Laden Evenementen

Sardinië-avond met heerlijke wijnen en opmerkelijke Sardische plekken en verhalen, bij Sapori da Stefano, Alphen aan de Rijn

‘Sardinia no est Italia’, Sardinië is niet Italië. Je ziet her en der op de muren staan op Sardinië, dat inderdaad anders dan Italië is. Ook de wijnen zijn anders, kruidig, eigen smaken, eigen druiven, een zeer rijke variatie, ook unicums in de hele wereld.

Recente vondsten wijzen ook op ‘bakermat van de wijnbouw in het Middellandse Zeegebied’. Toe maar! En zo zijn er legio verhalen en vondsten die je beslist opmerkelijk kunt noemen: archeologische, gastronomische, culturele. Sardinië is een eiland – zo groot als België, maar veel ‘groter’ – dat eigenlijk nog niet echt ontdekt is.

Je ontdekt dat op deze avond, doordat ik kom vertellen. Als KeepAliveTours.com organiseer ik bijzondere reizen en is gespecialiseerd in Opmerkelijk Sardinië, dat nog een van de 5 Blue Zones op aarde is ook: vele gezonde 100-jarigen. Hoe kan dat? En wat heeft wijn ermee te maken? :).

De toast ‘a Kent’Annos staat hier ook op dit etiket: ‘bereiken we de 100 jaar!’

En… de Stefano van Sapori da Stefano komt van het eiland! Samen met zijn vrouw Giulia komt hij er vaak en graag. Raad een waar dus niet alleen de wijnen maar ook de hapjes op deze bijzondere avond vandaan komen?

De avond is trouwens niet per ongeluk specifiek op deze maandag: het schijnt wereldwijd depressiedag te zijn: Blue Monday. Iets met voornemens en teleurstellingen.

Nou, we laten de zon eens even extra schijnen: Sardinië-zon. Kijk, zo gaan wij met zo’n Blue Monday om! 🙂

Gezellig als je ook komt! Welkom op Sardinië n Alphen aan den Rijn!

Maandag 21 januari 2019, van 20.00-22.30 uur, prijs 39.50 p.p.

Geef je alvast op of vraag gerust om meer info: info@keepalivetours.com

Meer informatie ?

Wat is je behoefte? Ik denk snel met je mee.
Zie je een groepsreis en wil je dat echt niet?
Stel zelf een groep samen. Of kom als VIP.
Groepsvraag?
Privé-versie-vraag?

Sardinië-inspiratie ontvangen?
Bonus: 75 euro korting.