Laden Evenementen

MET ROBBINS-MADANES LIFE COACH JAN VAN DER MEULEN WERKEN AAN JE PLAN DE VIDA

dagoverzicht

  • DAG 1: reis, aankomst en transfer, kennismaking.
  • DAG 2: je dromen, je ideale leven in 7 stappen opzetten, korte sociale lijnen, waarderingssessie.
  • DAG 3: je missie, waarom ben jij hier op aarde, begin van jouw Levensplan.
  • DAG 4: afronding Levensplan, creëer jouw Raad van Commissarissen.
  • DAG 5: ontdek de 6 basisbehoeften: welke sturen jou persoonlijk het meest en hoe kom je daaraan tegemoet?
  • DAG 6: tegenslag ook zien aankomen en ermee omgaan: Nature Guidance System.
  • DAG 7: finetune samen de plannen t.a.v. dag-2-dromen.
  • DAG 8: terugreis, met inzicht en overzicht, en mooi vooruitzicht.
BOEK OF STEL JE VRAAG?
JE EIGEN GROEPJE?

JOUW BEWUSTE DAGELIJKSE LEVENSFOCUS IS...? GA MEE EN KOM TERUG, WETEND WAAR JE JE HELE LEVEN GRAAG VOOR OPSTAAT, ELKE DAG.

Sta je voor een nieuwe baan? Afscheid van een oude? Eindelijk echt toe aan een vraag die pas echt de basis legt voor ‘verder’? Wat is jouw ‘plan de vida’, het belangrijkste Blue Zone-principe, dat je eindeloos kunt uitstellen, op afstand houden, totdat je beseft…. Kom jouw plan voor je leven samenstellen in een Sardinië-week voor het leven. Want je geeft je leven graag een positieve boost. Je wilt meer uit je leven halen. Je staat open voor oude en nieuwe ontdekkingen en inspiratie. Afgestemd op wat er bij jou toe doet, echt, diep van binnen. Welkom op een bijzondere co-productie met Destination Coach Jan van der Meulen (Power to Grow).

HOOGTEPUNTEN


Elke dag 1 of 2 inspiratiesessies die toewerken naar een persoonlijk plan, compleet met tools en inzichten die de energie eromheen goed houden, in je leven. Dat levensplan is een levensvatbaar ‘plan de vida’, niet zomaar een van de 9 Blue Zone-elementen voor meer gezonde jaren in je leven. Je wordt namelijk glashelder over wat je nu écht wilt in jouw leven. Je weet hoe je je projectplan kunt realiseren. Je komt thuis met een managementteam dat jou ondersteunt, uit de groep en daarbuiten. Je leert welke 6 basisbehoeften je hebt en hoe je die kunt blijven vervullen rondom je projectplan. Je krijgt belangrijke inzichten en tools om te gaan met tegenslagen.


Dit alles doe je samen, met mensen uit de groep en nu al in je netwerk. Het Blue Zone-principe dat je hier dan bij toepast, is ‘pick your tribe’: hou positief voedende vriendschappen/relaties aan. Belangrijk, onderzoek.


Plus 1: inspiratieboek ‘Van Ongelukkig Naar Gelukkig’.
Plus 2: werkboek ‘Van Ongelukkig Naar Gelukkig’.
Plus 3: privé 1-op-1-sessie met Jan van der Meulen tijdens de week.
Plus 4: privé-1-op-1-sessie met Jan van der Meulen nadien voor goede begeleiding en opvolging.
Plus 5: privé-1-op-1-sessie Blue Zone-elementen herkennen in je buurt à la Keep Alive Walks met Sam Pitzalis nadien.
Plus 6: een half jaar opvolging met jouw eigen Raad van Commissarissen.

Om de hoek ligt hét Sardische Michelin-restaurant: 6 jaar op rij een ster! Ook al geen eendagsvlieg.


Betekenisvolle excursies, ontdekking, bezinning, inspiratie, bijvoorbeeld bij verstillende prehistorische architectuur, nederig stemmende maantempel, kalme sterrendeken, gezellige waterbron. Verwondering, overvloed, best een belevenis.


We slapen en eten op een top-10 agriturismo op Sardinië, inmiddels persoonlijke vrienden, met een kokkin die iedereen tot nu toe mee wil nemen naar huis. Het ligt op 60 km ten noorden van de hoofdstad Cagliari, heeft een gezellig eetzaaltje en zwembad. Recensies geven een dikke 9! Vele mooie plekken binnen 1 uur rijden, of dichter om de hoek. Kamers zijn 2-persoons met zeer goed eigen sanitair en-suite. Er zijn altijd twee losse bedden, ook.


Begeleiding door Jan van der Meulen, een passievolle ROBBINS-MADANES LIFE COACH, zeer toepasselijk actief als Power to Grow & De Passietest. Hij helpt al jaren mensen beter hun weg te vinden.

Ga na het eten vooral ook een keer mee naar een van de prehistorische hoogvlaktes in de buurt. Precies de goede plek voor dit soort beelden:

En een keer vroeg in de ochtend mee is ook niet verkeerd:

Enorm uitgestrekte valleien liggen om prehistorische hoogvlaktes heen en daar weer omheen zie je vaak bijzonder, sprankelend licht: imposant!


Sardinië zal je verrassen met een enorme rijkheid aan bijzondere prehistorische bouwwerken, vaak afgestemd op zon, maan, sterren. Die kijken ook deze week mee, bij al onze workshops, inzichten, plannen, concrete tools, afspraken, afgesproken hulp, en toevallige, ja. Ook daar speelt licht een belangrijke rol, zoals je zult zien.

Een donkere toren in van 3500 jaar oud, in de stilte diep terug in de tijd, en dan weer buiten, in het licht. Het heeft altijd een transformerend effect, van binnen: eerst diep ergens ín gaan en daar dan weer úit gaan. Rijke eenvoud.

LOGISTIEK

WANNEER?
-
Zaterdag 5-zaterdag 12 oktober 2018. Easyjet Amsterdam-Olbia. Mail gerust info@keepalivetours.com voor gratis coaching! Heel simpel: boek eerder, vlieg goedkoper.
PRIJS?
-
Alles zit in 1995 euro, dus alle overnachtingen en ontbijten en lunches (op prachtige picknickplekken) en diners (gratis huisgemaakte wijn, wit en rood, en zelfgemaakte likeurtjes!)
-
alle workshops en sessies en excursies en gezamenlijke transfers en bezoeken en entrees, zelfs het Michelin-restaurant-diner à 115 euro
-
cappuccino’s onderweg…. Uiteraard krijg je ‘strakke’ begeleiding bij  het boeken van je vlucht.
DOORGANG BIJ 5 DEELNEMERS.
-
Zeer goed en leuk als je meegaat op dit fascinerende avontuur, met inzicht, overzicht, een prachtig vooruitzicht. Krijg je na deze week een kans, een keuze, een aanbieding? Je gaat meer en meer kiezen in lijn met je passies.
-
Je bent het toch waard om dat tenminste te proberen? Je weet toch dat een van de tien spijtredenen op het sterfbed van mensen deze is: ‘ik heb mijn droom en passie niet echt een kans gegeven’. Kom dus: info@keepalivetours.com.
VRAGEN?
-
Persoonlijk-inhoudelijk: jan@powertogrow.nl, 06-46 06 47 42.
-
Logistiek & Sardinië: info@keepalivetours.com, 06-11 33 45 11.

Meer informatie ?

Wat is je behoefte? Ik denk snel met je mee.
Zie je een groepsreis en wil je dat echt niet?
Stel zelf een groep samen. Of kom als VIP.
Groepsvraag?
Privé-versie-vraag?

Sardinië-inspiratie ontvangen?
Bonus: 75 euro korting.