Loading Events

Met Burnoutmaster Boudy Pilgram: stel je burnout heel lang uit

dagoverzicht

  • DAG 1: reis, aankomst en transfer, kennismaking.
  • DAG 2: je thema & wat is je Ideale Persoonlijke Toestand? Hoe de natuur jou inspireert.
  • DAG 3: wat werkte wel, na de burn-out?
  • DAG 4: wat heb je nodig en wat houdt jou daarbij tegen? Ingrediënten en er iets van brouwen: Italiaans koken.
  • DAG 5: zonnewende meemaken in de prehistorie, nieuw licht vieren, avond: lampion.
  • DAG 6: je Purpose (spiritueel, Ikigai), down to earth huiswijn maken, verplaats je in de toekomst
  • DAG 7: nu je voornemens voor 2019 klaar hebben. Sowieso klaarheid!
BOEK OF STEL JE VRAAG?
JE EIGEN GROEPJE?

BIJNA NOOIT MEER OPBRANDEN, BEHALVE HEEL OUD

Bij een burn-out krijg je veel advies. Dat pas je toe of niet. Wat werkte al en wat heb je nog nodig? Kom mee op een inzichtrijke week samen met Boudy Pilgram van De Burnoutmaster: dagelijks sessies die energie en inzicht en hulp geven; bezoek plekken en personen die typisch Sardisch de energie-inzicht-hulp gevende sessies toelichten; je ziet altijd de link met de wereldberoemde Sardische Blue Zones: ze halen er de 100, eigenlijk zonder opbranden, ja.

HOOGTEPUNTEN


De reisperiode is bewust rondom de winterzonnewende: een paar dagen is de zon op zijn ‘dieptepunt’, en dan de wende, de ommekeer: dagen worden lichter. Zo ook jouw leven, dat is de bedoeling.
Extra leuk is de winterzonnewende tussen de locals mee te maken: we gaan naar 3500 jaar oude monumenten die verbluffend genoeg zijn afgestemd op die winterzonnewende. Onder meer!

Indrukwekkende plekken en momenten: van bijzonder inzicht, op meerdere manieren.Waar deze ‘stierenkop’ – of is het iets anders, of juist allebei – voor de kenners symbool voor staat? Fascinerende verhalen, toevallig symbool voor persoonlijke eigenschappen die bijdragen aan of helpen bij een burn-out.

Sessies samen, ervaringen, samen, bespiegelingen alleen ook, nieuwe focus: je gaat beter beslagen ten ijs weer terugkomen in Nederland, met frisse inspiratie na alle tips die je wellicht kreeg, hoorde, vond. Welke tip gaf je een kans? Wat lukte, wat niet? Waar kun je dan hulp gebruiken? Hoe zou dat warempel toch zomaar kunnen?
Samen in het zonnetje lunckpicknicken in de natuur. het kan zomaar, zelfs eind december. Ook al kenden de mensen elkaar niet, veelal is het ‘hoe heb je ons toch zo mooi en treffend bij elkaar gekregen?!’ Elke keer weer een wondertje.

Door de mensen en de plekken én de periode alles bij de hand om stil te staan bij ‘meer of ander licht, misschien wel uit onverwachte hoek.

We komen ook op diep aardse plekken die ook inzicht geven in het leven ‘weer boven, de trap weer op’. En zo meer plekken met een bijzondere symboliek, die veel met het thema van de week te maken hebben.

Het is vaak intens genieten van bijzonder licht, nieuw licht, altijd aanwezig licht, we gaan het meer en meer zien.

LOGISTIEK

WANNEER?
-
Vrijdag 14 tot vrijdag 21 december 2018, enkel een vlucht van Brussel-Charleroi naar Cagliari, en weer terug. Er zijn geen directe vluchten vanaf Nederland. Tenzij die toch nog komen, natuurlijk!
PRIJS?
-
Inclusief veel: alle maaltijden, overnachtingen, ook lunches, wijn aan tafel, transfers samen op het eiland, entrees, excursies, tolken, inspiratiesessies rondom het thema burn-out: mengeling van praten en bewegen en uitwisselen en ervaren en toegelicht zien ook in een Sardisch pakje.De vlucht zit er niet bij, maar kan bij vroeg boeken zomaar 60 euro retour zijn. Informeer bij info@keepalivetours.com
-
De 1500 euro geldt bij 4 deelnemers. Per extra deelnemer daalt voor iedereen de prijs met 50 euro. Dus neem vooral iemand mee. We zijn allemaal levenservaren en goed voor elkaar.
Meer info:
-
info@keepalivetours.com, 0031-6-11 33 45 11

More information?

Your wish now is? I’m here to help. Don’t fancy a group? We compose your private version too: own people, own period.
Which of the 2 buttons is for you?
Group question?
Private version question?

Your Sardinia
inspiration, here.