Laden Evenementen

VREUGDEVOL, VRIJ & VITAAL LEVEN: MET SANNE VAN COUWELAAR

DAGPROGRAMMA

 • DAG 1: Er is een programma, maar soms dient iets zich gewoon aan, en dan kunnen we het programma bijstellen.Hoe dan ook: na aankomst in Sardinië word je meteen liefdevol ontvangen en is het genieten van de lieflijkheid, het eten, het veilig landen, de geborgenheid, de sprankeling.
  We overnachten in een vriendelijk agriturismo op korte loopafstand van een lieflijk meer waar de zonsopkomsten geweldig mooi zijn.

 • DAG 2: Een bezoek aan een diep-vrouwelijke watertempel, van grote diepgang, genegenheid en finesse, heling en bijstelling. Meer ruimte voor ´kunnen zijn wie je bent en wat in je is´.
  Overnachting in pittoresk romantisch bergdorpje met fantastisch mooi diner.
 • DAG 3: Verplaatsing naar de tweede plek van intense vrouwelijkheid, die letterlijk ook bijna klínkt als yoni, ja. Een plek van klank en vibratie, met eromheen staande wachters, die beschermen.
  We hebben nu de linkerzijde van de hartroute gedaan, naar de punt omlaag. Morgen beginnen we aan de rechterzijde, vanaf de laagste punt schuin rechts omhoog langs deze man-vrouw-hartroute op Sardinië.
  Diner in een landelijk restaurant, overnachting in huiselijke B&B.
 • DAG 4: Koffiestop op zonneplek in honderdjarigen-dorp. Route door bergen, die voelen als zadels om op te zitten, schalen die dragen, in de lucht houden, verheffen.
  Een beekje overstekend komen we bij een werelduniek mannelijk monument uit de prehistorie. We lopen een route die de rol van het mannelijke in ons symboliseert: hoe zou het mannelijke deel in mij meer tot zijn recht kunnen komen in genegenheid met mezelf en dus vanzelf met de wereld om me heen? Een unieke plek van heling, bijstelling, ontdekking, verwondering, compassie.
  Overnachting en diner in een mooi agriturismo in het hoogste dorp van Sardinië, een plek met hart voor herten, een prachtverhaal over de vraag: (na)jagen of in harmonie leven?
 • DAG 5: De rechterflank van onze hartroute komt uit bij een koele rivier met diepe wateren, idyllisch maar mogelijk dodelijk. Gedragingen waar we afstand van willen nemen geven we mee aan de koele stroom, uiteindelijk naar zee.
  Lunch in bijzonder home-restaurant, idyllisch romantisch gelegen. Overnachting tegen de majestueuze berg boven het bergdorp, met vanaf het terras uitzicht op de ondergaande zon.
 • DAG 6: We maken linksom de rechterboog boven in het hart naar de punt omlaag: antieke warmwaterbronnen aan de rivier. Badkleding! Een plek van balans, van de juiste verhouding aftasten, voelen en beslissen in fijne afstemming, daarbij hitte én wegdrijven vermijden, het midden zoeken en daar samen van genieten.
  Overnachting weer in het bergdorp met de uitgebluste vulkaan, maar nu dan met hernieuwd élan, vuur, energie, liefde, geluk, liefdevolle uitstraling van diep van binnen uit. Diner op lieflijke heuvel, magnifieke zonsondergang tussen heuvels door, op zee.
 • DAG 7: Wandeling langs beek en watervalletjes en grote waterval: afspoelen, spelen, meebewegen, volgen, omlaag en omhoog, fysiek, bewust, vol vertrouwen, speels.
  Verplaatsing naar het romantische onderkomen op dag 1, al een soort thuiskomst. Onderweg een stop op een plek met uitstraling wereldwijd: een unieke vijf-leylijnenplek. Een plek met uitstraling tot zeer ver rondom. Na onze voorgaande dagen weet je wat je wilt en zult uitstralen, uitzenden. Op de slaapplek kijken we naar de romantische maan boven het meer. En op de laatste ochtend van deze man-vrouw-hartreis naar de glorieuze zonsopgang boven datzelfde meer. Schoonheid.
 • DAG 8: Op weg naar het vliegveld een bezoek aan een plek waar vanouds voorouders om begeleiding en bescherming werd gevraagd in ons leven, bij onze intenties. Doen!
  In het drukke stadje bij het vliegveld oefenen we ons oog voor liefdevolle details. Stel je je open voor liefde, dan zie je meer liefde, straal je meer liefde uit, en komt meer liefde op je pad. Een manier die je thuis ook levend houdt.
 • -STEL JE VRAAG-

LANGS INSPIREREND HART EN ZIEL SARDINIË

Ga mee langs een hartvormige route in Sardiniës wonderschone hart, op een week – vol puurheid, speelsheid en verbondenheid – die harten opent.

De route hebben we zelf spontaan beleefd en delen we heel graag! We doen allemaal raadselachtige plekken aan die ertoe doen, en waar je kunt voelen wat de bedoeling is voor jezelf en zelfs voor de nieuwe wereld. Er heerst voelbaar een fijne energie die souffleert, liefdevol vriendelijk inspireert.

De plekken nodigen uit om in contact te komen met je vrouwenenergie en/of mannenenergie in jezelf, en daar in genegenheid naar te kijken en eventueel bij te stellen bij wat nu past, bij wie je nu bent. Van nature zal dit ook in lijn zijn met jouw hartenwens en zielepad. Er gaat iets stromen dat natuurlijk al in je zit; het hoeft alleen wakker gemaakt te worden, waardoor je het handen en voeten kunt geven in verbinding met jezelf en met de wereld om je heen.

Dit alles maak je mee op stap in een compacte groep die nooit zómaar bijeen is gekomen. Er komt veel ervaring, menselijkheid en liefde bijeen, allemaal mensen die zin hebben te ontdekken, bij te stellen, te openen voor wat nu klopt of wil ontvouwen in hen. Ze hebben nog zin, goede moed, vrolijkheid én een bepaalde finesse.

Alles is geregeld, inclusief overnachtingen in bijzondere omgevingen. Het gaat een belevenis zijn die je gaat bijblijven en waarop je hart en ziel ook van Sardinië meemaakt. Je bent op een eiland van wijze puurheid en superrijke eenvoud… Het gaat een hart en ziel verwarmende week worden.

WAT EN WiE JE KUNT VERWACHTEN:

Sanne van Couwelaar – zie bijvoorbeeld haar Lichtzuilen en Soul drawings op haar site – reist en reis bijvoorbeeld om lichtportalen te creëren.

‘Ik creëer openingen en laat stromen. Dit doe ik op persoonlijk vlak, waardoor jouw ware en multidimensionale zelf kan ontvouwen. Tevens doe ik dit op locaties, in situaties en op verschillende plekken op aarde, waardoor het nieuwe aardegrid vorm kan krijgen.

Mijn intentie is samen met Samuele – op Sardinië en haar krachtplekken – op een rustige, heldere, respectvolle en zelf-empowerende wijze bedding te geven, zodat voor eenieder kan ontvouwen wat wil. Mijn uitgangspunt is dat ieder perfect is wie hij is en wat hij inbrengt en dat juist ieders unieke zijn de cirkel rond maakt. Al naar gelang wat op het moment past, zal ik gebruikmaken van bijvoorbeeld delen uit mijn eigen ervaring, stilte, sharings, soul-drawings en activaties. En als je wilt, kun je meedoen aan het activeren van een plek.’

Over Sardinië: ‘Verrassend dicht bij Nederland is dit een liefdevol bedding gevend lichteiland, dat heelt en inspireert. Ik neem je hier graag samen met Samuele mee op reis langs liefde, lol, levenslust en licht!’

Sanne: ‘Sam is een liefdevolle,  levenslustig inventieve Sardisch-Nederlandse gids, voor het leven en met het hart op de goede plaats. Hij houdt van meaningful, is flexibel en speels, en houdt van verbinden.


We doen plekken aan van een grote finesse, beeldende kracht en energie. We bezoeken ook deze plek van bijzondere inspiratie op het vrouwelijke.


We genieten van de plaatselijke keuken, van verfijnde eenvoud, enkel lokaal. We gaan ook naar een home-restaurant, dat met hart en ziel kookt én presenteert! We zien een goed samenwerkend top-paar aan het werk op een culinaire belevenis met in meerdere opzichten smaak!

Er zijn op Sardinië – volgens het fenomeen Blue Zone – veel oudjes die jong zijn gebleven. We kunnen hun wijze lessen vrij eenvoudig meenemen naar huis en ook voor onszelf ‘levend houden’.


Verscholen in het landschap vinden we na het oversteken van een beekje een best mannelijke plek… Laat je verrassen wat deze oerplek met je doet.


In lieflijke, pure setting is het ook een beetje avontuur en ben je soms inderdaad compleet in the middle of nowhere. In grote schoonheid ben je deze week echt helemaal weg van Nederland.

Deze foto uit een vorige reis geeft een goede impressie van de sfeer.

Vanuit onze eigen achtergrond en ervaringen vinden we elkaar in spel en spiritualiteit. Onze intentie is mensen daarin mee te nemen.

Het allermooiste van de hele wereld is dat je meer ruimte ervaart om jezelf te zijn, waardoor je als vanzelf feeling krijgt voor de blije onbevangenheid van de ziel: zielswens, zielsvervulling, zielsenergie, zielsblijheid. Als er íets bedoeld is om levend te houden, dan is dat het wel!

LOGISTIEK

-
AANKOMST EN VERTREK: via Easyjet op 3 oktober 2024 heen en op 10 oktober 2024 terug. Bel voor toelichting 06-11 33 45 11, Sam.
-
WAT KOST HET, WAT IS INCLUSIEF EN WAT NIET: Inbegrepen in jouw 1975 euro zijn om te beginnen alle overnachtingen in een 2-persoonskamer (1-p toeslag, op aanvraag), alle gezamenlijke maaltijden op Sardinië, het gehele programma, alle excursies en entrees en gezamenlijke transfers. We trakteren elkaar om de beurt – is goedkoop – op een echte Italiaanse espresso of cappuccino of ijsje.
-
De vlucht is NIET in de prijs inbegrepen, maar we kijken met veel ervaring met je mee bij het boeken; bel om te overleggen even 06-11 33 45 11.
-
Er gaan maximaal 7 mensen met ons mee, dus er is veel voor persoonlijke aandacht en uitwisseling. We slapen in kleinschalige accommodaties, lieflijk, vriendelijk.
INFO SARDINIË:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Sam post veel – ook over de magie ervan – op Instagram: Keep Alive Tours. En op Facebook: Sam Pitzalis.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Lees de rest hieronder.
STO-GARANT:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •