Loading Events

MET MEDIATOR MARION NEELEMAN: OUDER-KIND-WEEK KROKUSVAKANTIE 2019

DAGOVERZICHT

  • DAG 1: programma op aanvraag: info@keepalivetours.com; ontstaat ook op basis van profielen van deelnemers, en dus ook van jou
  • DAG 2:
  • DAG 3:
  • DAG 4:
  • DAG 5:
  • DAG 6:
  • DAG 7:
  • DAG 8:
GA MEE OF VRAAG?
EIGEN VERSIE DOEN?
[/SAM_DAY]

MET MEDIATION-PRAKTIJK DE UITKOMST, MARION VAN NEELEMAN

We doen deze week leuke dingen die ook nuttig zijn, voor de relatie, relaties: dichter bij elkaar. Niet soft, wel nuttig, speels, stoer, en… op een manier die je ook het bijzondere van Sardinië laat meemaken.
Want dat is dan wel Italië, officieel, maar het is niet ‘Italiaans’: Sardisch! zo is ook elke gezinssituatie uniek, met vele manieren om er iets moois van te maken. We wisselen uit, doen oefeningen, leren, waarderen, samen.

Ervaren


Oké. De directe aanpak. Landen. Recht naar berg met punt. Wij op punt. Valk vliegt weg. Zijn vallei. Wij nu baas. Een wandeltocht als in Lord of the Rings. Slapen in stenen toren. Tafelvoetbal achter. Honden spelen mee.
Eten en wijn volop. Goed zwembad en zelfs een meer. Dat was nog maar dag 1.

Dan naar cowboy landschap, rotsen te beklimmen, veilig, mooi. Op naar een van ‘s werelds mysteries. Een rots met symbolen. Assassin’s Creed-sfeer, en Dan Brown.
Verder naar messenmakers, mini-Hattori Hanzo, de vrouw is de baas. Zij maakt goede messen. Goede vrouw.
Aankomst in centrum Sardinië. Onderweg Indianen-uitkijkrotsen en grotten.
Slapen in kleine boerderij met een man die uitvindt, alles zelf doet en maakt en kan en moet en zal. Creatief en samen oplossend. Goed zwembad, mooie honden en katten.

Naar top van de berg, uitzicht over eiland, en op sterren en op opkomende zon. Dieren die ons volgen en weer thuis brengen.
Door naar mannen die ijzer slaan, beuken, buigen, verhitten, afstemmen. Wijn of koffie erbij. Foto. Mannenrij. Ze zijn UNESCO-werelderfgoed. Vader en zoons. Top.

Door naar kust, en onderweg een looptocht de berg op, aankomst bij een Lord of the Rings-waardig dorpje, Hobbits, dieren, onder de hoogste berg. Hopelijk volle maan. Zilveren licht. Slapen zoals de herders. Vergeet je nooit meer. Oer.

Alles is goed en komt goed. We kennen elkaar en vertrouwen elkaar. We praten ook. Af en toe een café in, ontmoeten. Dan weer stilte, alleen de rots op, toch samen. De wereld in.
Langs de kust omhoog. Duik in zee, zien we weer een octopus aan onze voeten?
Waarom weer naar huis? Doe toch maar, samen.

Oh, ja, je leert ook waardoor de mannen hier zo oud worden en zo gezond blijven.
En hoe je dat thuis gewoon ook kunt.

Oh, ja, we zien ook bijzondere vrouwen.
Geen doetjes. Mooi.
We rijden in een comfortabele mini-bus, en aan het stuur zit ik, want ik weet de weg en die is vaak lastig te vinden: superslechte borden en zo!
Onderdak is in meer dan zeer meer dan prima agriturismi, en de kamers zijn 2-persoons, altijd met aparte bedden (een 2-persoonsbed is natuurlijk ook mogelijk).
Alle B&B’s of agriturismo’s hebben op Booking.com of Tripadvisor rondom of een dikke 9, en terecht.

Logistiek

-
Ga je mee? Je betaalt mij 1350 euro, op basis van minimaal 4 deelnemers, en daar komt de vlucht nog bij. Cheap KRAS en Corendon kan altijd nog :).
info@keepalivetours.com, 06-11 33 45 11
-
We vliegen Brussel-Charleroi-Cagliari, kan dan niet anders; maandag 25 februari weg en 1 maart terug, voorjaarsvakantie midden-zuid. We kunnen samenreizen erheen!
Prijs
-
bij minimaal 4 deelnemers 1350 pp, obv 2-pk, alle gezamenlijk geboden maaltijden dus ook gezamenlijke picknicklunches & geboden tafeldrank, gezamenlijk vervoer op het eiland, persoonlijke introductie en kennismaking en begeleiding, dagelijks excursies, en vluchtticketservice (maar niet de vluchtprijs, want die stijgt naarmate de boeking later is).
Het weer
-
Kan zomaar 20 graden zijn, of sneeuw. Sowieso met een ander uitzicht en licht dan in koud Holland…
Sfeer
-
Beetje weinig jongens en mannen hier. Ga mee! Zo gezellig wordt het sowieso, in een groter busje natuurlijk.
-
Ook al kennen de mensen elkaar nog niet, de sfeer is tot nu toe steeds vanzelf uitstekend! En de huisgemaakte mirto en het werkelijk fenomenale Sardische eten zijn op zich al de hele reis waard.
-
sun-op-giara
Bel met vragen
-
06-11 33 45 11
-
mail info@keepalivetours.com. Duidelijke taal.
-
Het wordt mooi!!!

More information?

Your wish now is? I’m here to help. Don’t fancy a group? We compose your private version too: own people, own period.
Which of the 2 buttons is for you?
Group question?
Private version question?

Your Sardinia
inspiration, here.