Laden Evenementen

LAAT ACTIEF RESONANTIE ONTSTAAN, OP EN NA SARDINIË

DAGOVERZICHT

 • DAG 1: Zo´n buitenlands vliegveld op Sardinië is meteen een mooie metafoor, mooi oefenmateriaal. Hoe kun je juist in die drukte – een beperkende omstandigheid – ´anders´ verbinding maken? De hele week zullen we herkenbare praktijksituaties ‘aanpakken’. Lekker eten ook, we beginnen best heel mooi!

 • DAG 2: We zoeken ook elke dag een Deep Sardinia-plek op. Niet enkel voor het leuke: Sardinië heeft in de wereld zo’n unieke hoeveelheid prehistorische ceremoniële plekken, dat het maar stil wordt gehouden: hier is in de prehistorie iets heel groots gemanifesteerd: zo groots dat ze dat ook niet helemaal zelf hebben gedaan, en enkel op basis van stug volhouden. Je komt op onze speciale selectie Sardinië-plekken! We leggen ook daar de link met manifesteren, mediteren, voeden, liefdevol vergroten en aantrekken. Het maakt je tot een kalmer en kalmer middelpunt, wat een bepaalde manifestatie-energie brengt. We gaan dat
  merken aan ‘toeval’, dat eigenlijk dus geen toeval meer gaat zijn.

 • DAG 3: Ook op de derde dag doen we deze dingen. Met meditaties, visualisaties, inzicht, perspectief, bewust ‘anders’ omgaand met rare beperkingen die het leven presenteert. Bijvoorbeeld best strikte Covid-zaken, hoe vind je daartussendoor liefdevol een weg die zich toch steeds breder lijkt te maken? Hoe ga je daar nou juist 5D mee om, minder in de stress schietend? We oefenen handige intentie en mindset en golflengte, en inspireren elkaar ook in persoonlijke uitwisseling.

 • DAG 4: Op dag 4 doen we meer met wat te doen als je niet in ideale omstandigheden zit, niet in een cocon, niet in een welnessomgeving, niet in een gebied waar je geen strobreed in de weg wordt gelegd. Hoe blijf je dan liefdevol, respectvol, hoopvol? Het gaat ook om inzichten die zijn ontstaan na bezoeken aan een 5-leylijnen-kruisingsplek, die we uiteraard ook bezoeken. Wij zijn slechts aanjagers, oproepers, verbinders van punten, mogelijkheden, energie. Je hebt alle ruimte en vrijheid om je eigen vorm te laten ontstaan.

 • DAG 5: Ook op dag 5 zijn de meditaties en visualisaties aan de ene kant gewoon lekker: het gebruikelijke wellnessverhaal in een LaLa-Land. Maar het gaat ook echt om wat je ermee doet: voor jezelf, voor je omgeving, voor de wereld. Je gaat accepteren dat je op verschillende frequenties kunt denken, doen, manifesteren! Niet enkel heel klein, persoonlijk, maar ook grandioos, nobel!

 • DAG 6: Op dag 6 kijk je ook terug op wat muziek en klank hebben gedaan en doen, op de plekken die we zoal opzochten deze week. Er is trilling, frequentie, resonantie, harmonie, mogelijk. Je krijgt van de week een playlist mee van muziek die opkwam, langskwam, binnenkwam. Je hebt inmiddels al begrepen en gevoeld dat begeleiding zich in vele verschijningsvormen kan aandienen. Maar je herkent de kern veel en veel vaker om je heen voortaan.

 • DAG 7: Op dag 7 kijken we ook terug op een week waarin het eten zo heerlijk is geweest, het lichamelijk voedende, zo krachtig, aangewakkerd ook door onze onderling liefdevolle menselijke energie. We waarderen de grotere soepelheid, het vertrouwen ook, waarmee we fysiek bewegen: gaandeweg worden we fitter en krachtiger en liefdevoller en zacht-krachtig aanweziger. We staan er. Tussen vrolijk en meditatief, tussen observerend en dromend, tussen afwachtend en manifesterend.

 • DAG 8: Oh ja, op dag 8 gaan we weer naar huis. We hebben misschien de hele week in het pittoreske dorp geslapen, maar misschien ook deels elders, altijd met karakter en met smaak, altijd goed verzorgd, veilig, liefdevol, voedend. Zelfs spontane wijzigingen in het programma zijn allemaal oefening voor thuis, want daar gaan we naartoe, thuis.

 • -STEL JE VRAAG-

MANIFESTEER MEER 5D EN MEER GELUKKIG TOEVAL

En dat bewust in een omgeving waarin je het niet gratis krijgt: er zijn best Covid-maatregelen officieel, maar juist dan is het heerlijk om in je kracht te kunnen blijven staan, en je weg te vinden, geholpen door het toeval., dat kennelijk meereist, ja.

Daar heb ik inmiddels veel ervaring mee: ik ken alle beperkingen en weet desondanks veel vrijheid en geluk en toeval en manifestatiekracht te creëren. En dat geef ik heel graag door, omdat ik vind dat ook de wereld dat nodig heeft. Niet alleen wij persoonlijk.

En dus niet lekker makkelijk aan een zwembad of in een compleet weer opengegooid land. Je gaat er juist hier mee aan de slag omdat dat nou zo mooi symbolisch is voor uitdagingen uit het echte dagelijkse leven. In alle veiligheid en zorgzaamheid die ik bied op basis van heel veel lokale ervaring. Juist lekker wél komen en daar tevreden over zijn!

We doen meditaties, visualisaties die ook gaan over die mooie nieuwe wereld en zetten de deuren en ramen meer en meer open voor gelukkig toeval, dat ons helpt, en ook jou veel meer kan helpen. Bijvoorbeeld rondom je droom voor jezelf. Of dat nu gaat over eten of leven of bewegen of denken, we verkennen allerlei toepassingsgebieden.

We doen ook oefeningen die misschien filosofisch beginnen, maar die uiteindelijk zeer praktisch uitpakken. Deze week gaat meer zijn dan zomaar een time-out; het gaat ook time-IN zijn. Met uitzicht, en vooral ook inzicht. Magie gaat daarbij meereizen, en geloof het of niet: juist die gaat je helpen manifesteren.

Ga mee en kom oefenen op oer-Sardinië-plekken, waar je ver weg van huis bent en toch een diepe verbinding met thuis kunt leggen. Tsja, je komt bijvoorbeeld op een van de weinige plekken op aarde waar 5 leylijnen elkaar kruisen. Een van de sessies gaat ook over wat het Vierde Oog zou kunnen inhouden, en hoe je dat voortaan open houdt, beschikbaar, juist ook bij kritiek en twijfel.

We verblijven in een bijzonder pittoresk dorpje waar Keep Alive Tours zijn Sardinia Retreat Base heeft. Zeer verzorgd, authentiek, liefdevol, zorgzaam, menselijk positief. De energie ter plekke en eromheen is hoog, ook het eten straalt, de lijnen vanaf het land zijn kort, het land is oer-vulkanisch, krachtig, en geeft veel!

HOOGTEPUNTEN

Je verblijft deze week vooral in een niet toeristisch dorpje pittoresk dorpje, en daar in een van de mooiste huizen – met bijna een 10 op Tripadvisor – of in dat van een buurvrouw, steeds in serene historische steegjes. Heel goede restaurants in de buurt, een keer koken we ook samen, een keer kookt een buurvrouw voor ons, huiselijk, altijd een belevenis.

Je maakt uitstapjes naar speciaal geselecteerde plekken waar je soms een stapje extra voor moet doen, heel mooi wandelend in een antiek landschap. Er zijn nergens borden, je waant je soms best in the middle of nowhere, maar je moed wordt beloond: je gaat duidelijk sómewhere zijn. Je komt op plekken met mysterie, mystiek, duidelijk een verbinding met het hogere en diepere. Prachtige plekken om er zelf te voelen dat je daar een tussenpersoon in kunt zijn, met meer en meer vertrouwen in de rol van verbinder en doorgever. Niet enkel voor jezelf.

Een van die plekken – ook al zo verborgen en sowieso mooi – heeft altijd van die mooie Out of Africa-zonsondergangen. Maar daar gaat het dus niet eens om: je bent namelijk op een van de unieke plekken in de wereld, en wellicht heeft Sardinië van hieruit stralend zo veel krachtige energie: maar liefst 5 leylijnen kruisen elkaar hier. Je komt er altijd vandaan met een gevoel van helder inzicht, je voelt het al aan je houding, je ogen: er is hier nogal iets, maar jij bent dan ook nogal iemand. Wie weet weet je het al, wie weet ben je het aan het ontdekken, als een vlinder die zich ontpopt, een metamorfose.

De wereld van 3D naar 5D helpen is me nogal een metamorfose, ook persoonlijk. Door de week heen horen we bewust ook teksten en muziek die die boodschap fraai brengen, illustreren. De bijzondere plekken waar we het een en ander tot ons nemen, hebben ook iets met resonantie: waarschijnlijk de resonantie waartoe de aarde als organisme ons weer uitnodigt en waar ze op reageert. Dit geeft een bijzonder gevoel van ondersteund zijn, een gezamenlijk project. Het is ook niet je ego-energie, het is je verbonden-met-al-energie. Kom je het een kans geven, en het meer en meer ruimte én jouw stem geven?

Er is ook iets met het eten hier. We zoeken zeker restaurants op die er iets moois van maken, verbonden aan de Sardische eetcultuur. De lunchpicknicks tussendoor zijn van groot effect juist door rijke eenvoud: samen lokaal brood breken, lokaal voedsel uitwisselen, oefenen in het opmerken van het wonderlijke en ook het energetisch voedzame. Ietsje meer dan enkel gezellig lekkere buikvulling :).

Je gaat mee met Sam(uele) Pitzalis, van trotse Sardische oorsprong, doorzoekt Sardinië al jaren en probeert dingen dan gewoon uit! Dus op basis van heel veel persoonlijke ervaring ter plekke, neemt hij je mee, met een geoefend oog voor schoonheid, nut, inspiratie, energie, vertrouwen, uitstraling. Sam is een intuïtieve ‘padvinder’, paden vindend, en komt zo op plekken die niet altijd voor de hand liggen. ‘Overal zie ik snel het bijzondere en nuttige, in kleine en in grote dingen. Ik waardeer dat ook en het lijkt wel alsof ik daardoor waardering terugkrijg, ja, van Heart & Soul Sardinia, zo noem ik het maar; dat begint zich naar mij toe steeds meer als een vriendelijk organisme te tonen. She’s alive! Deze week gaan we met veel liefde op pad, en dat pad geeft ook veel liefde terug. Dat kan soms best magisch zijn.’ Sam heeft een bijzonder mooi huis op Sardinië, ‘een bonbonnière’, zo noemen toch best verwende Italianen het. ‘Ik ga liever voor niet-standaard-schoonheid, puurheid, echtheid, dan voor standaard, maar zie en waardeer beide.’

Wat je hier leest, kan inderdaad wat hoogdravend overkomen. Ik weet wel wat de intentie is en wat mijn ervaringen toch echt zijn geweest. De beelden die ik te zien heb kregen in het landschap, de kracht, de troost, het vertrouwen, de liefde. Spontaan plukken we de energie van het moment opeens, wat dan zomaar kan uitmonden in een bijzondere ontdekking, of een meditatie die we opeens ook samen gaan laten ontstaan. Vertrouwen komt voort uit pure ervaring. En die ga jij ook meer en meer verzamelen, uitbouwen, uitspreken, toepassen. Graag zelfs: geef het voortaan extra door!

In deze tijden waarin zoveel 3D op ons afkomt is 5D blijven herkennen en opzoeken en creëren geen luxe. Het is overleving. In een compacte groep:
– zoeken we 5D zelfs gewoon in onze gesprekken op: welke woorden ‘vergemakkelijken’ het?
– zoeken we 5D-plekken op: een rijke selectie van Sardinië-plekken met antieke energie.

Luchtig maar wel aanwezig op de achtergrond komen vanzelf thema’s des levens boven, met meditaties en spontane gesprekken, die inzicht en vertrouwen geven. In wezen willen we het allemaal, meer plezier, inspiratie, passie, vertrouwen, liefde, gelukkig toeval, meer ‘toevallige’ hulp om je heen, meer loslaten, meer luchtigheid, minder forceren en moeten afdwingen. We zijn allemaal levenservaren en hebben ook de nodige luchtigheid, en ook wel wat speelse creativiteit.

Tuurlijk zien we ook de zee!

En je slaapt heerlijk in dit soort kamers.

Wat nu een donkere tunnel lijkt, heeft inderdaad een stralend einde. Het vereist wel wat moed, een sprong, om daar te komen. En het besef dat het leven uiteindelijk is bedoeld om te sprankelen. En niets minder dan dat. Goed als je hieraan bij wilt dragen. info@keepalivetours.com.

LOGISTIEK

VERTREK
-
Begin is op 5 augustus 2022 en eind is op 12 augustus 2022. Vlieg van Amsterdam naar Olbia, bel even voor overleg! Ik ken de weg op mijn duimpje en denk altijd mee in beproefde oplossingen. Meld je eerst voorlopig en nog vrijblijvend aan. Zodra het concreet wordt, krijg je bericht van STO-Garant, om je aanmelding definitief te maken. info@keepalivetours.com
PRIJS
-
1650 euro en verder geef je vrijwel niks uit, behalve je vlucht. Op deze compleet verzorgde week zijn inbegrepen alle inspiratiesessies en Deep Sardinia-bezoeken, alle entrees, alle overnachtingen, alle gezamenlijke lokale maaltijden en drank tijdens de maaltijden, alle lunchpicknicks of eettentjes en al het gezamenlijk eilandvervoer. Tussendoortjes of eigen aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Elkaar trakteren op een onderweg kost drie keer niks. Vraag maar raak: info@keepalivetours.com.
EXTRA KORTING
-
Ga je mee, dan kun je tot een jaar na deze reis met korting gebruikmaken – indien beschikbaar – in van dit vakantiehuis in Santu Lussurgiu, met wel zeven verschillende soorten stranden, daarvandaan. Kun je je familie of vrienden zelf eens wat moois laten zien!
RISICO BIJ ANNULERING
-
Wat betreft je vluchtkosten bij eigen annulering: dien je vluchtkosten in bij je annuleringsverzekering (dus niet je reisverzekering). Zegt de vliegmaatschappij af, dan geeft die je geld terug. Coaching en ervaring geboden. Annuleren wij de reis zelf wegens te weinig aanmeldingen, dan krijg je je geld terug van ons. Je vluchtkosten zijn nog steeds voor je annuleringsverzekering. Stel al je vragen, we hebben hier veel ervaring mee, in de praktijk: 06-11 33 45 11.

-

|BOEKEN

-
Zijn je vragen naar tevredenheid beantwoord, dan volgt eventueel een aanmeldformulier. Hierboven zag je al hoe goed je beschermd bent, via de STO Garantie.
INFO
-
Stel je vragen over logistiek-Sardinië via 06-11 33 45 11. Of via info@keepalivetours.com.
STO-VERKLARING
Nederlands:
-
Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijg je een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.
Engels:
-
This booking is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme at www.sto-garant.nl/en/downloads. You will receive an email from STO Garant (info@sto-garant.nl) containing information about how you can pay for this booking. You will receive a confirmation email from STO Garant for each payment received. You can find all information relating to STO Garant at www.sto-garant.nl/en. |Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de/downloads. Sie erhalten eine E-Mail von STO Garant (info@sto-garant.nl) mit Hinweisen, wie Sie die Entrichtung des Reisebetrags vornehmen sollen. Sie erhalten per E-Mail eine Bestätigung von STO Garant, sobald Ihr Reisebetrag auf dem Treuhandkonto hinterlegt ist. Weitere Informationen über STO Garant stehen auf der Website www.sto-garant.nl/de.

  VOORLOPIG AANMELDEN VOOR DEZE REIS.
  Vul aub in
  en druk op verzend, onderaan.

  •  

  •