Laden Evenementen

MIDWINTERREIS: NIEUW GEBOREN LICHT IN JOU, MET SANNE VAN COUWELAAR

dagoverzicht

 • DAG 1: Nou, dit is wat een vorige deelnemer schreef.: ‘Rondom de winterzonnewende van 2023 mocht ik een reis naar Sardinië maken. Al van kinds af aan interesseer ik me voor verloren beschavingen en het affiche voor deze reis sprak me enorm aan. Een avontuur, een ontdekkingstocht. Dat werd het! En wel op een niveau dat ik me van te voren niet had kunnen bedenken!! Het spirituele karakter van de reis, de energie van het eiland, de bezielende leiding van Samuele en Sanne, de mede-reizigers….het is écht zo bijzonder geweest. Een transformatie. Ik ben het nieuwjaar (vanaf 22 dec. een veel logischer moment voor een nieuw jaar) begonnen met een hele andere energie, sterk in mijzelf verankerd, vol vertrouwen en in overgave voor dat wat op mijn pad mag komen. We hebben fantastisch mooie plekken bezocht, mensen ontmoet, energieën gevoeld en niet op de minste plaats heerlijk gegeten op zorgvuldig gekozen plekken! Ik ben Sam en Sanne erg dankbaar en ik wéét dat ik ze nog vaker mag ontmoeten in de toekomst. Zij en de reisgenoten hebben een plekje in mijn hart gekregen.’
  Nou! Ook deze editie bezoeken we vanaf dag 1 pure prachtplekken die meer laten stromen en meer verbinding laten ontstaan. Ze laten jouw ware zelf en vandaaruit jouw natuurlijke potentieel meer ontvouwen. Het draait om meer verbinding met jezelf en vanzelf vandaaruit met de wereld om je heen. Je bent een prachtige ziel met een menselijke ervaring en dat mag geleefd worden! Het gaat hier om meer leven vanuit direct contact met de bron, meer in sync en flow. We raken juist deze week zaken als zielsvonk, zielsvreugde, zielsvertrouwen, zielsvervulling.

  Een paar steekwoorden voor het programma: ‘sjamanenplekken’, zonnetorens, watertempels, streekgerechten, hartverwarmend, heerlijke zee, hartsenergie, sharings, gezondheid, gezelligheid, nieuw licht, uitstraling.

  Het programma is indicatief. Er kan iets veranderen in de ordening of keuze van te bezoeken plekken. Dat we licht opzoeken deze week is niet toevallig: je komt hier omdat je zelf ook open staat voor nieuw licht, origineel licht, inspiratie.

  Op dag 1 landen we in Cagliari en stoppen we – onderweg naar ons pittoreske verblijfsdorp Santu Lussurgiu – aan zee, aan een bijzonder kwartsstrand.

 • DAG 2: Bezoek aan een indrukwekkend torencomplex, dat zo in Lord of the Rings had gekund. Mannelijk! Bezoek aan de watertempel Santa Cristina, waar met grote finesse door het jaar heen allerlei betekenisvolle spelingen met het licht plaatsvinden. Vrouwelijk!

 • DAG 3: Bezoek aan een zeer krachtige plek rondom de winterzonnewende. Die wende is verspreid over wel drie dagen, dus twee andere winterzonnewendelichtplekken passen we deze dagen in waar het passend is. Bijvoorbeeld een plek vlak bij een stuwdam met heftig erover stromend water, onstuitbaar: overvloed.

 • DAG 4: Een unieke samenstelling van torens, in the middle of nowhere, grandioos met elkaar verbonden, hoogstaande connectie.

 • DAG 5: Bezoek aan vulkanisch warm bronwater dat zich mengt met het koude water in de rivier. De menging van oud en nieuw, en meer metaforen. Bij goed weer genieten we in de buitensauna van een zonsondergang van jewelste, liggend in het warme water, hoe koud het buiten ook kan zijn. Een van vele glundermomenten deze week.

 • DAG 6 en 7: Reken ook op deze laatste dagen op inspirerende uniciteit, geborgenheid. Het thema is water en nieuw licht, en inderdaad wordt ook nieuw licht in jòuw leven van meerdere kanten belicht. Op grandioze plekken, die in meerdere opzichten mind-opening zijn.

 • DAG 8: Vertrek weer van het eiland, op tijd voor Kerst thuis. Of je blijft gewoon langer, wat allemaal prima kan, als je wilt; we helpen uiteraard. Na een prachtweek met warmwaterbronnen, prehistorisch licht dat juist ook nú binnenkomt, vreugde, smaakvol genieten met gelijkgestemden. We zijn voor altijd met elkaar verbonden, want in korte tijd hebben we samen veel moois meegemaakt.
 • -STEL JE VRAAG-

MIDWINTERZONNEWENDE: WATER EN LICHT

Kom vanuit wie je bent – vergroot door nieuw geboren midwinterlicht – je leven meer laten stromen, nieuwe versterkende en vreugdevolle verbindingen laten komen. Meer en meer ga je je na deze week vanuit je licht verbinden met anderen.

Door eerst ruimte te maken in jezelf, ruimte voor wat in jou wil ontstaan, zal dat gemanifesteerd in de buitenwereld vervolgens ook in flow gaan.

In allerlei vormen kan dat zijn, precies passend bij jou en je zielenpad; wat wil je nog meer dan dat!

Het opladen, je laten inspireren en groeien in deze bijzondere periode van midwinter, wordt ondersteund door de bijzondere en pure energie op Sardinië. En ook als je niet zo’n groepsmens bent, kan dat in onze opzet en sfeer prima.

Wil je even uitwisselen over de inhoud: info@sannevancouwelaar.nl.

Stel al je logistieke vraag hier: info@keepalivetours.com.

PLUSPUNTEN

Stap vlak voor weer een traditioneel Nederlands kerstmis in toch een heel andere wereld, hier op Sardinië. Reken maar dat Sardinië zich dan vol hartverwarmende charme toont.

We bezoeken bijzondere plekken, energetisch, symbolisch. Waar Sanne nu staat, ga je een indrukwekkend lichtfenomeen ervaren: in een gewijde sfeer – tussen gelijkgestemden – krachtig, stralend, inspirerend.

Een van de unieke ervaringen deze week: we ervaren een plek waar warm vulkanisch water een rivier in stroomt, zich mengend met het koude water: daar juist in de winter in liggen vergeet je nooit!

Het gaat deze week over meer fijne en stromende verbindingen die de komende tijd ontstaan als je meer ruimte geeft aan wie je in wezen bent, allemaal vanuit gemak en rustige veilige bedding. Met genoeg ruimte voor ontspannen gezelligheid en ook voor privé-tijd, uiteraard.

Sanne van Couwelaar – zie site reist en reist om meer en meer lichtportalen op aarde te creëren. ´Ik creëer openingen en laat stromen: niet alleen op allerlei plekken op aarde (lichtzuilen) en situaties die daarom vragen, maar tijdens deze reis ook op persoonlijk vlak. Doel: jouw ware & multidimensionale zélf zich laten ontvouwen.

Waarom Sardinië? ‘Ik heb Sardinië leren kennen als een enorm verrassend licht-eiland, dat diep heelt en inspireert en je uitnodigt nog meer je bedoelde plek in te nemen. Op naar een reis vol licht, liefde, lol en levenslust!’

Mijn intentie is samen met Samuele – op Sardinië en haar krachtplekken – op een rustige, heldere, respectvolle en self-empowerende wijze bedding te geven zodat voor eenieder kan ontvouwen wat wil. Mijn uitgangspunt is dat ieder perfect is zoals hij is en wat hij inbrengt, en dat juist ieders ‘unieke zijn’ de cirkel rond maakt. Al naar gelang wat op het moment past, maak ik gebruik van bijvoorbeeld delen uit mijn eigen ervaring, souldrawings, stilte, lichaamsactivaties, meditaties en – voor wie wil – het energetisch openen van een plek. Als de ziel van iets wil spreken, dan hoor ik die en geef ik de woorden indien gepast door. Dagelijks doen we minimaal een sharing: we houden voeling.

Of de reis aanslaat? Alle deelnemers aan de eerste reis met ons tekenden meteen voor nóg een reis.

Helemaal rechts zie je Sam, met Sardische roots, veel liefde voor Sardinië, het leven, schoonheid, puurheid. Hij brengt ons naar mooie plekken en voor wie wil weet hij daar van alles over te vertellen. Hij weet ook waar je lekker kunt eten en is zorgzaam, en zeer ervaren in wat hij doet. Sam zorgt voor een gezonde dosis avontuur, sprankeling, levensenergie en vrolijkheid.


Onze intentie is mensen mee te nemen in Speelse Spiritualiteit. Herken je deze intentie, dit verlangen, ga dan mee.

Je ziet hier een groepsfoto van mensen na een eerdere Sardinië-reis. Iedereen straalt. Ga mee als je het nieuwe jaar ook zo wilt ingaan.

LOGISTIEK

START
-
Aankomst op 17 december 2024 en vertrek op 24 december 2024. Er zijn geen andere directe vluchten dan die wij voorstellen; we helpen elkaar bij het samen mogelijk maken: meerijden bijvoorbeeld. Stel de vlucht boeken niet uit, want een vliegtuig raakt gewoon vol. Mail bij interesse nu: info@keepalivetours.com.
PRIJS
-
2000 euro, inclusief vrijwel alles, behalve de vlucht. We helpen je persoonlijk ook via 06-11 33 45 11 (whatsapp) als je wilt. De totale prijs is inclusief gezamenlijk vervoer op Sardinië, ontbijt, lunches, avondeten. Vegetarisch geen probleem. Reken op smaakvolle maaltijden, puur, zelfs simpel water uit de kraan is bijzonder: beroemd bronwater! Inclusief is echt vrijwel alles, entreegelden, de altijd hooggewaardeerde lunchpicknicks… Wel trakteren we elkaar om toerbeurt – groepsgevoel, elkaar danken – op een drankje.
-
Je krijgt voor deze 2000 euro een unieke week, rondom 7 overnachtingen in smaakvolle onderkomens met een dikke negen op boekingsplatforms, inclusief al het eten. En je gaat zó lekker in je vel zitten van het plezier dat we gaan hebben, van sprankeling en levenslust! Het is nogal gericht op speelse spiritualiteit. Op de donkere dagen voor Kerstmis gaat dit een geweldige lichamelijke en geestelijke opfrisser zijn in een nieuwe inspirerende omgeving, heel anders dan Nederland.
KAMERS:
-
De prijs is op basis van een tweepersoonskamer, waarbij je echt nooit ‘zomaar’ bij iemand op de kamer komt. Een eenpersoonskamer is mogelijk, op aanvraag, tegen toeslag. Je kunt in termijnen betalen.
INFO SARDINIË:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Sam post veel – ook over de magie ervan – op Instagram: Keep Alive Tours. En op Facebook: Samuele Pitzalis.
SFEER:
-
Niets moet, het is ontdekken, proberen, ervaren, geen stram program, er zit ruimte in. Wij zijn leuk gezelschap, gezellig, levenservaren en respectvol.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
Meld je aan via het voorlopig-aanmeldformulier. STO Garant communiceert dan verder ook over je betaling en garantie. Lees hierover ook hieronder.
STO-GARANT:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •