Laden Evenementen

EDITIE 4 – FAMILIE-OPSTELLINGEN OP SARDINIË, INCL. PREHISTORISCHE VOOROUDERPLEKKEN, MET PETER DEN HARING

dagoverzicht

 • DAG 1: Landen op Olbia en korte transfer naar lieflijk agriturismo in prachtige natuur, waar we meteen aanschuiven voor smaakvolle antipasti! De wijn komt rechtstreeks van de plaatselijke Vermentino-velden. Maar we komen hier voor familieopstellingen: iedereen komt aan bod, als je steeds meegaat met de groep. Dat we dat bewust ook gaan doen op oude ceremoniële plekken, maakt het zomaar wat dieper en leuker. Een vorige deelnemer zei: ‘Een ontdekkingsreis waarin je uit de herhaling van oude lessen en patronen stapt en jezelf bevrijdt van alle karma.’ Dat belooft wat!
 • DAG 2: Meemaken van een van de meest magische zonsopkomstplekken van Sardinië! Diep verstillend mooi. Trancereis doen daar?Het vergt misschien vroeg opstaan, maar het is het zo díep waard! Na het ontbijt bezoeken we niet zomaar een complex! Het is uniek in de hele wereld en het biedt veel links met het wezen van ‘familieopstellingen’. In the middle of nowhere zijn we nogal somewhere. Sowieso is het geweldig wandelen tussen de rotsen, kennelijk gebeeldhouwd door mens en natuur samen. Een filmset. Op dat soort plekken doen we veelal ook een lunchpicknick, met wijntje, hapje, eten uit de buurt, van het land, van het eiland. Voedsel delen, voedzaam zijn. Het is geen gastronomische bourgondische reis, maar het kan zomaar verrassen: alles lokaal, net weer anders, samen genieten. Krachtige, oeroud-vulkanische grond, nog zeer mineraalrijke producten.
 • DAG 3: Transfer naar Santu Lussurgiu, monumentaal dorp in uitgedoofde vulkaan: rust, lekker eten, mooie natuur, topplekken uit de prehistorie in de buurt: van feeënhuizen, tot reuzengraven tot zonnetorens, allemaal ceremoniële plekken voor de volgende dagen. Door dit soort plekken te bezoeken neem je toch even wat makkelijker afstand van wat je denkt, thuis, je gewone patronen. Het leek vorig jaar wel alsof de plekken het waarderen dat we komen: magisch mooi. Toch de moeite waard om er een schilderachtig ommetje voor te maken! Denk aan de afstand tussen Zoetermeer en Scheveningen, maar dan net iets anders dan Nootdorp en de A12 als panorama. Het is hier heel mooi, natuur, puur. En de plekken hebben van oudsher al iets te maken met ‘contact met voorouders’. In een lichte sfeer, want we hebben de nodige humor, gaan we eens kijken wat we voelen. Een goede eigenschap bij familieopstellingen! In de avond aan een prachtige tafel eten in een schitterend restaurant.
 • DAG 4: Rondom het uitstekende ontbijt kunnen we de zon zien opkomen in de serene natuur binnen enkele minuutjes rijden buiten het dorp, met stil makend uitzicht op dit bijzondere eiland. Er is veel natuur, berg, water, bronnen en zelfs allerlei verschillende stranden zijn zo bereikt. Het mooie is ook de kruidengeur van het land, het licht, de lichtplekken, het bronwater alom, toch net iets anders dan in Nederland in mei. Vandaag gaan we de bergen in, groen, fris, weelderig, sprankelend. Lieflijke energie voor een familieopstelling bijvoorbeeld op een agriturismo waar we ook lekker éten! Misschien wel een dagje zoals de Italianen doen: de lunch belangrijker maken en in de avond eens licht eten, iets lekkers uiteraard. Zelfs de lunchpicknicks zijn proeverijen: net weer een ander lokaal kaasje, worstje. groente dat nog smaak heeft. Eerlijk, heerlijk, en dat op mooie plekken, soms bewust een beetje avontuurlijk: uitstekend ook voor het groepsgevoel, voor de persoonlijke connectie en ontwikkeling. Want daar komen we voor. Terug in het dorp kun je altijd even lekker uitrusten in je fijne, karakteristieke kamer, of je gaat toch nog even mee op een begeleide wandeling door het dorp? Of je geniet op het terras met groen uitzicht van de prettige sfeer in het dorp, en van de lagere horecaprijzen dan in Nederland.
 • DAG 5: Er is een verscholen pizzeriaatje, te leuk om over te slaan, vind je nergens ter wereld zo. Ook die voelt huiselijk, gezellig, zoals dat ook past bij de groep, die in de loop der week veel heeft meegemaakt. De familieopstellingen samen meemaken zorgt altijd voor fijne menselijke sfeer. Er is veel om van te genieten en om over door te mijmeren. Het is wel tijd voor een dag strand, na zoveel imposant binnenland en… binnenwerk. Uitzicht, lucht, licht, afspoelen. Aan het eind van de dag zo’n prehistorische toren op, weer zo verscholen in the middle of Sardinian nowhere, hier komt geen toerist, maar dat zijn wij ook niet. Daarvandaan, met wijntje erbij, de ondergaande zon zien spiegelen in de flamingolagunes in de vlakte links en de zee rechts…. Een mooie omgeving ook voor een trancereis, het bos heeft een feeërieke sfeer. ‘Daar zag ik er een!’ Nou, bijna dan.
 • DAG 6: Toch maar ook feeënhuizen bezoeken dan. Sardinië heeft verbluffende rotsgraven, we bezoeken complexen waar vrijwel nooit iemand komt, de sfeer is er ‘ver terug in de tijd’. In sommige kun je ook staan. Hoe zou het zijn om binnenin een familie-opstelling te doen? Anders ervoor, tussen de kurkeiken. Soms lopen er paarden ogenschijnlijk in het wild.
 • DAG 6: Als hij niet al eerder is ingelast: een rustdag, veel vrije tijd. Uiteraard kun je aansluiten bij iets, maar ook bij niets. Natuurlijk is je ontbijt en diner wel geregeld. Je lunch improviseren we ook wel, afhankelijk van of je meegaat of alleen op pad gaat. Je hebt steeds een hotline met Sam, die je ook bij alleen op pad gaat bijstaat met raad en daad.

 • DAG 7: Toch maar ook feeënhuizen bezoeken dan. Sardinië heeft verbluffende rotsgraven, we bezoeken complexen waar vrijwel nooit iemand komt, de sfeer is er ‘ver terug in de tijd’. In sommige kun je ook staan. Hoe zou het zijn om binnenin een familie-opstelling te doen? Anders ervoor, tussen de kurkeiken. Soms lopen er paarden ogenschijnlijk in het wild.

 • DAG 8: Wie heeft er nog niet centraal gestaan in een familie-opstelling? De groep is inmiddels zo hecht: natuurlijk zijn we graag representant voor elkaar. We hebben in korte tijd veel praktijkervaring opgedaan, met lotgenoten. Dit is ook best een reis voor wie al opstellingen geeft: heel leerzaam om in korte tijd zoveel te zien. Los van de mooie omgeving met ook vandaag zeker weel een bijzondere ceremoniële plek.

 • DAG 9: De laatste dag in het dorp is er een om dieper uit te blazen, het laatste restje van alle opgekropte energie die er vóór deze week in heeft gezeten. Dán is het mooi om zo’n bijzonder Sardisch personage op te zoeken. Ja, hij vindt rare blaasinstrumenten uit, een meester in circulaire ademhaling, terugkerend, cyclus, weg en weer terug, vergeten en weer herinnerd, nieuw leven in geblazen. En hij maakt nog geweldige likeurs ook, die we proeven! Meenemen voor thuis? Als iedereen geheimhouding zweert – grapje – verklap ik de plek op Sardinië waar vijf grote leylijnen op aarde elkaar kruisen. Een unieke energieplek op de wereld: hier een laatste familieopstelling doen, verbonden met de hele wereld. Bij ondergaande zon à la Out of Africa.

 • DAG 10: Je had al op dag 2 door: dit eiland, zo bereisd, ervaren, is immens, het was wijs om ‘niet alles te willen zien in 10 dagen’, maat wat bén je deze week echt op réis gegaan! Maar nu gaan we toch echt naar het vliegveld. Als je niet besluit te blijven.
 • -STEL JE VRAAG-

OP CEREMONIËLE OERTIJDPLEKKEN OP SARDINIË: JE KARMISCHE HOROSCOOP, TRANCEREIZEN, FAMILIEOPSTELLINGEN

Kan soms best gastronomisch zijn! Deelnemers aan editie 1: ‘Dit soort eten kan toch niet bij de prijs inbegrepen zijn?’ Ja hoor, hoewel we niet eens voor het eten komen… Want in den beginne hebben zeer wijze, bijzondere prehistorische mensen ons op Sardinië allemaal wonderlijke monumenten nagelaten, waar we iets (mee) gaan doen. Het gaat om Brontempels, Reuzengraven, Lichttorens (‘verbinden hemel en aarde via de zon’), zogeheten Feeënhuizen, tussen allemaal groen, natuurschoon, watervallen, curieus gevormde stenen, heuvels, zee, cultuur, oerenergie. We wandelen steeds niet lang, maar wel steeds in een prachtige omgeving met af en toe een beetje avontuur: soms om een dicht hek heen draaiend, op terrein waar veelal zeer weinig mensen komen. Raar eigenlijk dat er niet veel mensen komen, maar het komt ons wél goed uit: rust! Je komt op bijzondere ceremoniële plekken uit die diepe prehistorie, veelal veelal afgestemd op bewegingen van zon, maan, sterren, seizoenscycli en levenscycli. Extra mooie energieplekken voor een diepe meditatie, trancereis, familieopstelling, op locatie en niet zomaar locatie: plekken die al vanaf de oertijd ceremonieel zijn geweest. Een bijzondere ervaring om dit daar op die oeroude plekken te herhalen. Meer en meer mensen, internationaal, herkennen de sporen van – wie weet – Atlantis. Kan zijn. Voelt hier sowieso fijn.

HOOGTEPUNTEN

Dit is het meer waar we onze eerste zonsopkomst op het eiland gaan zien. Het is niet uit te leggen in woorden, maar je bent meteen al blij dat je bent meegegaan, ook na het eten van gisteravond, bij aankomst! Dit soort plekken beleven is wellicht een soort herinnering aan heel vroeger, een verloren paradijs, de herinnering zit nog diep in ons allemaal van binnen. Laat dit nou ook het eiland van Atlantis zijn – kom je nog achter – en hoe dan ook voelt het hier als een soort thuiskomen, hoe anders het ook is dan thuis, in NL. We zien harmonie en schoonheid en puurheid. En het leuke is: eventueel andere bezoekers op dit agriturismo wéten dit niet eens… Wij zetten de hele week door dit soort extra stapjes die meerwaarde geven: speciaal geselecteerde plekken, op momenten met meerwaarde, voor sessies die extra bijblijven. Oh, ja, we hebben ook veel gelachen, hartelijk gelachen, op editie 1. Het belooft weer een feest met inhoud te worden.

We zijn niet zomaar op een eilandje. Het is een prominente streek in de oertijd geweest. Er staan zeer antieke meesterwerken en wij gaan daar ook in rondlopen. Kom als je openstaat voor meer dan enkel de standaard-reconstructies van archeologen. Het zou heel best kunnen zijn dat het ceremoniële plekken zijn geweest, inderdaad, en niet kastelen of zo. Dat ga je zien en voelen op een eiland dat Italianen terecht het Isola Mito noemen: het mythen-eiland. Een zeer hoge kandidaat om Atlantis te hebben ‘gehad’.

Gastvrijheid, zorgzaamheid en veiligheid staan centraal. En dat moet in best een ontdekweek, en ontdekken is nu eenmaal de gebaande paden verlaten… Maar ik weet niet alleen de weg naar nét de bijzondere Reuzengraven en Sterrentorens en locals, ik wijs je op details, verbanden, energie die geruststelt, voedt, graag levend houdt: keep alive. Een geweldige sfeer om in samen te zijn en misschien wel te herontdekken wat we als mens te vaak een beetje kwijt zijn, tegenwoordig. Daarom voelt het ook zo vertrouwd. Het is ietsje meer dan bijzondere plekken te vinden en bezoeken… En gelukkig heb ik alles al voorgeproefd voor je :). Het is lekker, het is goed!

We bezoeken expres bouwwerken uit een tijd dat men nog precies wist welke ster waar stond en welke periode die ster markeerde, om op aarde mee rekening mee te houden. Het is iets meer dan gewoon tussen wat stenen lopen in schitterend landschap: het zijn geweldige plekken om een trancereis te doen of je karmische horoscoop te bespreken.

Onder begeleiding van de Haagse coach, astroloog, auralezer en therapeut Peter den Haring (warempel op leeftijd, maar ook geweldig jeugdig) kun je op rituele plaatsen deelnemen aan een familie-opstelling of mee op een trancereis in de natuur, op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens. Als je wilt kan hij je ook zicht geven op de karmische aspecten in je geboortehoroscoop. Al met al ga je mee met twee onorthodoxe researchers in een uniek actueel onderzoek, met veel bijzonder licht en inzicht ook in jouw eigen persoonlijke ‘verhaal’, je unieke levensloop. Peter schrijft ook al 15 jaar elke twee weken Tijdgeest Magazine, voor mensen die streven naar een praktische en speelse vorm van spiritualiteit en openstaan voor alternatieve inzichten op het gebied van gezondheid en grenswetenschappen.

In Santu Lussurgiu zitten we verspreid over twee huizen binnen een minuut van elkaar lopen. Het is een gekend en erkend monumentaal dorpje, de huizen hebben een gezellig rustieke uitstraling. De restaurantjes hebben het allemaal bijzonder goed in de vingers en houden moeiteloos rekening met ‘gezondheidsvoorkeuren’. Bijzonder ‘voedend’ is ook de inspiratie die je krijgt om voortaan ‘nóg’ vaker gezonde dingen tot je te nemen: je gaat er namelijk langer in je leven lekker van in je vel zitten, je stelt ziektes en beperkingen uit. Je hebt vast wel gehoord van de Blue Zones? Sardinië is de bakermat van dat fenomeen. En we maken hun inspiratie praktisch. Sorry als we je niet overvoeren met hoeveelheden eten. Dat zou ook ongezond zijn. Eerlijk en heerlijk basic, rijke eenvoud.

De ceremoniële plekken hebben vaak allerlei afstemmingen op zon, maan, wendes, equinoxen en zijn zomaar… ontzagwekkend. En… je kunt er grappige foto’s maken. Het is al met al een bijzondere mix van leuk en wijs, met mensen die ook weten wanneer stilte past: relativerende genieters met humor, levenservaring, compassie en fijnzinnigheid. Heel nuttig ook rondom familieopstellingen.’!

Bij het meer zitten we ook niet verkeerd, hoor: oma in de keuken, ik kom er al jaren. Het is er gezellig, er is veel groen en ruimte: zeer fijne energie! De eigenaar wil nog wel eens het mooiste liefdeslied ter wereld zingen: een Sardisch lied. Zijn dochters hebben de zaak goed op de rails en vormen ook een ge-olied team met mij. En de honden – misschien wel de allerliefste van de hele wereld – lopen gezellig met ons mee en tijdens een familie-opstelling kan zomaar de juiste hond op het juiste moment verschijnen: de dingen gebeuren hier nooit zomaar toevallig.

We wandelen tussen rotsen door ook waar je verbeeldingsvermogen van aanslaat: loopt daar in de verte nou een grote schildpad? Waar stond die ook alweer symbool voor? Is die rots nu bewust een slang, een wachter, een fallus, een moeder met kind? Alles lijkt gebeeldhouwd al duizenden jaren geleden, in de allerhardste steensoort, met bijzonder verhaal eraan verbonden, uit een tijd waarin het leven nog als een cyclus werd gezien: je kwam altijd weer terug, net als de cycli in de natuur, de sterren, de zon en maar, de seizoenen. Je zult op zo’n reis veel meer dan op andere Sardinië-reizen het eiland ontdekken als een groot continent aan bijzonderheden. Hier ‘hangt’ iets van het Verloren Paradijs en het is hier dat we soms helemaal alleen samen aan de slag gaan, zijn, werken, vragen, antwoorden. De inspiratie komt beslist niet enkel van Peter en mij: zoals je zult merken komt ze ook van de andere mensen in de groep. We zijn warempel niet eens ‘toevallig’ bij elkaar.

De eerste twee nachten blijven we dichter bij het vliegveld, en we komen er als een soort thuiskomst – en de cirkel is rond – aan het eind ook weer terug voor een lunch en een laatste opstelling. Je ziet dan aan het eind van de week hoeveel we hebben meegemaakt en gerust en tot ons genomen en verwerkt. Het is bijna niet te vertellen thuis. Zo’n reis kan best betekenisvol zijn, misschien zelfs leidend tot nieuwe keuzes in het leven, en sowieso leidend tot meer rust en balans. Daar staan ook de familie-opstellingen voor. Kortom zeker ook als je niet bang bent om wat ‘los’ te maken, in goed gezelschap. Maar je bent ook zeer welkom als je enkel foto’s maakt, hoor!

Verslag van editie 3: ‘Nu iedereen weer behouden thuis is, viel er een schat aan fascinerende foto’s te verzamelen. Een intensieve reis, dat was het. Dat ons ook gastronomisch spektakel werd aangeboden, hadden we niet verwacht. Toastjes met schapenkaas en olijf, rolletjes spek rond asperges, gegrilde aubergines en tomaten, lasagna’s met lokale geitenkaas, salades met van alles en nog wat, zeven modellen koekjes, taartjes met vulling, ik vergeet de helft. Maar niet de vorstelijke pizza’s bij het kruisbeeld van Onze Lieve Heer, hoog boven het dorp, waar Sam’s huisje staat. Heerlijk zo’n all-in vakantie. En als we elkaars nog eens wilden trakteren, was de koffie slechts € 1,35 of zo. Ontspannen rondjes dus. We reden rond in een gehuurd 9-persoonsbusje (met z’n zessen) in combinatie met drie deelnemers in Sam’s eigen auto, zodat we niet in de auto’s mondkapjes op hoefden. Negen man in het busjes hadden dan wel moeten doen, regeltjes… Wat waren we aanstekelijk met bewustzijnsverruiming bezig. Met Trancereizen, Familie Opstellingen, horoscopen en diverse orakelsystemen. Echt een superspiritueel reisje met mij en onze fabuleus erudiete lokale gids Sam. Saai kon het gewoon niet zijn. Zoeken in een labyrint uit de prehistorie naar ongewone oplossingen voor persoonlijke problemen? Kijken naar graven van reuzen? Na een uitgehakte demonische apenkop in de rotsen? En een enorme slang? Landingsbanen voor Ufo’s herkennen in het landschap? Strand met kristalhelder water? Volgend jaar in de lente weer. Sardinië hoort bij een van de zogeheten Blauwe Zones, plaatsen waar de mensen veel ouder worden dan gemiddeld. Eten is goed, zon is goed, ruimte is overdadig en EasyJet tickets waren goedkoop!’

Een paar nachten zitten we in weer een agriturismo. Oh ja, met zwembad. En weer wat dichter bij het strand. Nooit weg! We houden van agriturismo´s, de echte zijn veelal familie-gedreven, geen afstandelijk hotel, we zijn op bezoek. Ze staan vaak vroeg weer op om ook het land te doen, dus de producten komen vandaar: extra lekker en in geen velden of wegen Kip Tandoori van Knorr te bekennen! Tegen tienen ‘s avonds is de bediening klaar. Afterparty kan, het is makkelijk daarvoor in te kopen, maar de meeste mensen gaan na weer een zeer rijke dag heerlijk slapen.

We gaan met minimaal 5 mensen en maximaal 10 mensen; het nadeel is dat je misschien wat meer betaalt, maar het voordeel is dat je meer ziet en meemaakt, ook door de wendbaarheid die we daardoor behouden. Het heeft ook te maken met respect lokaal: we lopen de deur niet plat. Dat waardeert men zeer ter plekke en tot nu toe ook in de groep: eerdere deelnemers gaven ‘een dikke 9’ of een fooi, maar dat laatste hoeft niet. We zijn al blij als je ook zo tevreden bent aan het eind van zo’n superweek!

Extra info

VERTREK van Amsterdam naar Olbia: woensdag 19 tot zaterdag 29 april 2023.

-

|PRIJS: je zult al snel zien: deze 10 dagen zouden wel meer dan 1800 euro mogen kosten. De prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag 25 euro per nacht bij een 1-persoonskamer; die zijn schaars! De vlucht kost je rond de 100 euro retour als je snel boekt; overleg eerst: 06-11 33 45 11. Denk maar aan wat je er allemaal voor krijgt in 10 verrassende dagen met 9 overnachtingen met zeer hoog gewaardeerde lunchpicknicks en ‘s avonds samen eten van wat een puur agriturismo – eigen producten en met oma in de keuken! – of thuis bij Sam of in weer een ander uitstekend restaurant. Inclusief gerieflijk gezamenlijk vervoer op het eiland, mee met een zeer ervaren en vrolijk-erudiete gids die ook zeer verscholen plekken gewoon víndt, en vertaalt en inleidt, en veiligheid, vertrouwen én magisch toeval biedt.

-

|PRIJSANALYSE Er zijn mensen die de prijs van tevoren te veel vinden. Niet achteraf, maar vooraf. Voor het hele weekprogramma – met zeker 10 familieopstellingen plus enkele trancereizen plus als je wilt een persoonlijke sessie met Orakel-kaarten, plus het vinden en ervaren van bij het grote publiek bizar onbekende Sardinië-plekken, speciaal geselecteerd ook om hun boodschap, metafoor, inspiratie, sfeer. Je bent hier ook op het eiland van de Gezonde Superoudjes: wat we deze week doen heeft een rechtstreeks verband met zeker twee van hun negen ‘geheimen’. Je bent gewoon heel goed bezig ook voor jezelf, als je meegaat, en waarschijnlijk kom je nog heel positief aanstekelijk thuis ook. Mocht je nog twijfels hebben over de prijs: weet dat je Peter en mij – naast alle vaste kosten – in wezen beloont met nauwelijks 100 euro bruto per dag, voor ons samen. We kunnen niet in je portemonnee kijken, maar voor zo’n superweek – want dat waren editie 1, 2 en 3 – is het elke euro waard. En wil je extra dagen komen of blijven, dan helpt Sam je aan een fijne plek en bijzondere invulling.

-

|KORTING Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in Sams huis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!

-

|RISICO BIJ ANNULERING Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.

-

|CORONA De reis gaat vanuit Keep Alive Tours qua Corona enkel niet door als Sardinië volgens Italië zélf Zone Rood is. Het is nu Zone Wit en Europees Groen. Nogmaals: bepalend is welke kleur Italië afgeeft, dus niet wat de Nederlandse overheid de ANWB of kranten stellen of adviseren, immers veelal voor heel Italië, niet richting Sardinië apart. En we gaan wél degelijk naar een eiland apart, Sardinië, rechtstreeks, en daar kent Keep Alive Tours de situatie genuanceerd, praktisch, feitelijk, uit diverse ervaring. Dus houden we mondkapjes eventueel paraat en rijden we verdeeld over twee auto’s. Sowieso komen we in zeer licht bevolkt gebied. Wie afgelopen oktober meeging, toch ook in ‘Corona-tijd’, kijkt er zeer tevreden op terug. Heb je vragen: 06-11 33 45 11. Intussen – we spreken eind juni – zijn alle testvereisten en dergelijke geschrapt.

-

|INFO Logistiek-Sardinië? Bel eerst 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.

-

|BOEKEN Vul als stap 1 het aanmeldformulier in. Stap 2 is dat ik je beL, om even te controleren of alles duidelijk is. Stap 3 is dat je e-mail ontvangt van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking: eerst een aanbetaling van 500 euro, in september de rest. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.

-

|VERPLICHTE STO-VERKLARING
Nederlands: Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. |Engels: This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •