken om een opstelling of andere sessie te doen.


Je krijgt gaandeweg veel inspiratie rondom de leefstijl van de vele supergezonde mensen op dit eiland; ja hoor, hun leefstijl is te kopiëren, eenvoudiger dan je misschien wel denkt. Je hebt vast wel gehoord van de Blue Zones? Precies deze streek is de bakermat van dat fenomeen, hier is het serieuze onderzoek allemaal begonnen.


Je staat ervan versteld hoeveel moois je aan het eind van zo’n week blijkt te hebben meegemaakt, gerust, verwerkt! ‘Dit is inderdaad niet in woorden te vatten’, horen we vaak. Het kan ook best betekenisvol zijn, misschien zelfs leidend tot nieuwe keuzes in het leven, hoe dan ook een duidelijke koers, afstemming. Je kunt ook alleen foto’s maken, hoor, voor je partner ‘die dit graag wil’, maar zelfs als afzijdige ga je veel inzicht opdoen, in goed gezelschap, in veiligheid. Erg belangrijk!


Slingerend door een kleurig en geurig ontplofte lente gaan we steeds maar maximaal 15 minuten lopend de oeroude Sardische natuur in: ‘in the middle of SAM-where’, wordt wel eens gegrapt.


Robert Derksen, onder meer van voordeliefdegeboren.nl, is gespecialiseerd in innerlijk-werk-sessies, die bijvoorbeeld je innerlijk kind tot vrede brengen, met gevolgen voor je leven privé en op je werk. Robert doet dat rustig, vriendelijk en waar nodig ook krachtig leidend. Hij heeft al meer dan 10 jaar een eigen praktijk en is heldervoelend, -horend en -wetend, en is toch nog heel gewoon gebleven, haha, knap! Tijdens deze bijzondere vakantie zal hij de groep begeleiden tijdens de spirituele inzicht en compassie opleverende sessies. En hij kan nog erg grappig uit de hoek komen ook! Robert wordt mede begeleid door zijn ‘lichtteam’ met gidsen vanuit de Plejaden, waar hij vandaan komt. De groepsworkshops kunnen bestaan uit ‘sharings’, eenvoudige en krachtige meditaties om te gronden en goed in je energie te zitten tijdens deze unieke (innerlijke) reis, en uit activaties, lichtreizen en healingsessies.

Onze stiekem ook levensgids Sam toont zijn liefde voor Sardinië (zijn trotse roots!) op een manier die Sardinië meer en meer van haar schoonheid en wijsheid aan ons laat tonen. Je leert ook zijn manier om de mysterieuze bouwwerken eigenlijk heel praktisch positief te ‘gebruiken’. Heling, connectie, sprankeling, en hij zet nog mooie muziek op ook, op het juiste moment. Kan alles zelf, maar wil het niet alleen, en daarom werkt hij zo graag samen met mensen als Robert. Fellowship, broederschap!

LOGISTIEK

START & FINISH
-
We komen via Easyjet vanaf Amsterdam in Olbia aan op 25 mei 2024 en we keren weer terug op 1 juni 2024. Eerder komen, en/of langer blijven: we helpen je met regelen. Bel voor afstemming en coaching qua vluchten, die je zelf boekt, zeer goed begeleid: 06-11 33 45 11.
PRIJS
-
Hier geen bedrieglijk lage prijzen waarna je nog van alles bij mag betalen; dus zit in deze 1900 euro vrijwel alles. Alle groepsworkshops, begeleide meditaties, bezoek aan inspirerende plekken waar zomaar niemand anders komt. En dat houden we eigenlijk ook graag zo; dus kom je eigenlijk alleen om ‘plekjes te scoren’, kies dan een andere reis. Inclusief is ook het – bij Italianen veel verwondering veroorzakende ontbijt, toch iets aangepast aan onze cultuur – en Sardische diner en Sam-lunchpicknick, altijd hoog gewaardeerd. Een spontaan bakkie onderweg, het eten en drinken aan tafel, lekker puur gezond lokaal Sardisch, met huisgemaakte likeur en wijn en koffie/thee. De lunchpicknicks zijn op bijzondere plekken, je proeft steeds iets anders Sardisch, net weer een andere lokale kaas, brood, groentes, vruchten, pasta, koekje, drank, ook dingen die we onderweg spontaan kopen omdat ze op ons pad komen.

-

We rijden in een 9-persoons busje en/of een kleine SUV. Dus vanaf het moment dat je de aankomsthal verlaat tot aan het moment dat je de vertrekhal binnengaat is vrijwel alles inclusief. En we gaan met maximaal 9 mensen in totaal, dus we kunnen met behoud van privacy en respect veel oog voor elkaar houden. Het gaat voelen als een veilige cocon, liefdevol, respectvol, inspirerend, met diepgang en beslist ook met veel plezier. Per persoon die je meeneemt krijgen jullie beiden 50 euro korting. Nota bene: je vluchten boek je zelf, maar voor 50 euro kunne wij de vlucht en al het papierwerk voor je doen.
KAMERS:
-
De prijs is op basis van een gedeelde 2-persoonskamer, met mooie fijne aparte bedden en eigen sanitair. Eenpersoonskamer: toeslag van 30 euro per nacht, want eenpersoonskamers zijn schaars op Sardinië (in de regel krijg je een tweepersoonskamer voor jezelf, vandaar de schappelijke meerprijs). Mijd een tweepersoonskamers niet te makkelijk, hoor, want je komt nooit ‘verkeerd’ op de kamer bij iemand. Natuurlijk weet je zelf wel wat het best voor je is, maar soms weet het toeval het gewoon beter. Waarschijnlijk heeft het iets te maken met de reden van je deelname. En uiteraard zien we ook ter plekke wel.
-
Nota bene: de vlucht is niet in de prijs inbegrepen. Bel 06-11 33 45 11 voor coaching bij het boeken: welke vlucht nemen we allemaal e.d.
INFO:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Zie op Instagram Keep Alive Tours. Daar pik je mooie Sardinië-energie op, en de energie van de reis. Je mag altijd even bellen om persoonlijk kennis te maken; dat stellen we zeer op prijs: Sam via 06-11 33 45 11, en Robert via 06-136 899 40.
SFEER:
-
Niets moet, ook niet qua meditaties, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram programma, er zit ruimte in. Wij zijn leuk gezelschap, gezellig, levenservaren en respectvol.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, vul dan het voorlopige-aanmeldformulier hieronder in.
STO-GARANT:
-
deze boeking valt zoals gezegd onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •