MEDITATIE EN RUST-INSPIRATIE I.S.M. MARLEEN SMITS VAN GAIA TRAINING

Loading Events

MEDITATIE EN RUST-INSPIRATIE I.S.M. MARLEEN SMITS VAN GAIA TRAINING

VANAF 1200 EURO VOLLEDIG VERZORGD OP SARDEGNA IN DE LENTE!

Na eerdere edities in het centrum en in het noorden van Sardinië, zoeken we dit keer het extra zonnige zuiden op, in het voorjaar.

Ja, je gaat hieronder allerlei activiteiten zien, maar reken maar op: rust. Ook in de activiteiten: een meditatiesessie en een bijzonder bezoek per dag. Stiltewandelingen. Je hóeft niet mee op een activiteit buiten de deur.

Maar als je mee gaat, kom je bijvoorbeeld wel op bijzondere plekken vol symboliek en verbondenheid met aarde, natuur: voor velen een verloren connectie:


Hier zit je met geweldig uitzicht over de vallei op een van de bijzondere prehistorische oerplekken. Prachtig om er te mediteren, en als je daar geen zin in hebt, maak je bijvoorbeeld andere foto’s dan gewoonlijk.

Hoogtepunten:

– Vanuit een harmonieus natuurlijk agriturismo met grandioze kok, bijna in het uiterste zuiden, dichter bij Afrika dan Italië.

– Om de hoek bij niet enkel Sardiniës maar ook Italiës mooiste stranden, bijvoorbeeld dit:

– Bezoek aan unieke prehistorische tempeltjes en rotsgraven, allemaal vol symboliek, verbonden met de aarde, het vrouwelijke, sowieso op mooie plekken met veel bloemen en zomaar ook langslopende schaapjes, met uitzicht ver weg op zee

 

– Inspiratie wat betreft mediteren & mindfulness ook in beweging, onderweg, dus niet enkel stilzittend en liggend met een boeddhabeeld en wierook of aan een mooie kust of zo, maar zoals het echte leven ook is: in beweging.

De meditatiesessies zijn door de dag heen, verspreid, kan bij de agriturismo zijn, kan rond de picknicklunch zijn, kan in een monument zijn, kan zelfs even in de auto zijn voor uitstappen, allemaal door de dag heen.

Misschien kijk je op tegen met vreemden op reis gaan? Men kent elkaar veelal niet, en dat is vaak wel lekker vrijuit praten. Hier hadden we er een hele week opzitten, het blijft gezellig:

Je gaat in dit verband ook wat opsteken over de Blue Zone-regels, die zorgen dat je lichaam je pas veel later ‘de rekening’ presenteert, in je leven, lichamelijk, en niet vroeger. Daar zit ook het element ‘pauze kunnen en durven nemen’ bij, van welke ratrace dan ook.

We zijn allemaal levenservaren, aardig, menselijk vriendelijk. En dat geldt ook voor de Sarden die we tegenkomen, Sam tolkt en helpt bij een praatje her en der maken.

En verder banjeren we lekker door de natuur, aan de kust en in de bergen. Allemaal goed te doen. Lekker picknicken onderweg. Dingen tegenkomen. Stil staan, ook bij de dingen van het leven. (Je) goed voelen.

 

 

Kosten
1200 euro als we met 8 man zijn. Per persoon minder komt er 75 euro bij voor iedereen. We gaan met minimaal 4 gasten. Prijzen op basis van 2 pk. 

Reisdagen
Van zaterdag 28 april tot en met zaterdag 5 mei. Wil je ook veel minder dan 400 euro betalen voor de vlucht: ga met ons mee met Raynair vanaf Düsseldorf-Weeze, naar Cagliari. We helpen elkaar ook in Nederland! Vlucht is zo geboekt: info@keepalivetours.com

Met wie ga je?
Met Marleen Smits, die graag oplaadt in de natuur en in stilte, Ze haalt graag het mooie in mensen naar boven, zet ze in hun kracht. Ze voelt, ziet, herkent en vergroot energie en licht. Vertaalt ‘hogere dingen’ ook graag terug naar praktisch aards gebruik. Dit zowel in haar onderwijsadviseursbaan als in haar energetische coachingspraktijk, met beide benen op de grond. Marleen is een levensgenieter die houdt van goeie gesprekken, humor en relativerende diepgang.

Met Sam(uele) Pitzalis, Rotterdammer én Sardijn in hart en ziel. Sardische ouders, opgegroeid met de Sardische taal, cultuur, schoonheid en puurheid van het eiland. Sam ontdekt graag, neemt je veilig mee op bijzonder avontuur, loopt het liefst de authentieke paadjes op, kan ook goed buiten de lijntjes kleuren en is een enthousiaste gastheer. Hij spreekt zeer goed Italiaans, associeert snel, houdt van spontane ingevingen en mensen is een zeer ervaren, gepassioneerde reisbegeleider.

Na een week zijn we lekker zo:

Hou rekening met:

– je betaalt dus zelf de vlucht en je reis- en annuleringskosten;
– voor deze compleet verzorgde week, de diverse workshops, reisprogramma, entrees, bakkies en ijsjes onderweg, overnachtingen o.b.v. volpension en eilandvervoer, betaal je 1200 euro bij 7 betalende deelnemers; gaan er minder mensen mee, dan stijgt de prijs voor iedereen, dus neem iemand mee!
– de 1-persoonskamertoeslag bedraagt 200 euro, let wel: het zijn kleinschalige accommodaties;
– de reis gaat door bij 4 deelnemers.

Meegaan en/of vragen: info@keepalivetours.com, 06-11 33 45 11

Er is veel originele cultuur in de buurt, ook, als je daarvan houdt:

1)

de onverzettelijke zeezijdemaakster van Sardinië, haar ‘goudweefsel’ is zo bijzonder, een monnikenwerk, en ze verkoopt het niet, uit principe.=-

2) het actieve vissersstadje Sant’Antioco met roze flamingo’s altijd wel ergens om te bewonderen

3) tuurlijk, een mijnmuseum klinkt saai, maar Porto Flavia kan zo in een een James Bond-set

4) de beroemde prehistorische bronzen beeldjes van Sardinië en mysterieuze ‘stempels’- offergaven, rituele voorwerpen – zijn allemaal nagemaakt door een man op een half uurtje rijden tussen de geurende voorjaarsbloemen langs de kust, ach, ja, cappuccinootje onderweg…

April 28 2018

Details

Start: 28 April @ 8:00 am
End: 5 May @ 5:00 pm
Cost: €1200
Event Tags:, , , ,