Laden Evenementen

WORKATION OVER LEVENSMISSIE (PURPOSE) EN WERKMISSIE, VOOR ONDERNEMENDE MENSEN: MET PURPOSEWORX

DAGOVERZICHT

  • DAG 1: Preview van het fotoboek zien? KLIK. Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. En waarom? Sessie ‘wat is jouw levensmissie, gebaseerd op welke why, wat drijft jou, waarom doe je wat je doet, wat is jouw story?’ Bezoek aan diep-Sardische plek met nogal een ‘why’-vraag.
  • DAG 2: Sessie ‘maar waarom je Why?’ En over je strategie. De ‘golden circle’ van Simon Sinek. Klim naar een regionale top met nogal een why!
  • DAG 3: Purpose mindset: zichtbaarheid kan spannend zijn, maar voel vanuit je kern en spreek vanuit je hart, en dat wat je de wereld biedt, wordt vanzelf gehoord. Bezoek aan ambachtslieden die kapotgekopieerd zouden moeten zijn en toch internationaal succesvol zijn.
  • DAG 4: Concreter je Plan de Vida, leidraad voor na deze week. Steen voor steen bouwen aan iets grandioos, vanuit een passie gebouwd en daardoor ook na duizenden jaren nog steeds overeind. Het gaat erom dat je met overtuiging voor je nieuwe koers staat
  • DAG 5: Sessie ‘magische hulp van buitenaf en van binnenuit’. Bezoek aan zeer verscholen oudste labyrint ter wereld.
  • DAG 6: Hoe blijf je vaste voet hebben, wortels, dieper en dieper, en je eigen uniekheid behouden? Bezoek aan oudste olijfbomen van Europa: 4000 jaar oud.
  • DAG 7: Bezoek aan museum over een mythisch Sardisch dametje dat toch écht een einde aan ‘overbodige’ levens maakte: durf jij ook echt te veranderen? Plus een prehistorische plek vanouds voor het inroepen van ook magische hulp bij het bestendigen van wat je deze week allemaal meekrijgt.
  • DAG 8: Op retour naar vliegveld bezoek aan klassieke juwelen in moderne vorm, aan en twee andere bijzondere concept-winkeltjes. Geïnspireerde vlucht terug.
STEL JOUW PERSOONLIJKE VRAAG
JE EIGEN GROEPJE?

MEER LEVEN EN WERKEN VANUIT JE PURPOSE, MET Purposeworx

‘Deze week stond voor mij gelijk aan mijn 1,5 maand lang de Camino lopen naar Santiago de Compostela!’ Kon je er de 2 keer in 2018 niet bij zijn? Ga dan mee in april, prachtperiode, eerder volle lente dan in Nederland, heerlijke geuren Als je hier in in hebt: intens werken, in sessies én tijdens excursies, in een indrukwekkende journey met aandacht voor kwaliteit van leven! Als je ook als succesvolle ondernemer inderdaad gelukkig en gezond wilt leven. En een stap verder wilt zetten – zie de foto – dan enkel reikhalzend aan de kant blijven. Klaar voor de moedige stap die je wat te lang hebt uitgesteld? Bespreek het direct in een persoonlijk gesprek, inhoudelijk? Leidraad: de Blue Zone elementen, waarvan deze volgende wel heel toepasselijk is: vanuit je Purpose leven en werken, je Plan de Vida. Creëer een Purpose of life en zakelijk succes en persoonlijk geluk gaan hand in hand. Vanaf een authentiek agriturismo met personeel van vriendelijke harde werkers tot flamboyante sfeermakers, met onze eigen gezellig verbouwde paardenstallen, veel groen, zwembad, met een schitterend meer op kuierafstand, rust, schapenbelletjes, vogeltjes, rotsen, paviljoentjes, kampvuur. En hondjes die ons vriendelijk vergezellen. Eten: oma in de keuken, lokale specialiteiten, ook veel vegetarisch, allemaal eigen productie, ook de wijn! Hier de presentatie op Purposeworx.

HIGHLIGHTS

Voor een selecte groep mensen: je bent toe aan een nieuwe start of doorstart, je bent ondernemer en hebt sowieso het lef om naar jezelf te kijken, ook omdat je betekenisvol wilt zijn: je weet hoe de basis van een bedrijf werkt; je wilt dat je bedrijf meer van betekenis is, ook voor je omgeving; je wilt deel uitmaken van een groter geheel; je wilt met gelijkgestemden ideeën uitwisselen over hoe je je eigen leiderschap kunt versterken, ook persoonlijk.


Wat is jouw Why achter je Levensmissie? Als je weet waar je voor staat, waar je naartoe wilt… Als je helder hebt waarom je doet, wat je doet… Dan heb je focus, kun je beslissingen maken en word je niet uit het veld geslagen door gebeurtenissen van het leven. Een doel hebben geeft zin, geeft ook vertrouwen naar anderen en je bent een inspiratie voor anderen. Een leider, glansrijk!

Strategie: waarom werken vanuit je ‘why’ meer oplevert wordt helder aan de hand van de beroemde ‘Golden circle’ van Simon Sinek, verhalen van inspirerende Sardijnen en natuurlijk jouw eigen verhaal! Betekenisvol werken maakt je gelukkig. Wat is de zin van jouw bestaan? We maken deze week jouw ‘plan de vida’!


Purpose mindset: Simon Sinek zegt: “Words may inspire but actions create the change.” Iedereen heeft een boodschap en het is aan jou om jouw boodschap de wereld in te zetten. Zichtbaarheid kan best spannend zijn, maar als je vanuit de kern voelt en vanuit je hart spreekt, dan wordt wat jij de wereld te bieden hebt vanzelf gehoord.


Resultaat: je doelen / Purpose helder, je hebt een plan de vida (strategieplan voor de komende 12 mnd). Je hebt ruimte en inzicht om zakelijk en privé stappen te zetten. Je doet (mentale en fysieke) vitaliteit op. Denk ‘meer vrijheid, meer omzet en leuker leven’.


De lente eerder in huis! Op Sardinië kan het begin april zomaar 22 graden gemiddeld zijn… En wil je lentebloemen en vele wilde kruiden eens echt ouderwets intens ruiken weer, zoals vroeger? We doen ook een wandeling met een geneeskrachtige-kruiden-kenner! Zomaar een voorbeeld van wandelend puur natuur weer herontdekken.


Met levenservaren mensen op stap zijn die gaan voor wat echt telt en klopt: het hart. In een veilige sfeer, open, vriendelijkheid, niveau, en menselijke bagage.


Heldere koers, minder doen wat je deed omdat het kennelijk moest, meer ballast overboord, een gewicht van schouders, tenminste van binnen rechterop lopend kom je terug, met optimistische blik: hier kun je nou wat mee.

Logistiek

VERTREK
-
van Schiphol op dinsdag 2 april naar Olbia, terugreis op dinsdag 9 april 2019.
PRIJS:
-
voor 8 dagen met 7 overnachtingen in authentiek, persoonlijk getest agriturismo, gezamenlijk vervoer op het eiland, alle maaltijden en lokale wijn en gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies Purposeworx en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau: 2195 euro. Sommige mensen kregen het van hun baas omdat ze hun baan kwijt raakten. Sommige mensen zijn ondernemer en op zoek naar kalme authentieke focus in de drukte. Neem je iemand mee, dan daalt de prijs voor alle deelnemers, dus niet alleen voor jou, met 50 euro.
BOEKEN:
-
na aanmelding ontvang je info om het bedrag over te maken naar Stichting Escrow; dan geniet je STO-reisgarantie.
Hou rekening met:
-
de vlucht zit er niet in, maar we helpen het goedkoop te houden. Regel uiteraard je eigen reis- en annuleringskosten. Je geeft daar verder niets uit, op deze compleet verzorgde week, met verspreid over de dag meerdere workshops en/of inspiratiesessies, inspirerende excursies, alle entrees, 7 overnachtingen, alle maaltijden en drank aan de maaltijden, lunchpicknicks of eettentjes, al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ach, elkaar trakteren op een bakkie onderweg kost lekker drie keer niks.
STEL EEN VRAAG
-
Inhoudelijk, programma: Henny Aben, 0031-6-54203809, henny@purposeworx.nl
-
Logistiek, Sardinië: Sam Pitzalis, 06-11 33 45 11, info@keepalivetours.com
Hier de presentatie op Purposeworx.

Meer informatie ?

Wat is je behoefte? Ik denk snel met je mee.
Zie je een groepsreis en wil je dat echt niet?
Stel zelf een groep samen. Of kom als VIP.
Groepsvraag?
Privé-versie-vraag?

Sardinië-inspiratie ontvangen?
Bonus: 75 euro korting.