Laden Evenementen

Stralende chakra-reis op Sardinië in de meivakantie 2024

DAGOVERZICHT

 • ZATERDAG 1: Aankomst en met luxe minivan verplaatsing naar prachtig agriturismo met lekker eten. Fijne lieve sfeer.
 • ZONDAG 2: Chakra 1: veiligheid: aan een bloedmooi meer – zie de hoofdfoto van dit evenement – sessies over meer en meer overvloed en vertakkingen vanuit vertrouwen dat er meer is.
  Chakra 2: ki, sprankeling, levensenergie. Bij stralende kwartsrotsen, en… van verhalen tintelende feeënhuizen.
  Nacht en ontbijt en diner in zelfde agriturismo
 • MAANDAG 3: Verplaatsing andere locatie. Onderweg Chakra 3: zonnevlecht, wilskracht. Sessie in ambitieus torencomplex, op belangrijke zonnemomenten uitgelijnd. Na lunch Chakra 4: hart, in de toren die in de Plejadenvallei de hartster in de Plejaden vertegenwoordigt. Overnachting en diner schattig landelijke plek. Deel in pittoresk dorpje nabij.
 • DINSDAG 4: Chakra 5: keel, je boodschap ver voorbij jezelf uiten, op 5-leylijnenplek, de wereld rond. Terug naar schattig landelijk agriturismo. Deel in pittoresk dorpje nabij.
 • WOENSDAG 5: Terug richting vliegveld en zee. Vandaag Chakra 6: 3e oog, intuïtie, op een panoramaplek bij een kunstzinnig restaurant, waar we ook dineren. Nacht in Berchidda.
 • DONDERDAG 6: Chakra 7: kruin – kosmisch: sessie bij met sterren verbonden reuzengraf. Zee.
 • VRIJDAG 7: Rust, zee, wandel, stadje. Herhaling chakra’s.
 • ZATERDAG 8: Richting vliegveld, maar onderweg dient zich ook nog wat moois aan, wat ook met onze energie heeft te maken.
 • -STEL JE VRAAG-

BELEEF EEN 8-DAAGSE CHAKRA-REIS OP SARDINIË LANGS BIJZONDERE KRACHTPLEKKEN EN... ONTDEK JE WARE ESSENTIE

Ben je ook klaar voor een reis naar binnen? Ga dan met ons mee op dit spirituele avontuur.

8 dagen lang staat een chakra in de spotlights dat wordt bekrachtigd door een bijzondere – op dit chakra afgestemde – krachtplek. Door middel van yoga, meditaties, dans, voetreflexmassages, systemisch werk en energetische healing breng je de energie van dit chakra in balans. Doordat we dit doen op bijzondere krachtplekken kun je nog dieper naar binnen gaan reizen, in contact met je ziel, iets hogers, diepers, puurs in jezelf.

Je gaat je chakra’s leren voelen en in balans brengen waar nodig. Je komt steviger in verbinding met jezelf, je hogere bewustzijn, de aarde en de kosmos. Je komt in contact met de hartslag van de aarde en je wordt uitgenodigd dit te integreren in je dagelijks leven.

Je gaat ervaren hoe het is om:
• In balans te komen en te blijven.
• In verbinding te blijven met jezelf.
• De liefde voor jezelf te vergroten.
• Jezelf energetisch te reinigen van lagere energieën en eerdere ervaringen.
• Bij je eigen energie te blijven en energie die je onbewust hebt overgenomen van een ander weer los te laten.
• Te ontspannen en ontladen.
• Beter te luisteren naar signalen van je lichaam van hoofd naar hart.
• Je gedachten en emoties de baas te blijven.
• Zelf-heling toe te passen met je handen en je ademhaling.
• Meer te vertrouwen op je gevoel, eigen wijsheid en je intuïtie.

Elke dag neemt onze spirituele Sardinië-expert Sam ons mee naar een van de krachtplekken, energieplekken, lichtplekken op Sardinië, langs Plejaden- en Atlantisplekken en de 5-leylijnenkruising. Er is niemand in Nederland die er zoveel van weet, ook op dieper niveau, wat betreft hun oorspronkelijke bedoeling.

Welkom op een uniek spiritueel avontuur, langs plekken die zijn afgestemd op het chakra en het thema van de dag, in gezelschap van altijd mooie mensen, die op zo’n week niet ‘toevallig’ bij elkaar komen.

Gun je jezelf deze unieke 8-daagse chakra-reis, vul dan nu het voorlopig-aanmeldformulier in, onder aan deze sitepagina. Je wordt dan snel gebeld om eventuele vragen door te nemen.

OM NAAR UIT TE KIJKEN

Anja Vogelzang geeft energetische behandelingen individueel en groepsgericht. De basis is altijd gronden, beschermen en zuiveren. Door af te stemmen op de essentie en gebruik te maken van verschillende tools wordt de kern van wat gezien wil worden geraakt. Dit geeft helder inzicht en transformatie. Daarnaast geeft ze voetreflexmassage en meditaties volgens de Schumann methode. Ook kun je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden.
Haar missie is iemand weer in verbinding brengen met zijn eigen pure kracht. Anja is tevens werkzaam als wijkverpleegkundige.

Nicolette van Oortmerssen geeft yogalessen in Vinyassa Flow Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra. Daarnaast coacht ze mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en (zelf)liefde. Ze maakt gebruik van diverse technieken, traumaverwerking, innerlijk-kind-werk en systemisch werk. Samen met Anja geeft ze meditaties volgens de Schumann-methode. Ook kan je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden. Haar missie is om mensen te helpen om weer van zichzelf te houden en zich hun ware zelf te herinneren.

Waarom twee Friese Famkes nou zo’n mooi avontuur organiseren op Sardinië? ‘Sardinië is niet Italië’, staat hier. ‘Nou, dat herkennen we van Friesland, ook niet helemaal Nederland. We vonden het zó leuk om te horen dat je Sardinië wel het Friesland van Italië kunt noemen… Ook zo eigengereid, trots, gerespecteerd, met een eigen taal en heel diepe roots! Herkenbaar!’

Het is zeer vaak mooi weer op Sardinië, kleurig, geurig, de natuur geeft nog steeds het mooiste van zichzelf. Sardinië staat bekend om de grote kracht van de bodem: veerkracht ook. Zonnig is het in meer opzichten:  het bevat een van de internationaal befaamde Blue Zones, waar de mensen heel oud zo ongeveer gezónd overlijden. Waar dat ‘m inzit – heel goed te doen ook in Nederland, oké Friesland 🙂 – neem je mee op deze reis en daarna ook naar huis. Daar ga je onder meer met veel lichaamsvertrouwen weer thuiskomen.

Je gaat met maximaal 8 levenservaren vrouwen op stap, allen levenservaren, liefdevol, in een veilige sfeer, open, vriendelijk, van niveau.

Het agriturismo van onze eerste drie nachten – in centrum-noord Sardinië, in de Vermentino-wijnstreek – staat terecht in de top-tien van agriturismo’s op Sardinië! De dames doen uitstekend werk, met verfijnde lokale ingrediënten. Prachtige zitplekken voor de sessies ook buiten, dicht bij een mooi meer en bijzondere schatten in de omgeving. Rust en inhoud, zeer fijne kamers, uiteraard met mooi eigen sanitair.

Het agriturismo van onze tweede drie nachten ligt tussen de mooie granieten rotsen in, Ook hier komen de producten uit eigen ‘tuin’, of van directe familie in de buurt. En koken dat ze kunnen! De mensen zijn heel stabiel en inventief, hartelijk, levenservaren, van alle markten thuis, en ze kunnen op elkaar rekenen. En wie er de scepter zwaait? De vrouw! Ook de Sardische vrouw weet van wanten. Na een paar nachten in een schitterend pittoresk dorpje in de heuvels – de zee is niet ver – slapen we weer in de eerste streek, alvast meer in de buurt van het vliegveld en strand.

Dit is nog maar het allersimpelste traditionele Sardische gerecht, een herdersgerecht. Onderschat het niet, het zit zeer goed in elkaar, en een smaak! Het is gemaakt van het Sardische herdersbrood, tomaat, schapenkaas, basilicum, Best een lichter te vorm van lasagna, eigenlijk, je kunt er ook allerlei groente in kwijt, leuk om ook thuis te proberen. Zeer rijke eenvoud. Vertrouw op puur-natuur Sardisch eten, bekend om zijn streekgerechten, eigen wijn en likeur, zeer beproefde kwaliteit. Men gooit hier niets weg dus het zijn altijd eigen producten, zogezegd ‘chilometro zero’, nul kilometer van de productieplaats: vers en smaakvol. Speciale wensen worden altijd gehonoreerd, vegetarisch geen probleem, glutenvrij ook niet.

Het wil nog wel eens héél donker ‘s nachts zijn, en toch niet. Natuurlijk kun je in je bed blijven liggen, maar je wordt af en toe uitgenodigd om net even iets anders te doen en zien en ervaren. En zo zitten er wel meer elementen in die wat sprankeling oproepen, tikkeltje avontuurlijk, al is het maar in gedachten. Het is zó genieten van die glundermomenten: ‘Nou, hier sta ik dan toch maar mooi!’

Ook in het dorpje Santu Lussurgiu is het woord pittoresk niet overdreven. Hier zie je het vanuit het huis van Sam, bij volle maan – of is het een UFO? 🙂 – en ook hier ga je wel staan. Ook door de steegjes is het heel mooi wandelen, onder het gele lantaarnlicht: we gaan echt voor schoonheid deze week!

We bezoeken natuurlijk ook enkele exemplaren van oeroude stenen lichttorens, die samen een ongelofelijk groot netwerk op het eiland vormen met een uitstraling die wereldwijd gaat uitstralen. Daar doe jij ook aan mee, met gebruik ook van de 5-leylijnenplek die we bezoeken, waarvan de locatie voor het eerst is bepaald door Sam. De torens moeten bedoeld zijn om ons te inspireren, en motiveren: ga in je licht, in je kracht staan.

De 5-leylijnenplek is wat avontuurlijk om te bereiken, door Sardisch platteland, er staat echt niet zomaar een bordje bij van ‘hoera, u bent er!’, maar het natuurlijk nogal de moeite waard. Een plek van wereldwijde omvang, bereik, uitstraling ook van jezelf, persoonlijk. Want daar gaat het volgens Sam ook om bij plekken die we bezoeken! Niet dat ze jou als behoeftig slachtoffer ‘alsjeblieft kracht en energie geven’, nee, we doen het een niveau hoger en zeg maar socialer: je gaat aan het eind van de week zelf een top-uitstraling hebben. Ja, Bovis-waardes en zo van de plekken zijn hoog, maar het is geen competitie met andere spirituele plekken op de wereld.

We komen op en in plekken waar een magische sfeer hangt. Vele legendes hier, over initiatie en heling: feeënhuizen, moeder aarde, reïncarnatie, vrouwelijke energie.

We bezoeken ook zo’n prehistorische watertempel waar Sam zo vaak heeft gezien dat het vrouwen zo dicht bijeenbrengt, dat hij maar beter even boodschappen gaat doen: met rust laten. Eenmaal terug zijn er dingen gebeurd. Reken op een niet-standaard week waarop – juist door dat niet-standaard – heel mooie dingen gaan gebeuren. Van harte welkom!

Logistiek

-
-
-

|VERTREK

-
Aanvliegen op Olbia, vanuit Amsterdam, op 1 mei 2024 en terugvliegen op 8 mei 2024. Of je komt eerder c.q. blijft nog even langer. Daar helpen we je bij! We nemen in principe allemaal dezelfde vlucht. Let op: je boekt je eigen vlucht – we helpen wel! – want de vlucht zit niet bij de prijs inbegrepen. Maar we helpen je via de vroegboekkorting wel om die kosten te drukken. Informeer nog in april 2023 via 06-11 33 45 11 of info@keepalivetours.com, of lees even verder.
PRIJS:
-
1900 euro voor 8 zeer complete dagen met 7 overnachtingen in twee mooi verscholen authentiek Sardische agriturismo’s en pittoreske dorpshuisjes, alle nog fraai authentiek, sfeervol.
-
Inclusief zijn ook alle gezamenlijke verplaatsingen op het eiland, alle maaltijden, inclusief gezond-gezellige lunchpicknicks, alle excursies naar verscholen en sprekende Sardische plekken en personen, met live-tolkservice voor écht contact. En niet in de laatste plaats: alle groepssessies op plekken die naast prachtig en bijzonder ook relevant zijn.
-
Je wordt op deze bijzondere week geïnspireerd door 3 ervaren inspirators en beslist ook door je reisgenoten, van niveau: veelal gelijkgestemden al vanaf het begin.
-
Je deelt in principe een tweepersoonskamer, uiteraard met apart bed, en in de regel is je kamergenoot heel mooi ‘geen toeval’. (Heb je echt een eenpersoonskamer nodig – op aanvraag – dan betaal je een toeslag.)
-
VROEGBOEKKORTING: boek voor Kerstmis 2023 en je betaalt 100 euro minder.
JE VRAAG?
-
Over het programma, inhoudelijk, kun je terecht bij Nicolette van Oortmerssen via 06-53 77 84 74 en info@coachjezelfnaargeluk.nl, en bij Anja Vogelzang via 06-27 31 76 51 en info@praktijkpurekracht.nl. Over de logistiek & Sardinië bel je Sam op 06-11 33 45 11 of mail je naar info@keepalivetours.com[
STO-GARANTIE
-
Nederlands. Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
-
Engels. This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
-
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •  

  •