Laden Evenementen

Hartreis: met open herrezen hart de toekomst in

DAGPROGRAMMA

 • DAG 1: Er is een programma, maar soms dient iets zich gewoon aan, en dan kunnen we het programma bijstellen.
  Hoe dan ook: na aankomst in Sardinië word je meteen liefdevol ontvangen en is het genieten van de lieflijkheid, het eten, het veilig landen, de geborgenheid, de sprankeling.
  We overnachten in een vriendelijk agriturismo op korte loopafstand van een lieflijk meer.
 • DAG 2: Een bezoek aan een diep-vrouwelijke watertempel, van grote diepgang, genegenheid en finesse, heling en bijstelling. Meer ruimte voor ´kunnen zijn wie je bent en wat in je is´.
  Overnachting in pittoresk romantisch bergdorpje met fantastisch mooi diner.
 • DAG 3: Verplaatsing naar de tweede plek van intense vrouwelijkheid, die letterlijk ook bijna klínkt als yoni, ja. Een plek van klank en vibratie, met eromheen staande wachters, die beschermen.
  We hebben nu de linkerzijde van de hartroute gedaan, naar de punt omlaag. Morgen beginnen we aan de rechterzijde, vanaf de laagste punt schuin rechts omhoog langs deze man-vrouw-hartroute op Sardinië.
  Diner in een landelijk restaurant, overnachting in huiselijke B&B.
 • DAG 4: Koffiestop op zonneplek in honderdjarigen-dorp. Route door bergen, die voelen als zadels om op te zitten, schalen die dragen, in de lucht houden, verheffen.
  Een beekje overstekend komen we bij een werelduniek mannelijk monument uit de prehistorie. We lopen een route die de rol van het mannelijke in ons symboliseert: hoe zou het mannelijke deel in mij meer tot zijn recht kunnen komen in genegenheid met mezelf en dus vanzelf met de wereld om me heen? Een unieke plek van heling, bijstelling, ontdekking, verwondering, compassie.
  Overnachting en diner in een mooi agriturismo in het hoogste dorp van Sardinië, een plek met hart voor herten, een prachtverhaal over de vraag: (na)jagen of in harmonie leven?
 • DAG 5: De rechterflank van onze hartroute komt uit bij een koele rivier met diepe wateren, idyllisch maar mogelijk dodelijk. Gedragingen waar we afstand van willen nemen geven we mee aan de koele stroom, uiteindelijk naar zee.
  Lunch in bijzonder home-restaurant, idyllisch romantisch gelegen. Overnachting tegen de majestueuze berg boven het bergdorp, met vanaf het terras uitzicht op de ondergaande zon.
 • DAG 6: We maken linksom de rechterboog boven in het hart naar de punt omlaag: antieke warmwaterbronnen aan de rivier. Badkleding! Een plek van balans, van de juiste verhouding aftasten, voelen en beslissen in fijne afstemming, daarbij hitte én wegdrijven vermijden, het midden zoeken en daar samen van genieten.
  Overnachting weer in het bergdorp met de uitgebluste vulkaan, maar nu dan met hernieuwd élan, vuur, energie, liefde, geluk, liefdevolle uitstraling van diep van binnen uit. Diner op lieflijke heuvel, magnifieke zonsondergang tussen heuvels door, op zee.
 • DAG 7: Wandeling langs beek en watervalletjes en grote waterval: afspoelen, spelen, meebewegen, volgen, omlaag en omhoog, fysiek, bewust, vol vertrouwen, speels.
  Verplaatsing naar het romantische onderkomen op dag 1, al een soort thuiskomst. Onderweg een stop op een plek met uitstraling wereldwijd: een unieke vijf-leylijnenplek. Een plek met uitstraling tot zeer ver rondom. Na onze voorgaande dagen weet je wat je wilt en zult uitstralen, uitzenden. Op de slaapplek kijken we naar de romantische maan boven het meer. En op de laatste ochtend van deze man-vrouw-hartreis naar de glorieuze zonsopgang boven datzelfde meer. Schoonheid.
 • DAG 8: Op weg naar het vliegveld een bezoek aan een plek waar vanouds voorouders om begeleiding en bescherming werd gevraagd in ons leven, bij onze intenties. Doen!
  In het drukke stadje bij het vliegveld oefenen we ons oog voor liefdevolle details. Stel je je open voor liefde, dan zie je meer liefde, straal je meer liefde uit, en komt meer liefde op je pad. Een manier die je thuis ook levend houdt.
 • -STEL JE VRAAG-

OPEN

Ga mee langs een hartvormige route in Sardiniës wonderschone hart, op een week – vol puurheid, speelsheid en verbondenheid – die harten opent.
De route hebben we zelf spontaan beleefd en delen we heel graag! We doen allemaal raadselachtige plekken aan die ertoe doen, en waar je kunt voelen wat de bedoeling is voor jezelf en zelfs voor de nieuwe wereld. Er heerst voelbaar een fijne energie die souffleert, liefdevol vriendelijk inspireert.
De plekken nodigen uit om in contact te komen met je vrouwenenergie en/of mannenenergie in jezelf, en daar in genegenheid naar te kijken en eventueel bij te stellen bij wat nu past, bij wie je nu bent. Van nature zal dit ook in lijn zijn met jouw hartenwens en zielepad. Er gaat iets stromen dat natuurlijk al in je zit; het hoeft alleen wakker gemaakt te worden, waardoor je het handen en voeten kunt geven in verbinding met jezelf en met de wereld om je heen.
Dit alles maak je mee op stap in een compacte groep die nooit zómaar bijeen is gekomen. Er komt veel ervaring, menselijkheid en liefde bijeen, allemaal mensen die zin hebben te ontdekken, bij te stellen, te openen voor wat nu klopt of wil ontvouwen in hen. Ze hebben nog zin, goede moed, vrolijkheid én een bepaalde finesse.
Alles is geregeld: al het eten, alle vervoer op het eiland, overnachtingen in bijzondere omgevingen. Het gaat een belevenis zijn die je gaat bijblijven en waarop je hart en ziel ook van Sardinië meemaakt. En dan dat antieke landschap waar we in bewegen én stil zijn, op een eiland veel ouder dan Italië, van een wijze puurheid, superrijke eenvoud… Het gaat een hart en ziel verwarmende week worden.

EEN

Sanne van Couwelaar nam onlangs deel aan een Sardinië-reis met Keep Alive Tours en werd op slag verliefd op de unieke energie: ‘Een enorm verrassend licht-eiland, dat heelt en inspireert. Ik neem je hier graag samen met Sam mee op een reis langs liefde, lol, levenslust en licht!’ In mijn werk breng ik graag mensen dichter bij hun ware zelf, creëer ik openingen en laat ik stromen, zowel op persoonlijk vlak als op locaties, in situaties, op verschillende plekken op aarde (lichtzuilen).’


We doen plekken aan van een grote finesse, beeldende kracht en energie. Je gaat erín en – door onze gezamenlijke manier van doen, onze aandacht – je komt er ‘anders’ uit. Kennelijk worden we met open armen ontvangen. We bezoeken ook deze plek van bijzondere Inspiratie op het vrouwelijke, zeer zeker ook voor de man.

Sanne: ‘Sam is een levenslustig inventieve Sardisch-Nederlandse gids, voor het leven en met het hart op de goede plaats. Houdt van meaningful, playful en verbinden. Vele retreats heeft hij al gedaan, steeds weer met nieuwsgierigheid en zorgzaamheid, je bent in liefdevolle handen. “Moet je kijken wat mooi, lekker, intens, rustig, verfijnd, puur!” Hij is betrokken – ook bij wat ons mannen te doen staat, juist in deze tijd – en is open om ook zelf te groeien.’ 


We genieten van de plaatselijke keuken, van verfijnde eenvoud, enkel lokaal. We gaan ook naar een home-restaurant, dat met hart en ziel kookt én presenteert! We zien een goed samenwerkend top-paar aan het werk op een culinaire belevenis met in meerdere opzichten smaak!

Er zijn op Sardinië – je kent misschien het fenomeen Blue Zone? – veel oudjes die jong zijn gebleven. We kunnen hun wijze lessen vrij eenvoudig meenemen naar huis en ook voor onszelf ‘levend houden’: keep alive.


Dit is natuurlijk een best mannelijke plek. Ook al zo uniek, en toch zonder enig bordje langs aan de weg, en je moet ook nog eens een beekje over. Maar dan heb je ook wat. De plek staat namelijk strak van de metaforen over verwachtingen, opvoeding, eigenheid, vrijheid. Zeer inzichtelijk voor man en vrouw.


In lieflijke, pure setting is het ook een beetje avontuur, uiteraard altijd veilig, ook al spreek je de taal niet en ben je soms inderdaad compleet in the middle of nowhere. In grote schoonheid ben je deze week echt helemaal weg van Nederland.

LOGISTIEK

-
AANKOMST EN VERTREK: via Easyjet op 23 september 2023 heen en op 30 september 2023 terug. Bel voor toelichting 06-11 33 45 11, Sam.
-
WAT KOST HET, WAT IS INCLUSIEF EN WAT NIET: Inbegrepen in jouw 1800 euro zijn om te beginnen alle overnachtingen im een 2-persoonskamer (1-p toeslag, op aanvraag), alle gezamenlijke maaltijden op Sardinië, het gehele programma, alle excursies en entrees en gezamenlijke transfers. We trakteren elkaar om de beurt – is goedkoop – op een echte Italiaanse espresso of cappuccino of ijsje.
-
De vlucht is NIET in de prijs inbegrepen, maar we kijken met veel ervaring met je mee bij het boeken; bel om te overleggen even 06-11 33 45 11.
-
Er gaan maximaal 7 mensen met ons mee, dus er is veel voor persoonlijke aandacht en uitwisseling. We slapen in kleinschalige accommodaties, lieflijk, vriendelijk.
INFO SARDINIË:
-
Wil je meer weten over Sardinië? Sam post veel – ook over de magie ervan – op Instagram: Keep Alive Tours. En op Facebook: Sam Pitzalis.
BOEKEN, BETALEN EN AANBETALEN:
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt een aanmeldformulier. Lees de rest hieronder.
STO-GARANT:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Je betaling wordt na ontvangst direct gestort op een derdenrekening van STO omdat Keep Alive Tours is aangesloten bij de VVKR.
STO-VERKLARING
-
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
-
Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en.
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.[/SAM_INFO]

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •