Laden Evenementen

MEER FLOW EN LICHT ERVAREN: WINTERZONNEWENDE MET SANNE VAN COUWELAAR

dagoverzicht

 • DAG 1: Vanaf dag 1 bezoeken we pure prachtplekken die meer laten stromen en meer verbinding laten ontstaan. Ze laten jouw ware zelf en vandaaruit jouw natuurlijke potentieel meer ontvouwen. Het draait om meer verbinding met jezelf en vanzelf vandaaruit met de wereld om je heen. Je bent een prachtige ziel met een menselijke ervaring en dat mag geleefd worden! Het gaat hier om meer leven vanuit direct contact met de bron, meer in sync en flow. We raken juist deze week zaken als zielsvonk, zielsvreugde, zielsvertrouwen, zielsvervulling.

  Een paar steekwoorden voor het programma: ‘sjamanenplekken’, zonnetorens, watertempels, leylijnen, streekgerechten, hartverwarmend, heerlijke zee, hartsenergie, sharings, gezondheid, gezelligheid.

  Hoe dan ook: op dag 1 landen we in Cagliari en stoppen we – onderweg naar ons pittoreske verblijfsdorp Santu Lussurgiu – aan zee, aan een bijzonder kwartsstrand.

 • DAG 2: Bezoek aan de onbekende maar juist zo mooie bovenkant van de watervallen, vol symbolische waterpartijen en -stromen. Puur inspirerende natuur. 

 • DAG 3: Bezoek aan de watertempel Santa Cristina, waar met grote finesse door het jaar heen allerlei betekenisvolle spelingen met het licht plaatsvinden. Je komt hier omdat je zelf ook open staat voor nieuw licht, inspiratie, in je leven. 

 • DAG 4: Bezoek aan een zeer krachtige plek rondom de winterzonnewende. Die wende is verspreid over wel drie dagen, dus twee andere winterzonnewendelichtplekken passen we deze dagen in waar het passend is. Bijvoorbeeld een plek vlak bij een stuwdam met heftig erover stromend water, onstuitbaar: overvloed.

 • DAG 5: Bezoek aan vulkanisch warm bronwater dat zich mengt met het koude water in de rivier. De menging van oud en nieuw, en meer metaforen. Bij goed weer genieten we in de buitensauna van een zonsondergang van jewelste, liggend in het warme water, hoe koud het buiten ook kan zijn. Een van vele glundermomenten deze week.

 • DAG 6 en 7: Reken ook op deze laatste dagen op inspirerende uniciteit, geborgenheid. Het thema is water en nieuw licht, en inderdaad wordt ook nieuw licht in jòuw leven van meerdere kanten belicht. Levensinspiratie. 

 • DAG 8: Vertrek weer van het eiland, op tijd voor Kerst thuis. Of je blijft gewoon langer, wat allemaal prima kan, als je wilt; we helpen uiteraard. Na een prachtweek met warmwaterbronnen, prehistorisch licht dat juist ook nú binnenkomt, vreugde, smaakvol genieten met gelijkgestemden. We zijn voor altijd met elkaar verbonden, want in korte tijd hebben we samen veel moois meegemaakt.

 • -STEL JE VRAAG-

 

MIDWINTERZONNEWENDE: WATER EN LICHT

Kom vanuit wie je bent – vergroot door nieuw geboren midwinterlicht – je leven meer laten stromen, nieuwe versterkende en vreugdevolle verbindingen laten komen. Meer en meer ga je je na deze week vanuit je licht verbinden met anderen.

Door eerst ruimte te maken in jezelf, ruimte voor wat in jou wil ontstaan, zal dat gemanifesteerd in de buitenwereld vervolgens ook in flow gaan.

In allerlei vormen kan dat zijn, precies passend bij jou en je zielenpad; wat wil je nog meer dan dat!

Het opladen, je laten inspireren en groeien in deze bijzondere periode van midwinter, wordt ondersteund door de bijzondere en pure energie op Sardinië. En ook als je niet zo’n groepsmens bent, kan dat in onze opzet en sfeer prima.

Wil je even uitwisselen over de inhoud: info@sannevancouwelaar.nl.

Stel al je logistieke vraag hier: info@keepalivetours.com.

PLUSPUNTEN


Stap vlak voor weer een traditioneel Nederlands kerstmis in toch een heel andere wereld, hier op Sardinië. Reken maar dat Sardinië zich dan vol hartverwarmende charme toont.


We bezoeken bijzondere plekken, energetisch, symbolisch. Waar Sanne nu staat, ga je een indrukwekkend lichtfenomeen ervaren: in een gewijde sfeer – tussen gelijkgestemden – krachtig, stralend, inspirerend.


Een van de unieke ervaringen deze week: we ervaren een plek waar warm vulkanisch water een rivier in stroomt, zich mengend met het koude water: daar juist in de winter in liggen vergeet je nooit!Het gaat deze week over meer fijne en stromende verbindingen die de komende tijd ontstaan als je meer ruimte geeft aan wie je in wezen bent, allemaal vanuit gemak en rustige veilige bedding. Met genoeg ruimte voor ontspannen gezelligheid en ook voor privé-tijd, uiteraard.


Sanne van Couwelaar – zie site reist en reist om meer en meer lichtportalen op aarde te creëren. ´Ik creëer openingen en laat stromen: niet alleen op allerlei plekken op aarde (lichtzuilen) en situaties die daarom vragen, maar tijdens deze reis ook op persoonlijk vlak. Doel: jouw ware & multidimensionale zélf zich laten ontvouwen.

Waarom Sardinië? ‘Ik heb het samen met Sam leren kennen als een enorm verrassend licht-eiland, dat diep heelt en inspireert. Ga je met mij en Sam mee, dan begin je aan een reis, ook levensreis, vol liefde, lol, levenslust en licht!’

Samen met Sam – op Sardinië en haar krachtplekken – ga je op een rustige, heldere, respectvolle en self-empowerende wijze een vertrouwensbasis krijgen die zorgt dat ook voor jou kan ontvouwen wat wil. Mijn uitgangspunt is dat ieder perfect is zoals hij is en wat hij inbrengt, en dat juist ieders ‘unieke zijn’ de cirkel rond maakt. Al naar gelang wat op het moment past, maak ik gebruik van bijvoorbeeld delen uit mijn eigen ervaring, souldrawings, lichaamsactivaties, meditaties, en – voor wie wil – het energetisch openen van een plek. Als de ziel wil spreken, dan hoor ik die en geef ik de woorden door, maar ook stilte kan juist gepast zijn. Dagelijks doen we minimaal een sharing: we houden voeling.

Of de reis aanslaat? Alle deelnemers aan de eerste reis met ons tekenden meteen voor nóg een reis.Helemaal rechts zie je Sam, met Sardische roots, veel liefde voor Sardinië, het leven, schoonheid, puurheid. Hij brengt ons naar de mooiste plekken, met toelichting, aansluiting, verdieping, en ook met treffende muziek. Hij weet ook waar je lekker kunt eten en regelt alles, zorgzaam ervaren. Sam zorgt voor (altijd veilig) avontuur, sprankeling, levensenergie.Onze intentie is mensen mee te nemen in Speelse Spiritualiteit. Herken je deze intentie, dit verlangen, ga dan mee.


Je ziet hier een groepsfoto van mensen na een eerdere Sardinië-reis. Iedereen straalt. Ga mee als je het nieuwe jaar ook zo wilt ingaan.

’LOGISTIEK’

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •