AVONTUURLIJK-LEERZAME BEZINNINGSWEKEN / WORKATIONS / RETRAITES SARDINIË

KENNIS OPDOEN OP EEN INDRUKWEKKENDE JOURNEY


I.P.V. SCROLLEN: FOTOBOEK DAT BOEKDELEN SPREEKT! Deelnemers aan een bezinningsweek op Sardinië noemen het een workation: vakantie en… ‘aan jezelf werken’. Met gelijkgestemde belangstellenden – vaak met de nodige levenservaring – ter plekke beseffen wat de 11 (Blue) Green Zone-regels inhouden. En beseffen hoe je het zelf ‘levend kunt houden’, terug thuis: het zit ‘m in simpele dingen bij elkaar. We leren, informeren en inspireren elkaar, om ons heen kijkend en naar onszelf toe vertalend. Een bijzondere reis ook intern, die je nooit vergeet. Veel medereizigers kunnen best wel ‘zo’ doorgaan tot hun pensioen, maar eerlijk gezegd knaagt er al een tijdje wat. Bedrijven sturen ‘die collega die we niet kwijt willen, ook omdat een burn-out ietsje meer dan zo’n 2000 euro kost’. Weekstructuur: in de ochtend les op mooie Sardinië-locatie, in de middag Bijzonder Sardinië laten spreken, inspireren, ook rondom de cursus. Hieronder zie je meerdere bezinningsweken,
elk met steeds een ander accent – ingevuld door specifieke coaches – van waaruit ook de resterende 10 van 11 (Blue) Green Zone-regels worden belicht.

SOMS GEBRUIK IK SARDINIË-SCHATTEN WEL HEEL SPEELS…
Luchtige, veilige sfeer. Mensen met levenservaring, inhoud, sprankeling. Ik ben van nature een eye-opener, omdenker, losweker, opstarter, aanjager, initiator en zet ook hele leuke liedjes op.

‘IK KREEG MIJN ZAAK PERSOONLIJK HELDER’
Nu komen de gedroomde klanten op hém af en heeft hij ook meer tijd voor zijn… dankbare gezin.

‘ONTSPANNEN DIEPGANG’
Het is best hard werken, maar juist door het spoor waarop je jezelf zet: heerlijke ontspanning!

MIJN BASIS: 11 GREEN ZONE-REGELS
Gezond en gelukkig worden en blijven heeft te maken met meer dan 9 regeltjes uit de Blue Zones, waar je af en toe van hoort. het gaat namelijk om het actief er iets mee doen, en dat is vervat in 2 extra regels die het verschil maken tussen ‘leuke kennis’ en zelf ook iets mee doen, zodat je 11 Green Zone-regels krijgt, meer dan de 9 hieronder. Deelnemers hebben tijdens en na de workation een heel goed gevoel over zichzelf, elkaar, zakelijk en persoonlijk. Het thema van elke workation heeft een band met minimaal 1 van de 11 Green Zone-regels, 2 meer dan de volgende 9. Ze komen allemaal aan bod.


Overleggen over een event of thema hieronder? Mail dan naar info@keepalivetours.com

Mag ik je tippen qua Retreat?