Laden Evenementen

BOOST JEZELF OP SARDINIË: HOE MAAK JE HET LEVEN ZOAL LICHTER?

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: reis, aankomst en transfer, kennismaking: wat is zwaar? En hoe doe je alsof het licht is?
 • DAG 2: wat kun je zelf al lichter maken?
 • DAG 3: welke hulp kun je gebruiken? Net als alle dagen: inspiratiewandelingen, ritjes, bezoeken, ontdekkingen, tekens.
 • DAG 4: Je twijfels rondom je nieuwe inzichten.
 • DAG 5: je hebt alle dagen geoefend met positief omdenken. Je wordt naar het vliegveld gebracht. Ella dagen lekker anders gegeten, ook in restaurants.
 • -STEL JE VRAAG-

Vijf inspirerende Sardinië-dagen in een vriendelijk eerlijke veilige sfeer, veel ideeën en mooie ervaringen verzamelen. Kennissessies en excursies die je niet zomaar onbekend fascinerend Sardinië laten zien. Het gaat je wat zeggen, op een spoor brengen, goede moede geven. Kom met levenservaring en voor persoonlijke uitwisseling.

HOOGTEPUNTEN


De reisperiode is bewust na Oud & Nieuw. Waarschijnlijk ‘moest’ je weer van alles. En maar aanpassen. Beetje donker word je er weer van, al snel. Tijd voor meer licht. .

We slapen en ontbijten en lunchen en dineren veelal in Santu Lussurgiu en omgeving, eten van het land, van het seizoen, niet overdadig, wel weldadig. Dit laatste heeft ook te maken met de ‘gezond 100-Blue Zone-regels’ die je door de hele week gaat oppikken, meemaken, naar jezelf toe vertalen: positieve zelfinformatie op 9 gebieden, mentaal, sociaal, fysiek, en eten is maar een van die regels… Je slaapt in een 2pk, alleen. Ik kook voor je en neem je mee op pad. Soms picknicken we als lunch, ook daar is het voedzame eenvoud, lokale producten, chilometro zero. Je gaat weer genieten van rijke eenvoud. Voedzaam en heilzaam. En gezellig, en mooi.


Indrukwekkende plekken en momenten: van bijzonder inzicht, op meerdere manieren. Steeds meer mensen herontdekken deze oeroude plekken, ter bezinning, kalme contemplatie. Sessies samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat dingen die het licht bij je wegnemen wat meer links en rechts van je laten liggen. Sowieso door onze gesprekken, maar ook door de wandelingen richting indrukwekkende plekken waar je zelf nooit zou zijn gekomen, op Sardinië is te veel moois om allemaal aan te geven en het is te groot om het allemaal zomaar te zien liggen. Ik weet de weg!

Als in het donker geconcentreerd zonlicht licht op je valt, dan valt het ook echt binnen, dan voel je je ook echt licht, verlicht, opgelucht. Ook al heb je niets met spiritualiteit, dit zijn indrukwekkende plekken, die toch wat losmaken, en dat is wel een beetje de bedoeling. Je bent niet verplicht om op commando of zo los te laten, want kwartjes moet je zelf laten vallen, gun jezelf tijd; dat je komt is al een teken van open willen stellen. Komt goed!


Sessies samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat beter beslagen ten ijs weer terugkomen in Nederland, met frisse inspiratie na alle tips die je wellicht kreeg, hoorde, vond. Welke tip gaf je een kans? Wat lukte, wat niet? Waar kun je dan hulp gebruiken? Hoe zou dat warempel toch zomaar kunnen?

Samen in het zonnetje lunch-picknicken in de natuur. Ook in januari kan dat hier zomaar, ja.

We hebben alles bij de hand om ook echt diep stil te staan bij ‘hoe maak je het leven op een leuke en acceptabele manier lichter en positiever?’ Er komt ook toeval dat ons tóevalt, ons op een spoor brengt.


We komen op plekken met een bijzondere symboliek, die veel met het thema van de week te maken hebben.


Het is vaak intens genieten van bijzonder licht, nieuw licht, altijd aanwezig licht, we gaan het meer en meer zien. Je staat er toch even van te kijken, het is ook iets heel anders dan je thuis gewend bent. Ver weg van huis, in een andere omgeving, extra veilig wellicht ook door de anonimiteit.

 

LOGISTIEK

WANNEER?
-
Maandag 10 januari 2022 tot vrijdag 14 januari 2022 of later, wanneer jij kunt.
PRIJS?
-
2000 euro inclusief alle maaltijden, overnachtingen, ook lunches, wijn aan tafel, transfers samen op het eiland, entrees, excursies, tolken, inspiratiesessies, praten en bewegen en uitwisselen en ervaren en toegelicht krijgen. Je vlucht is ook inclusief.
Meer info Sardinië en logistiek
-
info@keepalivetours.com, .

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •