Laden Evenementen

MAGISCHE 11-DAAGSE OP LEGENDERIJK SARDINIË – EDITIE 4 MET PETER DEN HARING

dagoverzicht

 • DAG 1: Landen op Olbia en transfer naar meteen een zeer opmerkelijke plek in het midden van Sardinië, een soort Delphi, Omphalos, navel van de antieke wereld. De plek heeft duizenden jaren ervaring met het ontvangen van mensen, en ontvangt vandaag óns. De uitstraling vanaf deze plek naar heel ver rondom in de wereld – er zijn bijzondere plaatjes van, maar er is helaas geen handleiding uit die tijden – is sowieso een mooie aanleiding voor onze eerste trancereis, voordat we het agriturismo opzoeken en daar de heerlijke plaatselijke keuken proeft. Je ziet hier ook al meteen hoe geweldig mooi wandelen het hier is, in deze lentemaand helemaal: intens geurende bloemen, land, aarde, oer.

 • DAG 2: Transfer naar het dorp Turri, ‘torens’. Je bent nu eenmaal op het eiland dat de naam aan de Tyrrheense Zee heeft gegeven, die van de torenbouwers uit Plato’s Atlantis. Atlantis zou er wel 20.000 hebben gehad, en er is geen plek in de hele wereld die er nu nog officieel 8000 van over heeft? Het spijt ons voor andere Atlantis-gegadigden – ‘nee, het ligt toch echt daar en daar’- maar waarom er hier op een oppervlakte van België duizenden en duizenden zijn gebouwd is geen toeval. Wil je zo’n enorm netwerk bouwen – ‘voor het territorium verdedigen’ staan ze te dom – dan moet je daar een bijzonder krachtige bedoeling mee hebben gehad. Nu is het mooie dat er in ‘ons gebied’ vee puntheuvels waar ze ‘iets’ onder vermoeden. Kom je mee ontdekken en mee voelen? En voel je niks, dan kun je op zo’n piramide-puntheuvel toch mooi meedoen aan een familie-opstelling of trancereis. Saai is het nooit. Ook het 360-graden-uitzicht niet. We slapen in dit gebied vijf nachten in een hartelijk agriturismo met zwembad. Onze gids Sam komt nota bene uit dit gebied!

 • DAG 3: Vandaag even rust na de spectaculaire eerste indrukken van de eerste dagen. We hebben het complex voor onszelf, een geborgen plek voor een familieopstelling die precies goed is hier. De plekken roepen vanzelf de juiste persoon op, toeval bestaat niet. In aanloop naar morgen zoeken we vanavond de sterren op, op een van de meest magische plekken van Sardinië: een spectaculair bewaard groot Reuzengraf, in het donker helemaal een belevenis. Je leert ook hoe locals er voor hun gezondheid gebruik van maken tegenwoordig, overgedragen van generatie op generatie. Je kunt het ook voor jezelf proberen, natuurlijk! Het was ooit ook een overgangsplek voor jongeren richting volwassenheid: een trancereis dient zich aan. Ook leer je een bijzondere manier om de Reuzengraven te ‘gebruiken’ om de lijn weer te openen naar specifieke de sterren. Voor ons Westerlingen allemaal wat avontuurlijke heling en belevenis, ja, maar je maakt wat mee. Diner op die plek, ver weg van alles, maar met de juiste openheid van geest zomaar dicht bij een galaxy, far far away.

 • DAG 4: Vandaag gaan we op stap met een man die van heinde en verre wordt bezocht, van Hawaii tot Peru, maar in de lokale supermarkt wat onwennig wordt benaderd. Want hij durft en hij staat voor zijn boodschap! Hij heeft al veel geschreven over ter plaatse gevonden reuzen die zijn weggemoffeld, en hij neemt ons mee naar waar De Verloren Stad zich moet hebben bevonden. ‘s Avonds wijst hij op sterren die te veel bewegen om sterren te kunnen zijn en nee, het zijn ook geen vliegtuigen of satellieten. Landen ze inderdaad daar waar De Verloren Stad zich heeft bevonden? In zijn tuin en huis zien we de sculpturen van wezens die hij heeft gezien. Hij wordt al bezocht door mensen en filmteams van Hawaii tot Perú, en nu dus ook uit Nederland. Een verhalenrijke belevenis, vandaag!

 • DAG 5: Op de bijzondere dag van gisteren kwamen we ook weer torens tegen en vandaag trancereizen we langs de mogelijkheid dat ze een energiepuntennetwerk zijn dat we zelf ook aanvullen, zelfs persoonlijk. Zo komen we ook los van de behoefte om op een bepaalde plek, beroemd of niet ´energie te voelen´: we gaan zelf een energiebron zijn, een energieplek. En die torens kunnen we daarbij gebruiken, het proces opstartend om daarna de leiding over te nemen, de bron te zijn. geschakeld met elkaar. Een grandioos idee en een belevenis om te ervaren. Reuzen, dat zijn wij, sterren, dat zijn wij, lichtbakens, dat zijn wij. Kom, niet zo bescheiden, hup. Ja joh, natuurlijk lachen we samen ook wat af! En proberen is leren, in alle bescheidenheid en… onbescheidenheid. Het komt vandaag vast aan de orde, langs, binnen. Een mooie plek is wel het 360 graden-uitzichtpunt vanaf de kasteelruïne op weer zo’n puntheuvel ‘waar volgens de locals zeker wat onder zit’! Misschien wel zoiets als een halve eeuw geleden onder net zo’n puntheuvel tevoorschijn kwam en nu UNIESCO-erfgoed is, We vinden het wat te druk en geregeld nu, met die status, en hekken, maar het ligt er wel. Je kunt hier nog zo mooi grandioos dromen van de mogelijkheden! En al het bovenstaande kán vandaag aan de orde komen, en waarschijnlijk dient zich iets bijzonders daaromheen aan.

 • DAG 6: Tijd weer voor een relatieve rustdag, een wandeling door de natuur, bijvoorbeeld op weer zo’n basalthoogvlakte met nog wilde paardjes, uniek in Europa, en een eigen flora. Allemaal vrijwel om de hoek. Lieflijke plekken voor een opstelling, trancereis, of gewoon op de oeroude aarde te liggen. Natural healing in prachtige Sardische forma. Op de boerderij voelt het vertrouwder en vertrouwder, als thuis. Lekker eten, samenzijn en ook je eigen gangetje kunnen gaan. Het dorpje is leuk! Je kunt er ook even langswippen bij de botanische tuin: daar hebben ze geloof het of niet een klein Keukenhof gemaakt met Hollandse tulpen, echt waar en nee, niet speciaal voor ons, dit is gewoon mooi toeval, zoals de hele week door mooi toeval zich aandient. Natuurlijk doen we tussendoor een opstelling of trancereis, hoe het zich aandient.

 • DAG 7: Vandaag gaan we een van de meest bijzondere berggebieden in de wereld opzoeken: de obsidiaanbergen waar het Sardische zwarte goud uit de prehistorie vandaan kwam. De torenbouwers uit de prehistorie waren ver internationaal actief, zo blijkt uit de verspreiding van dit Sardische obsidiaan. Wij lopen er over energierijke zogeheten glaspaden, van de reststukjes die ontstaan bij het bewerken van brokken van dit vulkaanglas, ook wel drakenglas genoemd, tot prachtige eindproducten. We bezoeken een van de meesters van het eiland, een autodidact die naast obsidiaan ook marmer en steen en hout bewerkt en zelfs de Sardische staatscadeaus mag maken op zijn tijd. Je mag er wat kopen, maar de objecten moeten ook door jou gekocht willen worden. Hart en ziel Sardinië ben je in daar. Een belevenis!

 • DAG 8: Vandaag verplaatsen we ons voor een nacht naar het huidige dorpje van Sam en bezoeken we een bijzondere maker van oude instrumenten en van medicinale (echt waar!) likeurs, met een kruidentuin die aandoet als het Paradijs van Adam en Eva. Goede energie zit hem ook in de mensen, in de puurheid, echtheid, goedheid. Inspirerende voorbeelden hebben we deze dagen gezien, van serene uitstraling. Weet je nog van dat energienetwerk waar we persoonlijk deel van zouden maken. Dat kan ook zoals deze mensen dat doen. Ieder zijn vorm, ook ieder van onze groep. We eten in een grandioos mooi restaurant, en slapen in Anton Pieck-huisjes dicht bijeen, in een romantisch oud centrum, steegjes, paarden, ezels. Heerlijk slenteren!

 • DAG 9: Verplaatsing al richting het vliegveld met onderweg een wereldunieke stop: de vijf-leylijnenplek op Sardinië. Je moet er wat voor doen om er te komen, en het verhaal eromheen is bijzonder, inspirerend, maar het echt leuke is dat je hier natuurlijk uitstekend alle lichten en bronnen die we zijn kunnen aansluiten – in een trancereis met ogen open zelfs – op het energienetwerk van leylijnen dat rond da aarde loopt. Dat helpt wel een beetje qua uitstraling en bereik, dachten we zo! Proberen is leren. Weer een belevenis in prachtige natuur! We slapen in een agriturismo bij een meer met bloedmooie zonsopgang morgenochtend. Een klassieker al voor Keep Alive Tours, we zijn er vrienden, en ook dat voel je.

 • DAG 10: Gelukkig geen vroege vlucht dus we doen lekker rustig aan, na de trancereis bij opkomende zon aan het meer. Hoe mooi kun je het hebben? We nemen ene hele hoop goede energie mee naar huis, stralend, en met veel besef ook van waarom we dat doen, persoonlijk en samen connected en met anderen connectend. Happy landing op Schiphol en sprankeling thuis!
 • -STEL JE VRAAG-

TRANCEREIZEN EN FAMILIE-OPSTELLINGEN OP EN TUSSEN UNIEKE SARDINIË-AVONTUREN DOOR

De 4e Peter den Haring-Sardiniëreis vindt plaats in weer een heel ander gebied van Sardinië, en meteen een van de meest mystieke. Want wat schuilt er toch onder die vele piramidevormige heuvels, met soms zelfs een kasteelruïne erop, we dus ook mooi een familieopstelling kunnen doen, of trancereis maken? Is het waar wat ze in Freddy Silva’s beroemde Gaia-aflevering over Sardinië zeggen over de diverse vrouwelijke kamers ondergrond, in een spacy ‘Feeënhuizen’-complex? Of staan er bovenop opeens aliens met ons mee te kijken. Je voelt het ook, of je voelt het niet, maar het is het proberen waard. En als we inderdaad op stap gaan met de Atlantis- & Gevonden Reuzen-man van Sardinië, langs plekken die volgens hem… kijk dan…, zien we dan ‘s avonds vanuit zijn tuin inderdaad UFO’s? En hoe past de ruim 11 meter hoge binnentorenkoepel warempel in weer een andere Atlantis-theorie? En misschien heb je wel gehoord van het drakenglas obsidiaan? We lopen persoonlijk op Europa’s rijkste obsidiaanbergen, met complete paden gemaakt van afslagen van de bewerking van dit kostbare glas diep in de prehistorie: weer een prachtig mystieke energie voor weer een diepe familieopstelling. Het zou je deze week kunnen gaan duizelen van schoonheid en puurheid, in een supersfeer van vrolijkheid en gedeelde menselijkheid. Oh ja, het eten kan zomaar gastronomisch overkomen.

Door prachtige natuur, vol in lentekleuren en -geuren, wandelen we misschien niet lang, maar wel diep, in een prachtige setting voor weer een bijzonder avontuur met Peter den Haring, die je graag voor vertrek ontvangt voor jouw karmische horoscoop. Want die heb je niet voor niets, zoals je wel zult merken ook in de opstellingen en in de gesprekken zo door de week heen. Het wordt zó diep genieten! En het gaat ook echt ergens over: diep van binnen over jou en ons allemaal, als mens. De acht deelnemers van vorig jaar hebben het er nu nog over, hun reis heeft ze zo goed gedaan pook persoonlijk, zoals bleek op de verhalen onlangs op de reünie… Ga mee en je maakt wat mee!

HOOGTEPUNTEN


Onder begeleiding van de Haagse coach, astroloog, auralezer en therapeut Peter den Haring (warempel op leeftijd, maar ook geweldig jeugdig) kun je op rituele plaatsen deelnemen aan een familie-opstelling of mee op een trancereis in de natuur, op zoek naar talenten, liefde, inzichten. Hij kan je ook zicht geven op de karmische aspecten in je geboortehoroscoop. Peter schrijft ook al 15 jaar elke twee weken Tijdgeest Magazine, voor mensen die streven naar een praktische en speelse vorm van spiritualiteit en openstaan voor alternatieve inzichten op het gebied van gezondheid en grenswetenschappen. Je gaat mee met een onorthodoxe researcher en gaat veel bijzonder inzicht krijgen ook in jouw eigen persoonlijke ‘verhaal’, je unieke levensloop.
Nee, dit is geen standaardbestemming, want er zijn me aanwijzingen die je op school niet meekrijgt, over ´een van de Navels van de Prehistorie´, denk het later bekendere Orakel van Delphi, maar dan eerder, en dan in Sardinië. Dat bezoeken we, ook omdat het verbluffend genoeg zelfs op zo ongeveer het middelpunt van Sardinië ligt. Konden ze vroeger – zonder vliegtuigen e.d.? – helemaal niet weten… Hier is dus iets aan de hand en zullen we daar eens een ´opstelling´ over doen: wat heeft de plek ons te vertellen? Benieuwd wat daar uitkomt! Je gaat best verbaasd staan op het eiland dat Italianen terecht het Isola Mito noemen: het mythen-eiland. Een zeer hoge kandidaat om Atlantis te hebben ‘gehad’.


Je gaat mee met twee onorthodoxe researchers in een uniek actueel onderzoek, met veel bijzonder licht en inzicht ook in jouw eigen persoonlijke ‘verhaal’, je unieke levensloop.
Gastvrijheid, zorgzaamheid en veiligheid staan centraal. En dat moet in best een ontdekweek, en ontdekken is nu eenmaal de gebaande paden verlaten… Maar ik weet niet alleen de weg naar nét de bijzondere Reuzengraven en Sterrentorens en locals, ik wijs je op details, verbanden, inspiratie die geruststelt, energie oplevert. We gaan in een geweldige sfeer samenzijn en herontdekken wat we als mens toch al te vaak een beetje kwijt zijn, tegenwoordig. Dus is zo’n 10-daagde wel meer dan bijzondere plekken vinden en bezoeken…Het wordt niet echt standaard, nee. Zo gaan we ook op stap met een opmerkelijke Sard, vol verhalen over wel degelijk gevonden en weggemoffelde reuzen, ufo’s die dagelijks in de heuvels rond hem ‘buurten’, langs sporen van constructies met Atlantis-relatie, die we met hem bezoeken, en we horen ook van de piramides die verscholen moeten zijn nog onder de puntheuvels daar en daar, kijk maar. De beroemde Sam van de Bosnische piramides heeft wel drie dagen lang verbluft met hem opgetrokken en de eerste bus bezoekers via die Sam zou al komen, maar toen brak het ‘Covid-tijdperk’ aan. Komt wel weer!We bezoeken natuurlijk ook enkele exemplaren van oeroude stenen lichttorens, die samen een ongelofelijk groot netwerk op het eiland vormen met een uitstraling die wereldwijd gaat uitstralen. Daar doe jij ook aan mee. De torens moeten bedoeld zijn om ons te inspireren, en motiveren: ga in je licht, in je kracht staan. Reken maar dat we ze positief gebruiken. Welkom in dat netwerk!We zitten ook twee nachten in Santu Lussurgiu, en dan verspreid over twee huizen binnen een halve minuut van elkaar lopen. In dit beroemde monumentale dorpje hebben de huizen een knusse Anton Pieck-uitstraling, maar ze zijn ook slim gemaakt: precies goed voor het klimaat. De restaurantjes zijn allemaal uniek smaakvol, en persoonlijke ‘gezondheidsvoorkeuren’ zijn geen enkel probleem. En passant krijg je veel inspiratie rondom de leefstijl van de vele supergezonde mensen op dit eiland; ja hoor, hun leefstijl is te kopiëren, eenvoudiger dan je misschien wel denkt. Je hebt vast wel gehoord van de Blue Zones? Sardinië is de bakermat van dat fenomeen.We komen ook op een soort Stonehenge van Sardinië, wonderwel in het centrum van Sardinië en… ver daarbuiten! Een plek met uitstraling die ook goed is voor je uitstraling en daar gaat het denken wij om bij plekken! Niet dat ze jou als behoeftig slachtoffer alsjeblieft kracht en energie geven, maar een niveau hoger: het gaat erom dat je aan het eind van de week zelf een top-uitstraling hebt. Bovis-waardes en zo van de plekken zijn hoog, maar het is geen competitie met andere spirituele plekken op de wereld.Bijzonder kan ook het bezoek worden aan een ‘Feeënhuizen’-complex waar Freddy Silva in zijn beroemde Gaia-aflevering over Sardinië laat vertellen over de diverse vrouwenlevensfasekamers onder de grond. Oeff, alsof dat dus zo belangrijk is, welke grote naam iets gezegd heeft! Het gaat pons hierom: voor iemand in de groep gaat het de perfecte plek zijn voor haar of zijn familieopstelling. We gaan het zien en meemaken. Ja, je medereizigers ken je nu nog niet, maar het zijn altijd relativerende genieters met humor, levenservaring, compassie en fijnzinnigheid. We zorgen goed voor en zijn goed met elkaar.Je staat ervan versteld hoeveel moois je aan het eind van die tien dagen blijkt te hebben meegemaakt, gerust, verwerkt! ‘Dit is inderdaad niet in woorden te vatten’, horen we vaak. Het kan ook best betekenisvol zijn, misschien zelfs leidend tot nieuwe keuzes in het leven, hoe dan ook een duidelijke koers, afstemming. Je kunt ook alleen foto’s maken, hoor, voor je partner ‘die dit graag wil’, maar zelfs als afzijdige ga je veel inzicht opdoen, in goed gezelschap, in veiligheid. Erg belangrijk!Verslag van editie 3: ‘Een rijke reis, dat was het. Dat ons ook gastronomisch spektakel werd aangeboden, hadden we niet verwacht. Toastjes met schapenkaas en olijf, rolletjes spek rond asperges, gegrilde aubergines en tomaten, lasagna’s met lokale geitenkaas, salades met van alles en nog wat, zeven modellen koekjes, taartjes met vulling, ik vergeet de helft. Heerlijk zo’n all-in vakantie. En wat waren we aanstekelijk met bewustzijnsverruiming bezig. Met Trancereizen, Familie Opstellingen, horoscopen en diverse orakelsystemen. Echt een superspiritueel reisje met mij en onze fabuleus erudiete lokale gids Sam. Saai kon het gewoon niet zijn.’

Het merendeel van de nachten zitten we in een nog écht agriturismo mét zwembad. We love agriturismo´s: de echte zijn veelal familie-gedreven, geen afstandelijk hotel, we zijn op bezoek. Ze staan vaak vroeg weer op om ook het land te doen, dus de producten komen vandaar: extra lekker en in geen velden of wegen Kip Tandoori van Knorr te bekennen! Het is allemaal eigen makelij, vers, trots, gezond Tegen tienen ‘s avonds is de bediening klaar. Weer een lange mooie dag


Slingerend door een kleurig en geurig ontplofte lente gaan we steeds ook op mini-expeditietjes, de bordjesloze Sardische bush in, op weg naar bijzondere plekken waar we vooral zélf een energiebron/plek gaan zijn. Een wandelende, voortaan. Daar wil je soms wel een muurtje over of een hek onderdoor, want je voelt meer en meer tot in elke vezel dat je leeft, opleeft, oplaadt, sprankelt, wervelt, uitzendt: licht bent.

We gaan met maximaal 10 mensen op stap, dus er is persoonlijke aandacht. Mag ook wel met de dingen die we meemaken! De compactheid zorgt ook dat we de deur niet plat lopen, en dat is goed, want we komen juist daardoor ook op kleine verscholen parels. Dat waardeert men ter plekke zeer: rispetto!


We komen op en in plekken waar een magische sfeer hangt. Vele legendes, over initiatie en heling hier, waarvan we ook zelf wat kunnen verkennen in een trancereis, of doen we er een familieopstelling als die zo opkomt, of een picknick, of een dansje under the stars? Je gaat serieus én vrolijk wat meemaken! En alles wat je hoeft te doen is nou eens niet steeds maar weer te gaan voor standaard, voor het bekende, maar je overgeven aan het mythische van Sardinië, inclusief misschien dat kleine wilde nog in jezelf. Nou, eng, hé 🙂 Superveilig, hoor, we zijn met mooie respectvolle mensen bijeengekomen die nog de nodige sprankeling hebben (of weer willen!).

Extra info

VERTREK van Amsterdam naar Olbia: woensdag 19 tot 29 april 2023.  |PRIJS: De 1850 euro is op basis van een eenpersoonskamer. Verdien meteen 50 euro korting daarop als je de kamer wilt delen, met gewoon je eigen bed, uiteraard. Nog eens 50 euro korting krijg je voor iedereen die via jou komt. (Maximale korting: 400 euro). Je krijgt hoe dan ook heel veel op en deze 11 dagen met 9 overnachtingen met zeer lekker Sardisch eten, gezellige lunchpicknicks, pure producten van Sardinië, vaak een geweldige proeverij, en minimaal van rijke eenvoud de ene keer en in een indrukwekkende omgeving de andere keer. Het is ook inclusief gerieflijk gezamenlijk vervoer op het eiland, en je gaat mee met een meestergids met een oog voor verscholen betekenisvolle plekken. Bel op tijd voor overleg en een beslissing over de vlucht: 06-11 33 45 11.

-

|EXTRA KORTING Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in Sams huis in Santu Lussurgiu, met dagelijks Whatsapp-locatiecoaching, dus met niet alleen wel zeven verschillende soorten stranden of zo. Het is er zeer rijk rondom, met dit soort locatie-coaching; ik weet meer dan locals, die het gewoon niet (meer) zien. Jij gaat veel moois zien. |INFO Logistiek-Sardinië? Bel eerst 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com. |BOEKEN Vul als stap 1 het aanmeldformulier in. Stap 2 is dat ik je bel, om even te controleren of alles duidelijk is. Stap 3 is dat je e-mail ontvangt van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking: eerst een aanbetaling van 500 euro, in september de rest. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. |STO-GARANTIE |Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. |Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •