IN EEN INSPIREREND GROEPJE GELIJKGESTEMDEN: NUTTIGE DINGEN ONTDEKKEN

ENKEL KLEINE GEZELSCHAPPEN DIE OPEN STAAN VOOR ONTDEKKEN

Op een verfijnde manier bezoeken we plekken die Sardinië uniek maken. Veelal off the beaten track. Op een veilige manier into the wild. Veelal zijn plekken die eigenlijk internationaal bekend zouden moeten zijn. Op onze reizen vaak hangt een unieke sfeer, iets heel dieps. Al met al zet het je zintuigen open, ook je brein, ook je intuïtie. Uit je gebruikelijke omgeving doe je dat gewoon wat makkelijker, als het veilig is natuurlijk. En daar zorgen wij voor. Zodat je gerust kunt ontdekken, ontwikkelen, herontdekken, verder komen. Sowieso kom je hier al ´verder´ want je komt op plekken waar maar weinig mensen komen. Speciaal geselecteerd en soms wat apart beleefd, onderzocht, ja. We proberen hier uit of die gaten soms iets met geluid te maken hebben.

Een reis heeft uiteraard een thema. (Hierboven was dat trouwens Familieopstellingen.) Bijzonder is dat het thema altijd iets te maken heeft met ‘zo lang mogelijk gezond en vrij blijven’. Het komt tussendoor aan de orde, bijvoorbeeld bij het proeven of bezoeken van iets. En het komt aan de orde in georganiseerde sessies, veelal daar waar iets bijzonders aan de hand is. Ook wij zijn zo heel bijzonder bezig, met positieve intenties. Het lijkt wel of het land dat waardeert en alsof gelukkig toeval met ons meereist. Deze reizen zijn altijd een bijzondere belevenis. En dat met medereizigers die zomaar al heel veel verre reizen kunnen hebben gemaakt.


Je krijgt niet alleen een volledig verzorgde reis, het leert je ook wel iets heel moois, of je krijgt ‘gewoon’ weer meer inspiratie om stil te staan bij bepaalde dingen. Allemaal dingen die ertoe doen, van echte waarde zijn. En dat dus in een prachtige, originele setting. Ook daardoor pik je dingen op die je graag levend gaat willen houden, en die je zelf ook langer ‘levend’ houden.

Het wordt heel concreet gemaakt, hoe ‘anders’ de verpakking ook kan zijn, anders dan thuis in Nederland of op de gebruikelijke rondreis. Dit kan best diep gaan, tussen de vrolijke lok door, met op zijn tijd bijvoorbeeld ook een toepasselijk liedje in de auto. Oh ja, we hebben een minivan voor 9 personen, maar we kunnen al gaan met 5 mensen. Je mag ook iemand meenemen, dan krijg je korting.

‘HET KAN JE ZOMAAR OP HET JUISTE SPOOR ZETTEN’
‘Ik kreeg de zaken voor mezelf helderder.’ Dat soort dingen gebeuren hier gewoon, het kan zomaar betekenisvol zijn, naast heel erg leuk.

IETS HIERVAN KOMT ALTIJD WEL AAN DE ORDE
Samen met mij op stap zie je niet enkel bijzondere plekken: op een unieke manier herinneren ze ons aan hoe je ‘happier & longer’ in leven blijft: keep alive. Het zijn de succesfactoren, wereldwijd, achter gezond gebleven 100-jarigen. Sardinië heeft zo’n hotspot, vandaar.


Gaat er een trainer mee, dan is het onderwerp van de week gelinkt met minimaal 1 leefstijlaspect van gezond-100-jarigen in 5 gebieden op aarde, waaronder Sardinië. Denk aan Ikigai en die blauwe zones op aarde, waar Sardinië voor ons het dichtstbij is. Ik vertel er ook over in deze prachtige docu op YouTube. Dan zie je ook meteen hoe mooi Sardinië is,
helemaal als je met mij meegaat. Overleggen? Mail dan naar info@keepalivetours.com.

Wil je meer lezen:
– o
p Passievooritalia.nl: https://passievooritalia.nl/2020/06/29/bewust-wijze-sardinie-reizen-met-sam-pitzalis/

    Mag ik je tippen qua Retreat?

    KOMENDE RETREATS & TRAININGEN