Laden Evenementen

OP AANVRAAG IN 2022: EIGENZINNIG EN VRIJ ONDERNEMEN: OP DEZE SARDINIË-REIS KOMT HET BESTE VAN JEZELF BOVEN

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar beproefd smaakvol en heerlijk huiselijk agriturismo. De dag staat in het teken van landen, acclimatiseren en een eerste kennismaking met de groep. En we beginnen uiteraard met heerlijk eten.
 • DAG 2: De start van onze reis staat in het teken van overgave en vertrouwen. In het kalme tempo van het eiland ga je vanzelf meer openstaan voor wat de wereld om je heen te bieden heeft. spontaan bieden. Dit kalme besef, vertrouwen, gaat meer en meer met je meereizen.
 • DAG 3: Vandaag staan we stil bij alles wat je tegenhoudt. Onderzoek het, kijk het recht in het gezicht, zwelg er zelfs even in. Het is goed om het donker even op te zoeken, we keren vanzelf terug naar het licht. Wie zit er achter al die bezwaren en beperkingen? En wat zit dáár nog achter?
 • DAG 4: De juiste mindset is er en alle belemmeringen zijn uit de weg. Welke weg durf je in te slaan? Associeer er lustig op los, kijk waar je intuïtie je brengt en wat dat je leert over jouw missie.
 • DAG 5: Je nieuwe focus vraagt om contemplatie en fijn slijpen. Je bent vandaag voor even teruggeworpen op jezelf. Je gaat je nieuwe richting internaliseren, er écht in geloven. Je gaat voelen hoe plannen als vanzelf komen bovendrijven.
 • DAG 6: Je ideeën zijn steeds helderder. Tijd om ze naar buiten te brengen. En om steun te vragen waar je dat nodig vindt. Deze week alleen al hebben we – in onze Fellowship – een mooie tribe gecreëerd. Een belangrijke voorwaarde voor geluk in het leven: je kunt en moet het niet allemaal alleen.
 • DAG 7: Hoe zorg je nu dat dit gevoel en deze plannen van deze week bij je blijven? We willen bestendigen wat we hebben bereikt.
 • DAG 8: We kijken aan het heerlijke ontbijt nog één keer met elkaar terug op de week. Onderweg naar het vliegveld een winkeltje? Sowieso stap je al met een koffer gevuld met geweldige ervaringen in het vliegtuig. Je gaat je verrijkt voelen, verzorgd, begeleid, begrepen, gemotiveerd.
 • -STEL JE VRAAG-

VAN VLUCHTGEDRAG NAAR INNERLIJKE VRIJHEID, OM WEER VANUIT JE KERN TE GAAN ONDERNEMEN

Ver weg van ´thuis’ kun je op deze Sardinië-week onderzoeken wie je bent, je kern vinden én voelen, en pas van daaruit je werkelijkheid gaan creëren.

Sander en René, van Flaming Crane, nemen je mee op een diepe ervaringsweek die gaat aanvoelen als betekenisvol avontuur, op zoek naar efficiënte eigenheid, met resultaat. Dit aan de hand van kennissessies aangevuld met door de dag heen aanvullende inspiratie, onderweg, gaandeweg, en passant, schijnbaar toevallig.

Ga dit avontuur met jezelf aan, in een groep gelijkgestemden die ook op het spoor zijn van hun ware natuur en unieke boodschap. Dit alles in een unieke Sardinië-setting, vol betekenisvolle plekken en zelf avontuur, compleet veilig uiteraard.

Kom in schoonheid en met volle focus – weg van Nederlandse beslommeringen – werken aan je ware identiteit, eigenheid, vrijheid. Neem contact op bij vragen: info@keepalivetours.com

HOOGTEPUNTEN

De naam van Flaming Crane – van Sander Ritman en René Waterreus, is ontstaan vanuit hun gecombineerde totemdieren. Een totem staat symbool voor jouw kern, geeft kracht én een kompas. Sander is de Kraanvogel die zijn ruimte in mag nemen en René de Feniks die zichzelf steeds weer opnieuw mag uitvinden. Samen zijn zij de vlammende kraanvogel ofwel Flaming Crane! Zie voor meer informatie www.flamingcrane.nl. Wat gaat jouw totem blijken te zijn? Dus jouw kern, kracht én kompas, zakelijk en persoonlijk?

Onze ervaring ligt in het werken met kleine groepen. Hierdoor creëren we een ‘secure base’. Alles is gericht op vriendelijk en waardevol samenzijn; gezond voor lichaam en geest. En je zit niet in een keurslijf deze week. Er is veel groen en ruimte waarover we je tips geven wanneer je even je eigen gang wil gaan. We kennen de omgeving goed en staan je bij in je verkenning ervan. Want we beseffen dat een week Sardinië iets meer moed vraagt dan een week ergens in de Hollandse natuur of stad. Echt wel iets anders…

Je gaat namelijk bewust niet alleen aan het werk in het groen rondom het heerlijke agriturismo. Een sessie kan ook zomaar plaatsvinden op plekken die niet veel mensen weten te vinden, ook niet mensen van Sardinië. Dat is op zich al leuk, maar wij gaan voor meer dan alleen maar leuk. We brengen je naar zeer antieke plekken, die 3500 jaar geleden al ‘begeleiding en inspiratie’ gaven: een kern, kracht, kompas. Zijn het de stenen, is het de vorm, de natuur, de sfeer, onze positieve intenties? We doen er goed, belangrijk werk, dat is in ieder geval zeker!

Naast intelligente mentale uitwisseling zijn er ook natuurelementen die rust, respect en verbinding oproepen. En verwondering! Je komt hoe dan ook thuis met bijzondere verhalen, en foto’s!

Samen creëren we een bijzonder en uitdagend avontuur in een prachtige omgeving, heel afwisselend en rijk aan inspiratie, uit heden en uit het diepe verleden. Aan het einde van elke dag is het extra genieten van heerlijk eten. De week gaat puur gezonde voeding voor lichaam en geest zijn, met elke dag wel een bijzondere wandeling door de natuur, naar weer een unieke plek.


Het is niet per se een gastronomische reis, maar je kunt inderdaad zomaar onverwacht verheugd opkijken: ‘Dit heeft tenminste nog smaak!’ De liefde, puurheid en trots die in het eten zitten, zijn niet in woorden uit te drukken. Hier links zie je op zich nog maar een simpel recept, maar het is wel door de eeuwen heen door herders geperfectioneerd. Je krijgt de gerechten en producten van de streek. Uiteraard is vegetarisch geen probleem.

Als je het over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling hebt, kan zomaar een new-age-term vallen. Het gaat ook dan wel degelijk over de realiteit van het leven; over kennis en ervaring opdoen, over een toekomstvisie ontwikkelen vanuit je gevoel, over handelen vanuit liefdevolle intentie. Deelnemers en begeleiders gaan elkaar op een dieper level leren kennen. Zeer waarschijnlijk blijven we met elkaar verbonden, doordat we samen toch echt wel iets bijzonders gaan meemaken.

Op deze week ga je je hart en ziel ook voeden met aandacht voor je lichaam. Niet te onderschatten, want emoties en zorgen zetten zich altijd vast in het lichaam, dat altijd de rekening zal presenteren. Liever later dan vroeger, toch? Toevallig ga je deze week ook veel meepikken over Sardinië als Blue Zone, waar heel oude mensen nog helder van geest zijn, ze voelen zich gelukkig en nog nuttig. Er zal veel herkenning zijn tijdens deze reis, maar nieuwe inzichten zullen zeker worden opgedaan.

We gaan veel dieper dan de gemiddelde reis! Soms zelfs letterlijk tot onder de oppervlakte; onder de eerste lagen waar we ons bewust van zijn, blijkt het vaak extra mooi te zijn. Verborgen schoonheid! We gaan op zoek naar nieuwe perspectieven in ons binnenste, samen op een heel mooie ontdekkingsreis.

LOGISTIEK

VERTREK
-
De reis gaat door zodra er vier deelnemers zijn. Meld je i.i.g. voorlopig en nog vrijblijvend aan, dan gaan we eens kijken en concreet maken. Misschien moet je even wachten, en misschien gaan we over een paar weken opeens al weg. Maak je bekend! info@keepalivetours.com
PRIJS
-
2000 euro, maar kom je met iemand samen, dan is voor jullie beiden de prijs 100 euro lager. Nee, de vlucht zit er niet in, maar je geeft daar verder niets uit. Op deze compleet verzorgde week ga je op reis in de meest brede zin van het woord. Inbegrepen zijn alle workshops en inspiratiesessies (missie, visie, gezond blijven, gemotiveerd blijven), alle betekenisvolle Sardinië-excursies, alle entrees, 7 overnachtingen, alle maaltijden en drank aan de maaltijden, alle lunchpicknicks of eettentjes en al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een onderweg kost drie keer niks. Sommige deelnemers regelen crowdfunding, sparen ervoor of zijn het gewoon echt zat en willen er nú uit! Veelal gaan mensen mee als ze echt noodzaak voelen, ‘er mag nu wel wat gebeuren’, en dat zal het ook. Er gebeurt zomaar iets dat je aan het denken zet, vaak perfect getimed. Klinkt het magisch? Vraag maar raak: info@keepalivetours.com.
EXTRA KORTING
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in in dit vakantiehuis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!
RISICO BIJ ANNULERING
-
Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
CORONA
-
De reis gaat vanuit Keep Alive Tours qua Corona enkel niet door als Sardinië volgens Italië zélf Zone Rood is. Het gaat nu al richting Zone Wit. Nogmaals: bepalend is welke kleur Italië afgeeft, dus niet wat de Nederlandse overheid de ANWB of kranten stellen, immers veelal voor heel Italië. En we gaan naar een eiland, Sardinië, rechtstreeks, en daar kent Keep Alive Tours de situatie genuanceerd, praktisch, feitelijk, uit diverse ervaring. We houden mondkapjes bij ons, en in winkels op, als het moet. We rijden zo nodig met twee auto’s. We komen maximaal in zeer licht of geheel NIET bevolkt gebied. Ook afgelopen oktober – toch ook in ‘Corona-tijd’ – zijn reizen doorgegaan, iedereen verbaasd, maar wij weten ter plekke en op vliegvelden hoe het eraan toe gaat. Vertrouw daar maar gerust op, wij weten meer dan de grote reisorganisaties in Nederland, met onze Sardinië-specialisatie. Heb je vragen: 06-11 33 45 11.
BOEKEN
-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
INFO
-
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •